|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
28.5.2009 0:19:11   
irma78
Pa še eno vprašanje.

Ali poznate kakšnega dobrega pediatra/pediatrinjo iz LJ s koncesijo? Bom verjetno morala Nikovo zamenjat.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 401
28.5.2009 6:46:24   
jolly123
Jutro. Midva greva zdaj v posvetovalnico, ga bomo končno zmerili in zvagali, mogoče še cepili kaj pa vem. Upajmo da ne bo kake reakcije na tretje cepljenje.
Tajko je spal celo noč, nimam pojma a vse na kolenih, edino ob pol šestih je začel tulit sem rekla eh ziher je na trebuhu ga je treba prestavit pridem ke on pa sedi ves zaspan in joka user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moj in tvoj bi se fajn ujela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A je tvoj tud bivši fuzbaler?

IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

jolly123 - vidim, da si boljše volje!! Super tako - kako napreduje diploma? In do kdaj bos imela na voljo babi servis?

Babi servis je na voljo do sobote, pol pa po dogovoru user posted image Ne sam, ko bo delala dopoldne pride že ob 10-tih domov in greva lahko s Tajem ke. Tko da mislim kar maksimalno izkoristit tole.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 402
28.5.2009 6:59:21   
gogabojan
Jutroooooo.

Noč OK, za vse ostale zame NE.

Sm mislila mojega čez okn vržt. Sem ga tak zbrcala v pojstli (jp dobesedno zbrcala, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) pa se tak drla nanj, na koncu pa še dosegla, da si je glavo kontra obrnil ALA POZA 69user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mislim, to ni več za zdržat. Kok pa je on to noč smrčal, je pa abnormalno. Je 2x tak zasmrčal, da se je bojan (k drugač spi kot top) zdramil in reku: Mami ne smrčat noooooooooooo.

Pa nisem jaz no. Sem ob 1.15 tok si nabijala muzko prek slušalk, ampak preglasila ga nisem. Pazi ojačevalec imamo. Pa slušalke une vesolske. Pa nič.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 403
28.5.2009 7:02:02   
gogabojan
Jolly moj se ni nikoli profesionalno ukvarjal z nogometom če to misliš. Je pa '' nogometaš ''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Morda sem malo pretiravala, ampak niti ne. Moj  je do pred kratkim vsak petek večer imel nogomet.

Njemu nogomet in rokomet - smisel lajfauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Meni pa hokejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa košarka (več ne).user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 404
28.5.2009 7:50:32   
sončnica24
Dobro jutro, pred mano je spet en doooolllllllgggg dan, se je lump zbudo že ob 6ih in od takrat dalje sitnari 100 na uro, se veda ni se naspal. Tako da zdaj še malo počakam dobi flašo, pa v voziček in v nabavo - vsaj vreme je lepo ker če bi bilo takšno kot včeraj adijo. Še sreča da grem v pon delat, bo ura malo prej minlauser posted image . Res dobro da imamo babice user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 405
28.5.2009 8:26:52   
gogabojan
Eno vpašanje čist izven kontesta.

Koliko stane samoplačniško zobar. Mojemu se je stru zob, pa noče h navadnemu zobarju (se boji zobarja kot hudič).

Misli da pri samoplačniškem ga ne bo mučila za stolom kot pa na koncesijo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uffffffffffffff jaz mam pa zobarja 5.6. Se hitro približujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za kakršnokoli informacijo.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 406
28.5.2009 8:27:19   
Dream
Jutro!

Mi imamo tudi danes eno ultra tečko v stanovanju, pa še samna ne ve, kaj ji fali. Kr neki jokca, sitnari, izsiljuje, pa itak se je eno uro prej zbudil in je zaspan. Noč je bila mirna, je spal kot ubit, le da jaz nisem kapirala, da ga je treba obrnit na bok. Vsakih nekaj minut sem ga včeraj zvečer našla na trebuhu in je kr tečkal - seveda, ko pa se ne znv obrnit samo do boka - misli, da je treba vedno it do konca user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 407
28.5.2009 8:29:38   
gogabojan
MBD a pri vas na šoli imate tudi izposojo učbenikov brezplačno???????

Pri nas imamo brezplačno izposojo učbenikov:
- S slikanico se igram in učim 3 berilo
- S slikanico se igram in učim 3 učbenik
- Okolje in jaz 3

Poleg tega, pa bodo meli učbenike v poli, in so rekli naj ne kupujemo naslednje:
- Glasbena slikanica
- Likovne igrarije

Neposredna povezava do sporočila: 408
28.5.2009 8:36:19   
afnica mala
Dobro jutro

Neli je še v postelji, sem jo slišala pre pol ure čebljat, pa sem rekla grem še vas mal prebrat, pol pa se uštimava in gre Neli v varstvo l tašči. Jaz imam ginekologa, da se zmeniva za zaščito- upam na mireno- pa v nabavo in knjižnico. Jaz sem že pospravila, se uštimala tko da samo še uživamo danes.

Sem danes še mal arhivo urejala in sem našla ene brošure kolk mora dojenček pojesti. Ni čudno, da se Neli že mesec in pol nič ne zrediuser posted image . Ona poje cca 160 ml GH, v brošuri pa piše za to starost 250mluser posted image . Halooo? Zdaj smo še na 25%.

Inya- user posted image  za zobek

bazenčki- kolk morajo bit luštni v bazenčku. Mi ga vsaj do 3 let ne smemo imeti, zato pa razmišljava, da bi drugo leto prikolico nabavili in se dali v en kamp, da bo Neli vse poletje čofala (v morski vodi, v morju lahko)

gogabojan; zobar; plomba cca 60 eur;  6 novih zob (protetika)- 2000 eur (cca 4 mesece nazaj)

fuzbal- spala že ob 9huser posted image , kdo je zmagal, aja vidla sem gol za 1: 0

čau

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 409
28.5.2009 8:44:34   
gogabojan
Mi pa nabijamo zdaj otroške pesmice. Sosedi se bodo za lase pulili.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Če mislijo da bo kmalu konec, se motijo, ker jih imamo krepko čez 100 na zalogi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Afny little hvala za info.Aja, zakaj pa se ne sme kopati v navadni vodi????? Nevem no, če si pisala kdaj že, al pa je men iz spomina ušlo, (glede da nas je skoraj 30, mi je opravičeno kajneuser posted image user posted image user posted image ).

< Sporočilo je popravil gogabojan -- 28.5.2009 8:45:38 >

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 410
28.5.2009 8:45:02   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Dobro jutro, pred mano je spet en doooolllllllgggg dan, se je lump zbudo že ob 6ih in od takrat dalje sitnari 100 na uro, se veda ni se naspal. Tako da zdaj še malo počakam dobi flašo, pa v voziček in v nabavo - vsaj vreme je lepo ker če bi bilo takšno kot včeraj adijo. Še sreča da grem v pon delat, bo ura malo prej minlauser posted image . Res dobro da imamo babice user posted image user posted image user posted image .

o a potem si se le odločila za službo :)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 411
28.5.2009 8:48:02   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Sem danes še mal arhivo urejala in sem našla ene brošure kolk mora dojenček pojesti. Ni čudno, da se Neli že mesec in pol nič ne zrediuser posted image . Ona poje cca 160 ml GH, v brošuri pa piše za to starost 250mluser posted image . Halooo? Zdaj smo še na 25%.

Naša NIKOLI ne poje 250 ml ---- če se redi al ne pa pojma nimam ker je ne vagam ...naseldnji pregled pa imamo konec julija

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 412
28.5.2009 8:48:19   
PikicaStonoga

Mi pa nabijamo zdaj otroške pesmice. Sosedi se bodo za lase pulili.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Če mislijo da bo kmalu konec, se motijo, ker jih imamo krepko čez 100 na zalogi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Afny little hvala za info.Aja, zakaj pa se ne sme kopati v navadni vodi????? Nevem no, če si pisala kdaj že, al pa je men iz spomina ušlo, (glede da nas je skoraj 30, mi je opravičeno kajneuser posted image user posted image user posted image ).

jaz bit ud pesmice

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 413
28.5.2009 9:01:44   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

jaz bit ud pesmice

Lahko ti spečem. Sam kak do CD oz. DVD pa ne vem. Pošta, pijačka, izlet???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 414
28.5.2009 9:01:48   
mbd0411

Mi tudi poslušamo.Pravkar pojeva ..Bila je huda mravljica...user posted image user posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

Neposredna povezava do sporočila: 415
28.5.2009 9:11:25   
afnica mala

zard urinskega refluksa, ker lahko umazana voda iz bazena prinese okužbo ledvičkam. Pravijo da naj bi se do njenega tretjega leta pozdravilo, ker ima 3. stopnjo.zato je tudi vsak večer antibiotike

jaz bi tud imela cd s 100 otrošlimi pesmicami. Ti lahko  prinesem cd naslednjič ko se dobimo? Plissssssuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 416
28.5.2009 9:16:30   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

zard urinskega refluksa, ker lahko umazana voda iz bazena prinese okužbo ledvičkam. Pravijo da naj bi se do njenega tretjega leta pozdravilo, ker ima 3. stopnjo.zato je tudi vsak večer antibiotike

jaz bi tud imela cd s 100 otrošlimi pesmicami. Ti lahko  prinesem cd naslednjič ko se dobimo? Plissssssuser posted image

Zmenjeno.

Ja. Zdaj se spomnim ja. Ledvičke. (saj veš toliko otrok da včasih mal zmešam)

< Sporočilo je popravil gogabojan -- 28.5.2009 9:17:22 >

Neposredna povezava do sporočila: 417
28.5.2009 9:20:24   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

jaz bit ud pesmice

Lahko ti spečem. Sam kak do CD oz. DVD pa ne vem. Pošta, pijačka, izlet???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ti prinesem prazne CDje al pa DVDje? Ja itak da se bomo kej vidle a ne ... v torek?

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 418
28.5.2009 9:44:25   
gogabojan
Evo, jaz bom spekla na CD ali DVD (bom videla kok prostora rabi), pa vama prnesem. Pred tem pa vam bom sporočila, al CD ali DVD al pa kepico sladoledauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Še ne vem, kak način plačila bom hotela. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 419
28.5.2009 9:45:34   
gogabojan
Aja pa še to.

Glede na to, da sem na porodniški, in dobivam občutno manj denarja, kot plačo, sem danes dobila obvestilo, da bom naslednji teden dobila 300 evrov. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 420
28.5.2009 9:51:12   
mbd0411

Aja pa še to.

Glede na to, da sem na porodniški, in dobivam občutno manj denarja, kot plačo, sem danes dobila obvestilo, da bom naslednji teden dobila 300 evrov. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 421
28.5.2009 10:23:34   
irma78

Aja pa še to.

Superca. EVo vidiš tudi zate kdaj vesela novica.user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša noč je bila končno dokaj vredu. Sem ga šla samo dvakrat prestavit in dat dudo. Se je pa zjutri zbudil ko je mel noge čisto izven postelje - tako čez špranje med letvicami. Bom morala okrog cele postelje oblogo dati (sedaj jo ima le pri glavi).

Res pa je tudi, da sva z Gogo klepetali do onemoglosti (do cca. 1-ih) in sem bila še potem vsa naspidirana da do pol treh nisem mogla zaspat. Se pa danes vseeno odlično počutim.

Aja pa z Gogo sva zmenjeni za jutri zvečer za drink. Lokacija in time še ni določena. Se nama želi katera pridružiti?

Neposredna povezava do sporočila: 422
28.5.2009 11:00:14   
irma78
Pa še nekaj me zanima.

Nikiju so se na prepogibih rok (na drugi strani komolcev) in na prepogibih nog (za koleni) pojavile majhne rdeče pikice. Predvidevam, da so od potu oz. vročine. Upam, da se ne motim in da ni kakšna alergija. Ima katera kakšne izkušnje s tem? In s čem naj namažem?

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 423
28.5.2009 12:27:18   
mbd0411

MBD a pri vas na šoli imate tudi izposojo učbenikov brezplačno???????

Pri nas imamo brezplačno izposojo učbenikov:
- S slikanico se igram in učim 3 berilo
- S slikanico se igram in učim 3 učbenik
- Okolje in jaz 3

Poleg tega, pa bodo meli učbenike v poli, in so rekli naj ne kupujemo naslednje:
- Glasbena slikanica
- Likovne igrarije

Goga,jaz še nisem za 3. razred nič dobila.Ko bo,ti javim.
Drugače pa so učbeniki itak brezplalčni za izposojo.To financira ministrstvo za šolstvo.Mislim,da do 6 razreda ali celo več.
Ti javim,ko dobimo.

Irma78,sigurno so pikice od tega,ker mu je bilo vroče.Moj je tudi imel na pregibih in pod vratom in celo po obrazu.Same zginejo.Sicer zvečer jaz namažem s hladilnim mazilom.Samo zvečer.

Aja,punce jaz te otroške pesmice kar z neta vlečem.Jih je ogromno.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 424
28.5.2009 12:33:15   
mbd0411
Da povem še nekaj:
Moj Nik je včeraj jedel jagodeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Tavečji jih je jedel in družno delil to dobroto še z malimuser posted image   So pa vrtne.Zaenkrat ni reakcije,ni izpuščajev.Kdaj se pa sploh pojavi reakcija???
Pri nekaterih je menda po nekaj urah ali celo takoj...

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?