|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
29.5.2009 10:58:35   
pilotina
Sonček85...ne nikjer ne dela...zdej dokler čaka na odgovor, je mel neko priliko, ki pa je ravno ta teden padla v vodo...pol še zvemo, da neki ne štima tam in sva prou blakkk

ja čuvava vsak dinarček in nekako bova že...pilotinčka je bla pridna in je malo v limitu tko, da ga bom dvignila pa bo user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
29.5.2009 10:59:02   
tassika
Ja vem kako je to, Pilotina ne skrbi še vedno se je izšlo, pa še vrtek imaš, pa bosta na solatni dietiuser posted image , ampak veš takih k je tvoj manjka in ima mogoče več šans da kaj nardijo, pri nas pa pravijo da je vsega dovolj, ko pa plač n ebo nakazanih k ne bo nobenga da bi jih poslal pol bojo pa jokal, naše punce delajo baje kot nore, ampak jih ne gane, dajmo študente stran, aj nič ne delajo. GRRR

Evo mojo generalno, pijem kavo, čvekam po tel, pa po netu, pa čakam da se kaj samo naredi, no sej bom že šibamuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
29.5.2009 11:08:08   
sonček85
le tko pozitivno naprej in bo že.Pa da dragi čim prej najde službo ,da bo pri hiši več prispevka in bosta si še kaj privoščila user posted image user posted image user posted image
tassika:ja nekje pa res ne razmišljajo s trezno glavo.Ko jih bojo pa rabl jih pa ne bo,še  posebaj sedak k bojo dopusti ,študentje so odpuščeni,eno bojo delala k nori drugi pa užival na dopustu potem pa obratno.K bi lahko komot delal malo št.pa malo eni in drui.jojojoojjjuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
29.5.2009 11:18:09   
pilotina
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

ampak veš takih k je tvoj manjka in ima mogoče več šans da kaj nardijo

upam, da bo res tko

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
29.5.2009 11:22:10   
pilotina
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

pa še vrtek imaš, pa bosta na solatni dietiuser posted image

user posted image user posted image user posted image  mava poooollnnoooo solatke in ni straha, da bova lačna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
29.5.2009 11:22:43   
pilotina
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

le tko pozitivno naprej in bo že.Pa da dragi čim prej najde službo ,da bo pri hiši več prispevka in bosta si še kaj privoščila user posted image user posted image user posted image

user posted image  hvala user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
29.5.2009 11:24:07   
malaMravljica
Punce,

morem si vzet par minutk in vam povedat kaj se je zgodilo na pregledu. Rizkoo pa ze ve in ja, kar drzi me za besedo , ko bodo mali malo porasli se bomo podili po vrtu na nasem vikendu, je suuuuuper za otroke in letos vse prenovljeno in narejeno fajn za malcke baje.

Tko, na pregledu vse ok, bejbi brcal, brcal itak ze celo noc, ne vem kaj je bilo. Pogledal mi je noge, ne zatekajo, ne zastaja voda, kg ok, pritisk in utrip tudi. Dojencek lepo napreduje, na uz je bil ze en datum 26.9, joooj pred rojstnim dnem strica ima prepoved no. Pol je pa rekel, za spol smo povedali ze povedali in sem rekla ne, jaz nocem vedet, partenr pa. In je on predlagal, da mi napise listek, sam je rekel, da partenr verjetno itak ne bo mogu bit tiho in bo scvekal. HA ha, pa se res je verjetno. In pol ko je pisal listem sem si prekrila oci in gledala stran, pa on je z toko zakril listek. Pootem je pa vstopila sestra, mu nekaj dala v roke in takrat je malo spustil listek, jaz sem pa napacen moment pogledala in seveda videla kaj pise. Punce moje, seveda se veselim tega, kar je bilo napisano, samo meni je bilo tako lepo, ko nisem vedela in ostati sem hotela v tem sladkem pricakovanju do oktobra. Sedaj sem v delcku sekunde izvedela. Moj se ne ve, ko bova sama mu bom dala kuverto.

Tako, sedaj pa greva velika malaMravljica in minimalaMravljica kuhat, potem se par malenkosti in kmalu startamo. Zvecer bomo ze dol, ko pridemo cez mejo v Italijo pa grem na eno kavo.

Lupcka vsem!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
29.5.2009 11:32:30   
sonček85
mm:ja in kaj je :user posted image /user posted image   zdaj si pa še mene sfirbcala a  sem imela prav ali ne.Pri  naši  m ne pričakujemo sulfiniji sem tudi trofla kaj bi naj imela in sedaj je v P ,in naj bi rodila fantka v 29t,samo je še kar v P in čaka ,popadki so se pa malo umirili

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
29.5.2009 11:33:18   
pilotina
malaMravljica...user posted image user posted image user posted image  za vajinega jenčka

glej, očitno ti ni bilo usojeno zvedeti oktobra in je že neki dobrega na tem, da si danes izvedela user posted image

sladko bo pa itak, ko boš svoje detece objela v naročje user posted image

ajdi, lepo se mejte in uživajte maksimalno ful...mi pa smo itak s tabo in te bomo pogrešale

ljubčka :*

Neposredna povezava do sporočila: 1084
29.5.2009 11:33:23   
sonček85
Seveda pa super za pregled in da je vse ok ,da mini mravljica raste  in da si presrečna ,sedaj pa lepo uživaj  in naužij se še kaj za nasuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1085
29.5.2009 11:35:49   
tassika
Sonček ne bo nam povedala, pa saj prav, naj zadrži zase, jaz sem pa prevelika čveka da bi, samo še čakam kakšno konkretno potrditev. Sonček a ti si šla na 3D ker midva se ne morva odločit a bi a ne bi, moj je rekel, da plača če greva če pa ne pa da tudi ni panike.

ps. sem pa včeraj izvedela, da kolegica od mojega bivšega k sva se včasih ful družile, pol se je pa skregala z mano tudi pričakuje in ne boste verjele novembrauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
29.5.2009 12:19:42   
pilotina
tassika...kako to pride a...obe sta novembrki
a kr skregala se je s tabo user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
29.5.2009 12:19:48   
Kepica83
hej hej!
Evo mene. Se končno javljam. Kak smo punce? Tassika, pilotina, rižkooooo, mm, sonček, maška??????

Pilotinca kdaj delaš test? Znaki so že kakšni?????'user posted image user posted image user posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
29.5.2009 12:24:17   
tassika
Jah pilotina jaz sem vedno naredila bedarijo, da sem prevzela večino prijateljev od bivših, sicer imam malo svojih, ki so mi zvesti, ampak tistih jr bilo vedno več in potem ko greš pač narazen so se vsi odločili pač da mene ne rabijo več, je pa tudi res, da sem pri tej kolegici in njenemu delala oz sta mi zagotovila prvo zaposlitev in potem ko sem šla mislim, da je bilo malo zamere, ampak jaz sem se hotla najdt v računovodstvu zato sem tudi menjala. Potem pa tudi nisem več navezovala stikov, si pošljeva še kakšen mail in to je to.

Evo pol stanovanja pospravljenega :)

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
29.5.2009 12:27:34   
tassika
Pilotina na mail sem ti poslala par slikic user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
29.5.2009 12:45:40   
sonček85
tassika.ne jaz nisem šla na 3D ker je moj rekel da da raj tistih 60e v nakup kaj za Aleksa kot pa to.Saj  sva bila na S in potem se nisva več  o tem pogovarjala.Sem si pa jaz želela

super za pospravljeno stanovanje.Jaz sem to opravila že včeraj user posted image user posted image user posted image

pikica:smo ok,mali se je zbudil po 3h ,se nahranil in sedaj gleda okoli in raziskuje.Moram it kupit igralno blazino da se bo malo zamotil in raziskoval user posted image user posted image
Pa ti kako si kaj?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
29.5.2009 12:49:06   
tassika
Sonček v BC jo imajo sedaj v akciji, vsaj zdi se mi evo:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170178

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
29.5.2009 13:05:46   
Nogavica
Oj, babike!

Nisem imela časa se oglašat, zdaj pa sem vas samo na hitrco preletela.

pilotina, zate en user posted image . Upam, da dragi kmalu dobi službo. Veš, pri nas sem pa jaz doma in tudi živimo trije z eno plačo pa nam gre. Glavno je, da smo zdravi in da se imamo radi, ne? user posted image
Super, hvala za rezultate testov avtosedežev, tassi in sonček85. user posted image  Bomo itak zdaj potrebovali lupinico. Drugo leto, ko gre user posted image  iz lupinice, bo pa Živinega dobil, Živa pa novega.

Grem zdaj juhico kuhat za naju z Živo, potem pa se še oglasim, če se žaba ne bo prej zbudila.

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 29.5.2009 13:08:16 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
29.5.2009 13:07:09   
pilotina
Kepica83...kje si mi ti danes user posted image

evo nič znakov user posted image  ... prej razdražljivost, ki nakazuje mojo tečko...pa čokolade bi pojedla ceu kup...no saj jouser posted image
sem že kar veteran kar se teh stvari tiče in se ponavadi res ne zmotim user posted image ...škoda user posted image

veš, da lani, ko sem bila noseča, je bilo drugače, ko sem čakala na tečko...sem čutla, da nimam znakov tečke...nisem bila sitkana, čokolada mi ni pasala...ampak se nisem upala testa narediti in sem ga delala šele dober teden po izostanku
ko se je tisti plus obarval v sekundi, sem padla skoraj na rit user posted image user posted image user posted image

tassika...veš kaj, pomembni so tvoji pravi prijatelji, ki so ti zvesti in ti njim...ka te brigaza drugo

vidla mail user posted image ...cartice ste

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
29.5.2009 13:14:56   
pilotina
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

pilotina, zate en user posted image . Upam, da dragi kmalu dobi službo. Veš, pri nas sem pa jaz doma in tudi živimo trije z eno plačo pa nam gre. Glavno je, da smo zdravi in da se imamo radi, ne? user posted image

o ti moja nogavička...prou pogrešam te no
hvala za objemčka, jst tudi tebe stiskam user posted image

vem, da si doma ja...si enkrat razlagala...pridni ste no, da shajate...vidiš midva sva le dva, pa včasih kr zadržano grem v trgovino
ampak
lepo si napisala, zdrava sva, rada se imava in več nama pa ne rabi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
29.5.2009 13:22:33   
Anonimen
Ooo čvekce.. user posted image
Evo jst sm se pa zagužvala... mal prebrala, ne pa vse.
Tassika puca, pridna.... mene tud čaka čez vikend, en generalkič.
O denarju nebi debatirala, o službah pa sploh. user posted image  Jst bi včasih mogla bit hvaležna za najine službice in ugodnosti, ki jih imava... Sam sej dokler maš, se ne zavedaš, ko zgubiš... vse veš. Vidim pa kaj se dogaja mojim puncam in se zgražam... Tko da...pilotiniuser posted image , sam upanja ne zgubit... pa naj vaju denar ne spravi v slabo voljo.. Vse bo samo počasi. Stiskat je treba res skoz..., jst tud.., zdej se bom pa sploh mogla. Od porodniške živet... bo bolj tema.. Pa še bajto rihtava, pa še beba, zame avto najbrž kr odpade... Aja, k meni tudi lahko prideš mamo velikooo prostora..
Mi je pa všeč kaj je Nogavica user posted image napisala... Ja..tko bi mogl bit povsoduser posted image  Pa zadnjič si neki o imenih spraševala, a ne??? Moj fantek bo LIAM.
Kepicaaaaaaaaaaaaa83, včer nama ni ratal, dons nama bo... popoldan... magar po telefončku.. ok?
Mmravljica, je pa dobra.... Jst sm tak firbec, da ni šans, da bi kej skrila sama pred seboj... user posted image
Drugače pa vabljene na Merci čokoladice... sm jih včeraj od ene stranke dobila, zdej se pa utapljam...

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1096
29.5.2009 13:22:59   
MAŠKA
Joj kepica jaz sem v znamenju nestrpnega čakanja na sredo, ko bom izvedela kaj se dogaja z mojo pikico. Tu in tam imam rahle bolečine v trebuhu... ne vem kaj pomenijo. Danes mi je bilo manj slabo kot včeraj. Apetit imam obupen, sem se že skoraj 2 kg zredilauser posted image . Bo treba ustavit konje... pa kaj če mi je tako slabo, če ne jem...

Drugače pa sem vesela, ker je petek, še dve urci pa šibam domovuser posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
29.5.2009 13:35:29   
pilotina
MAŠKA...jst mislim močno nate in na tvojo pikico, da bo v sredo vse uredu in da boš vesela prikorakala na RR in nam vse lepo poročala...stiskam pestke na rokicah, pa tudi nogicah user posted image

Rižkoo...ne ne, nisva slabe volje, le na momente nama je malo tko no...ampak nič obupala ne bova, brez skrbi

jst za dnar res nisem in ga niti ne rabim...želim si le, da bi blo zadosti za računčke pa hrano user posted image
pa še to ni panike...kot je tassi rekla...mava poln vrtek user posted image

no, pa sej bo, ker bova tko uštimala user posted image user posted image user posted image

ej, a tassika še pucaš...midva sva se pa zmenla, da bova ta vikend doma, da generalno obrneva hiško user posted image

< Sporočilo je popravil pilotina -- 29.5.2009 13:37:02 >

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
29.5.2009 13:49:11   
tassika
Jaz pa že kar danes, ker vikend bo leteč, moram pa samo še dnevno pospravit pa bo, ostalo sem približno že, ornk itak ne morem, ker če bi bi pol stvari zmetala stran, pa ne smem, ker niso mojeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
29.5.2009 14:40:58   
Kepica83
hej hej . saj sem tukaj. Malo sem pančkala. Moj pa je vseeeeeeeee sčtistil. Imel je goro posode + vse ostalo. In mi je rekel da se naj grem malo dol vlečt. Pa sem kar za skoraj dve urci zakinkalauser posted image .  Ja rižkoooo danes upam da rešive to. Bom zvečer na RR. Danes sem oni meil zablokirala ker gesla nevem tak da ti bom drugega posredovala po zs. Pilotinca ima da pade +++++++++++++++++ si slišala? sicer pa tak vse vemo da bo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?