zaljubljena23
|
Še zadnji del moje zgodbe..., Vsem hvala za lepe besede in misli. Moje počutje je danes ok, predvsem zaradi tega, ker je treba počakati samo eno M, potem pa spet na klomifen in spet bom med vami. Tako rekoč sem se sprijaznila z usodo, da je tako moralo biti, solzice sem potočila, zdaj pa grem optimistično naprej, v upanju, da nama uspe prej kot zdaj in da bom takrat nosečnost izpeljala do konca. Pa še moja zgodba, včeraj popoldan, okrog druge ure, so se pojavili grozni krči, začela sem tudi močneje krvaveti, in sva se z mojim odločila, da se vseeno grem pokazat na urgenco . Ko sem prišla tja, takoj sprejem za v bolnico, morala sem se preobleči in takrat šok, sploh nisem morala stopit narazen, ker sem samo čutila kako pada vse ven iz mene , grem v kopalnico in res, padel velik kos ven :sm_confused:, sestra pa meni, da še to ni nič :sm_confused:. Bolečin konec, krvavenje pa se je tudi umirilo. Pol sem imela UZ, G je rekel, da je šlo za SS in da bo treba na čiščenje. Vprašal me je, če želim, da mi jutri opravi čiščenje moj G, pa sem mu samo dejala, da mi je vseeno, rada bi samo, da se opravi to čimprej. In tako sem zvečer, ob pol 8 šla na čiščenje, ob 8 sem bila že v svoji sobi, sestre in G zelo prijazni, danes pa sem že doma. Aja, včeraj so mi vzeli tudi kri za beta hcg (malo čez 100 enot še ga je bilo), v četrtek pa moram ponovno na kontrolo hormona, da vidijo če je padel, na podlagi tega naj bi potem izključili možnost IMN. Je pa rekel, da se je lahko zgodilo tudi, da je šlo za večplodno nosečnost in en se je zasidral v maternico, drugi pa ne, ampak so verjetnosti zelo male.