|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
21.5.2009 9:59:47   
corfu
bolj v samem centru, pa še vedno v naravi user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
21.5.2009 12:54:34   
Freycha
dober dan!

ajvy sem fuuuulll vesela, da je s TArjo boljše oz. da je dobila prave antibiotike user posted image user posted image user posted image pa še en kup user posted image

češnca lepa spalnica in full praktično s temi predali pod posteljo. Če bi še enkrat kupovala spalnico (oz. če bi imela kaj besede zraven takrat, ko se je ta kupovala), bi definitivno izbrala nekaj takega, s predali pod posteljo, ker je VEDNO premalo prostora v omarah user posted image user posted image user posted image

corfu super, če sta se odločila, da bosta zidala user posted image user posted image user posted image bom imela izgovor, da vas pridem spet pogledat user posted image user posted image

jaz sem bila pa danes pri Sanekovi user posted image user posted image user posted image user posted image Joj, kok je to mičkeno. Pa če ima 4,5 kg mora biti med večjimi v svoji kategoriji, ampak meni je pa full mali pa nebogljen deloval. Ne, nisem ga imela v rokah, ker nimam več filinga za te tamale... pa tudi ne, ni me prijelo, da bi imela še enega user posted image user posted image user posted image Spušča pa take hecne zvoke med hranjenjem user posted image full je luškan. Medve sva se pa tudi malo načvekali, pa tamala se je full igrala in bila pridna, prav super je bilo user posted image user posted image user posted image user posted image

No, sem pa prvič v življenju otroka izgubila user posted image Sva bili v Massu, pa sem ene čevlje ji probavala, pa sem ji naročila, naj me tam počaka in to ponavadi tudi naredi in sem ji šla po večjo cifro in se obrnem in je ni user posted image jo začnem klicat, tišina, šibam ven iz štacune, po hodnikih je ni, grem v Baby center, je ni... priletim nazaj, se že derem, že malo panična, folk v štacuni me je samo čudno gledal, pa noben nič. Samo glupo so me gledali.... spet letim ven iz štacune, nakar zaslišim tu je, tu je... grem nazaj v štacuno in je šla smrklja za prodajalko zadaj v skladišče. Kar me je pa najbolj razkurilo je pa to, da je šla mimo teh ljudi, ker drugače ni mogla it, pa mi nihče ni rekel - gospa, v tisto smer je tekla, samo glupo so me gledali..... sem bila besna ko ris na njih user posted image ne morem verjeti, da taka goveda od ljudi obstajajo (pa oprostite izrazu). No, tamali je itak dogajalo, prodajalka je pa rekla, da je tega že navajena, samo da navadno v Baby center uidejo user posted image No, jaz pa tudi vem, da stavek: tu me počakaj ne pali več.... ji bom za v štaucno kupila kar kak štrikec ali povodec, pa jo na kak regal privežem, ko kaj iščem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
21.5.2009 14:42:44   
bačko
Freycha to pa je bila dogodivščina.Ja ljudje so res čudni.Dobra si da jih nisi še nakurla.Samo je bilo z Dito vse uredu .Jaz bi bila takoj panična.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
21.5.2009 14:44:36   
pupi
Freycha veš kdo bi še mene v tvoji nesreči razkuro prodajalka, da tamalo kar s sabo vzame user posted image . Si kar mislim kak ti je blo, ker jaz z Najo ne morem nikamor, da je peš, ker laufa vse povsod, to da naj počaka..... kaj je to user posted image !!

Jaz sem tudi Filipa že vidla, ker sem se za minutko pri sanekovi oglasla v P, pa če je bla jezna al pa ne user posted image user posted image user posted image user posted image , ni mela neke izbire,.... saj ne, mi je dovolila user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem ful vesela, da sem šla, babnica pa je zgledala, ko roža, sploh nisem mogla verejt, da je rodila dan prej. Filip, pa se je tudi meni mali zdel, samo ko sem sosedovega otrokeca pogledla, pa je to ded in pol user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!

Češnca lepa sobikauser posted image user posted image

Ajvy kak je s Tarjouser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  spet, da bo le boljše!!

Corfu za bajtiko oz. zidanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Midve z Najo sma ble v mestu malo zapravljale, samo z vozičkom, ker drugače ne bi blo nič. Sem ji dve oblekci, kupla, ker zdaj bo pa res treba začet plenico ukinjatuser posted image  , pa špangice seveda, mama majčicouser posted image ,...  Tri ure sma lutale po mestu in Europarku, zdaj pa spi ko ubita!!user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
22.5.2009 10:01:29   
corfu
dan

Ajvy, upam, da je s Tarjo boljše!

Kako ste ostale, jaz komaj čakam, danes da gremo na gorenjsko!!!!

Uživaj življenje...

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
22.5.2009 10:45:13   
Ajvy
oi...spala nisem nič...TArja je mnogo bolje....mislim, da ji je AB prijel in je že kar orenk nagajiva .....ji pa nekaj zateak desni uč...tak da ne vem kaj je to....spala nisem nič, ker Tisa kašlja ko nora....zdje se greva k   P pokazat, ker se prav dušit začne ...revček mali.....čist sem fertik punce.....ampak sej bo....

pa čist preveč je vroče....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
22.5.2009 11:13:51   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

oi...spala nisem nič...TArja je mnogo bolje....mislim, da ji je AB prijel in je že kar orenk nagajiva .....ji pa nekaj zateak desni uč...tak da ne vem kaj je to....spala nisem nič, ker Tisa kašlja ko nora....zdje se greva k   P pokazat, ker se prav dušit začne ...revček mali.....čist sem fertik punce.....ampak sej bo....

pa čist preveč je vroče....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za pohvale spalnice - Izi Mengeš je siskamiska. Freycha ja tile predali pod postlo so fajn - pa zaenkrat je eden še celo prazen! user posted image user posted image user posted image user posted image

Šibam, bom pol še mal prebrala, morm kuhnjo do konca spucat!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
22.5.2009 11:16:04   
baja*
danuser posted image

ajvy user posted image si kr mislim, kak si že utrujena od vsega, HB gre Tarji na boljeuser posted image  Tisi pa tud pošiljam par pikapok, da kašelj hitro mineuser posted image user posted image user posted image

kristina počivaj...user posted image

sanek super, da se tak fajn rihtateuser posted image  kako pa kaj Živa? A hodi v vrtec te dni al jo maš doma?

ulla no kak fajn, da je Ula že 3 tedne zdrava v vrtcuuser posted image

freycha jaz kr zmrznem ob prebiranju takih zgodbuser posted image  šit no. Mi smo bli zadnjič zunaj, jaz sem nekaj na vrtu prčkala, moj dragi pa moja mami bi naj na Reneja gledla in sam sekunda pa je zginil, mama se zadere kje je, jaz pa samo šprint proti cesti, če je slučajno tja zavil. Ej, sem mislila, da se mi bo srce ustavlouser posted image  na srečo je htel it v bajto in je čepel na štengah... Ampak kašni filmi so se mi zvrteli v tistih parih sekundah... sfuzlalo se mi je skoruser posted image

drugače vse po starem...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
22.5.2009 12:52:03   
madejka
Se javljam! user posted image Smo doma! Pridno jemo, spimo, se veliko cartamo user posted image
Mali je ful faca, lep pa tak, da bi ga pojedla!user posted image
Kaj več napišem ko bo čas... ne vem kdajuser posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
22.5.2009 13:13:35   
bačko
Ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !Vi pa res nimate sreče z zdravjem.
Madejka lepo da si se javila in še naprej se lepo cartajte.user posted image user posted image user posted image
Jaz pa komaj čakam da grem rodit in da vidim mojo pikico.Upam da bo to kmalu!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
23.5.2009 13:37:12   
Češnca
Daaaaaaaaaaaaaan! user posted image

Takole smo se meli dopoldne, zdejle spimo/počivamo, pol gremo pa k tašči na kosilo. user posted image

user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
23.5.2009 13:39:20   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !Vi pa res nimate sreče z zdravjem.
Madejka lepo da si se javila in še naprej se lepo cartajte.user posted image user posted image user posted image
Jaz pa komaj čakam da grem rodit in da vidim mojo pikico.Upam da bo to kmalu!

Ajvy kako ste???

bačko veš, da bo kamlu!!! Joj, joj, prav kmalu! user posted image user posted image user posted image

madejka le uživajte! user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
23.5.2009 17:34:05   
Freycha
dan.... jaz sem pa zbolela user posted image očitno, da za gripo user posted image upam, da ne za prašičjo user posted image user posted image

crknila bom, tako me vse kosti in mišice bolijo....user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
23.5.2009 19:58:09   
Ajvy
oi...sam da se mau pofočkam....
Tisa ima gnojni nahod....kar orenk kašlja....TArji pa nekaj uček zateka , tak da je P povečala dozo AB , ampak še kar ne neha...če bo jutri še večje ..se moramo vrnit nazaj in bo ostala not, da dobi AB v žilo....

Mene pa tolk grlo boli, da ne morem požirat....živci...ah sej ne vem, če jih sploh še kaj imam.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
24.5.2009 8:25:48   
baja*
jutro

cela sn zdelana, oke mam kar zlimane skup od te ferdamane alergijeuser posted image  
Rene gleda Živ žav, glih je Nodiuser posted image , dragi je pa mogo it za 4 ure na šiht.

madejkauser posted image  fajn se rihtajteuser posted image  ob priliki pa le nalimaj kako slikico, saj veš da smo firbčneuser posted image

bačko še malouser posted image

češnca kak si ti?

freycha a kar gripo si fasala?user posted image  user posted image user posted image user posted image  da se čim prej zmažeš ven...

ajvy user posted image pa daj no, vi mate pa res skoz neko sranje s temi boleznimiuser posted image  pa še tebe je zgrablouser posted image  tele so samo za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
24.5.2009 8:56:56   
bačko
Jutro!
Ajvy vsaka ti čast!Prav resnično se mi smiliš.Upam da se bosta kmalu obe pozdravili.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
24.5.2009 9:44:06   
SANEK1
Dobro jutro...

Ajvy, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zate in za tvojo družinico pa miljon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da se čim prej pozdravite.

Češnica, kaj naj rečem-vedno večji frajer. Kak si ti user posted image ? Vidim, da že Julijke rojevajouser posted image user posted image user posted image - ti pa kar ne prehitevat in počakaj na Bačko, pol pa tiuser posted image user posted image user posted image

Bačko, Baja kako sta vi2 user posted image ?
Bačko, zdaj pa res še samo malo in vaš user posted image  bo tuuser posted image user posted image user posted image user posted image  Komaj čakam na novičke...

Freycha, boga babika user posted image user posted image user posted image user posted image , še zate en haufen user posted image user posted image user posted image user posted image
Kak si drugače?

Ulla, zaenkrat je štima 100/urouser posted image user posted image user posted image  (ne bom preveč hvalila, ker se lahko hitro obrneuser posted image ). Živa je glede vrtca skoraj na starih tirih, zjutraj še vedno joče, ampak beje hitro pozabi in je stara dobra Živauser posted image user posted image user posted image
Bratca ima ful rada, zjutraj ko se zbudi najprej vpraša: mami, ki Filikuser posted image user posted image user posted image . ma pa še seveda vedno svoje izpade ipike in trme, ampak to pač more bit.
Kak ste viuser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
24.5.2009 11:07:17   
madejka
Joj Ajvy kak ti ne zavidam vaše situacije!user posted image Držite se! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse vas in še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo zate!

Jaz čakam, da se mi dete zbudi, mam joške polne za popenituser posted image ... Maj in ati sta pri maši... mam miruser posted image Pašeeeeeuser posted image Se pa ne morem prepričat, da bi mogla še malo počivat... polno energije imam pa taužnt stvari za pospravit. Sem vesela, da moj tak lepo Maja rihta, edino z gospodinjskimi deli mu ne gre skupuser posted image Bom začela cenit, če mi pridejo babice malo zlikat pa kaj skuhatuser posted image

Tobija je drugač ful priden. Ponoči mi spi 5+3+3, tak da v bistvu prespi pol dneva... zdaj dela zadnjo rundouser posted image Čez dan pa kar nekaj sitka pa skoz bi jedel... ampak mi je prav tak. Boljše kot če bi blo obratno.user posted image
Maj je čisto navdušen nad bratcem. Enako dela, kot tvoja Živa Sanek... komaj se zbudi, je že: "Tobijaaaaaaa... Tobija aja pi mami.  Maj tudi." user posted image Pa se že tiši k meni in malemuuser posted image Čez dan ga skoz hodi božat in ležat poleg njega. Edino ponoči ga malo mrda in ful jamra v spanju mami mami mami. Ampak nekje mu pa le mora ven vdarit, ne?

Joj nosečke vam morm povedat, da vam ne zavidam, da še čakateuser posted image Pa nočem bit žleht, ampak se tak fajn počutim... brez trebuhauser posted image Tak šlank se sama sebi zdimuser posted image
Sicer bo pa hitro minilo... Bačko ti še maš tak čisto, čisto malo!user posted image

Češnca kako si?

Porodno zgodbo bom pa napisala enkrat ko bo deca spalauser posted image Samo to lahko povem, da sem rodila v 1,5 ure in da je blo ful intenzivno...
Pičim... Tobija kliče!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
24.5.2009 14:51:32   
madejka
Še slikce za tiste, ki jih niste vidle na FB:
Tako ajamo v porodnišnici z lopatko proti zlateniciuser posted image

user posted image

Tole je pa že doma:

user posted image

In še ena z bratcem:

user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
24.5.2009 18:43:22   
bačko
Madejka ko sem gledala slikice sem si zažela da grem kar danes roditi.Tako sem sita trebuha.Luškan je vaš user posted image .
Mi pa imamo že tri dni probleme ker Žana noče čez dan spati.Sploh ne vem kaj naj naredim.Pol je pa vedno okoli 18 sitna in tečna.
Pa še nekaj.Ko grem spat me dol vse boliuser posted image user posted image user posted image in se komaj obrnem iz enega boka na drugi bok.Prav bojim se ko treba iti spat.Sploh ne vem več kaj naj naredim.Zato resnično upam da grem kmalu rodit.user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
24.5.2009 19:39:05   
tejči77
Pozdravljene babike!
Sem v taki časovni stiski.....
Pa mi ni dalo miru da za minutko pokukam, koliko je že novih članov.user posted image

Sanek in madejka, čestitke ob rojstvu sinčkov.user posted image user posted image user posted image . Sem gledala slikice, pa sem se skoraj stopila.

Moje dete pa pridno telovadi, trebuh imam pa že tak, kot sem ga imela pri Larisi v 8 mesecu.

user posted image user posted image user posted image za vse bolančke.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
24.5.2009 20:17:58   
baja*
ježešnadi madejka, kako luškano bitjeceuser posted image  pa tak sta lepa skupaj z Majemuser posted image
ful lepo vaju je brat s sanekovo da sta Maj in Živa tak lepo sprejela bratecauser posted image
bačko navijam, da greš čim prej v Rimuser posted image

tejči lepo, da si se javlauser posted image . Se dobro počutiš?

jaz sem bla dans kot cota, ful mi fali energijeuser posted image  mogoče bo krivo to, da sem že par dni pozabla spit železouser posted image si ga moram zraven čokolade nastavit, te ga ziher ne bom zgrešlauser posted image

lepo nočko vam želimuser posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
24.5.2009 22:30:48   
Anonimen
joj ajvy ma katastrofa, nouser posted image bogi ste, res....pa tko, sam nasvet - a res neb probala met tarje vsaj en mesec doma, da se ornk pozdravi...men je rekla zdravnica da tud pol, k je otrok že kao zdrav in ok, sluznica rabi še tri tedne da se obnovi in pride k seb. če pa otroka takoj spet v vrtec in k viru okužb, je pa spet bolj dovzeten, ker je sluznica tolk oslabljena.
pri nas je HB boljše, je res skoz zdrava zdej.

sanek super da vam tko fajn laufa...ma ja, sej k so še tolk mejhni, se mi zdi da je res lažje...boš vidla, par mescev pa sploh vedla nebo da je bla kdaj samauser posted image ula je tud čist nora na bratca, pa takoj k mal zacmevak, že kroli - mami nevo jka, mami takoj vzemi nevotauser posted image user posted image tud če zvečer sedim zravn nje, da zaspi, pa če mali cmevka, me ganja da morm it k njemu...pa zjutri komi čaka, kdaj se bo zbudu in takšno, ma prov luštna stauser posted image

evo, še slikcauser posted image

user posted image

madejka jooooj kok sta luštnauser posted image pa tak pikec mali je tobija, sem že kr pozabla, naš pob je že tak konkretn dedcuser posted image
jst pa kr pogrešam trebuh, vsake tolk me stisne, k zdej pa res ne bomo več se šli reprodukcijeuser posted image sem očitno ratala odvisnik od nosečniškega stanjauser posted image

bačko boga, sej bo kmal...je tečno to s spanjem, se spomnem, mene je tud to matral, nikakor se nism mogla naštimat, da bi blo kul...

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1848
25.5.2009 8:06:08   
Češnca
Dobro jutro!

corfu super, da boste zidali! user posted image  In to tam, kjer vam tudi lokacija ustreza! user posted image
Uživajte (še naprej) v Kranjski Gori! user posted image

Afnica kako lepo, da si se javila!!! user posted image  Napiši še kaj več. Kako ste - razen navihani??? user posted image

Kristina pridno počivaj in se čuvaj!

bačko joj, joj, točno vem, kako se počutiš, tudi moje noči so naporne, me vse zateguje! user posted image  No, ampak pri tebi se res že bliža dan d, jst bom pa punce poslušala in še mal  noge skup tiščala!!! user posted image  Nimam še skoraj nič pripravljeno...
Spalnica je kar velika, res, ampak zdaj bova dala notri še previjalno in posteljico...bo kar natrpano!

Freycha uf, tega je mene ful strah - da malega kje zgubim... user posted image  Še dobro, da si jo kar hitro našla, sam folk je pa tud poden, no!!! user posted image  
Trenutno so pri nas doma ravno ta nove omare aktualne - idealne za skrivat! Zdej že vem, da ga je treba najprej tam iskat! user posted image
Kako pa tvoje zdravje? user posted image user posted image user posted image

baja jst bi bla tud panična... Sploh zdej v zadnjem času še posebej burno odreagiram! user posted image  Samo, da je vse ok! user posted image
user posted image user posted image user posted image  proti alergiji! Kako se pa sicer počutiš, nosečka? Te bom mal okregala, kar pridno jemlji železo!!!

pupi user posted image  za potepanje in šoping! Bi men tud mal pasal, sam sej ne vem, kolk bi sploh zdržala! user posted image user posted image

Ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zate in tvoji srčici!!! user posted image user posted image user posted image  Kako ste, je kaj boljše???

sanek joj, lepo slišat, da se tako fajn rihtate!!! user posted image  Pa da Živa uživa v vrtcu, da se hitro pomiri! user posted image  Ja, mene kar pošteno že zvija - al se mi samo zdi user posted image user posted image user posted image . Tko, da pošteno noge skup tiščim! user posted image  Komi čakam 29.5., ko mam pregled!

madejka oooo, super, da si polna energije! Jst bi zdejle kar neki spala, pa itak ne morem... user posted image  Se pa še spomnim, kako sem bila polana zagona po porodu! Upam, da mi tudi tokrat ne uide! user posted image
Krasna sta tale tvoja fanta, Maj in mali Tobija! user posted image

tejči le javi se večkrat! user posted image  Kako se pa počutiš?

ulla joooooooooooj, kolk sta fletna! Pa kakšen fant je že Neo! user posted image  No, super je prebrat take vzpodbudne bratsko-sestrske/bratsko-bratske zgodbe!!! user posted image

Jst sm pa dons še psihično mal tko-tko...še sama si grem na živce...Anžeja noro pogrešam, bi ga šla kar iskat, sam ne vem kolk časa bi dons ob tej energijski bombici zdržala! user posted image  
Nč, mogoče mi pa uspe še otroško sobo porihtat kar se seljenja cotk tiče! Jih moram spet cel kup na stran dat, ker so premajhne!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
25.5.2009 8:44:58   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca
baja jst bi bla tud panična... Sploh zdej v zadnjem času še posebej burno odreagiram! user posted image  Samo, da je vse ok! user posted image

sem študirala zakaj sem že bla paničnauser posted image user posted image  pa sem se le spomnila, da misliš glede tistega, ko ti otrok izgine izpred oči

kar se pa kreganja tičeuser posted image saj prav, da me kdo tu pa tam v rit brcneuser posted image  ampak tolko da veš - če boš danes preveč pucala in premalo počivala, ti vrnem tale kreguser posted image user posted image

pa še glede tvojega psihičnega stanjauser posted image  če te kaj potolaži, mene tud kr naprej neka mečeuser posted image mater si že grem na živceuser posted image user posted image  enkrat sem cela odločna, polna optimizma in eneregije, drug moment se že cmizdim, in to po možnosti zaradi kake reklame po TV-juuser posted image user posted image user posted image  fak no, naj že mineuser posted image

ulla madonca sta kjutuser posted image  pa ful sta si podobnauser posted image

glava me boliuser posted image  že včeraj sem mogla lekadol vzet

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za otroško silvestrovanje
Silvestrovo je tisti poseben čas v letu, ki si ga otroci zapomnijo za vse življenje. Zato svojim otrokom pričarajte otro...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?