malaMravljica
|
Punce, morem si vzet par minutk in vam povedat kaj se je zgodilo na pregledu. Rizkoo pa ze ve in ja, kar drzi me za besedo , ko bodo mali malo porasli se bomo podili po vrtu na nasem vikendu, je suuuuuper za otroke in letos vse prenovljeno in narejeno fajn za malcke baje. Tko, na pregledu vse ok, bejbi brcal, brcal itak ze celo noc, ne vem kaj je bilo. Pogledal mi je noge, ne zatekajo, ne zastaja voda, kg ok, pritisk in utrip tudi. Dojencek lepo napreduje, na uz je bil ze en datum 26.9, joooj pred rojstnim dnem strica ima prepoved no. Pol je pa rekel, za spol smo povedali ze povedali in sem rekla ne, jaz nocem vedet, partenr pa. In je on predlagal, da mi napise listek, sam je rekel, da partenr verjetno itak ne bo mogu bit tiho in bo scvekal. HA ha, pa se res je verjetno. In pol ko je pisal listem sem si prekrila oci in gledala stran, pa on je z toko zakril listek. Pootem je pa vstopila sestra, mu nekaj dala v roke in takrat je malo spustil listek, jaz sem pa napacen moment pogledala in seveda videla kaj pise. Punce moje, seveda se veselim tega, kar je bilo napisano, samo meni je bilo tako lepo, ko nisem vedela in ostati sem hotela v tem sladkem pricakovanju do oktobra. Sedaj sem v delcku sekunde izvedela. Moj se ne ve, ko bova sama mu bom dala kuverto. Tako, sedaj pa greva velika malaMravljica in minimalaMravljica kuhat, potem se par malenkosti in kmalu startamo. Zvecer bomo ze dol, ko pridemo cez mejo v Italijo pa grem na eno kavo. Lupcka vsem!
|