|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
28.5.2009 12:33:48   
mbd0411
Da povem še nekaj:
Moj Nik je včeraj jedel jagodeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Tavečji jih je jedel in družno delil to dobroto še z malimuser posted image   So pa vrtne.Zaenkrat ni reakcije,ni izpuščajev.Kdaj se pa sploh pojavi reakcija???
Pri nekaterih je menda po nekaj urah ali celo takoj...

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 426
28.5.2009 12:36:22   
Lovely
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Pa še eno vprašanje.

Ali poznate kakšnega dobrega pediatra/pediatrinjo iz LJ s koncesijo? Bom verjetno morala Nikovo zamenjat.

BARSOS

Lovely

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 427
28.5.2009 12:38:18   
Lovely
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Jutroooooo.

Noč OK, za vse ostale zame NE.

Sm mislila mojega čez okn vržt. Sem ga tak zbrcala v pojstli (jp dobesedno zbrcala, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) pa se tak drla nanj, na koncu pa še dosegla, da si je glavo kontra obrnil ALA POZA 69user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mislim, to ni več za zdržat. Kok pa je on to noč smrčal, je pa abnormalno. Je 2x tak zasmrčal, da se je bojan (k drugač spi kot top) zdramil in reku: Mami ne smrčat noooooooooooo.

Pa nisem jaz no. Sem ob 1.15 tok si nabijala muzko prek slušalk, ampak preglasila ga nisem. Pazi ojačevalec imamo. Pa slušalke une vesolske. Pa nič.

Pri nas je bila podobna zgodba gllede smrčanja. Abnormalno hudo je bilo. Tako da sem se zjutraj ful skregala, da mam dost in to. On pa meni: kaj pa nič ne rečeš. OMG, KDO TI PA VSO NOČ TEŽI DA NEHAJ???!!!! Pol je pa tiho, moški omejenec.

Lovely

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 428
28.5.2009 12:42:41   
Lovely
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Dobro jutro

Neli je še v postelji, sem jo slišala pre pol ure čebljat, pa sem rekla grem še vas mal prebrat, pol pa se uštimava in gre Neli v varstvo l tašči. Jaz imam ginekologa, da se zmeniva za zaščito- upam na mireno- pa v nabavo in knjižnico. Jaz sem že pospravila, se uštimala tko da samo še uživamo danes.

Sem danes še mal arhivo urejala in sem našla ene brošure kolk mora dojenček pojesti. Ni čudno, da se Neli že mesec in pol nič ne zrediuser posted image . Ona poje cca 160 ml GH, v brošuri pa piše za to starost 250mluser posted image . Halooo? Zdaj smo še na 25%.

Inya- user posted image  za zobek

bazenčki- kolk morajo bit luštni v bazenčku. Mi ga vsaj do 3 let ne smemo imeti, zato pa razmišljava, da bi drugo leto prikolico nabavili in se dali v en kamp, da bo Neli vse poletje čofala (v morski vodi, v morju lahko)

gogabojan; zobar; plomba cca 60 eur;  6 novih zob (protetika)- 2000 eur (cca 4 mesece nazaj)

fuzbal- spala že ob 9huser posted image , kdo je zmagal, aja vidla sem gol za 1: 0

čau

Ma veš kaj, glede teh količin je to men čudno. A to pomeni, da v teh 250ml lahko spasiram a veš kok mesa in zelenjave? Tok, da je za en tak mali organizem mnogo mnogo preveč. Al pa sadje, isto. To lahk celo melono zrineš v 250ml. Kar za moje pojme ni zdravo, da tak malček celo melono poje naprimer. Tko da je po moje treba bolj na hranilne vrednosti noter gledat, to me je Lučka dobro opomnila k mi Inya ni hotla jest predvčerajšnjim. Pol sem pa pomislila kaj pa sploh je pojedla in ugotovila, da sploh ne tako malo. Sem mislila, da za jutranjo malico ni tok pojedla pol pa ugotovim, da je v bistvu pojedla sadež in pol v tisti kaši... Tko da to men ni čist jasno kaj oni mislijo v teh 250ml GH...

Lovely

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 429
28.5.2009 12:47:07   
Lovely
Mi smo danes ekstremno zahtevni, zdaj vem zakaj - zobek tišči ven in po moje še ta drug spodaj (tega še nisem natipala je pa vse trdo in belo. Zgornje dlesni so pa tudi ful trde ko me ugrizne tako da vem, da ji ni lahko.

Se ji je pa včeraj na glavici zadaj naenkrat popoldne naredil rdeč flekec in v sredini kao mozoljček. Kot da bi jo nekaj piknilo. Ponoči pa vidim, da se ji je tam naredil en atk mehurček. Zjutraj vidim, da je počil in se je naredila krastice. To je recimo mm x mm veliko. Sem klicala P in je rekla naj se danes opazujeva. Če se bodo delali še naprej so lahko norice ampak to je zraven baje še vročina in slabo počutje (tega nima). Lahko pa je neko vnetje kože (ne vem točno kako se reče) če bo šlo naprej - da se kremica dobi in se pozdravi. Ne vem no, se mi zdi, da se ji malo nižje proti tilniku enako začenja flekec poznat... Bom vidla. Ima katera tako izkušnjo oz. se vam kaj sanja kaj bi to bilo? Morda od pota al kva... Ne vem.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 430
28.5.2009 12:48:51   
Lovely
Ste vse zuaj zihr. Inya je pa zaspala zdaj in greva pozneje, ne bi rada, da danes kaj zašvica zarad izpuščajčkov...

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 431
28.5.2009 14:58:03   
suzy124
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Mi smo danes ekstremno zahtevni, zdaj vem zakaj - zobek tišči ven in po moje še ta drug spodaj (tega še nisem natipala je pa vse trdo in belo. Zgornje dlesni so pa tudi ful trde ko me ugrizne tako da vem, da ji ni lahko.

Se ji je pa včeraj na glavici zadaj naenkrat popoldne naredil rdeč flekec in v sredini kao mozoljček. Kot da bi jo nekaj piknilo. Ponoči pa vidim, da se ji je tam naredil en atk mehurček. Zjutraj vidim, da je počil in se je naredila krastice. To je recimo mm x mm veliko. Sem klicala P in je rekla naj se danes opazujeva. Če se bodo delali še naprej so lahko norice ampak to je zraven baje še vročina in slabo počutje (tega nima). Lahko pa je neko vnetje kože (ne vem točno kako se reče) če bo šlo naprej - da se kremica dobi in se pozdravi. Ne vem no, se mi zdi, da se ji malo nižje proti tilniku enako začenja flekec poznat... Bom vidla. Ima katera tako izkušnjo oz. se vam kaj sanja kaj bi to bilo? Morda od pota al kva... Ne vem.

Moj Maj je ravnokar prebolel vodene koze oziroma norice. Prvi dan je imel samo ene dve take pikice drugi dan pa je že več trtji pa full. Vročino pa je dobil tretji dan prej je ni imel.
Je bil pa fulll pikast bom dala pol slike na FB pa lahk vidiš.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 432
28.5.2009 16:00:38   
Lovely
Ej hvala Suzy, bom pogledala. Po moje zna bit to to user posted image
Da ne govorim o tem, da ne more bit pr miru niti ene sekunde k jo tok zobek matra, en konc je ven, drug pa še gre...

Lovely

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 433
   [Brisano sporočilo]
28.5.2009 16:08:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lovely)
  Neposredna povezava do sporočila: 434
   [Brisano sporočilo]
28.5.2009 16:14:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu irma78)
  Neposredna povezava do sporočila: 435
28.5.2009 16:27:04   
Lovely
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

hej, Lovely, mene tudi tole spominja na norice. Vsaj kolikor slišim o njih, ker izkušenj nimam (cela skupina v vrtcu pri Niku jih je imela, samo on ne user posted image ). Si se družila s kakšnim, ki jih je imel?

Aja, zdej če je to to, pol mensezdi ni fajn hodit na sonce.

Ne vem... ne da bi vedela... pa me je kar malo strah k norice niso lih ne vem kako easy pri takih malčkih, me je Janja27 to naučila ko sem prej mislila, da čim prej tem bolje... Nič, bom videla kako bo jutri zjutraj in se bom šla pokazat če bo 1 pikica več. K ne mislim med vikendom letat k dežurnem. Naj mi da uno kremo just in case in to je to.

Lovely

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 436
28.5.2009 16:28:04   
Lovely

Nikiju so se na prepogibih rok (na drugi strani komolcev) in na prepogibih nog (za koleni) pojavile majhne rdeče pikice. Predvidevam, da so od potu oz. vročine. Upam, da se ne motim in da ni kakšna alergija. Ima katera kakšne izkušnje s tem? In s čem naj namažem?

Mislim, da ima Val nekaj podobnega. Pa Lučka ne maže z ničemer posebnim zaenkrat če se prav spomnim, a ne Lučka?

Po moje tudi od vročine. Tilnu so se pojavili pod vratom. Jaz ne mažem z ničemer. Večkat ga mal umijem, da se mal shladi.

Se spomnim Nika, ko smo šli na morje, ko je bil 9 mesecev star, pa je bla RES peklenska vročina. Imel je ful pik po ramenih, pod vratom, hrbtu in trebuščku. Vse od vročine...

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 437
28.5.2009 18:12:37   
jolly123
midva sva bila zjutraj na cepljenju in tehtanju. Težki smo 8460, veliki 71,5 naslednji pregled šele 29.9. Potem smo šli še v razvojno, kjer je una teta prav pobuljila, če je to isti otrok, ki se še 6 tednov nazaj sploh ni premikal ne levo ne desno. Je rekla, da je vse super OK in da smo zelo zelo pridni za 8 mesecev. Čez dva meseca greva še enkrat na kontrolo, da bo videla kako "hodi", ker zdaj ma še malo stopala noter ampak itak ne gre še drugač, je še premali.

Pol sva šla še do naših in mater a so teli desci res vsi omejeni al kaj, mat je vzela dopust zato, da lahko cel dan čuva Taja in jaz pišem diplomo in pol foter ves živčen, ker on kao že tri dni ni jedel pametnega kosila, mislim a makaroni niso pametno kosilo al kaj??? In je mami danes kuhala tri ure, da je bil zadovoljen, on je pa čakal na kosilo kdaj se mu bo postreglo, pol je šel ven s Tajem za pol ure pa pride nazaj češ tečen je, dejta ga spat, on pa spet čaka na kosil...ej fak ne morš verjet res!!! Ga je mat pol tok nahrulila da ne vem če je še zdaj k seb prišel user posted image

Pa še nekaj me zanima.

Nikiju so se na prepogibih rok (na drugi strani komolcev) in na prepogibih nog (za koleni) pojavile majhne rdeče pikice. Predvidevam, da so od potu oz. vročine. Upam, da se ne motim in da ni kakšna alergija. Ima katera kakšne izkušnje s tem? In s čem naj namažem?

Ej naš je tud fuuuul pikat nimam pojma od česa, po trebuščku, rokah itd. Če raztegnem kožo na tistem mestu zginejo. Tko da ne vem user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 438
28.5.2009 19:44:27   
suzy124
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

hej, Lovely, mene tudi tole spominja na norice. Vsaj kolikor slišim o njih, ker izkušenj nimam (cela skupina v vrtcu pri Niku jih je imela, samo on ne user posted image ). Si se družila s kakšnim, ki jih je imel?

Aja, zdej če je to to, pol mensezdi ni fajn hodit na sonce.

Ne vem... ne da bi vedela... pa me je kar malo strah k norice niso lih ne vem kako easy pri takih malčkih, me je Janja27 to naučila ko sem prej mislila, da čim prej tem bolje... Nič, bom videla kako bo jutri zjutraj in se bom šla pokazat če bo 1 pikica več. K ne mislim med vikendom letat k dežurnem. Naj mi da uno kremo just in case in to je to.

Sem dala slike gor , takle je bil po treh dnevih. Moram pa rečit da sem tudi jaz slišala da manjši so lažje prebolijo in jaz nisem imela nobenih problemov. Tudi srbelo ga neki ni ker se ni nič kaj praskal. Vročino pa je dobil tretji in četri dan in jo je imel od 37 do 37,8 tak da mu nisem nič dala proti vročini.

Mi je moja P rekla da moram pazit da se ne prehladi pa v družbo ne smeš ker potem lahko druge okuži, ki jih še ni imel.
Pri nas si moreš peno sam kupit in stane 20€user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 439
28.5.2009 20:01:56   
PikicaStonoga
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Da se na hitro javim, potem greva pa z možekom v postlo in se pocartat od današnjega šoka.
Imeli smo sreči v nesreči! Okoli desete dopoldne se je namreč Tijana polila po nogicah z vrelo vodo iz termovke, ker je nisem dobr zaprla in jo je al brcnila al prevrnila z rokami, še sama ne vem ...smo bli v takem šoku in cel dopoldne jokali in hodili po zdravnikih ...najprej do svoje P, potem na urgenco. Dobila je svečko, da ji je omilila bolečino, tako da je potem ko so ji vse sčistili in nazaj povili nehalo bolet in se je umirila. Na desni nogici ima tko mal po petki in desno tm pri tist kosti, na levi pa na podplatku. Je pogledala tud plastična kirurginja, baje bo vse OK, jutri imamo prevez in pregled. Ima zdej tko k dva škorenjčka povito na nogicah, bogica moja!!! Mater no, trenutek nepazljivosti ...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 440
28.5.2009 20:02:25   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

midva sva bila zjutraj na cepljenju in tehtanju. Težki smo 8460, veliki 71,5 naslednji pregled šele 29.9.

Ej naš je tud fuuuul pikat nimam pojma od česa, po trebuščku, rokah itd. Če raztegnem kožo na tistem mestu zginejo. Tko da ne vem user posted image

Imamo na isti dan pregled! Na najino obletnico poroke!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 441
28.5.2009 20:02:48   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Aja pa še to.

Glede na to, da sem na porodniški, in dobivam občutno manj denarja, kot plačo, sem danes dobila obvestilo, da bom naslednji teden dobila 300 evrov. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Superca. EVo vidiš tudi zate kdaj vesela novica.user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša noč je bila končno dokaj vredu. Sem ga šla samo dvakrat prestavit in dat dudo. Se je pa zjutri zbudil ko je mel noge čisto izven postelje - tako čez špranje med letvicami. Bom morala okrog cele postelje oblogo dati (sedaj jo ima le pri glavi).

Res pa je tudi, da sva z Gogo klepetali do onemoglosti (do cca. 1-ih) in sem bila še potem vsa naspidirana da do pol treh nisem mogla zaspat. Se pa danes vseeno odlično počutim.

Aja pa z Gogo sva zmenjeni za jutri zvečer za drink. Lokacija in time še ni določena. Se nama želi katera pridružiti?

ko bo kdaj med tednom ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 442
28.5.2009 20:03:35   
PikicaStonoga

Pa še nekaj me zanima.

jaz nč ne mažem pikic, saj same zginejo ...
sem pa enkrat slišala, da če s prstom potegneš po pikicah in zginejo, je to OK, če pa ne zginejo, je opa lahko alergiija.

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 443
   [Brisano sporočilo]
28.5.2009 20:08:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu PikicaStonoga)
  Neposredna povezava do sporočila: 444
28.5.2009 20:11:54   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Da se na hitro javim, potem greva pa z možekom v postlo in se pocartat od današnjega šoka.
Imeli smo sreči v nesreči! Okoli desete dopoldne se je namreč Tijana polila po nogicah z vrelo vodo iz termovke, ker je nisem dobr zaprla in jo je al brcnila al prevrnila z rokami, še sama ne vem ...smo bli v takem šoku in cel dopoldne jokali in hodili po zdravnikih ...najprej do svoje P, potem na urgenco. Dobila je svečko, da ji je omilila bolečino, tako da je potem ko so ji vse sčistili in nazaj povili nehalo bolet in se je umirila. Na desni nogici ima tko mal po petki in desno tm pri tist kosti, na levi pa na podplatku. Je pogledala tud plastična kirurginja, baje bo vse OK, jutri imamo prevez in pregled. Ima zdej tko k dva škorenjčka povito na nogicah, bogica moja!!! Mater no, trenutek nepazljivosti ...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bogica mala  user posted image user posted image  da se čimprej pozdravi, da je ne bi bolelo in se nič poznalo

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 445
28.5.2009 20:16:20   
jolly123
Ojoj pikica samo res kaj dela trenutek nepazljivosti user posted image  user posted image Samo da je vse v redu, pa pocartajte se user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 446
28.5.2009 20:18:35   
afnica mala
Živjo,

no jaz sem za pol kg težja. Vsaj una škatla od mirene je tolk velika in težka, ne vem pa kolk je pol noter vstavilauser posted image , nisem gledala. Zdaj imam 5 let mir s kontarcešpcijo, razen če bomo delali na še enem user posted image .

Smo ostali pri babi še na kosilu, pol pa nabava za jutrišnje obiske in zdaj čakava, da bo Neli zaspana, ker se je ob pol sedmih šele zbudila.

Sem bla pa danes ful user posted image . Neli bo pazila moja mami, danes pa je mož vprašal svojo mati, če je pripravljena 1x tedensko pazit ona da se Neli navadi tudi nanjo, pa da moja mami en dan mal poštima po bajti...., pa je bla kar tiho, ne ja , ne ne. Pa je zdrava, vsa fit babica. Kr neki

Neposredna povezava do sporočila: 447
   [Brisano sporočilo]
28.5.2009 20:29:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 448
   [Brisano sporočilo]
28.5.2009 20:30:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 449
28.5.2009 20:35:31   
jolly123
Uf jaz si pa sploh ne upam te mirene not dat mi je ful scary...ne vem kako to spravijo not user posted image A kej boli?? 

Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?