|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2009 :)
22.5.2009 11:58:02   
crvicek
Aqua, S kot vidim bo primorke poštimal ata Reš! Super, jaz imam dve prijateljici, ki jima je pomagal priti do user posted image in tako bo tudi pri vama!

Najini princeski raseta...

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 426
22.5.2009 12:14:26   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

Aqua, S kot vidim bo primorke poštimal ata Reš! Super, jaz imam dve prijateljici, ki jima je pomagal priti do user posted image in tako bo tudi pri vama!

user posted image   user posted image   user posted image

Čeprav potihem upam, da nama uspe po naravni potiuser posted image . Verjamem pa, da če ne bo šlo drugače, bo pa ata pomagal user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 427
22.5.2009 21:39:39   
divans1
Joj punce, jst  sm pa mal zmedena. Junija sm naročena v Leonišče k dr. Voglerju na prvi pregled zaradi dveh spontanih splavov. Mi je pa sestra rekla po telefonu, da morm imet s sabo samo napotnico in če mam kakšne izvide. Glede brisa mi ni nč rekla in tud za mojga fanta ne, da prvič grem samo jaz noter....user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 428
23.5.2009 10:28:38   
crvicek
Divans, ma ti vseeno vzami s seboj vse kopije izvidov kar imaš, tudi od zadnjega brisa. Če imaš kaj več sigurno ne škodi.
Za tvojega pa ti bodo itak vse povedali na prvem pregledu, ki je ponavadi bolj informativne narave in ti razložijo kaj ti bodo delali. Meni je takrat rekla dr. Ribičeva, pri kateri sem bila prvič na pregledu zaradi suma na pregrado, da najprej se pogleda žensko in če se nič ne ugotovi, se pred bilokakšnim invazivnim posegom obvezno še pregleda partnerja, saj so včasih ženske brezveze rezali in na koncu ugotovili da nekaj ne štima pri partnerju. user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 429
25.5.2009 19:19:21   
S*
Kje ste punce, vas je vročina položila? Pri nas čakamo O, zaenkrat testki negativni, tako da bo očitno spet dolg ciklus user posted image . Drugi teden greva k Rešu, da vidimo kaj bo povedal.

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 430
26.5.2009 7:16:37   
crvicek
Jutro!

S* a veš da je mene G opozoril da ob stimulaciji je lahko O test lažen (zaradi gonadotropinov), tako da ne zanašaj preveč in raje po zadnji tabletkiuser posted image vsake tri dni, da jo ne zgrešita, saj naj bi O nastopila od 5-10 dni po zadnji tabletki. Pri svojih ovulacijah pa lahko že prej in res sem jo jaz prejšnji mesec imela na 12. dan, 10. dan sem pa pojedla zadnjo tabletko. Potem pa sem na UZ na 12. dan imela še en folikel in mi je dal stopko. Pri klomifenu dejansko pride do več O, tako da kar v akcijo.

Pri nas pa je zdaj čas čakanja, tako da probam biti zelo sproščena in ne dosti misliti na to.

Kako pa kaj Aqua? Joj upam da ti je danes boljše in da so se slabosti po klomifenu umirile.

Javi se kaj!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 431
26.5.2009 8:12:44   
S*
Ja crvicek zgleda da bo kar držalo to z O testi. Včeraj sem ga naredila popoldan in je bila druga črtica blago vidna, danes zjutraj pa se mi je temperatura dvignila, tako da zgleda da je bila O včeraj, kljub negativnemu tesu user posted image .

Aqui kje si, tudi jaz te pogrešam???

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 432
26.5.2009 8:37:09   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Ja crvicek zgleda da bo kar držalo to z O testi. Včeraj sem ga naredila popoldan in je bila druga črtica blago vidna, danes zjutraj pa se mi je temperatura dvignila, tako da zgleda da je bila O včeraj, kljub negativnemu tesu user posted image .

Aqui kje si, tudi jaz te pogrešam???

S* , ma saj če sta user posted image te dni ni panike. Itak user posted image čakajo v zasedi na jajčece tudi do 5 dni. Vsekakor pa ne pozabi da je lahko več foliklov, zato kar še malo telovadita te dni. user posted image

Aqua pa se po klomifenu nič kaj dobro ne počuti. Upam, da ji je boljše in se nam kmalu javi.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 433
26.5.2009 9:26:16   
S*
Ja, ja te dni sva bila pridna, danes pa ne bo nič, ker je moj dragi poslovno odsote. Bo pa jutri zvečer, ko pride domov veselica user posted image  user posted image  user posted image .

Aqui user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 434
26.5.2009 10:56:34   
aqua77
Evo me!!! user posted image

Sem čisto fuč!! Ta K pa je eno srauser posted image user posted image nje... user posted image user posted image user posted image  Kaj takega pa še ne, mene tako obliva, kot da sem v savni... user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam samo, da bodo rezultati... user posted image user posted image user posted image  

Drugače pupike moje, kako smo kaj, jaz sem predvčerajšnim počopala zadnji K tako da upam da se bo sedaj situacija umirila... Pa seved moramo danes zvečer user posted image user posted image user posted image .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 435
26.5.2009 14:17:26   
ency
Cao punce, jst sem pa zadnjo tabletko vzela 17.5. in zdaj me ze 3dni mocno oblivajo vrocinski valovi, zjutraj se zbudim cela mokra, kot da bi me kdo z vodo polil, pa spika v trebuhu, zvecer mi je slabo...tako da predvidevam, da je prislo do ovlacije. Ne delam pa ne ovulacijskih testov, niti ne hodim na UZ.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 436
27.5.2009 9:14:34   
barvar
Lep deževen dan... Kako to paše user posted image . Imam izgovor, da malo lenarim user posted image user posted image user posted image . Jaz imam danes UZ po klomifenu, tako da upam da bom zvedela kaj spodbudnega. Se javim kaj zvečer, da povem kako in kaj.
Aqua kaj pa ti? Imaš UZ v petek ali si se kako drugače zmenila?
Sicer pa ne glede na to ali ovulacija je ali ni, mi veselo user posted image user posted image user posted image . Nas malo pomlad razganja user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu ency)
Neposredna povezava do sporočila: 437
27.5.2009 10:49:24   
baby1978
oJLA PUNCE...

Stranki učinki na klomifenu, so tudi mene popolnoma zadeli- slabost, oblivanje, tečnost,.....

Ej sej mine...

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 438
27.5.2009 12:23:52   
crvicek
Joj punce kar boge ste mi s temi stranskimi učinki. Meni ni blo nič, razen prve dni mi je bilo izredno toplo v glavo in pa seveda napihnjen trebuh, ki je bil tik pred O kot balon. Pred O pa me je tudi full bolel desni jajčnik. Drugače pa nič posebnega. Zdaj pa imam spet napihnjen trebuh od Dabrostona, tako da že zdaj zgledam kot nosečnica user posted image .

No, ma tudi to bomo preživele, samo da pridemo do naših pikic.

Barvar držim pesti za čimveč foliklov!

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 439
27.5.2009 16:35:37   
baby1978
kaj pa jaz ko jem klomifen in dobrostone.

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 440
27.5.2009 18:20:28   
zaljubljena23
Vidim, da sem jaz imela srečo, kajti ob jemanju klomifena nisem opazila nobenih stranskih učinkov ;)

Torej punce, navijam za vas naj vas čimprej razveselijo pluski

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 441
27.5.2009 22:07:57   
barvar
Na UZ našteli pet foliklov velikih 10 do 12mm ,tako da napredujem. V ponedeljek se grem še enkrat pokazat, do takrat pa user posted image user posted image user posted image user posted image . Skratka vikend poln užitkov user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 442
28.5.2009 5:19:28   
zaljubljena23
Barvar, super, si bila pa pridna kokoškauser posted image Meni je s pomočjo klomifena uspelo samo po en folikl pridelat

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 443
28.5.2009 7:31:01   
crvicek
Barvar user posted image user posted image user posted image !

Po mojih izkušnjah pa boš imela O šele v ponedeljek, torek, ker morajo zrast do 23, 24, 25 mm, da počijo.  Vsaj pri meni gre tako. V ponedeljek te bodo itak še enkrat pogledali na UZ in ti bodo točno povedali, koliko foliklov je dozorelih in koliko jih bo ovuliralo.

Pridno telovadita! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 444
28.5.2009 8:29:58   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: barvar

Na UZ našteli pet foliklov velikih 10 do 12mm ,tako da napredujem. V ponedeljek se grem še enkrat pokazat, do takrat pa user posted image user posted image user posted image user posted image . Skratka vikend poln užitkov user posted image user posted image user posted image .

Bravo user posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 445
28.5.2009 8:35:34   
lambada
Barvar - držim pesti, da vama tokrat uspe. Jaz še danes vzamem zadnjo tbl primoluta, pol pa čakam user posted image , te pa na klomifen. Ti si dobro odreagira na klomifen. Jaz pridelam samo en folikel user posted image . Mogoče pa bo v tem krogu več sreče.

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 446
28.5.2009 8:52:50   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: barvar

Bravo user posted image

user posted image   user posted image   user posted image  Naj lepo zrastejo do ponedeljka.

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 447
28.5.2009 9:41:52   
zaljubljena23
Se strinjam s crvicek, tam nekej v torek naj bi bil dan O user posted image

Lambada, tudi z enim foliklom lahko zanosiš, tako da nič bat, pri nama je bil tretji cikel uspešen (drugi nisem reagirala), pa sem pri obeh ciklih, ko sem reagirala na klomifen, vsakič pridelala samo en folikl.

Jaz sem danes ponovno šla dat kri, da vidimo, če smo prispeli do nuleuser posted image

< Sporočilo je popravil zaljubljena23 -- 28.5.2009 9:42:43 >

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 448
28.5.2009 9:46:10   
barvar
Zaljubljena23 držim pesti, da bo končno spet vse OK. Torej počakaš prvo user posted image , potem pa v nove boje? Tako, da lahko v času dopustov naredita enega prekrasnega user posted image .
Jaz bom pa zdaj do ponedeljka vsak večer spila eno pivo, da bodo folikli čimlepše rastli. Pa upam, da v tem času ne postanem alkoholik user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 449
28.5.2009 10:05:00   
zaljubljena23
Barvar hvala, ja eno bo treba počakati, edino skrbi me malo glede pregrade če je ali ni. Bomo videli, drugače pa se jaz ne dam, če mi je enkrat uspelo mi bo drugič tudi, takrat pa uspešno do konca.

user posted image user posted image user posted image od enega piva, pa ziher ne user posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?