skačica
|
hej! Evo, za mano je morfologija in vse izgleda ok, meritve ustrezajo tednom nosečnosti, dojenček pa naj bi zdaj tehtal že 400g. Iza je v 26. tednu tehtala približno 500g. Morda bo tale malo težji ob rojstvu. Je pa dete ves čas pregleda imelo nogice prekrižane, tako da G ni mogla ugotoviti katerega spola je. Se bo že na 3D pokazal/a. Sem se seveda tudi tehtala in sem se v 6 tednih zredila 4,5 kg . Skupaj do sedaj 7kg, sem pa v 22. tednu. Mi ni čisto vseeno, bom malo popazila na to kaj pojem, mi pa G. ni čisto nič težila. Ko sem sama pojamrala za kg-je, me je potolažila, da se je pa nekaj treba zrediti in da ni nobene panike. Res kul. Urin ni čisto ok, ker verjetno premalo pijem in preveč jem , se bom šla polulat še enkrat v torek. Sestra mi je vzela tudi kri iz prsta in očitno je moj hemoglobin ok, ker ni nič rekla, pa še eno epruvetko za tokso verjetno. Do sedaj sem bila negativna, upam, da tako ostane. Toče pri nas ni bilo, tudi treskanja in bliskanja ne, samo padal je dež. In je prav pasalo, ker je bilo prej čist tumač vroče. Bi bil pa jajc, da se toča vsuje takrat, ko smo v bloku, ker nimamo avta kam pospravit, je parkiran pred blokom. Sem pa danes malo žalostna, ker so moža klicali ob dveh iz bolnišnice, da naj bo jutri ob sedmih zjutraj tam, ker ga bodo operirali. Čaka ga operacija kolena. V petek pride domov, kar pomeni da bova z malo eno noč sami. Saj ni takšne panike, ampak odkar sem noseča, ne maram biti sama doma in ga bom full pogrešala. Sem že najmlajšo sekico nahecala, da pride k meni. Pa še skrbi me kako bo med operacijo,....eh, komaj čakam da je mimo. Ma, lahko bi pisala še cel roman, ampak grem raje spat, ker moram jutri vstat ob pol šestih, da se popedenamo in peljem moža v bolnico, pol pa v službo. Lahko noč
|