|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
30.5.2009 21:35:53   
stuhica
no evo

mi smo bli danes v cirkusu smo šli gledat mal cirkusante.... smo dobl karte pa smo jih izkoristili popldne... je glih pasalo pa še mojga sme tolk naštimala da si je vmes prosti čas zrihtal in smo šli skupaj...

Mali je bil najbolj nadušen nad kačami in krokodilčkom pa psički in pa klovni, pri akrobatskih zadevah je pa skoz govoru da naj gremo mUUuser posted image - domu... no ja pa je zdržal do konca, še dobr da je vmes pavza 15 minutk...
Čeprav tudi  ti cirkusi niso več tisto kar so včasih bili....

No ja sej bo bolje.... sem pa razočarana ker je dans moja vrednost cukra spet visoka kljub temu da se
pazim... kriza no.. sem prav hudo razočaranauser posted image user posted image user posted image ... sem s eskori zjokala... ne vem kaj naj še nardimmm
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grem k sem jezna sama nase... se oglasim ko se bom mal boljš počutla....

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
30.5.2009 22:12:30   
tea85
ja, tudi sama imam zadne čase nekam povečan apetit, pa v tekem vremenu mi vse bolj diši kaj sladkega.
hodim do hladilnika pa kar gledam, pa raje kar zaprem...upam da bo minlouser posted image user posted image
tako da sočustvujem s tabo, inmislim da nas je kar več takihuser posted image

pa še nekak se nisem navadla da mi trebušček raste, mislim, saj lepouser posted image ampak morem sprejet da se mi spreminja telo.

aja, pa mislim da sem danes čutla prvo brciko moje male, bila sem prav prijetno presenečena. in čakam še na več takih user posted image user posted image user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
30.5.2009 23:01:20   
lenika83
Tea85 jaz imam tudi Šučurja ja. Pa saj na splošno mi je ok, samo zadnje čase pa res ful na hitro vse dela. Niti nimam časa, da bi ga kaj vprašala, ponavadi med odrtimi vrati sprašujem. Za morfologijo pa mi on sam tudi ni nič rekel, sem ga pa jaz vprašala. In mi je rekel nakako tako kot da bova naslednjič delala na pregledu. Samo meni ni jasno kako lahko on na tem svojem zanič uz-ju karkoli vidi. Slikica je itak čisto micena, pa še vse se trese.
Spola pa še ne vem. Na ns mi niso hoteli povedat, ker se kao še ne vidi tako dobro. Moj G mi je pa zadnjič rekel, da se ne vidi, ampak fora je v tem, da niti pogledal ni, ker sem škilila na ekran in je srce gledal pa glavo. Upam, da se bo naslednjič kaj videlo. Drugače bom še pa šla na 3d samoplačniško.

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
30.5.2009 23:22:24   
tea85
ja jaz tudi sama sprašujem razno razne stvari pa me tudi na hitro odpravi, glede uz-ja ti dam pa prav ja user posted image

aja, za spolsem ga jaz zadnjič vprašala, pa je pogledal reko je da naj bi bla punčka. ampak je tudi samo srček pogledal pa nič kaj konkretnega povedal.
saj nasplošno je vredi, samo kaj se teh pregledov pa bodočih mamic bi si lahko vzel čas za vsako posebaj.

kdaj maš zdaj pregled spet? jaz mam skoz neki konec meseca user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
31.5.2009 9:38:01   
lenika83
Se strinjam, da bi si lahko kako minutko več časa vzel. Še posebej ko vidiš, da v čakalnici sploh ni gužve in se mu res ne mudi nikamor.
Jaz mam preglede bolj na sredini meseca, naslednjega mam 11.6.
Kaj tebi tudi vedno bolniško ponuja? Meni je že prav hecen s tem. Res pa je, da se kaj preveč ne branim user posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
31.5.2009 9:52:39   
Februarka08
Jutro.

Jaz sem bla že pridna, sem spekla eno pecivo, zdaj se že hladiuser posted image gremo kasneje na piknik, se dobimo vsi februarčki08 (no, vsi ravno neuser posted image ) in bo ziher prav user posted image naši otroci se bojo igrali, mi bomo pa čvekali in se mastiliuser posted image komaj čakam da bojo še oktobrčki toliko veliki, da se bomo dobiliuser posted image user posted image
Je bil pa včer bolj tak dan, da sem bla na koncu že čist user posted image user posted image user posted image mojga ni blo cel dan, klinc pa tele šihtne žurke, jaz sama s tamalo, saj bi blo vse ok, samo kaj ko je ne smem dvignituser posted image potem pa skoz enga fehtat pa to in onouser posted image sem bla tko jezna nanj zvečer da........... uffffffffff...... upam da se bo danes kaj oddolžil in se bomo fletno imeli.

Sem pa prejle na vago stopila in sem skor user posted image od kje kar naenkrat tak porast kg se mi tud sanja neuser posted image ok, res je, da sem dobila kar naenkrat apetit na ful in bi samo jedla, samo toliko...user posted image me zanima kaj bo v torek pri Guser posted image

Lepo nedeljo vam želim, sonček se dela, tako da upam da bo lep danuser posted image

< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 31.5.2009 9:53:33 >

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
31.5.2009 13:33:30   
tea85
ja, meni tudi skoz bolniško ponuja, pa muskoz odvrnem da ne rabim. saj to me glih razkuri ko nima neke gužve  pa tak hiti, mogoče je to že navada. kaj pa vem.

mogoče se boma v bolnici ko ma rodile, še kje srečale user posted image , nikoli ne veš kdaj se user posted image odloči da pride na svet.

aja, jaz sem se tudi odločla da bom menda šla kam na uz  drugam,ko ma 3d, mogoče celo k dr.rosiču, če bo možno, kolko pa majo kaj cene ti plačniški pregledi?

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
31.5.2009 17:38:04   
rolika
Lep pozdravček vsem...
že od samega začetka vas spremljam pa sem se komaj zdaj opogumla, da tudi jaz kaj napišem.
Za začetek nekaj mojih podatkov za seznamček.
PDP-13.8.; Rolika; 24; MB; 1 nosečnost; MF-27.5.
No to je nekaj mojih podatkov user posted image
Morfologijo sem že imela in sicer v dvajsetem tednu pa se je na srečo lepo vidlo.... vse je vredu user posted image in fantek bo user posted image sem zelo vesela. Kolko berem vas velika večina že čuti brcike, jaz pa še zdaj nisem prepričana če sem čutla brciko al ne user posted image prvič je in ne vem kako bi naj to bilo. Sem pa vesela, da lahko berem vaše debate... sem se že nekaj naučila od vas user posted image Lep dan vam želim....

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
31.5.2009 17:53:00   
ninasiki
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Sem pa prejle na vago stopila in sem skor user posted image od kje kar naenkrat tak porast kg se mi tud sanja neuser posted image ok, res je, da sem dobila kar naenkrat apetit na ful in bi samo jedla, samo toliko...user posted image me zanima kaj bo v torek pri Guser posted image

(Povprečna nosečnica naj bi se do sedaj (21t kokr sm jst zdej) zredila od 4 do 7 kilogramov, ampak kot smo že poudarili, bolj kot samo pridobljeni kilogrami je pomemben zdrav in uravnotežen jedilnik) to sm prebrala na ringaraja strani v reviji nosečnost pa je pisalo da po 20t se na tedn zredimo 0,5kg to pomeni 2 na mesc ampak spet odvisno jst sm se zdele od prejšnega pregleda k je biu 14 dni nazaj zredila 2kg in v 14 dneh se bom pomoje še kako kilco do pregleda user posted image user posted image  

drgač ste pa kr lenobe med vikendi vse pobegnete nikjer ni nobene jst pa skos čekiram novičke kaj ste kej počele user posted image user posted image  

nč bodte pridne pa se slišmo zvečer

< Sporočilo je popravil ninasiki -- 31.5.2009 17:54:17 >

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

Neposredna povezava do sporočila: 3209
31.5.2009 18:05:11   
ninasiki
rolika dobrodošla v naše ''gnezdece'' user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in čestitke za dobre rezultate in za user posted image  user posted image user posted image user posted image   danes so sicer punce malo lene ampak v ponedeljek bo pa akcija user posted image user posted image user posted image

za brcike pa tud še jst nism zihr sm tud 1 noseča in je fealing k en ''žiuček'' k da bi se me neki pod popkom dotaknl od znotri je pa res da je zelo poredko skratka so punce rekle da je to to in kolegica mi je tu rekla k je pa rodila 6t nazaj nevem bomo vidl user posted image user posted image  in držal pesti da se prepričave na 100% čim prej

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
31.5.2009 19:46:10   
rolika
Ja se meni se tudi tako zdi ja, samo jaz čakam na konkretno brciko, ker te bom pa prepričana, da je to to user posted image
Kar se pa tiče akcije pa upam, de je bo ju3 več, ker je danes res nekam mirno user posted image user posted image tako kot si rekla. Lp

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
31.5.2009 19:48:19   
rolika
Kilogramčki- jaz sem v 20t 5d in sem se zredila za 4 kg user posted image user posted image tako je to če ne šparaš z sladkarijami... pa kaj čem če mi tak pašejo user posted image user posted image user posted image user posted image lp

(odgovor članu rolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
31.5.2009 20:33:01   
skačica
hello!

Ja, res bolj lutamo čez vikende pa je tu bolj zatišje. Čez teden pa iatk tako čvekate, da vas komja dohajam. No, sej jaz se pa enkrat oglasim in napišem cel roman.user posted image

rolika- dobrodošla, sej se boš verjetno čist fajn počutila med nami čvekicami. Nasvetov je pa res za malo morje, ti se kar učiuser posted image .

Mi smo bli včeraj spet v zoo, danes pa pri babi in dediju na kosilu, potem smo šli pa v cirkus v Velenje. Je bla Iza čist navdušena nad živalmi in akrobati, klovni je pa niso najbolj zanimali, bi šla ona vmes kar mal venuser posted image .
Zdele pa že spi, ker čez dan ni nič spala in je bla že čist utrujena. Rabi spanec čez dan.

kile- no, sej sem že napisala. Sem v 23. tednu in sem se zredila 7 kg. Ajaj, kaj čem, ko pa imam tak apetit, da bi vola požrla. Se bo treba mal bremzat. Sicer sem se pa tudi pri Izi zredila nekaj čez 20 kg in jih v enem letu skoraj vse dala dol. Do druge zanositve sem imela enako težo kot pred prvo zanositvijo. Sej gre dol, če hočeš.

Grem mal tv čekirat.

(odgovor članu rolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
31.5.2009 21:00:18   
Februarka08
Čer.

Mi smo bli celo popoldne na pikniku, smo se meli res fajn, da ne govorim o hraniuser posted image user posted image ma vse je blo superuser posted image tamali so se pa itak zabavali 100/urouser posted image

Dobrodošla rolikauser posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa še mal Jurija in Ladota gledat, da se mal nasmejem, pol pa počas v mižule. Sem pa sama, moj je šel venuser posted image user posted image

Nočko, pridno božajte bušijeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
31.5.2009 21:29:57   
frrrr
na hitro pozdravljam... pisat se mi ne da kaj dost.

malaMravljica, uživaj na dopustu!

vse, ki vas pestijo kakšne težave - pošiljam vam user posted image da se boste čimprej bolje počutile!

štefy - js bom načeloma rodila v ljubljani, če me pa kaj prehiti med obiskom babic in dedkov, bom pač mogla v sg rodit user posted image

skačica - me veseli, da z možem vse ok in ste se lahko že fino potepali in užili vikend!

mi smo bili na morju... smo se imeli fino. večeri so mau preveč mrzli... pred 14imi dnevi je bilo čist poletno in mi je bilo bolj všeč user posted image
jutri pa nov teden in nov mesec, ki bo spet čist preveč hito minil...

Neposredna povezava do sporočila: 3215
31.5.2009 22:10:14   
muca*maca
Dober večer vsem skupaj!

Kako ste preživele vikend?

Jaz sem bila na morju in vse bi bilo popolno, če se ne bi bodoči očka odločil, da bo težil s svojimi forami. Tako mu je uspelo lepo pokvariti dva dni, ki bi lahko bila popolna. Seveda moji hormni pri vsej zadevi niso bili ravno v pomoč user posted image

Sem pa še vedno jezna nanj in se sploh nočem pogovarjat z njim, tako da imava trenutno eno čudno verzijo tihe maše. Brezveze.user posted image

Upam, da so vaši moški kaj bolj... hmmm, ne vem, kaj bolj pač. Kar koli že.

Jutri bo lepo vreme, ne prevroče, vsaj nekaj.

Želim vam vsem eno lepo in lahko noč

user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
31.5.2009 22:13:34   
muca*maca
Aja, pa še to:

danes prestopava z mojim otročkom polovičko!

Dočakala sva 20t.
user posted image
Namesto praznovanja pa kujanje in zato sem še bolj žalostna user posted image

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
31.5.2009 22:29:11   
Februarka08
Muca maca jaz grem tud vsa razp***** spat, ker mojga še zmer niuser posted image ga kličem, se zabavajo po svoje, kot da se ne morjo vse zmenituser posted image user posted image user posted image ma sem besna, tud mu ne rečem jutr! Bog ne daj, da bi jaz takole kam šla, se že vsej bajti zmešauser posted image

Ah, grem raje spat, da se mal skadimuser posted image
Nočko!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
1.6.2009 7:59:42   
karmen b
Dobro jutro user posted image ...res sem grozna, ker si ne vzamem nič časa za računalnik in nisem na tekočem. Pa kaj čem, če je pa toliko drugih stvari. Malo sem preletela zadnjo stran in vidim, da imate ginekologe, ki vas na hitro odpravijo. No jaz moram rečt, da sem zelo zadovoljna s svojim, ker se mi do sedaj še ni bilo treba nič med vrati ment, ampak sva se kar sede vse zmenila. Pa tudi za morfologijo mi je sam vse razložil kako in kaj. Mi je pa povedal, da se morfologijo dela na drugi srtrani zd kjer je uz veliko boljši, ker ta ki ga imam v ambulanti je samo za hitre preglede. Verjetno je tudi pri tebi tako lenika.
Toliko zaenkrat, no naj povem, da me moj sonček, vsak dan prav nežno poboža znotraj trebuščka, ampak se še ne da čutiti od zunaj in komaj čakam, da kako krepko brciko začutim, da bo še ati dobil občutek, kako je to lepo.

Lepo dan vsem...

Špela je naše največje veselje :)

Neposredna povezava do sporočila: 3219
1.6.2009 8:09:35   
gorenka
Jutro punce!

Vidim da ste ble tut med vikendom aktivne čvekice, jst sem med tistimi ki so za vikend "zginile z obzorja"user posted image . Sem rabla kar nekej časa da sem sploh vse prebrala...

Sem bila v petek na pregledu pri g. in pri osebnem zdravniku. Sem prav vesela ven prišla, ker naj bi bil user posted image  ok. Sem imela vaginalni pregled pa je g. rekla da ok zgleda, da postlca je sicer malo nižje ampak zaenkrat še nobene osnove za skrb. Sem ji pa povedala da sem prve user posted image user posted image  čutila že pred 2 tedni in mi ni verjela!! Je rekla da to ni možno, da kakšen teden ja, več nazaj pa ne (sem v 19t). Tko da je ona mene "čudn" gledala, jst sem si pa itak svoje mislila. Mislim da same user posted image  najbolj vemo kaj se z nami dogaja, smo si pa itak vse različne...no, pa nisem dolgo o tem razmišljala ker se je pa user posted image  ravno tako nastavil da je g. rit kazaluser posted image user posted image user posted image . Evo! Kaj si je user posted image  mislil o izjavi g. da ni že pred 2t mami žgečkal! user posted image  Bravo moj user posted image , že zdej z mami drži user posted image !Me je pa vprašala če bi rada vedla spol, pa sem ji rekla da bom do  MF počakala...da je še moj user posted image  takrat zraven.

Imam pa slabšo kri, tko da mi je tut sirup za železo napisala. In imam podobne probleme kot mng. Sem bla prav vesela nasveta od mateje, ker sem res mal na easy začela jemat...moram tut na tešče zjutraj in mi je blo prvi dan noro user posted image . Pa je zdej boljš.

Komisija - Hja Februarka, nisem mogla verjet da ti tko komplicirajo. Ene so napisale da se jim "ponuja" bolniška, ti pa take probleme!! Bi tiste dohtarje ki komplicirajo kar nekam poslal!!! Meni je sicer dal zdravnik vlogo za podaljšanje bolniške (ki jo mam zdej do 5.6.), pa bom vidla kaj bo. Ker si tut jst niti pod razno ne predstavljam 8 urnega sedenja in vožnje v službo (da o stresu sploh ne bi)...

Crystall - Bravo za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rolika - Dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

Tko dost zaenkrat...zdej si grem pa pripravit čist kmečki zajtrk! Ajdove žgance s kislim mlekomuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3220
1.6.2009 9:09:01   
katrin***
Jutro punce,

pri nas je RD piknik uspel v nulo in sem bla full vesela k so vsi pršli, katere sem povabila user posted image user posted image  pa še deževalo ni tko da je blo res super fajn.

Danes pa spet na delovnem mestu in začetek tedna - ne morem verjetn da bomo jutri že v 21 tednu user posted image user posted image user posted image

Fajn se imejte, toliko zaenkrat pa se slišimo kasneje user posted image user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
1.6.2009 9:22:20   
lenika83
En lep pozdravček ob začetku tedna!

Med vikendom je bilo res čisto zatišje tukaj, sva se v sobto s Teo sami pogovarjali.

Karmen b jaz res upam, da imaš prav glede uz in da mi bo dal napotnico za kam drugam. Saj mogoče jaz preveč prehitevam, ko sem ga že pri 16. tednu spraševala o mf. Čisto možno, da mi bo na naslednjem pregledu kaj več povedal in me mogoče poslal drugam. Bomo videli. Sekirat se zaradi tega res ne mislim, ker je brezveze.

Gorenka jaz mislim, da je težava v bolniških daljših od 30 dni, ko je treba it na komisijo. Meni sicer kar moj g ponuja bolniško, ampak nisem pa še preko 30 dni in tudi ne bom. Če sem Februarko prav razumela, nima ona težave pri svojem G, ampak je problem zaradi komisije.

Lep teden vsem in upam da čimbolj sončen.

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
1.6.2009 9:46:20   
gorenka
Glede bolniške - ja mi je jasno da je problem komisije. Sam hočem povedat to da so sestavni člani komisije tut dohtarji. In da mi pač včasih ne gre v glavo da "strokovnjaki" na podlagi vseh dokazil odločijo da moraš it delat, medtem ko nisi za nikamor. Vsekakor sem za kontrolo, da se teh bolniških ne izkorišča, sem pa tut mnenja da je user posted image  mal drugače treba obravnavat kot pa nekatere ki ostanejo doma na bolniški in pol šušmarjo na črno... Sej konc koncev me odgovarjamo za zdravje 2h ljudi!

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
1.6.2009 10:12:31   
Februarka08
Jutro.

Spala sem bolj slabo, ker me je itak za mojga skrbelo kdaj bo prišel domovuser posted image zdaj mi je pa še slabouser posted image . No, sej gotovo po svoji krivdi, sem mela za zajtrk kavo in sladko pecivouser posted image user posted image bom mogla sigurno še kaj konkretnega pojestuser posted image
Ja, bolniška... jaz imam jutri G in pojma nimam kako bo... gre pa verjetno moj z mano in če je partner zraven, si moja G veliko več časa vzame! Kot da ima en rešpektuser posted image če sem pa sama, me odpika 1,2,3. Me prav zanima kako bo z bolniško. Ker kar mi bo napisala jutri, morm nest takoj na komisijo in potem čakat odločbo kaj bouser posted image mi je pa moja G v 1.user posted image ful ponujala bolniško, zdaj ne večuser posted image ne vem... bom vidla. Itak pa ne morm bit dolgo pokonci, ker me res ful boli sp. del trebuha, ampak ona pravi, da bi to moglo že zdavnaj minit in da je to normalnouser posted image ja, zakaj me pa potem tako boli, da sedet ne mormuser posted image user posted image

Vas pridem še kaj prebrat, lep začetek tedna vam želim! Jaz morm samo še tole slabost premagat, pa bo kuj dan lepšiuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
1.6.2009 10:24:41   
majakla
Lepo pozdravljene souser posted image .

Pa smo že v juniju, kak´ hitro mine, ne?
Še malo pa bo oktober tu - me je kar malo strah, po drugi strani pa že kooomaaaj čakam!

Kar pišete glede MOŠKIH:
- zadnji čas, da jih malo v roke vzamete user posted image ,
moj ne gre nikamor brez mene,
jaz pa brez njega ne, saj zato pa sva skupaj
(tako se imava najlepše) no, razen v službo user posted image .
Saj zato pa "umiram", kadar dela popoldan!

Joj, moram it!

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?