|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2009 :)
2.6.2009 9:54:25   
pilotina
barvar... user posted image
S*...tako me jezi to, ko ne spremljajo...meni tudi prvič sploh ni naredila UZ, sam klomifen predpisala...no in itak nič ni bilo iz tega, ker nisem reagirala na K in ni bilo M

barvar...ne vem, če te kaj potolaži, ampak se je tudi meni dogajalo, da sem mela en ciklus tako kot ti zdej...folikli so nehali rasti...pol so pa naslednji ciklus bili lepi veliki...telo se različno odziva iz meseca v mesec...jst držim vseeno pesti, da bo v četrtek kaka boljša novica user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 476
2.6.2009 9:55:18   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

IZVIRNO SPOROČILO: S*

barvar user posted image user posted image user posted image . Meni pa moja ginekologinja sploh ne spremlja foliklov, tako da lahko samo upam da sem imela O. Testi jo ta mesec niso potrdili, čeprav se mi je temperatura 20 dan dvignila. Bomo videli če je kaj bilo, prav kmalu.

S* v teh dneh pa imaš ti pregled, ne? Pa mislim da tudi Aquca ima pregled ravno danes.

Bom stiskala pesti, da bi dobro opravile! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bi morala imeti pregled v četrtek 4.6. pa so mi zaradi odsotnosti reša preložili na ponedeljek 8.6. Je pa malo nerodno, ker user posted image  čakam 9.6. in če bo kaj prehitela, bom morala spet preložit. Tudi mene prejšnji ciklus prsa sploh niso bolela, sedaj pa me že skoraj od 20 dneva, pa tudi mazolji so me napadli že danes, ponavadi me en dan prej, tako da...user posted image

Aquica ti pa dobro opravi danes pri Reškotu in ne pozabi poročat kako je šlo user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 477
2.6.2009 14:07:50   
zaljubljena23
Barvar, zelo mi je žal, da so folikli nehali rasti user posted image user posted image Kot so ti punce dejale, vsak mesec je drugačen, vsak mesec telo drugače odreagira, želim ti, da bo naslednji cikel uspešen.

Torej, kakšen novi plusek na vidiku? Močno, močno stiskam pestke, da bo klomifen prinesel lepe rezultate, dajmo punceuser posted image user posted image user posted image

JAz tudi že odštevam dneve do julija, ko naj bi ponovno začeli delati, pod pogojem seveda da pregrade ni

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 478
3.6.2009 7:49:01   
mausikaa
o Lambada bova skupaj "trepetali" user posted image
tebe spremlja G z UZ? mene spet ne user posted image  

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu lambada)
Neposredna povezava do sporočila: 479
3.6.2009 8:02:23   
lambada
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

o Lambada bova skupaj "trepetali" user posted image
tebe spremlja G z UZ? mene spet ne user posted image  

Ja, jaz moram it na UZ. Zakaj pa tebe ne spremlja?user posted image  Malo zatečnari, saj drugače skoraj ne moreš vedet če bo prišlo do O.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 480
3.6.2009 8:19:01   
S*
Aqua kaj pravi Ata????

(odgovor članu lambada)
Neposredna povezava do sporočila: 481
3.6.2009 15:45:48   
aqua77

Aqua kaj pravi Ata????

Pozdravček vsem skupaj!!!

Hvala za vse, ki ste včeraj navijale zame!!! Zlate punce ste!!!! Prilagam še poročilo... user posted image

Jaz sem bila včeraj z dragim pri Atu. Naju je popolnoma očaral. Predlagal nama je kako naprej, tako da sva oba pomirjena un upava na najboljše...

Predlagal polovičko klomifena, ker je baje cela tabletka za enkrat preveč. To rundo, ko mi je moja G napisala 2 komada sem jedla po eno in je rekel hvala bogu, da sem se o tem pozanimala in je nisem ubogala, ker bi 100% hiperstimulacijo fasala. user posted image  Jest jih morem od 4 do 8 dneva in ne od 5 do 9 kot je reklaG. Potem se morem naročit na laparo, pa pridet k njemu ko bom imela O, večer prej pa odnose da vidi kako plavalčki potujejo proti cilju. Pa še kri moram dat ko dobim M, da mi zmerijo hormone, ker imam šibke M.
Me je pa pregledal z UZ-jem in že vidu nekaj notri, ker sem par dni po O. Je rekel, da je verjetno rumeno telesce, lahko bi pa bila tudi cista samo da se bo to vidlo pri laparo. je bil pa bolj naklonjen temu, da je rumeno telesce, sam ne vem, kaj bi to pomenilo.
Mojemu je pregledal vojsko ki je zelo poskočna in zdrava.

Upam, da je poročilo dovolj obsežno!!

Pozdravček in objemček vsem!!!

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 482
3.6.2009 16:59:43   
S*
Aqua hvala za izčrpno poročilo. Kakšen pa je Ata drugače? Midva greva k njemu v ponedeljek, pa me je kar malo strah, ker sem prebrala, da zna biti precej nesramen včasih.

No glavno da se pri vama premika in da si vedno bljižje svoji user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 483
4.6.2009 13:53:25   
baby1978
Ojla punce...

Spet še ena vroča noč od klomifena, 2x sem se morala preoblečt........

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 484
4.6.2009 15:33:34   
crvicek
Baby, upam da ti ta mesec uspe zagledati user posted image in da končaš s klomifenom!

Najini princeski raseta...

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 485
4.6.2009 15:35:11   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Aqua kaj pravi Ata????

Pozdravček vsem skupaj!!!

Hvala za vse, ki ste včeraj navijale zame!!! Zlate punce ste!!!! Prilagam še poročilo... user posted image

Jaz sem bila včeraj z dragim pri Atu. Naju je popolnoma očaral. Predlagal nama je kako naprej, tako da sva oba pomirjena un upava na najboljše...

Predlagal polovičko klomifena, ker je baje cela tabletka za enkrat preveč. To rundo, ko mi je moja G napisala 2 komada sem jedla po eno in je rekel hvala bogu, da sem se o tem pozanimala in je nisem ubogala, ker bi 100% hiperstimulacijo fasala. user posted image  Jest jih morem od 4 do 8 dneva in ne od 5 do 9 kot je reklaG. Potem se morem naročit na laparo, pa pridet k njemu ko bom imela O, večer prej pa odnose da vidi kako plavalčki potujejo proti cilju. Pa še kri moram dat ko dobim M, da mi zmerijo hormone, ker imam šibke M.
Me je pa pregledal z UZ-jem in že vidu nekaj notri, ker sem par dni po O. Je rekel, da je verjetno rumeno telesce, lahko bi pa bila tudi cista samo da se bo to vidlo pri laparo. je bil pa bolj naklonjen temu, da je rumeno telesce, sam ne vem, kaj bi to pomenilo.
Mojemu je pregledal vojsko ki je zelo poskočna in zdrava.

Upam, da je poročilo dovolj obsežno!!

Pozdravček in objemček vsem!!!

Aqua, hvala za izčrpno poročilo!

Držim pesti da rumeno telesce nakazuje na prihod user posted image !

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 486
4.6.2009 15:38:20   
crvicek
Jaz pa sem šla včeraj na krvni test in je samo potdil moj tokratni slab občutek, saj je negativen. Zdaj moram počakati user posted image in začnem s 3. krogom s klomifena. Upam do bo to srečni krog in nama končno uspe zagledati magični user posted image še ta mesec.

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 487
5.6.2009 9:38:04   
barvar
Crvicek user posted image user posted image user posted image .
Jaz sem bila včeraj še na zadnjem UZ. Moji folikli so zaspali, tako da naslednji mesec štartam z zvišano dozo. Takrat mi bo šele dogajalo user posted image . Mi pa je včeraj rekel, da imam na levem jajčniku en kup zarastlin in da bo verjetno potrebno naredit še laparoskopijo user posted image .
Sicer pa bo september kmalu tu, pa mi bodo v neplodnostni povedali kako naprej. Držite se pupe in kakšen user posted image /user posted image bi lahko bil ta mesec user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 488
5.6.2009 11:58:36   
tiana
pozdravljene!
js sm pa nova klomifenka...čeprav že dve leti obiskujem leonišče ,ni bilo nobenega rezultata tko da sem pristala na klomifenu.čez 3 dni ga začnem jemati.upam da bo kaj pomagalo

....za dežjem vedno posije sonce...

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 489
5.6.2009 12:14:15   
S*
tiana dobrodošla med nami, želim ti, da s pomočjo klomifena končno zagledaš user posted image  oz. user posted image

crvicek naj bo 3 krog uspešen user posted image   user posted image   user posted image

baby, barvar navijam tudi za vaju user posted image   user posted image   user posted image

Aja pa še eno vpeašanje. a mogoče katera ve, kako se iz primorske pride do Ordinacije DR Reša v Dravljah????

(odgovor članu tiana)
Neposredna povezava do sporočila: 490
5.6.2009 17:25:44   
zaljubljena23
Crvicek, pri nama je bil tretji krog uspešen, kar se zanositve tiče, tako da navijam tudi za vajuuser posted image user posted image

Tiana, dobrodošla v našem klubu.

Brvar, naslednji cikel bo pa tvoj boš videla

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 491
8.6.2009 8:14:25   
lambada
Tako, z klomifenom smo končali. Zdaj pa punce držte pesti, da bom kaj pridelala user posted image . V četrtek pa na UZ.

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 492
8.6.2009 11:21:37   
ency
Pozdravljene, jst sem pa imela v soboto in nedeljo spet tak roza izcedek, sem bila sigurna, da je prisla user posted image , zdaj pa spet nič. Danes je 30.dan ciklusa, sicer imam user posted image  ful neredne. A so značilni ti izcedki za klomifen? V petek zvecer me je tudi ful spikalo v jajcnikih, sedaj pa prav nic ne cutim. Nevem ali naj to racunam kot m, saj nevem kdaj naj spet pricnem s klomifenom, ali naj pocakam, da se zaprav vlije??

(odgovor članu lambada)
Neposredna povezava do sporočila: 493
8.6.2009 11:35:32   
zaljubljena23
Lambada, moje pestke imaš.

Ency, a veš kdaj si imela O? 14 dni po O naj bi tečka prišla, če ima namen ;). Glede izcedkov pa jaz nisem iemla nobenih zaradi klomifena, vem pa, da v drugem ciklu, ko nisem reagirala na njega, mi je M zamujala, ko je prišla, je trajala samo 3 dni in je bila v blagi obliki izcedka, vložkov nisem rabila. Pa sem to štela kot M, tako mi je tudi G dejal, in začela tretji dan jest klomifen,..nadaljno zgodbo pa poznaš.

Tako, da če nisi ziher, naredi test, držim pesti, da bo plusekuser posted image

(odgovor članu ency)
Neposredna povezava do sporočila: 494
8.6.2009 11:37:39   
aqua77
Pozdravček!!!

S* kdaj jo mahneš k Atu? Vem da te dni!!!

P.P.Njegoš

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 495
8.6.2009 11:45:07   
S*

Pozdravček!!!

S* kdaj jo mahneš k Atu? Vem da te dni!!!

Danes user posted image . Sem ti poslala zs že včeraj, ker se bojim da bom sfalila izhod iu AC, saj veš bjonda user posted image   user posted image   user posted image .
Povej mi samo, če se gre na izhod Koseze al je to kakšen drugi, prihajam pa iz primorske smeri????

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 496
8.6.2009 11:51:50   
aqua77
izhod Dravlje! Naprej od Kosez.

P.P.Njegoš

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 497
9.6.2009 9:07:12   
aqua77
S* kako je bilo pri Atu???????? user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 498
9.6.2009 9:17:05   
S*

S* kako je bilo pri Atu???????? user posted image user posted image user posted image user posted image

Ata je bil prijazen, je pa malo rastresen user posted image   user posted image   user posted image . Ker user posted image od mojega niso briljantni nam je takoj predlagal ICSI. 11 avgusta imava ponovno kontrolo in takrat se bomo zmenili kako naprej. Ker bova postopek plačala, bova po mojem na vrsti že v septembru. Do takrat pa bova upala da se zgodi čudež, saj nama je ata rekel, da je verjetnost da nam uspe tudi po naravni poti, le ta je ta možnost dosti manjša, kot pri drugih parih.
Tako, zdaj grem dat še kri za hormončke, potem pa v akcijo kupovanja vitaminčkov, da spravimo vojsko v red, mogoče nama pa vseeno vspe kaj skupaj spravit do septembra.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 499
9.6.2009 13:17:28   
aqua77

Ata je bil prijazen, je pa malo rastresen user posted image   user posted image   user posted image . Ker user posted image od mojega niso briljantni nam je takoj predlagal ICSI. 11 avgusta imava ponovno kontrolo in takrat se bomo zmenili kako naprej. Ker bova postopek plačala, bova po mojem na vrsti že v septembru. Do takrat pa bova upala da se zgodi čudež, saj nama je ata rekel, da je verjetnost da nam uspe tudi po naravni poti, le ta je ta možnost dosti manjša, kot pri drugih parih.
Tako, zdaj grem dat še kri za hormončke, potem pa v akcijo kupovanja vitaminčkov, da spravimo vojsko v red, mogoče nama pa vseeno vspe kaj skupaj spravit do septembra.

Glej, važno, da sta se premaknila z mrtve točke! Septembra bo prava akcija, vmes pa navijam za čudež!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?