Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 nism spala babe, sam en obisk se mi je napovedal, pa sm mogla hitr mal pospravit pa pecivo sem spekla in narezek nahoblala aja, banjica je una, k ma tist pukel notri, je res fajn, lepo leži pa ni ga treba držat ( no, ne morš it na RR recimo, pa ga v banji pustit ), sam tko...pa fajn je, k ma naliman termometer, tko da točno veš kolk topla je voda jo pa res hitro preraste, oz. lohk sicer dolgo kopaš v njej, samo otroc pol tako de lajo, da vso vodo ven zmečejo zato smo se mi pri uli kr hitro v tavelko banjo prestavli...drgač je pa super tale, jst sem bla skeptična, sem hotla navadno, sam je moj tolk zapel...pol se je pa res fajn obnesla...patronažna je pa tud rekla, da tolk dobre še ni vidla, da te k majo to oblikovano dno, so navadno smotane, tale je pa mega. je pa od o.k. baby Zato tut vem, da sem tko negativno razmišljala točen dvakrat, k mi kr ne gre iz glave. Imam kr eno krivdo pol v seb. khurde kr navadi se veš kaj vse ti bo pršlo še na misel ko boš ob treh ponoči nosla otroka že dve uri po bajte, pa se v omare zaletavala, pa te bo zamikalo okno odpret in fjuuuu, poleti dete mal se hecam, no sam brezskrbi da točn vem kak je to, mi je ula dala ogromno priložnosti za traparije razmišljat sam dokler sam razmišljaš....sej lohk razmišljaš tud o ropu banke, pa zato še nisi lopov, pa o postavnem sosedu, pa zato še nisi prešuštnica pa sej, razum ti govori, da otrok je utrujen, pa bogi, pa ziher ga kej matra, am telo je pa tolk utrujeno, da groza... tak. grem ankete mal de lat, lubi pa gleda 11 al kolk becev, k se po travi podijo to si tud mislim včas, sam pol jo fjst stisn k seb,mojo lubico,...
|