|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
28.5.2009 13:44:08   
štefy
Živjo punce!Jaz sem pa tako slabe volje da je groza.Dva dni sem tako kašljala da sem zraven bruhala.Cele dve noči že nisem zatisnila oči.Sem pa šla danes k zdravniku mi je pa ugotovil da sem fasala astmični bronhitis od cvetnega prahu.Sedaj pa imam teh inhalatorjev da je za znoret.Upam vsaj da bo bolje saj me že ostali otroci pogrešajo ko ničesar ne morem.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
28.5.2009 13:47:18   
tea85
upam da se boš kmalu pozdravla to ni glih mala zadeva.

tudi sama precej kiham, sploh zjutraj, in se sprašujem mar nisem na kaj alergična.

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu štefy)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
28.5.2009 14:13:16   
mng
v katerem tednu pa si tea85? 17/18? Morfologijo ti dela med 20-24 tednom prej pa ne. Za spol pa pojma nimam. Se bova pustila presenetitiuser posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
28.5.2009 14:15:25   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: štefy

Živjo punce!Jaz sem pa tako slabe volje da je groza.Dva dni sem tako kašljala da sem zraven bruhala.Cele dve noči že nisem zatisnila oči.Sem pa šla danes k zdravniku mi je pa ugotovil da sem fasala astmični bronhitis od cvetnega prahu.Sedaj pa imam teh inhalatorjev da je za znoret.Upam vsaj da bo bolje saj me že ostali otroci pogrešajo ko ničesar ne morem.user posted image user posted image user posted image

ojoj, bogauser posted image upam da se čimprej pozdraviš oz. vsaj malo k sebi spravišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu štefy)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
28.5.2009 14:23:36   
tea85
za mng... ja v 17-18 tednu sem. no te pa mi bo vrjetno delal morfologijo ob naslednem pregledu.

moj si tudi želi bit presenečen, ampak jaz sem bolj firbčna, ampak sma se zmenla da mu pač ne bom povedla, sicer bo pa to bolj težko user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
28.5.2009 14:57:44   
majakla
Oj, kak´ ste kaj?

Jaz sem kar vesela, ko/ker se ura bliža 15.

Tea85: si tudi iz MB. No, zdaj ne vem kje imaš ti G, jaz jo imam v UKC MB in mi je na zadnjem pregledu (sem bila v 19t in 5d) dala napotnico za UZ - morfologijo v Porodnišnici,
sem tja telefonirala in so me naročili v 22t in 6d.

Ninasiki: A ni v barvah vse lepše? user posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
28.5.2009 16:54:51   
Crystall
Majakla ... tole bom pa ponavljala za tabo.

Danes je en krasen dan! Sonce sije, zunaj se da dihat!

Kdor ima še kakšen pregled jutri, mu želim vse najlepše user posted image .

In če želi, katera pogledati, kaj ustvarjam: http://crystall.moj-album.com/album/14417584/

Pozdravček user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
28.5.2009 17:42:27   
malaMravljica
Crystal, jaz imam jutri spet pregled, hvala za lepe zelje. Komaj cakam, da vidim kako napreduje najin dojencek. Moj je tak firbc, da je rekel naj vprasam ali bova imela pupu ali fanta, sam ne bom, ne morem, ker nocem pokvariti presenecenja v jeseni.

Ne vem s katero sva zadnjic govorili o Baby björnu. No, danes sem bila v Austriji in sem v trgovini Kika videla tudi to znamko, kengurujcka in lezalnik, kengurujcki vsi pod 100 eur, od cca 60 do 100 so, ceneje kot v Slo, zato se splaca it pogledat, ce bo katera kupovala.

Sedaj se popravim seznam, brat vas ne utegnem, ker nimam casa. Jutri imam pregled, popoldne pa gremo za 1 teden na vikend. Se ze veselim soncka, mogoce bom celo plavala ze lahko, drugace pa veliko polezavanja pod palmami, zvecer vecerje zunaj in ze kar vem kaj bom jedla, njamiiiii... res kooooomaj cakam. Jutri tudi ze zacnem z 23 tednom.

Vsem zelim lep vikend in veliko brcik.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
28.5.2009 18:05:11   
malaMravljica
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image  

PDP, IME, STAROST, KRAJ, ŠT.user posted image , ŠT.user posted image , PREGLED, MF

xx.10
aquamarin  (?)                              (?user posted image , ? user posted image              ??
Čivavica  (?)                                  (?user posted image ,? user posted image               ??
natalia  (?) MB                               (2user posted image , 1 user posted image )              ?? 
štefy   (?)   Koroška                      (5user posted image , 4user posted image ) user posted image           ??
TINKO  (?)                                     (?user posted image , ? user posted image )               ??

01.10
*raci*  (?)                                      (?user posted image , ? user posted image              ??
nincika 
(24)  MB                            (1user posted image , 0 user posted image            ??
maayaa 
(27) KR                           (1user posted image , 0 user posted image )            ??
SONČEK LARA 
(25) Vrhnika        (2user posted image , 1 user posted image )  user posted image        ??

02.10
Vijolica77  (31) MB                       (?user posted image , 1 user posted image             ??
Suzikaa  (27) Ormož                    (1user posted image , 0 user posted image )            4.6
malaMravljica  (30)                     (2user posted image , 0 user posted image             ??
majakla 
(30)  MB                         (2user posted image , 0 user posted image ) user posted image   
     10.6, 4.6 MF 
spet mama 
(?)                              (?user posted image , ? user posted image )            
??
bony 
(30) N Go                            (1user posted image , 0 user posted image            
??
maj2009 
(24)  Domžale              (2user posted image , 0 user posted image
)            ??

03.10.
hayabusa   (29)    Štajerska         (1user posted image , 0 user posted image )            ??  
*Lili*  (25)  Notranjska                (2user posted image , 1 user posted image            ??
skačica  (28)                                  (2user posted image , 1 user posted image )             ?? 
lupa02  (?)                                     (1user posted image , 0 user posted image )             3.6

04.10  
anaslana   (?)                                (?user posted image , ? user posted image )              ??

05.10.     
emaa  (32)                                     (?user posted image , 2 user posted image             ??
ninčy  (27) Domžale                     (1user posted image , 0 user posted image  user posted image  user posted image   18.6

06.10

sandrarum   (?)                             (?user posted image , ? user posted image )              ??

07.10
mici_   (29)   Trebnje                    (2user posted image , 1 user posted image )             ?? 
metka_zone   (24)  Laško             (2user posted image , 1 user posted image )             ??

08.10
tane   (?)  Ljubljana                    
(2user posted image , 0 user posted image              5.6 MF 
nati29   (?)                                    (?user posted image , ? user posted image               ?? 

09.10
pravoda  (25)                                (1user posted image , 0 user posted image )  user posted image         16.6 

10.10
mng  (24)                                      (1user posted image , 0 user posted image )             ?? 
srečen sonček   (?)                        (?user posted image , ? user posted image              ??

11.10
MonaLiza   (28)  LJ                        (1user posted image , 0 user posted image )             2.6 MF 
september25  (25)Štajerska       (1user posted image , 0 user posted image )              ?? 

12.10
Rižkoo   (26)  CE                            (2user posted image , 0 user posted image  user posted image          ?? 

13.10
tršica   (30)   CE                             (2user posted image , 0 user posted image             22.6 MF

14.10   
Bremzi   (?)                                    (?user posted image , ? user posted image )              ??
katrin***   (25)  Grosuplje           (1user posted image , 0 user posted image            9.6 MF
Februarka08  (25)  Gorenjska      (2user posted image , 1 user posted image )            2.6
deja*  (21)                                      (1user posted image , 0 user posted image )           2.6 MF

15.10
Boob   (28)  Grosuplje                   (1user posted image , 0  user posted image )           9.6 MF  
miska10  
(?)                                 (?user posted image , ? user posted image )              ?
majcy_m   (?)                                (?user posted image , ? user posted image )             ??
karmen b   (28)  Dobrova             (1user posted image , 0 user posted image            5.6 MF 

Meliitak   (32)  KR                          (1user posted image , 0 user posted image            9.6 MF
16.10
mateja8   (26)    Dolenjska          (2user posted image , 1 user posted image )             1.6 APN, 3.6  

17.10
didikaa   (22)   Ptuj                       (1user posted image , 0 user posted image )             ??

18.10
Toffsy   (??)                                     (?user posted image , ? user posted image            ??

19.10
ninasiki   (25) Litija                       (1user posted image , 0 user posted image )            15.6, 8.6 MF
muca*maca   (28)  LJ                   (1user posted image , 0 user posted image )             9.6

20.10
Siska   (?)                                        (?user posted image , ? user posted image )             ??
deja*   (?)                                       (?user posted image , ? user posted image             ??
palegia30   (30)  LJ                        (?user posted image , ? user posted image             ??
lunika   (26) Velenje                     (?user posted image , ? user posted image            16.6 MF

21.10
pinky girll   (27)  Velenje               (1user posted image , 0user posted image )           10.6 MF
frrrr   (28)  LJ                                 (2user posted image , 1 user posted image )           12.6 MF 
sonncnica   (28) Sežana                (1user posted image , 0 user posted image            ??
Pika Zoja   (29)                              (?user posted image , 1 user posted image )             ??
Bobipalcka   (25) Sl.Gradec          (1user posted image , 0 user posted image             ??

22.10

Aniiita   (25)  Kras                          (1user posted image , 0 user posted image )           ??
pupa_b   (?)                                    (?user posted image , ? user posted image )             ??
rozilu   (30)  Obala - Lj                  (1user posted image , 0 user posted image )           
11.6 MF
Crystall   (25)  Posavje                 (1user posted image , 0 user posted image )            ??
surya   (30)                                     (?user posted image , 1 user posted image )            ??

23.10   
pikicaa25   (27)                              (3user posted image , 0 user posted image )            9.6 MF
HelloKitty1   (29)  LJ                      (1user posted image , 0 user posted image )  user posted image       9.6 MF
anonimna6   (?)                              (?user posted image , ? user posted image )             ??
smejčica   (23)  MB                         (?user posted image , 1 user posted image )            ??
Špelka12  (27)     KR                        (2user posted image , 0 user posted image )            ??

24.10
vrtnica83   (26)                              (1user posted image , 0 user posted image           ??
mashi   (30) KR                              (1user posted image , 0user posted image )             ??
*chance*   (23)   NM                     (1user posted image , 0 user posted image )           16.6 MF

25.10 
lenika83   (25) Ptuj                       (1user posted image , 0 user posted image )           11.6 MF 
efika   (30) Koroška                       (1user posted image , 0 user posted image )           ??
najčka   (32)  LJ                             (2user posted image , 0 user posted image )           16.6
Tailor 27   (?)  LJ                            (3user posted image , 2 user posted image            ??
gorenka   (32)  LJ                          (2user posted image , 0 user posted image )            29.5

26.10
plotka   (?)                                      (?user posted image , ? user posted image )             ?? 
manca  (27)   KR                            (2user posted image , 1 user posted image           ?? 
pattaya  (23)   Poljčane                 (1user posted image , 0 user posted image          17.6 MF

28.10 
Izabela_  (?)                                   (2user posted image , 1 user posted image )          4.6 MF 
drobtinica29  (29)    MB                 (2user posted image , 0 user posted image          10.6 MF  

tea 85  (?)                                        (?user posted image , ? user posted image              ?? 

29.10
pikica 28  (?)                                  (?user posted image , ? user posted image )             ?? 

30.10
Nončika  (27)  MS                          (2user posted image , 1 user posted image )            ?? 
toba  (33)                                       (2user posted image , 1 user posted image )            ??  
stuhica  (30)    Jesenice                 (4user posted image , 1 user posted image )           
??
Nea_teja_  (34)  Cerknica             (5user posted image , 3 user posted image           17.6 
michelle1  (30)  Posavje               (4user posted image , 2 user posted image           17.6 MF

31.10
abab  (?)                                         (?user posted image , ? user posted image )             ?? 
TRIŠ  (30)    BK                              (4user posted image , 3 user posted image )            ?? 

SKUPAJ: 90 oktobrk 

Z nami so bile tudi:
miniko, anonimnauser posted image ,  barvar, Poli_H, minna, florecita, Nosečka70 , tincci 

PODATKE ZA TABELO PIŠITE LOČENO OZ. Z DRUGO BARVO

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
28.5.2009 18:10:45   
Anonimen
Živjo punce...me ni en dan pa ste že toliko napisale, da vas komaj dohajamuser posted image

Crystall kako lepe uhančke delaš. Škoda, ker jih ne morem nositi, ker sem alergična na vse kar dam v ušesa..tako, da žal. Mislim pa, da bi moji bodoči tašči bile zelo všeč, hmm pa še rojstni dan ima kmalu. Moram dragega vprašati, če ima že kaj v mislih.

Kilogrami ja tudi meni se kar dvigajo. Danes sem imel 3,5 kg ( 20t 4/7 ). Mi pa skočijo tudi na 4,5 kg ko sem zelo zaprta. Tako, da moram pazit glede prehrane zaradi zaprtosti, ker potem me vse tišči. Danes imam bolj sadni dan ( no eno lučko sem že zbasalauser posted image ). Sem letos čisto nora nanje-. Ponavadi, če pojem enih 5 na leto, letos pa skoraj vsak dan. Tale teden mi je malo na sladko vrglo.

Brcike jih čutim nekje na 2 dni. Saj pravim zadnič me je že tako zaskrbelo pa me je potem v službi in pred blagajno prav lepo ''potolkla'' sem se kar smejati začela. Sem pa brala nekje, da tiste, ki nosimo posteljico spredaj naj bi manj čutile ( no jaz sem sicer mislila, da je to mogoče ravno obratno..kaj pa vem nisem zdravnik user posted image ).

Štefy upam, da si že kaj boljše. Jaz imam drugače alergijo na pršice in nekatere zeli in moram povedati, da je letos prav obupno. Ponoči me srbi vse po grlu, ušesa, nos...kiham in se zbujam. Tablet ne jem ( pač probam zdržati ). Je pa fino ko pride zima, da tele pršice malo bolj poginejo..nasvet mojega alergologa ( če ima katera težave ) : zamrzniti vso posteljnino in čez dan zaprta okna.

Tiščanje no mene je včeraj začelo tišlati v levem jajčniku. Pa se mi občasno pojavi pa mine. Me je pa prav močno zagrabilo pred spanjem ampak je hitro popustilo.

Sprehodi : se kateri mogoče dogaja, da jo začne trtica boleti med sprehodom. Res, da nisem bila v akciji že 1,5 tedna ampak vseeno prav neprijeten občutek je.

No zdaj pa dovolj, da se me ne boste prehitro naveličale. Vsem, ki imate preglede jutri veliko sreče user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3160
28.5.2009 18:31:02   
tea85
jaz mam ginekologa na ptuju, ker sem ga tam že prej mela preden sem v mb prišla, ampak bi mi vrjetno kaj gin.reko glede napotnice, razen če on sam to preverja, to pa ne vem.

hja, danes sem si privoščila palačinke..mmmnjam user posted image so se mi že kr en cajt luštale.

razmišljam o sprehodu, pa še bom vidla user posted image

lep dan še vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
28.5.2009 19:14:59   
Februarka08
Cyrstall ful dobri uhančkiuser posted image user posted image user posted image mmm, jaz bi tuduser posted image bom enkrat si vzela čas in ornk pogledala, sigurno mi bo kaj v oči padlo

Mi je možek nardil prijetno presenečenje, mi je prejle domov prinesel 2 kg češenj in 2 kg jagoduser posted image user posted image kao za obletnicouser posted image nekaj me pa baje še zvečer čakauser posted image jaz danes nisem toliko počivala kot pretekle dni, in se mi je že obrestovalouser posted image nisem mogla verjet, ker nisem ravno veliko delala, blo je pa zgleda dostuser posted image kar sem šla do dohtarja pa k men na šiht pa kakšno urco več sem bla pokonc za šporgetom, to je blo pa to. Po kosilu sem mislila da mi bo vse ven padlo ko sem vstalauser posted image sem šla samo še ležat... in potem naj grem na šiht, če še doma ne zdržim pokonciuser posted image user posted image

Prijeten večer vam želim, jaz upam na kakšno masažouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
28.5.2009 19:16:27   
Februarka08
Aja, še touser posted image končno je tud možek začutil user posted image user posted image user posted image včeraj zvečer se je z licem naslonil na trebuščka in ga je konkretno brcnil/auser posted image user posted image itak pa zdaj cele dneve rogovili, pa naj bom sede, leže, stoje...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3163
28.5.2009 21:15:28   
pattaya
Hojla.

Da še jaz poročam kar mi je rekel diabetolog. Danes je bila ena druga zdravnica in mi je dala najslabše kar je možno pri nosečniškem diabetisu. Drugače pa je bila zelo zelo prijazna. Predpisala mi je inzulin in sicer si bom zaenkrat morala dajati inekcijo vsako jutro. Če pa bo kontrola čez 14 dni pokazala da se jutranja vrednost ne popravi, pa še bom morala pikati tudi zvečer. Pri meni na sladkor ne vpliva hrana, ampak so rizične jutranje meje (na tešče) in meje pred naslednjim obrokom (meja je 5,3 jaz pa imam od 5,5 do 6,0).

Pa si mislim, vse bom potrpela samo da bo z user posted image vse ok.

Drugače pa tudi jaz zelo težko sedim, mi ful dol pritiska. Danes sem bila v avtu in v čakalnici kakih 5 ur, pa me je že tak bolelo da sem komaj zdržala, sem komaj čakala da pridem domov in si odpočijem.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 3164
28.5.2009 22:15:57   
lenika83
Dober večer!

Tea85 h kateremu ginekologu hodiš na Ptuju, če ni skrivnost? Jaz tudi hodim na Ptuj, pa se mi zdi po tvojem opisu, da mogoče hodiva k istemu. Mene vedno ful na hitro odpravi, pa nič kaj preveč ne razlaga. sem ga zam orfologijo tudi sama morala vprašati, pa mi je tak nekaj na pol odgovoril, da sploh ne vem kaj bo s tega.

Februarka08 čestitam za obletnico in upam, da bo večerno presenečenje prijetno!

Lahko noč!

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
28.5.2009 22:33:14   
skačica
hej punce!

Jaz sem preživela dan brez moža, sicer komaj, ampak sem gauser posted image . Ne, sej ni bilo tako hudo, ampak ko me je poklical ravno pred operacijo, sem se pa ornk zjokala. Kar v službi. No, operacija je za njim, pravi da hujših bolečin v kolenu nima, da je utrujen in da najverjetneje jutri prihaja domov.user posted image  Tudi Iza ga je pogrešala. Me je stisnila in rekla: " Mamica, žalostna sem, atija ni."Cukerček moj.
Res nisem bila včasih tako občutljiva, od lanskega leta dalje, ko so se nam v družini zgodilizelo žalostni dogodki, se pa kar ne poberem in me vsaka takšna situacija malo vrže iz tira. No pa hormoni so tudi verjetno krivi.
Danes bo pri nama spala tudi moja ta najmlajša sestra, oziroma pravi, da se bo ponoči še nekaj učila, ker v šoli finišira in se ji gre za dobre ocene. No, zdele jo ni nikjer, je zgasnila pred blok na čvek s simpatijouser posted image

frrr- hvala za lep sms. Evo, detece te uboga in me ravno zdele prav luštno brca. Je pa že na glavico obrnjeno.

februarka08- sej ne morem verjet, da ti ne bodo podaljšali bolniške.Res ne.
V prvi nosečnosti sem bila tudi jaz na bolniški od 22. tedna, predvsem zaradi prezgodnjega otrdevanja trebuha in pa dolge vožnje do službe (dokler se nismo preselili sem, kjer smo sedaj, sem imela do službe 75 km, zdej sem dosti bližje). In ni bilo nikoli problema s podaljšanjem. Verjetno je res veliko odvisno od zdravnika, kaj ti napiše v predlog za podaljšanje. Jaz sem imela super G., osebni zdr. je pa moj bratranec in je bilo morda tudi zato lažje user posted image . Ne vem, mislim si tako.
S takimi težavami kot jih imaš ti in s cerklažo pa res ni za hodit v službo.

malaMravljica- a grem lahko s tabo na dopust? Jaz bi tudi ležala na sončku pod palmami in jedla dobro hrano.user posted image

pattaya- uf, tole je pa zoprno. Upam, da bo ena doza dnevno dovolj. More bit zoprno samega sebe špikat, meni bi blo, ker mi je že jemanje krvi čist preveč. Pa ne zaradi bolečin, ker imam prag bolečine čisto solidno visok, ampak zaradi same igle, ker je ne maram niti videt.user posted image

Še kaj hotla napisat? Mah ja. Včeraj sem nekaj bluzila, da bom pazila kaj čez dan pojem. Sem pazila do osmih zvečer, ko mi je sestra težila, da naj ji spečem pomfri in piščančje medaljončke. Sem se še sama zraven tako (oprostite izrazu) nažrla, da komaj sedim. Eh, jutri pa res...user posted image

Bom šla počasi k moji pupi spat, danes sva uboge, jutri bo že 100x bolje, ko bo najin user posted image  doma.
Lahko noč.

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
28.5.2009 22:53:04   
emaa
Ma ne vem, če je odvisno od zdravnika, zadnje čase te komisije na splošno komplicirajo in veliko bolnišk zavračajo tudi tistim nosečnicam, ki jo nujno rabijo. 

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
28.5.2009 23:00:35   
rozilu
Ojla,

samo ena tema me je tako zbodla... kg - meni je kar slabo zadnje dni, ko stopim na tehtnico... Sploh se mi ne zdi, da bi se tako zelo nažirala, user posted image Je pa res, da imam totalno napet trebuh in očitno res zanič prebavo. Se mi kar nalaga in nalaga, pa nobeno sadje ne pomaga... Bo treba spet na Donat zgleda in upam, da se potem stanje normalizira, ker zdaj me že konkretno vse špika tam nekje zadaj v črevesju.

Držite se vse, ki imate težave...

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
29.5.2009 7:05:43   
štefy
doro jutro vsem zame je spet slabo.Spet sem prebedela sede v fotelju ker me preveč duši da bi lahko ležala.SAJ SPLOH NIMAM KAJ ZA BRUHAT AMPAK ME TAKO DRAŽI KAŠELJ DA ŠE DIHAT NE MOREM VEČ.user posted image Upam da mi bodo tele zadeve ki si jih pršim v usta hitro pomagala.Imam eno vprašanje ali gre mogoče katera rodit v slovenj Gradec?Vse ki greste kam na vikend prosim da uživajo še zame zraven in seveda popestrijo z dobro hrano.user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
29.5.2009 9:56:22   
mng
dobro jutro punce!

Meni je spet slabo. Včeraj mi je gin zaradi pomanjkanja železa predpisala sirup- železo, ki ga moram spit vsako jutro na tešče. In danes zjutraj lepo spijem žličko sirupa si za zajtrk pripravim sadnje, ki je pristalo v školjkiuser posted image . Sicer me je opozorila, da če mi bo slabo naj sirup pač pojem zvečer pred spanjem, ampak imam občutek da bo isti. Ima katera podobne izkušnje s tem železom. Mene je kar groza. Končno kakšen mesec mir z user posted image , zdaj pa spet. Fujjjjjjjjjjjjjjj Fejjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu štefy)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
29.5.2009 9:59:00   
mng
Aja Štefy! Glede kašlja pa si kupi kapljice 31 (dobiš v lekarni) in se z njimi maži po prsih in  po zatilju. Pa skuhaj si žajbljev čaj in ga grgraj (ne smeš ga pit), pa sirup iz smrekovih vršičkov pa bo 1,2,3 konec z njimuser posted image

(odgovor članu mng)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
29.5.2009 10:09:02   
majakla
Dobro jutro souser posted image .

Kako ste kaj?
Ste za user posted image  ?

Vreme je 1A, sonček user posted image - a sveže, iiiii.

Pa še petek je, jupi!

Vsem, ki imate danes pregled,
držim pesti user posted image , pa javite,
kak je blo.

(odgovor članu mng)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
29.5.2009 10:19:54   
ninasiki
ojla punce

današnja noč grozaaaaaaa moj je tok smrčau al pa sm jst tok slabo spala da sm se vsako uro zbujala do 4 pol je pa ustau in sm končno zaspala v enem kosu sej vem da ni on kriu sam smo tko besna nanga sej do 3 se bom že ohladilauser posted image user posted image

grem neki pojest pa eno kavico v rit vržt pa bo bol user posted image user posted image user posted image  

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
29.5.2009 10:23:31   
mateja8
Ojla punce!

Tako lepo vreme, da je kaj. Sonček in sveže - to je kombinacija za nas.

V ponedeljek in sredo imam pregled, pa se mi zdi, da je to še tako daleč. Komaj čakam, da spet vidim nešega bebija. Pa še za to komaj čakam, da G. vprašam zakaj mi trebuh tako otrdeva (spodnji del). Veliko počivam, pijem magnezij pa mi vseeno. Otroček me veselo brca, tako da nisem ravno v skrbeh, mi pa ni vseeno.

Štefy upam da ti bo čimprej odleglo. Držim pesti zate.

Februarka, ne morem verjet glede tvoje bolniške. Jaz sem na bolniški zarad visokega pritiska in mi je komisija v začetku maja določila bolniško do 30.6., potem pa spet na komisijo. Moram rečt, da nisem razmišljala o tem, da mi je ne bi podalšal, pa se očitno lahko zgodi.

Mng jaz sem imela v prvi nosečnosti sirup za železo, pa mi je ginekologinja rekla, da moram telo počasi privadit na sirup. 1. dan četrt predpisanega odmerka, 2. dan tut, 3. in 4. dan pol predpisanega odmerka, 5. in 6. dan skoraj pol odmerek, po enem tednu pa šele celega. Baje to telo kar težko prenaša in sprejme, zato ga je potrebno navadit na sirup in potem, ko je terapija končana tudi odvadit.
Drugače pa ti priporočam veliko borovnic, soka iz rdeče pese, jetra vsebujejo velijo železa, rabarbara, čebula, črni ribez. Probaj kaj od tega.

Zdaj pa na sonček.
LP

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
29.5.2009 10:26:07   
Februarka08
Jutro, danuser posted image

Jaz sem že na kavču, tamala je v varstvu...
Včerajšnji večer je bil potem le mal slajšiuser posted image mmmm, sva mela v postelji smetano in jagodeuser posted image da bi blo vsak večer tako..user posted image
Mi je pa salbo spet za umret, nič mi ni za jest, sploh ne vem kaj bi jedlauser posted image pa še user posted image je nakam miren danesuser posted image ga morm mal prebudit... Sem pa zjutraj dobila sms, da je moja kolegica user posted image user posted image user posted image user posted image ma sem bla veselauser posted image

Uživajte  v petku, naj vam čim hitreje mine, da boste s svojimi najdražjimiuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?