|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
27.5.2009 15:10:48   
ninasiki
IZVIRNO SPOROČILO: mng

Hej punce glede kg..... meni so začeli tak gor letet. Jem toliko kot običajno, le žejna sem bolj. Nočem se nekontrolirano redit. Je pa groza, ker mi tudi če bi se nihče tega ne bi povedal, ker saj veste sem noseča....user posted image . Saj ne, da se obremenjujem s tem, samo rada bi ostala vitalna in telesno srednje normalna. Kile pa kar gor šibajo... pa saj menda je zdaj to že normalno( sem v 21 t). Kak ste kaj ve s tem. Jaz sem štartala z 55 zdaj pa sem na 58.5, ampak 2,5 sem pridobiila zadnjih 5 t.

ojla punce

mislm da kilogrami nam nebi smeli biti v breme ker smo NOSEČE in enkrat smo že govorili o tem da tiste ki ste zelo suhe postave boste dobile več KG kot pa tiste ki že imamo dodatno zalogo ker pri suhih si mora telo narediti dodatno zaščito okoli trebuha zaradi dojenčka tko da punce ne se sekirat zdej z kilogrami in raje pojejte tisto kar vam paše kot pa da se obremenjujete to mislim da se bomo ukvarjale po dojenju sicer pa dlje ko boste dojile bolše bo za vas ker baje dojenček popije tisto odvečno maščobo ko nam hodi odveč on pa dobi vse potrebne hranljive snovi user posted image user posted image  tko da brez zamere pa dober tek

drugače je pa danes čist bedn dam men prou mori ker ne maram dežja čeprou pa tu pače ker se je malo ohladilo

se še tipkamo lepo se mejte

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu mng)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
27.5.2009 15:47:48   
frrrr
mng preberi si un članek, ki se mga na prejšnji strani pripela... ker spadaš med vitkejše bi naj pridobila v teh 9ih mesecih tudi do 20kg.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
27.5.2009 16:05:59   
mng
Saj vem, da bo šlo po porodu dol in da dlje kot bomo dojile več bo -, ampak vseeno je treba pazit na prehrano. Če ne bi bi jedla samo čokolado in čipse in hamburjerje itd. Ampak sem samo na čokoladi. Pprej od naštetega nisem niti marala, zdaj pa se mi v trgovini zlušta, ampak niti ne kupim, ker vem, da bi doma zmazala. Skratka nikjer nisem našla nobene lestvice kako naj bi pridobival težo po mesecih pa sem vas mislila malo povprašat kako je kaj z vami. Jutri imam morfologijo pa me zanima kaj bo kaj rekla. Tak me je strah za toksopalzmozo. Mam doma mucija pa si ne morem kaj da ga ne bi cartala, ker je taki cartljivec. Saj krampa in grize me ne, ampak nikoli ne veš. Zdi se mmi pa pretirano, da bi ga dala vstran, ker mi je kot moj mali dojenček. Otročiček kr začne brcat ko je muci blizu.

Glede tiščanja v levem/desnem delu: nekje v 19 t sem morala 3 dni ležat, ker me je tak bolelo v predelu levega jajčnika. Sem že mislila, da je kaj narobe, pa je bilo 3 dan mimo in vse ok. Sem bila pa na morju in nisem mogla od zdravnika. Meni je pomagalo ležanje na boku in to na nasprotni strani od bolečine. To mi je priporočala prijateljica pa je bilo potem res ok.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
27.5.2009 16:23:08   
pinky girll
POZDRAVLJENE!

Ja tole vreme je kr mal čudno. Če želite svoje avtomobile zaščititi proti toči vam prilagam link http://www.propip.si/ , kjer si lahko naročite ponjavo za avtomobil proti toči. Ker če bo res tako kot napovedujejo nas letošnje poletje čaka kar nekaj nalivov in toče. Midva že razmišljva o tem, ker ne bom vsakič  letela po stopnicah pokrivat avtouser posted image .

Drugače pa danes že cel dan nekaj pospravljam po stanovanju in prestavljam, pa merim,... Da naredim načrt kje bomo postavili posteljco pa previjalno za našo malo bebico. Ker previjalno si bova dala naredit po meri, ker sva oba malce višja in nama standardna višina ne ustreza.

Bebica brca, sam moj je še ne čuti ga kr mal živcira.

Kar se tiče kg, brez veze se je sekirat. G imajo pač različna merila. Jaz sem se zredila za 5kg, pa mi je na zadnjem pregledu rekla, da  so kg ok. Pa nisem pri ta suhihuser posted image .

Pa da vam mal lušt naredim, ker po tem se ne bomo redile. Sadna nabodalca-uporabite kaktero koli sadje-sveže, suho lahko dodate tudi koščke sira. Vse to pa napičite na melono ali lubenico ali pa na zeljno glavo. Izgleda ful dober. Tako, da boste vsakega gosta impresionirale.
user posted image
user posted image
user posted image

Uživajte v brcicah naših bebijevuser posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
27.5.2009 16:29:20   
tršica
Ojla!

Februarka08, sem iz celja. Baje, če si fejst priden, češnje prej pozorijo :) Drugače pa pol zelene ješ, pa je tudi ok :)

Glede kg pa sem našla tole na koledarčku

Nadzorujete naraščanje teže? Povprečna nosečnica naj bi se do sedaj zredila od 4 do 7 kilogramov, ampak kot smo že poudarili, bolj kot samo pridobljeni kilogrami je pomemben zdrav in uravnotežen jedilnik! Pri tem pa ne pozabite tudi na zadostno količino zaužitega kalcija, ki skrbi za izgradnjo trdnih kosti. V primeru pomanjakanja kalcija se lahko telo odzove tudi s krči. Ti se največkrat pojavijo v nogi ponoči, med počitkom. Če vas zagrabi krč, spijte kozarec mleka ali jogurta. Dodaten kalcij ga bo pomagal čimprej sprostiti, tudi šumeča magnezijeva tableta ne bo odveč. Pazite tudi na zadosten vnos tekočin! Še vedno bo najboljše, če boste pili navadno vodo. Seveda naj bodo kozarci razporejeni enakomerno čez ves dan!

Torej, brez panike... :)

Mi2 sva ravno v soboto postavila nadstrešek, tako sva malo bolj brez skrbi. Res pa je bil sinoči moj v službi, kjer je bil avto kar zunaj. No, HB ni bilo kaj hujšega kot močan naliv in veter.

Se še kaj javim no...

Uživajte...

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
27.5.2009 19:20:19   
mateja8
Dekleta ne sekirajte se glede kilogramov. Jst bom jutri 20t 0d in moram rečt, da imam prej obratne težave, kot večina nosečnic. V ponedeljek in sredo imam pregled pa se kar bojim, da bo G. zavijala z očmi, ker sem še dober kilogram v minusu. V začetku nosečnosti sem shujšala in še nisem prišla na začetno težo. Pa si ne morem čist nič pomagat, ker veliko jem, tudi počivam kar precej, ker me v dimljah na levi strani full boli. Verjetno mi mali pritiska na živc - ne vem. Sem kar velika 175 cm in 20 tednov noseča tehtam 62,5 kg. Bo že, tut prvič se nisem veliko zredila (7 kg) pa je bil bebi zdrav in je še danes.

Tako da punce idealnega rejenja ni ene grejo v eno skrajnost, druge gremo pa v drugo. Tako je.....stvar posameznice in njenega organizma.

Pridne bodite in  pazite se.

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu tršica)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
27.5.2009 19:32:26   
Februarka08
Se strinjam glede kg, čeprav kar ne mormo iz svoje kožeuser posted image morm prav mal pošpegat kolk sem se zredila pri mali v tolikem časuuser posted image
Sem bla pa danes po dolgem času mal v šopinguuser posted image sem šla na hitro v Mullerja po barvo za lase, pa za mojga sem mogla nekaj kupit, ker mava jutri obl.porokeuser posted image ampak je itak vse videl, ker je bil zravenuser posted image smotko! Saj ni nič takega, mal da se spomnem. Pa nekaj dobrega bom probala za kosilo narest, samo ne vem kako bom sfolgala na nogah, ker se mi je zdaj že parkrat nardilo pri kuhi, da se mi kar vrtet začne, šumi mi v ušesih in kot bi mi šli mravljinci povsoduser posted image se morm takrat na hitro dol usest, če ne bi skup padlauser posted image no ja, bo že.
Mala se kopa, še mal pa gre spat in bo mal tišine v bajtiuser posted image vsem lep večer, upam da bo današnja noč bolj tiha in mirnejša od prejšnjeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
27.5.2009 21:55:56   
Crystall
Februarka želim ti eno lepo, sladko, mirno noč.

Glede kg ... jaz sem se v zadnjem letu pred nosečnostjo močno zredila, tako da bom po porodu poskušala s športom čimveč zgubit. user posted image user posted image user posted image  Večni optimist!!!

Pinky girl ... tale nabodala so krasna. Sem si slikco shranla in ob prvem pikniku jih naredim. Res hvala za tole idejo. Za kuho in take stvari nism ravno nadarjena ... uhančki, voščilnice, razne ustvarjalne ideje - to pa je moje področje user posted image

Aja, pa še moj mali škratek miga že celo popoldne in se mi spet vse smeji user posted image user posted image user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
27.5.2009 23:00:33   
skačica
hej!

Evo, za mano je morfologija in vse izgleda ok, meritve ustrezajo tednom nosečnosti, dojenček pa naj bi zdaj tehtal že 400g. Iza je v 26. tednu tehtala približno 500g. Morda bo tale malo težji ob rojstvu.
Je pa dete ves čas pregleda imelo nogice prekrižane, tako da G ni mogla ugotoviti katerega spola je. Se bo že na 3D pokazal/a.

Sem se seveda tudi tehtala in sem se v 6 tednih zredila 4,5 kguser posted image . Skupaj do sedaj 7kg, sem pa v 22. tednu. Mi ni čisto vseeno, bom malo popazila na to kaj pojem, mi pa G. ni čisto nič težila. Ko sem sama pojamrala za kg-je, me je potolažila, da se je pa nekaj treba zrediti in da ni nobene panike. Res kul.
Urin ni čisto ok, ker verjetno premalo pijem in preveč jemuser posted image , se bom šla polulat še enkrat v torek.
Sestra mi je vzela tudi kri iz prsta in očitno je moj hemoglobin ok, ker ni nič rekla, pa še eno epruvetko za tokso verjetno. Do sedaj sem bila negativna, upam, da tako ostane.

Toče pri nas ni bilo, tudi treskanja in bliskanja ne, samo padal je dež. In je prav pasalo, ker je bilo prej čist tumač vroče. Bi bil pa jajc, da se toča vsuje takrat, ko smo v bloku, ker nimamo avta kam pospravit, je parkiran pred blokom.

Sem pa danes malo žalostna, ker so moža klicali ob dveh iz bolnišnice, da naj bo jutri ob sedmih zjutraj tam, ker ga bodo operirali. Čaka ga operacija kolena.
V petek pride domov, kar pomeni da bova z malo eno noč sami.user posted image  Saj ni takšne panike, ampak odkar sem noseča, ne maram biti sama doma in ga bom full pogrešala. Sem že najmlajšo sekico nahecala, da pride k meni. Pa še skrbi me kako bo med operacijo,....eh, komaj čakam da je mimo.

Ma, lahko bi pisala še cel roman, ampak grem raje spat, ker moram jutri vstat ob pol šestih, da se popedenamo in peljem moža v bolnico, pol pa v službo.
Lahko noč

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
28.5.2009 0:19:03   
stuhica
samo na brzino se javim ker sem že blazno utrujena sme zdaj 3 ure pisala smeinarsko nalogo sm jo poslal a prfoksu pa upam da mi je ne bo zavrnil ker bom mela 08. izpit...

sem bila danes na pregledu z našim user posted image  je vse ok, razvija se normalno vse je ok, samo ni se hotu obrnit mi je samo ušeska kazal/a  ko sm gledala...

glede kg vas skrbi, da se ne boste preveč mene pa skrbi ,da me ne bo nadrl ker sm do danes shujšala 8kg, ko sem se tehtala danes pri g skoraj nisem mogla verjet da  mi je v 1 tednu šla še  kila dol user posted image user posted image  no ja sej sem jih itak imela ene 15-20  preveč ampak kaj čmo to je zaradi diete  in pa cuukra...

grem spat počas vas jutr mal še pofirbcam niti gledat več ne morem kaj šele sedet, me že trebušček pa hrbtenica bolita.. lav bav se tipkamo...

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
28.5.2009 7:24:17   
emaa
No jaz sem tudi izmed tistih, ki je shujšala, sem še kilo v minusu, pa sem imela od prej dovolj zaloge, tako da ne bo nič narobe, če se manj zredim. Nažiram se glih ne, ker mi je potem seveda slabo, pa nisem nek pristaš bruhanja. Super za preglede, morfologije, le tako naprej. 

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
28.5.2009 7:43:22   
gorenka
Pinky girl - super slikce! In ideja! Mi bo prav prišlo čez 2tedna ko ima moj user posted image  rojstni dan in bo treba kaj pripravit...Jst se tut vpisujem med tiste ki nismo ravno spretne v kuhinji...bolj umetniški tipi pačuser posted image
Tiste ponjave za avto so drugač ok...samo če ne stanuješ v bloku, ker obstaja velika verjetnost da ostaneš čez noč brez, se zmerom kakšen user posted image  najde s predolgimi prstiuser posted image

Februarka - Čestitam za obletnico porokeuser posted image user posted image user posted image  Pa ne se sekirat če je videl darilo...saj največje user posted image  ima itak pred sabo a ne?user posted image

Stuhica - Držim pesti da se bo seminarka okuser posted image

Ostalim pa lep dan...danes se prav lepše dihauser posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
28.5.2009 8:52:54   
pattaya
Hojla.

Tudi jaz sem do sedaj shujšala za dobrih 6 kg, pa me to preveč ne skrbi. Res je, da sem včasih malo lačna, ampak user posted image si tak vzame koliko rabi saj imam dosti zaloge. Shujšala pa sem prav tako zaradi diete, ki je povezana s sladkorno. Vse je ok, dokler se normalno razvija.

Za to da sem shujšala vedo samo moji domači, kajti g sem do nosečnosti vedno lagala glede kg. Ker sem se na hitrco (v 4 letih) zredila za dobrih 40 kg (krive so večinoma kontracepcijske tablete in tudi nekaj je v rodu, malo pa tudi prehrana), mi je g ful težila zaradi kg. Pol me je pa enkrat minlo in ji nisem več povedala pravih kg. Tako da zdaj ko sem toliko shujšala sem prišla na tisto dejansko vrednost, ki jo njej povem (mam srečo, da lahko kg samo povem, se mi ni potrebno vagat). Zdaj pa ne bo potrebno več laganje.

Tudi jaz že občutim v trebuščku neke vrste krčev (tako kot da bi me nekdo od znotraj prijel in stisnil, potem pa spustil) in kot je ena že omenila so to prva občutenja user posted image , upam da bodo kmalu sledile prve brcike. Sem pa danes noseča 18t 4d.

Držite pesti, mam danes diabetologa in upam, da ne bo težil glede cukra, ker zdaj od zadnje kontrole ni bil glih tak vredu. Ga mam vedno pred jedjo malo čez mejo, po jedi pa je vedno daleč pod mejo. Ker razloga v prehrani ne vidim, mislim da je kriv stres. Pa upam, da ne bo težil glede kg, ker od zadnje kontrole pred tremi tedni je šla dobra kilca dol.

Se slišimo.

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
28.5.2009 8:54:46   
pattaya
Pozabla sem še se zahvalit vsem, ki ste mi čestitale za diplomiranje. Hvala.

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
28.5.2009 9:00:28   
katrin***
Dobrjo jutro, dober dan user posted image

danes je pa res en lep dan, čeprav malo ohlajen, ampak vsaj za dihat bo. Smeje se mi, ker sem se danes končno lahko prijavila (beri dobila) na šolo za starše in začneva drug teden. Septembra bi mi bilo zelo pozno, prej je pa v domaček kraju nimam v lj se mi pa tut ne bi dalo vozit čez poletje. Tko da - jupiiiuser posted image user posted image user posted image
Tudi jaz sem včeraj še pisala projekt za faks pa ga moram danes še dokončati, tako da nisem še čisto na koncu, ampak važno je, da jutri to oddam in sem fraj tega pisanja za nekaj časa. Pa še za izpit smo izvedeli kdaj bo, tako da tudi super in bomo čez poletje lahko resnično uživali vsi skupaj brez obveznostiuser posted image user posted image user posted image
Drugače pa sm brcike spet malo bolj konkretno čutila danes ob 6h zjutraj, ko je user posted image  šel v službo pa mu je user posted image  verjetno rekel "adijo ati" - kok finouser posted image

Bodite fino fajn pa božajte svoje bušije user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
28.5.2009 9:05:02   
Bety11
Pozdravljene!

Mene zanima, če se Tane kaj oglasi???..Obljubila mi je ZS, pa nič....Upam, da je vse v redu in je samo šla na počitnice...

LP

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
28.5.2009 9:54:18   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Pozdravljene!

Mene zanima, če se Tane kaj oglasi???..Obljubila mi je ZS, pa nič....Upam, da je vse v redu in je samo šla na počitnice...

LP

Tane tudi jaz tukaj pogrešam user posted image Hvala bogu, imam še druge kanale, kako jo podrezati user posted image
Ja, vse je vredu, Bety, ne skrbi! Sicer pa, no news is good news!

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
28.5.2009 11:29:24   
Februarka08
Dan.

Jaz sem ravno od dohtarja, sem šla po bolniško in sem že slabe voljeuser posted image imam res dobro zdravnicouser posted image mi je vse lepo razložila in mi povedala, da sigurno ne dobim več komisije podaljšaneuser posted image user posted image user posted image user posted image zdej 14 nisem smela s prstom mignit, potem naj grem pa delatuser posted image pa sem ji rekla, kaj pa če ne bo šlo? Pa ona, takoj prid nazaj, te dam na bolniško. A si nor, jaz mam skoz sedeče delo, mene kar trebuh začne pečtuser posted image no, bomo vidli... v torek imam pregled pri G, potem morm pa tiste izvide nest na komisijo in spet čakat in čakat. Mi je še rekla, da tista kura v komisija sovraži user posted image in ne da bolniške, razen če nis res v bolnici in krvavišuser posted image v glavnem, to je to...

A mam še kaj? Mislim, da ne... Zdajle pride princesa spat, jaz grem pa kuhat. Danes še nisem nič počivalauser posted image zjutraj nisem mogla spat in sem šla že ob 7h delat višnjev zavitekuser posted image user posted image imava z možekom obl.poroke user posted image pa sem ga hotla mal presenetit ko je prišel domov na kavicouser posted image no, pa sem ga resuser posted image zdaj se bom pa še za kosilo nekaj spešl potrudila, potem pa samo še noge v luft!

Ostalo pokomentiram kasneje, zdaj morm že letet...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
28.5.2009 11:56:14   
Nea_teja_
Punce vidim ,da se pogovarjate i kg.Jest sem do sedaj shujšala za 3kg pa jem normalno no oz še več .Pa me je zadnjič g kr mal grdo gledala sam kaj čem.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
28.5.2009 12:33:47   
majakla
Oj!

Mmm... višnjev zavitek - to pa bi zdaj, pa bilo kakšni zavitek, mmm...

Sem bila danes že ob 7h na odvzemu krvi in urina,... in sem v čakalnici do pol 8h sedela in veste kaj, moj user posted image  je ne samo brcal, po moje je delal prevale user posted image .
No, ker sem že jamrala, da ga ne čutim, to pa zato, ker drugače ne vstajam pred 20min. do 8h - ja, prespim ga user posted image .
Oh, sem vesela.

Zdaj pa sem že lačna.
Grem na kosilo. (... da bi le imeli zavitek user posted image )

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
28.5.2009 12:45:09   
tea85
lepo pozdravljene.

ja jaz kaj se kg tiče sem jih pridelala kakšne 3 kg, zdaj v pond.ko sem bila na pregledu sem imela celo 1 kg manj kot pred enim mesecom. ampak je gin. reko da prav dobro zgledamuser posted image tako da mi je že blo malo nerodno user posted image

mene pa zanima glede morfologije, kaj to te gin.določi kdaj imaš tale pregled ali se moraš kaj posebaj naročevat??
sem prvič noseča in še nisem kaj dost seznanjena s temi zadevami, pa še gin.je zadnje čase nekam hiter pr prigledih tako da sem malo jezna nanj.

tako če bi mi lahko kaj povedle o morfologiji pa kaj vse ti na tem pregledu počne.user posted image

hvala!

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
28.5.2009 13:10:34   
ninasiki
čau punce

tea85 morfologija je pregled ka katerem zdravnik pregleda če je z babyom vse cool to pomeni če so vsi organi na svojem mestu in če se rarvije tako kot se mora naročiš pa se sama vsaj tako je pri nas v LJ men je dala številko in rekla naj se naročim tko da upraši G. kako je z tvoj morfologijo sej ti bo vse lepo razložu jst sm mojo zanč uprašala kdaj dobim inekcijo ker sm RH negativna in mi je rekla da v 28t ampak da lepo da mam to v glavi i naj jo kr spomnm če bo slučajno pozabla tko da kr korajžno

drgač je pa danes tako lep dan sonček je pa še prevroče ni tko da lahko dihammo user posted image user posted image user posted image

majakla no zdej si ugotovila zakaj nisi čutla svojga babyja morš prej ustat user posted image user posted image  zgleda ni lenuhec mali in se kr rekreira tm not tko da se pripravi na akcijo in tekanje user posted image user posted image user posted image user posted image aja pa mal za tabo ponaulam ker te skos občudujem kako maš ti lepo pisavo tvojih čvekic in jih je kr z užitkom berem

zdej pa grem na eno kavico ker je danes še nisem popila in se slišimo kasneje

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
28.5.2009 13:20:31   
mng
Meni je tudi danes gin delala morfologijo pa je vse ok. Ni mi pa omenila teže. V bistvu mi je delala vaginalnega in zunanjega- ultrazvok. Bebija je kolcalo, srček in ostalo tudi ok. Je pa res, da meni dela vsakič ultrazvok pa  vsakič pregleda možgančke pa prstke,.....

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
28.5.2009 13:21:17   
mng
Težo otroka sem mislila

(odgovor članu mng)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
28.5.2009 13:30:53   
tea85
aha, hvala za odgovor.

no meni dela tud skoz ultrazvok, pa gleda če je vse vredi, vrjetno mi bo to kar moj gin.naredo, sicer pa ga morem pri naslednem pregledu vprašat kako je s tem, mogoče pa bo se kar sam spomnil user posted image

ampak kot pravim mi je zdaj tak površno delo uz, da je joj,zdaj sem ga sama mogla vprašat v katerem tednu točno sem, ker na zadnje mi ni nič povedal, pa na uz slikci ni nič pisalo.
malo zgleda je rastresen ta moj gin. upam da se do naslednič popravi user posted image

me zanima če bi oba s fantom prišla če bi tud tak blo vse na hitro (žal ni fant bil še na dobenem pregledu, ker je skoz službeno odsoten ko imam jaz te preglede, upam da bo v juniju doma)

jah, končno lepše vreme, včeraj sem bla kar neka žalostna, ker sem mogla bit skoz v stanovanju, zaradi deža, pa kr nič se mi ni dalo user posted image

aja, a kera ve kolko je v 17-18 tednu ziher spol otroka, meni je reko gin.da je punčka ampak še se zna zgodit da še kaj zraste user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu mng)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?