Februarka08
|
Dan. Jaz sem ravno od dohtarja, sem šla po bolniško in sem že slabe volje imam res dobro zdravnico mi je vse lepo razložila in mi povedala, da sigurno ne dobim več komisije podaljšane zdej 14 nisem smela s prstom mignit, potem naj grem pa delat pa sem ji rekla, kaj pa če ne bo šlo? Pa ona, takoj prid nazaj, te dam na bolniško. A si nor, jaz mam skoz sedeče delo, mene kar trebuh začne pečt no, bomo vidli... v torek imam pregled pri G, potem morm pa tiste izvide nest na komisijo in spet čakat in čakat. Mi je še rekla, da tista kura v komisija sovraži in ne da bolniške, razen če nis res v bolnici in krvaviš v glavnem, to je to... Zdaj pa eno ?: kako mate oblečene otroke za spanje res bi rada vedla, ker včer zvečer me je skor na rit vrglo... pridem v sobo da jo pogledam, ona čist premočena pa spi samo v bodiju in spalni vreči tako da sva ji takoj napol v spanju bodi slekla in sem ji dala drugo vrečo samo čez nogice. Pridem čez 10 min, itak naga. Sva ji dala pol ene tenke hlačke gor pa nič pokrila, zjutraj je bla ok. Jaz res več ne vem kako naj jo oblačim, ker samo v bodiju je pa kar ne upam dat spat itak se takoj odgrne, če bi jo slučajno pokrila... mormo it kupt nujno eno čist tanko vrečo, samo ne vem kam Listek pa bogi David, no. Joj, jaz sploh ne najdem več besed Stipe, hvala ker mi kažeš A mam še kaj? Mislim, da ne... Zdajle pride princesa spat, jaz grem pa kuhat. Danes še nisem nič počivala zjutraj nisem mogla spat in sem šla že ob 7h delat višnjev zavitek imava z možekom obl.poroke pa sem ga hotla mal presenetit ko je prišel domov na kavico no, pa sem ga res zdaj se bom pa še za kosilo nekaj spešl potrudila, potem pa samo še noge v luft!