skačica
|
čer! Uf, jaz sem pa na jagode mahnjena. Sem jih pojedla že kar nekaj kil,enako v prvi nosečnosti. Naj bi bile alergene, ampak pri nas zaenkrat nima nihče težav s kakšnimi alergijami pa upam, da jih tudi tale otrok ne bo imel. Češnje sem pa tudi letos že jedla, ne z drevesa, ampak s tržnice. Jaz res jem tudi v nosečnosti vse kar mi paše, le surovega mesa ne in pa sadje dobro perem zaradi tokse. Pa morske sadeže si tudi ne upam jesti. Tudi meni taka vročina ne paše. Ok je tam nekje okoli 25 stopinj, vse kar je več, je zame preveč. Saj se bo ohladilo, potem bomo pa spet vse jamrale, da nas zebe in da bi sončka. Glede otroške kozmetike- jaz nisem uporabljala na začetku nič drugega kot trdo milo in Ribodermin, ker je bila mala prenošena in je imela suho kožo na pregibih. Nikoli je nisem mazala s kakšnim mlekom po celem telesu, ker se mi zdi to čisto BV za tako občutljivo kožico. Kasneje, pri recimo treh mesecih sem pa začela uporabljati samo Mustelino kopel za kopanje, ker se mi zdi ta kozmetika pač super. Pa za veter in mraz tudi njihovo kremo. Drugega nič. Delovni čas mojega moža je tudi od januarja čisto super. Od doma gre nekak ob pol osmih, pride pa od 16-17-ih, kar je čisto ok in se mi zdi, da preživimo čisto dovolj časa skupaj. Je pa vse vikende frej, jaz tudi in takrat potem res pohajkujemo in uživamo skupaj. tršica- verjetno pri navadni morfo. ne boš dobila takšnih 3d slikic, ker vsi G pač nimajo takšnih UZ. No, lahko pa da ga ima ravno tvoj . Moja ga nima, zato se jutri nadejam samo kakšne navadne slikice, se pa bom naročila na 3D morfologijo v Dravljah, tam sem prvič dobila krasne posnetke obrazka moje punčke. Res lepe posnetke in mala je bila potem res dejansko videti taka. Sem pa imela srečo, da ni nikoli držala rokic pred obrazkom in je G z lahkoto lahko snemala. Sem hotla še kaj povedat? Ja, moram pohvaliti mojo pupo. Čez dan sploh ni več v plenički, pridno nosi sp. hlačke in pove za lulat ali kakat. Če smo pa zunaj na travi pri moji mami, se pa kar sama sleče, počepne, polula in se tudi sama nazaj obleče. Res je pridna, oktobra očitno ne bom imela dveh pleničarjev, razen če se nočno lulanje zavleče do takrat. Upam, da ne. Punce, jutri imam morfologijo, držite pesti, da bo vse ok. Lepo in mirno noč vam želim.
|