|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
28.5.2009 15:51:22   
Kepica83
Vse odidete? user posted image  no dobro pol pa jaz tudi grem.
Se tipkamo zvečer.

Papa

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
28.5.2009 18:15:38   
malaMravljica
Nosecke in kmalu nosecke ter nas Soncek,

jaz sem vam prisla zazelet lep vikend in se lepsi teden. En cel teden oz upam, da se kaksen dan vec, me ne bo. Jutri dopoldan imam pregled, popoldan pa gremo na vikend. Juhuuuuuu, morem se preverit kaksno vreme je napovedano, da vem kaj vzet s sabo, ta teden je bilo 39 st. Mogoce se bom ze lahko kaj kopala, drugace bom pa lezala pod palmami v sencki, zjutraj obvezno brios in kapucin, zvecer pa pod nujno v celem tednu vsaj 2 x v najino najljubso restavracijo in vedno bo ista predjed. Tako se veselim.

Se nekaj morem sedaj zlikat, potem pa kaksno torbo ze spakirat. Imam kar nekaj dela se. Dopoldan sem bila v Avstriji, za firmo in pol sem sla se v HM tam, je veliko bolj zalozen kot nas in sem bejbiju se ene odstekane hlacke kupila in kapico za zraven.  Jutri imam dopolnjen 22 teden in zacenja se 23. Lepo napredujem kaj.

Bozajte trebuscke, Soncek malega Aleksa, nenosecke se pa stiskajte z ljubiji user posted image  KO pridem nazaj bo pa zagotovo spodnji seznam ze dopolnjen in obsirnejsi.

Pa-pa

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
28.5.2009 19:01:38   
MAŠKA
Mravljica uživaaaaaj!user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
28.5.2009 20:31:24   
Nogavica
mM, uživaj! Kje pa imata vikend, če smem izvedet (zveni sanjsko)?

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
28.5.2009 20:44:37   
malaMravljica
Hvala obema. Bom uzivala se za vas, obljubim user posted image

Nogavica, sem ti dala odgovor na zs, ker je tako sanjsko, da bi drugac vse punce prisle dol za vikend user posted image user posted image  ne hecam se, saj bi bilo lepo, ce kdo pride, sam tokrat bodo se spomladanska dela, bomo barvali kipe na vrtu, pa palme obrezovali, pa vrtnice morem preverit kako so, pa zelenjavni vrticek morem posadit.

Sedaj grem pa solato pripravit, ker cakam, da pride moj. Jutri po ´9h mi stiskajte pesti!

Nocko

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
29.5.2009 7:59:29   
Anonimen
Jutroo..
Dons sm pa tok booga..., zaspanc pravi. user posted image  Rižkoo je bil celo noč aktiven, zgleda da se je bal grmenja...user posted image
Zdej pa papam jogurta in mi ne paše sploh... tok hudo me zgaga matra, da je bllljak vse...
Kepica83, bom iskrena... včeri sm se guncala na balkončku... prišla sem pogledat, te ni bilo, pa sem spet šla.. Kje si danessss..
Pilotka.., dons pa ne solzic...., ne, ne... dons je petek in cel vikend pred nami. No, lep lih ne bo ampak... bomo počivale..
Mmravljica.., mislila bom nate in želim ti, da te bebi čimveč brca.... Uživaj in tudi ti misli na nas..user posted image  Srečno potko v sanje... Stiskam pesti in držim te za besedo iz sms. user posted image

Aja, drugač pa še vneto iščem barvo las zame. Dons ma frizerja in sm naletela na tole slikco... in mi je taka... cutee..
user posted image

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 29.5.2009 8:06:58 >

Neposredna povezava do sporočila: 1056
29.5.2009 8:41:21   
pilotina
malaMravljica...lepo se mejta in uživajta user posted image
srečno na pregledu in pozdravi malo mM

Rižkoo...zmenjeno user posted image
saj sem rekla, pride pač dan in je mimo

simpatična slikca...a tako frizurco boš mela z mašno gor user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1057
29.5.2009 8:53:32   
Anonimen
pilotina..
Ja, taka bom... kot miki miškica.. user posted image
Nič solzic...prepovedane.. user posted image  Samo objema ti dam.
Veš učeri sm se gugala... tok lepo je blo.. Kdaj boš kaj na mojem koncu..? Jst bi jaffo pa tebe..

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1058
29.5.2009 9:06:07   
pilotina
Rižkoo...joooo user posted image  miškica moja...ponavadi greva v maju in avgustu v "vaše" konce malo na oddih
letos pa ne gre...služba od dragega je še pod velikim vprašajem, rezervo dinarčkov sva pa že porabila...septembra bo bolje, ko se mi sprosti en večji kredit, pol pa še do decembra vsi krediti in bo ostala moja plača cela
mogoče kej oktobra user posted image

a ja, pa tebi tudi enega moooočnega user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
29.5.2009 9:19:24   
pilotina
jst pa pogrešam sončka85...a si v muvingu mlada mamica user posted image

tassika...tudi tebe nisem navajena tko malo tuki...a si okej

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
29.5.2009 9:34:10   
tassika
Pilotina pa pridita k nama na dopust, spanje zastonj, hrana kar boš skuhala user posted image  meni je tako dolgčas, sem jokala ko sem brala od mravljice, jaz bi tudi kam šla, ne pa bila tukaj sama samcata med 4 stenami, moj je itak vsak dan dalj v službi tko da tudi od njega nimam nič. Imam še pikija, ki spi celo popoldne in pa ribe k jim je tudi vseeno, čakam da moje sončnice začnejo cvetet mogoče bo pol mal lepše.

Jah kje sem bila, včeraj sem cel dan brala eno knjigo in jo prebrala, zdaj imam pa še dve na zalogi, tv sem se naveličala. Sicer danes vas bom na začetku tudi boj po redko spremljala, ker sem se odločila, da rabiva genralno, je tako svinjsko kot da nobenga ne bi bilo doma, pomivalc povn pomite posode, korito polno umazane posode, ampak priznam včeraj sem po 1 urnem sprehodu samo še dol padla.

pilotina včeraj si spraševala kako z mojo diplomo, jah teorija je bila napisana, pa sem po včerajšnjem pogovoru izvedela, da jo moram malo obnovit, ker so par zakonov uzakonil, manjka mi samo anketa, amapk sem se z gospodom zmenila, da se sredi junija slišiva in pridem do njega in mi da malo gradiva, toliko da jo do septembra spacam do konca.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
29.5.2009 9:48:04   
pilotina
tassika...lepa moja tassi, hvala ti, srček si user posted image ...midva imava tak lep načrt, da greva na banko...seveda ko bo dragi začel spet delat...in rečeva, da rabiva cca 150 tisoč kredita in pol zgradiva najino novo hiško v pol leta user posted image ...a misliš, da bo šlo user posted image
no v glavnem, ko bo ratalo, bosta tudi vidva mela tuki na morju sobico za vaju user posted image ...ups, ne ne...za vas user posted image

a ti tudi jokica...mmm...mam na sumu, da sm jst malček kriva user posted image

smotkano je ja, da si tko sama
sam so vse nosečke na bolniški pretežno same, ker vsi delajo user posted image

škoda, ker nimaš napisano, da maš kake sprehode dovoljene...tko bi vsaj lahko malo pohajala in si kratila ta čas, ko si sama

ooo, pol pa boš jeseni diplomirala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
29.5.2009 9:51:57   
sonček85
pilotinca.plusek bo in ko boš najmanj pričakovala .Jaz in Aelks močno drživa pesti  da čim prej user posted image user posted image user posted image
rižkoo:super se uredi pri frizerju ,no pa tebi tko ni potrebno k si že zdaj tko lepa bodoča mami user posted image
kepica.kako lepi tikerčki user posted image user posted image user posted image
mm:uživaj na polno in misli kaj na nas medtem k boš ti uživala in daj še za nas malo user posted image user posted image
Aleksa sem pobožala in mu dala lubčija od naše mm in mini mm.

twixy:mislimo nate in na vajine uživanje -komaj čakam lepe novičke user posted image

madonca me pa 1 dan ni in ve načveklate 4 strani -lepo lepo ,pohvalno le tko naprej.user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
29.5.2009 9:54:58   
sonček85
pilotina:vidim da si me pogrešala.

Ja včeraj sem  bila ves dan zasedena,sprehod z malim,potem so prišli gledat za klimo,pekla -delala sem princeske,spančkala z malim ,......danes sem si pa vzela malo časa sem vas tko pogrešala da sem prišla pokukat če ste me kaj pogrešaleuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
29.5.2009 9:55:38   
MAŠKA
Ojla čvekice!

Polotinca še dva dni pa boš lulala palčko! Joj kako stiskam pesti! Sva se zmenle, da bo plusek za mesec. Mora bit!user posted image

Tassika a tebi nič izhodov niso dali na bolniški? Jaz bi tudi lahko vzela bolniško, sam takšne brez izhodov ne bi imelauser posted image . Mi je pa rekla G, da če želim, mi da takoj bolniško, sam morebitnega SS to ne bi preprečil, tako da zaenkrat delam. Do srede, ko imam pa pregled, se bom pa še odločila, sam moram videt a je pikica zaživela ali niuser posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
29.5.2009 10:01:07   
sonček85
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169876
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo
Evo ga...http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169876
ta je bil v planu pri nas tudi čisto na začetku potem se je pa mami zaljubla v brevi ovo user posted image user posted image user posted image

Jaz bi uzela oranžnega ,če še imš namen imet pupiko tko kot mi ,zato smo tudi vzeli tega .Je tko unisexuser posted image user posted image joj kako pa tle lepo bebi gleda mami in atija.Res lepa slikca user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
29.5.2009 10:01:09   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Mojemu sem poslala sms da rabim 500 eur. Pa vpraša  zakaj. Jaz pa njemu da je rižkooo našla fullll lep voziček in rabim denar. 459 za voziček, ostalo pa za big maca user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti ga jaz naredim

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
29.5.2009 10:06:45   
tassika
Maška dokler sem imela navadno bolniško je bilo tako, od komisijie sem pa dobila mirovanje na domu izhodi samo do zdravnika in ne morem nič, to naredijo zanalašč ker če se pač lahko šetaš okoli greš lahko tudi v službo a ne, taka je njihova politika, no saj itak spet mislim, da bom kmalu nazaj v službi, že to so mi za min. podaljšal.

Sonček midva tudi gledava klimo, če bo ostalo kaj dinarčkov.

Pilotina pa vama bodo dali toliko dinarčkov, k nama jih ne dajo.

ps. dons so me klical iz službe da so uknili vse študente, evo pa je recesija tudi v javni upraviuser posted image  

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
29.5.2009 10:08:23   
tassika
pps. v moto reviji so novi testi avtosedežev če katero zanima

http://www.motorevija.si/l2.asp?L1_ID=33

upam da bo delalo

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
29.5.2009 10:24:12   
pilotina
sonček85...pogrešala pogrešala user posted image

MAŠKA...user posted image ...vem, da sva se zmenle...jst svoje sm nardila, sam kaj ko ni samo od tega odvisno user posted image

tassika...ne verjamem user posted image , sam sva v oblakih in upava, da bova dobila toliko kredita...bova dala staro hišo na hipoteko in upala, da pali...če ne pa nič, bova v stari hiški naprej

p.s. ja vem, da stiskajo...sm bila tudi zaradi tega včeri jokica, ker me je dragi klical in povedal ne preveč lepe novice...tko, da je res pod velikim vprašajem kaj bo user posted image
sem kr v strahu, sam nočem pokazati dragemu kolko se sekiram, ker je bogi že tko sam čisto na dnu

< Sporočilo je popravil pilotina -- 29.5.2009 10:26:00 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
29.5.2009 10:24:28   
sonček85
pa še tko  k je super pregledno http://www.motorevija.si/datoteke/sed-09-tabela-1.gif

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
29.5.2009 10:34:15   
sonček85
pilotinca.pa ne da pri tvojmu dragemu tudi odpuščajo user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
29.5.2009 10:37:09   
pilotina
sonček85...veš, on zdej sploh ne dela...lani je tam dal odpoved in zdej je doma, a bi se rad vrnil nazaj...ampak nekaj šuštrajo user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
29.5.2009 10:39:53   
pilotina
a ja

odpovedi ni dal kr tko, veš
je kar nekaj let študiral kaj bi...pol je pa splet okoliščin in kao dobrih priložnosti privedlo do tega, da je res dal odpoved...čez dva meseca pa se je začelo govoriti o recesiji...evo in zdej smo pa tuki

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
29.5.2009 10:47:40   
sonček85
uh to pa ni glih najbolje,a pa sedaj nikjer ne dela ,potem je pa res problem dinarček in bolje 2x premislta kam dat kak € ,pa da si še lahko privoščiš kaj zraven.Saj bo samo pozitivno naprej in oba združita moči pa bo.Važno je da se imata rada in da si en drugemu stojita ob strani.
user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?