Freycha
|
dober dan! ajvy sem fuuuulll vesela, da je s TArjo boljše oz. da je dobila prave antibiotike pa še en kup češnca lepa spalnica in full praktično s temi predali pod posteljo. Če bi še enkrat kupovala spalnico (oz. če bi imela kaj besede zraven takrat, ko se je ta kupovala), bi definitivno izbrala nekaj takega, s predali pod posteljo, ker je VEDNO premalo prostora v omarah corfu super, če sta se odločila, da bosta zidala bom imela izgovor, da vas pridem spet pogledat jaz sem bila pa danes pri Sanekovi Joj, kok je to mičkeno. Pa če ima 4,5 kg mora biti med večjimi v svoji kategoriji, ampak meni je pa full mali pa nebogljen deloval. Ne, nisem ga imela v rokah, ker nimam več filinga za te tamale... pa tudi ne, ni me prijelo, da bi imela še enega Spušča pa take hecne zvoke med hranjenjem full je luškan. Medve sva se pa tudi malo načvekali, pa tamala se je full igrala in bila pridna, prav super je bilo No, sem pa prvič v življenju otroka izgubila Sva bili v Massu, pa sem ene čevlje ji probavala, pa sem ji naročila, naj me tam počaka in to ponavadi tudi naredi in sem ji šla po večjo cifro in se obrnem in je ni jo začnem klicat, tišina, šibam ven iz štacune, po hodnikih je ni, grem v Baby center, je ni... priletim nazaj, se že derem, že malo panična, folk v štacuni me je samo čudno gledal, pa noben nič. Samo glupo so me gledali.... spet letim ven iz štacune, nakar zaslišim tu je, tu je... grem nazaj v štacuno in je šla smrklja za prodajalko zadaj v skladišče. Kar me je pa najbolj razkurilo je pa to, da je šla mimo teh ljudi, ker drugače ni mogla it, pa mi nihče ni rekel - gospa, v tisto smer je tekla, samo glupo so me gledali..... sem bila besna ko ris na njih ne morem verjeti, da taka goveda od ljudi obstajajo (pa oprostite izrazu). No, tamali je itak dogajalo, prodajalka je pa rekla, da je tega že navajena, samo da navadno v Baby center uidejo No, jaz pa tudi vem, da stavek: tu me počakaj ne pali več.... ji bom za v štaucno kupila kar kak štrikec ali povodec, pa jo na kak regal privežem, ko kaj iščem
|