|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
26.5.2009 21:42:50   
Februarka08
Tršica, joj, jaz že prav sanjam tele češnje, pa ne vem kdaj bojo šele pri nasuser posted image ne vem iz kje ste vse, da jih mate že na drevesuuser posted image user posted image verjetno bolj primorski konec.... ma bi jih zmazala 1,2,3user posted image

Moj je šel ravno avte prestavit za vsak slučaj, potem greva pa spat, ker je totalno zmatran in bo samo še dol padu.

Lep večer, nosečke, papauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu tršica)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
26.5.2009 23:34:51   
skačica
čer!

Uf, jaz sem pa na jagode mahnjena. Sem jih pojedla že kar nekaj kil,enako v prvi nosečnosti. Naj bi bile alergene, ampak pri nas zaenkrat nima nihče težav s kakšnimi alergijami pa upam, da jih tudi tale otrok ne bo imel. Češnje sem pa tudi letos že jedla, ne z drevesa, ampak s tržnice.
Jaz res jem tudi v nosečnosti vse kar mi paše, le surovega mesa ne in pa sadje dobro perem zaradi tokse. Pa morske sadeže si tudi ne upam jesti.

Tudi meni taka vročina ne paše. Ok je tam nekje okoli 25 stopinj, vse kar je več, je zame preveč. Saj se bo ohladilo, potem bomo pa spet vse jamrale, da nas zebe in da bi sončka.

Glede otroške kozmetike- jaz nisem uporabljala na začetku nič drugega kot trdo milo in Ribodermin, ker je bila mala prenošena in je imela suho kožo na pregibih. Nikoli je nisem mazala s kakšnim mlekom po celem telesu, ker se mi zdi to čisto BV za tako občutljivo kožico. Kasneje, pri recimo treh mesecih sem pa začela uporabljati samo Mustelino kopel za kopanje, ker se mi zdi ta kozmetika pač super. Pa za veter in mraz tudi njihovo kremo. Drugega nič.

Delovni čas mojega moža je tudi od januarja čisto super. Od doma gre nekak ob pol osmih, pride pa od 16-17-ih, kar je čisto ok in se mi zdi, da preživimo čisto dovolj časa skupaj. Je pa vse vikende frej, jaz tudi in takrat potem res pohajkujemo in uživamo skupaj.

tršica- verjetno pri navadni morfo. ne boš dobila takšnih 3d slikic, ker vsi G pač nimajo takšnih UZ. No, lahko pa da ga ima ravno tvoj . Moja ga nima, zato se jutri nadejam samo kakšne navadne slikice, se pa bom naročila na 3D morfologijo v Dravljah, tam sem prvič dobila krasne posnetke obrazka moje punčke. Res lepe posnetke in mala je bila potem res dejansko videti taka. Sem pa imela srečo, da ni nikoli držala rokic pred obrazkom in je G z lahkoto lahko snemala.

Sem hotla še kaj povedat?
Ja, moram pohvaliti mojo pupo. Čez dan sploh ni več v plenički, pridno nosi sp. hlačke in pove za lulat ali kakat. Če smo pa zunaj na travi pri moji mami, se pa kar sama sleče, počepne, polula in se tudi sama nazaj obleče. user posted image user posted image  Res je pridna, oktobra očitno ne bom imela dveh pleničarjev, razen če se nočno lulanje zavleče do takrat. Upam, da ne.

Punce, jutri imam morfologijo, držite pesti, da bo vse ok.

Lepo in mirno noč vam želim.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
27.5.2009 6:54:37   
Crystall
Skačica držim pesti za morfologijo! user posted image

Pattaya čestitke za diplomo user posted image user posted image

Sicer se pa tudi mene lotevajo skrbi. V službi preveč delam, vmes se spozabim, da sem noseča in naredim precej prehitrih gibov, domov pridem utrujena, še doma kaj naredim in sem čisto fuč. Včeraj in danes nisem nič čutila malega pikeca. Pa še desna stran me boli - rebra. Ko se uležem na desni bok me prav zaboli. Res me je strah. Če danes ne bom čutila malega, bom jutri zjutraj takoj poklicala ginekologa, če lahko pridem. Držite pesti, da mi škratek danes kaj pomiga. user posted image user posted image user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
27.5.2009 9:31:05   
majakla
Dobro jutro moje souser posted image .

Vidim, da ste včeraj zvečer pridno klepetale, mi (MB) pa smo raje izklopili elektriko in upali, da toča ostane res majhna.
Bilo je grozno.
Od 19.30 pa do 22h sem skakala po stanovanju, v temi in opazovala okna.
Imam mansardno stanovanje in polovico strešnih oken.
Razbijaslo je ko user posted image .

Pri nas danes spet dežuje - upam, da se bo vsaj ozračje ohladilo, da lažje zadihamo.
No, ne bom vas več gnjavila s tem, mi je že bolje. user posted image

Crystall: tudi mene včasih boli, ko se vležem na desni bok. Si pravim, da se dojenček tja naslanja. user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
27.5.2009 9:33:14   
muca*maca
Živjo!

Za mano spet ena neprespana noč user posted image user posted image user posted image !!!
Zamudila sem v službo, pa taka sem, kot da bi me tramvaj povozil.

Špika, boli me na levi strani trebuha, kjer ni nč ginekološkega (je rekla sestra, ko sem klicala svojo G)

Sam črevo... Moja zdravnica je pa rekla, da bi lahko bila tudi voda.

Sem morala danes ponoči vzeti teblet proti bolečinam, da sem sploh lahko spala. user posted image

A se še kateri dogaja kaj podobnega?

Vreme pa za zjokat se.

user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
27.5.2009 9:42:16   
karmen b
muca maca mogoče pa premalo piješ? Lahko je kriva tudi prebava. Tudi mene je nekaj časa matralo posobno, pa sem začela vsak dan pit donat zaradi magnezija in zdej sem super. Probaj če še nisi, upam da ti kmalu odleže.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
27.5.2009 10:20:38   
Februarka08
Dan.

Mi2 sva vstala že pred 6-to... je tako toča padala da je blo jojuser posted image ravno slikce dol nalagam, bom pripopala... tamala se je tud zbudila mal pred 6-to, ampak je potem še sama nazaj zaspala do mal čez 7user posted image jaz pa itak čist nenaspana. Dobr, da smo mel avtomobile notri, vrt je totalno preluknjan, moje češnje tud user posted image pa grozdje itd... no ja, samo da drugega ne bo, bo kar ok.
Zdaj sem varuška, sta šla tašča in tast v nabavo, tako je kar pestro, itak more bit not, to je kriza, jaz ne morm bit skoz pokonc in nama ne klapauser posted image user posted image no, bo že...
Aja, jaz sem pa danes točno na pol user posted image user posted image user posted image imam polnih 20 tuser posted image juhu, še 1x tolikouser posted image
Evo, slikce od zjutraj:

user posted image

user posted image

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
27.5.2009 10:54:17   
ninasiki
ojla

o mooooj booog kako je pa pri vas ropotalo februarka in majakla da znoriš še tobro da ni kake hujše materialne škode vrt in ostalo sadje se bo že pobralo

mi smo se pa naročil na preglede tako da imam naslednji pregled 15.6 in morfologijo 8.6 tko da bo ta mesec kar aktiven 1.6 imam pa zobarja bo kar hitro use minil user posted image user posted image user posted image  pol se pa začnejo pri nas aktivno odvijati rojstni dnevi pa šola za starše in evo punce smo že na koncuuser posted image user posted image user posted image  z svojimi štručkami v rokahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

Neposredna povezava do sporočila: 3108
27.5.2009 11:42:26   
Meliitak
Hojla še od mene...

...tud jest sm pokonc od 6h zjutrej, ampak z namenom. Ker me je včeri G kregala zarad preveč kil, sem kr že dons začela user posted image s sprehodom. Je kr pihal, sam je bil pa lep pogled na nevihto, mi je kr mal žal zakaj fotkiča nisem mela s sabo, sem rekla da ga bom nosila zdej veeedno s sabo...domov pršla tik pred hudim nalivom in sem si prvoščila še urco poležavanja...Februarka, tukej je blo slišat sam treskanje, veter in premetavanje ponoč, tko hudo pa dobr da ni blo, da bi spet kj uničl...

skačica...kok maš pridno pupiko, sem vesela za vaju in upam, da bo tko pridna naprejuser posted image user posted image user posted image

muca*maca, tudi mene boli v levem delu spodnjega trebuha že nekaj dni, poleg tega mam bolečine še na notranji strani levega stegna...jah tudi pri meni to kao ni ginekološke narave in kot pravi karmen b, da mogoče res premalo pijeva, ampak se čudim, ker dnevno kar dosti popijem, al pa Mg res 3x dnevno, pa mogoče še kaki dodatki...včeri kupila železo v tabletah, mogoče to kaj pomaga... mogoče pa kot majakla pravi da se dojenček obrača na tisto stran, kaj pa vem...mene boli sam da grem mal na sprehod al pa če sem dolgo obrnjena na eno stran...ni potreba za paniko, se bomo že pošlihtale ane...sama vem da morm mal več gibat, pol pa mirne volje lahko mal ležim, da mam energije za neprej...

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
27.5.2009 11:44:27   
Februarka08
Meliiitak, koliko si se pa zredila, če ni skrivnostuser posted image G itak takoj naženejo strah v kostiuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
27.5.2009 11:51:16   
muca*maca
Meliitak - hvala za tvojo spodbudo user posted image  Jaz tudi dovolj pijem, ker res pazim na to, pa tudi magnezijeve tablete jemljem in zdaj še Donat. Boli me pa najbolj, ko se uležem (ni važno, kateri bok, na hrbet...) in seveda proti večeru ter ponoči.
Če ne bo boljše, grem popoldne dat vodo k zdravniku.
Ker še ene prečute noči ne bom zdržala. Mi je šlo že danes zjutraj kar na jok.
Sej bo, sej bo, sej bo...
Če bi se res otroček obračal, bi bil pa tudi že čas, da se po dveh dneh spet mal obrne, majke mu user posted image

Res je pa, da je bil vikend fuuul naporen in mogoče še prihaja za mano????

Kdo bi vedel.

Držte se, user posted image

user posted image

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
27.5.2009 11:51:31   
Meliitak
jah tehtnca je pokazala 5 kil...sam doma se vagam vsak dan in so se oni že na začetku zmotil, ker sem mela takoj drugi dan 2 kile več...a to je sploh mogoče? Vagam se pa vsak dan zjutraj v pižami in copatih. Po mojih vaganjih sem dobila ene 2-3 kile...kaj pa vem...v glavnem je rekla da več jest vlaknin, jest pa njej nazaj da mam itak probleme z drisko, da vsakič ko kaj tazga kot solato al pa kruh s semeni pojem, al pa češnje šmrk, špinača...me takoj nažene in sem začela jest rajš krompir, testenine, več mesa in je men logičen da bom pridobila kile...ah sj bom pa več telovadla doma če nam mogla ven ane user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3112
27.5.2009 11:51:48   
najčka
Uf februarka pri vas je pa bilo toče!! Pataya čestitke za diplomouser posted image user posted image , pozdravljene vse nove!!user posted image user posted image Pravoda mislim da je spraševala nekaj glede prebave, zadnjič sem v lekarni dobila sirup prorektal s in vam povem da deluje. dve žlici sem vzela zjutraj, in sem hodila cel dan na wc ene 5krat sem šla, prej pa 6dni nič. no tako da še jaz malo potožim, komisija mi ni podaljšala bolniške, in sedaj moram pritožbo napisat, a ima katera izkušnje z tem?

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
27.5.2009 12:05:13   
gorenka
Meliitak - veš tole s kilažo tut že mene mal skrbi...mam v petek pregled pri g. pa upam da bo ok...ker sem v zadnjih 14dnevih konkretno hajala. Se pozna ker pač nej bi veliko počivala...pol je pa itak problem nekak kilažo normalno vzdrževat. Kakšen sprehod na dan pa ni nič... No bom vidla kaj bo pa sporočim tut jst. Itak me je kar malo strah pregleda, mi bodo spet kri vzeli...upam da se mi je zdej toxa vrednost zmanjšala...sam na rezultat bo spet treba en teden počakat.user posted image Pa datuma za MF tut še nimam...user posted image

Februarka - grozno tole letos a ne? Jst tut nism nč kej spala k je spet celo noč treskalo in deževalo...sam k imaš že enkrat vzorec od toče na avtu (od pondeljka), pol itak user posted image , sej če ni garaže (sem pač v bloku) nimam kej nardituser posted image . Kr dol pride pride...zdej je bil k sreči bolj dež... Ti pa čestitam za tvojih 20t!!user posted image user posted image  Jst bom mogla še mal počakat...

Špikanje - tut mene danes špika v levem spodnjem delu...pa mislim da kar dosti pijem, no ja kot je karmenb rekla...pa še en litr naročituser posted image , pa rezervacija placa na wc-ju (no glede tega je moj prejšnji teden komentiral da nekam pogosto wc papir kupujevauser posted image )... Mogoče bo pol kej boljš. Se mi pa zdi da je to bolj povezano s tem da že 2dni ne spim dobro in pol nisem spočita kot treba, pa še mal sekarancije (glede tega sama sebe u rit brcam), pol je pa to to...
No če druzga ne mi vsaj moj user posted image  dela družbo...je kr živahne sorte, se mi zdi da bo ponočnjak po mamici...od 22-23h že par dni rock useka in ne da miruuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3114
27.5.2009 12:29:49   
frrrr
pattaya - čestitke!

vse ste tolk pridne... tolk zagovorov diplom in podelitev diplom je blo v zadnjem času... js pa že 3 leta pišem diplomo user posted image  no, nisem še sploh začela... sam čaka me pa user posted image  bom zgleda mogla...

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
27.5.2009 12:31:46   
gorenka
Meliitak  - sigurno so se ti zmotili,..glih 2kg pa tut ne moreš pridelat v enem dnevu. Imam tut jst 2kg več, bomo vidl kaj bo meni g. potem v petek povedalauser posted image

No in ko smo že pri hrani...grem kosilo pripravt...hja tut malo bolj čudna kombinacija. Ponfri in pečena zelenjava (bučke, rdeča paprika) in zelena solata...to bo tut za kilažo dobro...user posted image

< Sporočilo je popravil gorenka -- 27.5.2009 12:35:07 >

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
27.5.2009 12:41:21   
frrrr
Februarka - ob teh slikcah toče me je pa kr stisnilo... groza. pr nas se tut samo strele slišale... pa smo spali dalje...

kilogrami in teženje ginekologov... to mi res gre na živce. če zdravje ni ogroženo, ne vem zakaj tolk težijo. men moj niti enkrat ni omenil kilogramov v prvi nosečnosti, pa se nisem za mau zredila. pa po možnosti to težijo moški ginekologi, ki niso bli nikol noseči in si ne predstavljajo kk je, ko se ti neke hrane zalušta. pa itaq se vsaka zaveda, da mora skrbet za svoje in otrokovo zdravje. mislim ej... js bi jih tolk nahrulila... prav besna postanem res. user posted image  user posted image

zdej morm pa delat... prebrala sem vas... pr nas nč novga...
mejte se!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
27.5.2009 12:43:54   
frrrr
vse, ki vas skrbijo kilogrami... preberite si še tole http://www.ringaraja.net/glede-pridobivanja-telesne-teze_61.html

Neposredna povezava do sporočila: 3118
27.5.2009 12:46:12   
Mona Liza
No punce, da se vam še jaz pridružim pri vaši debati glede bolečine v spodnjem levem delu trebuha. Mene je to včeraj začelo boleti pa sem šla potem ležati in je bilo mogoče en mijčken boljš. Zjutraj pa spet bolečina. Sem šla potem do gin., kjer me je pregledal in rekel, da je to samo od širjenja maternice. Pa tudi glede na to, da nimam prebavnih motenj in me ne boli huje ob kihanju, kašljanju, hitrih premikih... Huje bi bilo, če bi bilo na desni strani, ker je potem to možnost za slepič. Skratka, rekel je, da bo to minilo. Pomaga pa proti temu nič, sam času čas je treba dat. Pijem pa itak vsak dan ful, tm cca. 3 l. Tako da sem zdaj vsaj pomirjena user posted image  Boli pa še vedno, upam, da kmalu mine! Dojenček pa vsezkozi lepo brca user posted image

Aja, pa popravite mi datum za MF, imam ga 2.6.

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
27.5.2009 12:48:15   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: gorenka

Meliitak  - sigurno so se ti zmotili,..glih 2kg pa tut ne moreš pridelat v enem dnevu. Imam tut jst 2kg več, bomo vidl kaj bo meni g. potem v petek povedalauser posted image

se strinjam...
jaz mam pa v torek pregled in me tud kar stiska kolk bo na vagiuser posted image user posted image saj pojem ne velik, ampak tale zaprtostuser posted image user posted image groza...

Jaz bom pa danes kar makarone naredila, na mal čuden načinuser posted image user posted image včeraj sem mojemu meso pekla v pečici (sv. ribca) in ga je nekaj ostalo, tako da bom iz tega nekak naredila omakouser posted image bom popražla čebulo, pol bom korenje not vrgla, na koncu še meso in nardila iz tega nekajuser posted image to še nisem delalauser posted image pa makaroni, pa sirček čez pa zelena solatauser posted image zmagaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
27.5.2009 12:59:31   
HelloKitty1
Najčka glede pritožbe na odločitev komisije.. tudi meni je niso podaljšali prvič, kljub temu da sem imela krvaviteve, da sem pila Utrogestan, da sem bila 2x na urgenci zaradi bolečin, prej pa sem imela 2x opracijo na maternici, sicer je šlo le za odstranjevanje pregrade, samo pravijo da so zaradi tega možne bolečine v nosečnosti.. seveda sem napisala pritožbo, kjer sem navedla kako se počutim, da imam kravitve, da sta mi 2 ginekologa rekla da morm počivat.. ampak nič.. njim je vseeno , pritožba je bila zavrnjena. Sedaj sem zopet na bolniški  in spet čakam odločbo od komisije .. me prav zanima kako se bodo odločili, plus tega pa sem bila ene 3 tedne v bolnici zaradi bolečin, kjer so me filal s Spamexom in Magnesolom, zopet je ginekolog podal mnenje da morma počivat.. no vam sporočim kako se bodo odločili.

Pri nas je tudi tako vroče za znoret, niti danes se še ni ohladilo, v stanovanju je še kar 25 stopinj...
Kar se tiče pa brcik.. sem pa trenutno 18 t 4 d pa ni še nič... jaz pa tako zelo čakam.. user posted image

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
27.5.2009 13:38:11   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: HelloKitty1

Najčka glede pritožbe na odločitev komisije.. tudi meni je niso podaljšali prvič, kljub temu da sem imela krvaviteve, da sem pila Utrogestan, da sem bila 2x na urgenci zaradi bolečin, prej pa sem imela 2x opracijo na maternici, sicer je šlo le za odstranjevanje pregrade, samo pravijo da so zaradi tega možne bolečine v nosečnosti.. seveda sem napisala pritožbo, kjer sem navedla kako se počutim, da imam kravitve, da sta mi 2 ginekologa rekla da morm počivat.. ampak nič.. njim je vseeno , pritožba je bila zavrnjena. Sedaj sem zopet na bolniški  in spet čakam odločbo od komisije .. me prav zanima kako se bodo odločili, plus tega pa sem bila ene 3 tedne v bolnici zaradi bolečin, kjer so me filal s Spamexom in Magnesolom, zopet je ginekolog podal mnenje da morma počivat.. no vam sporočim kako se bodo odločili.

Pri nas je tudi tako vroče za znoret, niti danes se še ni ohladilo, v stanovanju je še kar 25 stopinj...
Kar se tiče pa brcik.. sem pa trenutno 18 t 4 d pa ni še nič... jaz pa tako zelo čakam.. user posted image

uf, zdaj pa že jaz komaj čakam kaj bo z zdajšnjo komisijouser posted image v 1. so mi odobrili, konec imam v nedeljo, tako da grem jutri do moje dr. da mi da naprej za podaljšanje... je pe že 10 dni odkar sem prišla iz P pa še zdaj nimam odpustniceuser posted image user posted image bomo vidl kaj bouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu HelloKitty1)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
27.5.2009 13:59:26   
mng
Hej punce glede kg..... meni so začeli tak gor letet. Jem toliko kot običajno, le žejna sem bolj. Nočem se nekontrolirano redit. Je pa groza, ker mi tudi če bi se nihče tega ne bi povedal, ker saj veste sem noseča....user posted image . Saj ne, da se obremenjujem s tem, samo rada bi ostala vitalna in telesno srednje normalna. Kile pa kar gor šibajo... pa saj menda je zdaj to že normalno( sem v 21 t). Kak ste kaj ve s tem. Jaz sem štartala z 55 zdaj pa sem na 58.5, ampak 2,5 sem pridobiila zadnjih 5 t.
Joooj pa prebava me tudi jezi. Mam
3 dni full pospešeno, 4 dni omejenouser posted image . Drugače pa ptrok brca in rogovili. Včeraj je vse 3 prijateljice pobrcal. Je mel svojih 5 intenzivnih minut in so vse prišle na svoj računuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3123
27.5.2009 14:32:02   
Izabela_
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: HelloKitty1

uf, zdaj pa že jaz komaj čakam kaj bo z zdajšnjo komisijouser posted image v 1. so mi odobrili, konec imam v nedeljo, tako da grem jutri do moje dr. da mi da naprej za podaljšanje... je pe že 10 dni odkar sem prišla iz P pa še zdaj nimam odpustniceuser posted image user posted image bomo vidl kaj bouser posted image

Se bojim, da komisije res nimajo čisto izdelanih meril, potem pa je tako. Meni je komisija 2x odobrila podaljšanje, bolniško imam še do srede junija, naprej pa je ne bom več zahtevala, ker prihajam k sebi. Mogoče je tudi kaj odvisno od spretnosti ginekologa in osebnega zdravnika, čeprav jaz ne vem, kaj sta mi točno zapisala v predlog za komisijo. Vsekakor pretirano bruhanje, ker to izhaja iz odločbe. Februarka, mislim, da bodo tebi pa res morali podaljšati, saj je zate res priporočljivo počivanje in čim manj naporov? Mimogrede, "krasne" slike - nam je lani avgusta toča zbila avto in smo imeli zavarovanega in dali popraviti. Letos pa spet čakamo, kaj bo. En avto imamo pod streho, drugega žal ne.

Neposredna povezava do sporočila: 3124
27.5.2009 14:59:42   
katrin***
čaw, baw punce,

pri nas že cel dan dežuje in Hb nismo imeli nobene toče, ker tistele slikice so res grozneuser posted image
Počutje je o.k samo naš user posted image  ne brca več toliko kot je prejšnji teden in me je kar malo strah, vendar pravite da si ustvarja svoj dnevni ritem spanja in počivanja tko da, upam da bo  - očitno je bolj umirjene in zaspane narave, čisto po mamiciuser posted image  Krči so se izboljšali s pitjem Mg šumeče tablete 1x na dan tako da jih nima več že skoraj cel teden.
Smo pa danes v 20t1d user posted image user posted image user posted image

se pišemouser posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?