Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 27.5.2009 21:23:48
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Še dokaz kaj delajo moji srčki. a rok še ne spi? pa tud za bojana bo počasi čas za spat ... jaz grem pa zdej v bano uživat in brat :) pa vas kasneje berem ...če bo kaj za brat !:)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 27.5.2009 21:27:10
|
|
|
|
Lovely
|
Hejsa. Mi mamo pa zobek. Spodaj enkica desno. Me tam nekaj praska, po moje je to to... kaj čmo amaterka, prvič mamica, nimam pojma...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 27.5.2009 21:27:19
|
|
|
|
jolly123
|
Še to preden grem..en vic Zdravnik in duhovnik se pogovarjata, kdaj sploh se življenje začne. Pa pravi župnik: "Jaz mislim, da se življenje začne s spočetjem!" Zdravnik pa: "Jaz pa mislim, da s porodom." In nekako se en z drugim ne strinjata, pa vprašata mimoidočo žensko, ker mislita, da bo ženska kot ženska sigurno najbolje vedela. Ona pa kot iz topa: "Draga moja, življenje se začne, ko otroci odidejo z doma in mož umre!"
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 27.5.2009 21:27:46
|
|
|
|
Lovely
|
I hate football
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 27.5.2009 21:28:51
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely I hate football Ne govori mam bivšega fuzbalerja doma
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 27.5.2009 21:42:35
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: Lovely I hate football Ne govori mam bivšega fuzbalerja doma moj pa sploh ne mara nogometa
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 27.5.2009 21:45:21
|
|
|
|
janja 27
|
čer ja goga danes pa res ni tvoj dan oz. ups JE tvoj dan ker maš srečo v nesreči jutri me ne bo grem z mojim atkotom v šoping mogoče drug teden pikica za zobarja jaz se bojim k jaz pa vabilo delam za krst moram še sliko uredit za prvo stran taščo in metko skupaj
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 27.5.2009 21:45:51
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Hejsa. Mi mamo pa zobek. Spodaj enkica desno. Me tam nekaj praska, po moje je to to... kaj čmo amaterka, prvič mamica, nimam pojma... ISKRENE ČESTITKE OB PRVEM ZOBEKU. Zdaj pa mami, če si ti prva to ugotovila, hit eno igračko kupit (moji pravijo, tisti ki prvi ugotovi zobek, mora op.p po bosansko MILOŠTU kupit). Jaz imam od Bojana še vedno tistega plišastega kužija, ki ga je dobil za prvi zobek. Pa od roka imam tudi igračko za prvi zobek. Jaz sem že drugič mama, pa sem vseeno amaterka. Tak da ne sekiraj se
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 27.5.2009 21:46:28
|
|
|
|
mbd0411
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Hejsa. Mi mamo pa zobek. Spodaj enkica desno. Me tam nekaj praska, po moje je to to... kaj čmo amaterka, prvič mamica, nimam pojma... Moja stara mama je vedno z žlico probala,če je zobek zunaj.Je zacingljalo,ko je z žlico rahlo udarila tam kjer bi naj bil zob Jaz sem tudi tako ugotavljala,če je že zunaj.Poskusi Če je se sliši,če ne ga še ni. Včasih so naše stare mame bile manj obremenjene z vsem,zdajšnje pa groza no.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 27.5.2009 21:47:50
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga a rok še ne spi? pa tud za bojana bo počasi čas za spat ... jaz grem pa zdej v bano uživat in brat :) pa vas kasneje berem ...če bo kaj za brat !:) Ne, danes očitno nobeden noče spati. Pa kaj naj. Sem že živce zgubila. Sm pa Bojanu rekla, da bo albumček šel jutri papa, če ne bo se jutri zbudil tako kot je treba. In je šel takoj spat. Zdaj pa že veselo smrči.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 27.5.2009 21:48:35
|
|
|
|
mbd0411
|
A res je treba igračko kupit?? Tega pa nisem vedela. A še mam čas??Zobek je eden zaenkrat..
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 27.5.2009 21:48:39
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: Lovely I hate football Ne govori mam bivšega fuzbalerja doma moj in tvoj bi se fajn ujela Pa super vic.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 27.5.2009 21:50:40
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 ja goga danes pa res ni tvoj dan oz. ups JE tvoj dan ker maš srečo v nesreči jutri me ne bo grem z mojim atkotom v šoping mogoče drug teden pikica za zobarja jaz se bojim k jaz pa vabilo delam za krst moram še sliko uredit za prvo stran taščo in metko skupaj ej ne sekiraj se janja. saj so še četrtki pred nami ja danes mam res nesrečno srečen dan HB je že večer zobarja se pa jaz fullll bojim ala FOBIJA Janja, upam da bomo videle vabila na krst. Zakaj pa tašča??? Bo ona botra????
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 27.5.2009 21:50:53
|
|
|
|
mbd0411
|
Goga kakšen albumček pa imaa??? Moj zbira tiste avte iz sladolednih lučk. Sicer sem tudi mojega mogla nagnaat spat,ker ni in ni hotel it.Je našel eno igrico na računalniku pa mu ni bilo še za spat it..
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 27.5.2009 21:51:42
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Hejsa. Mi mamo pa zobek. Spodaj enkica desno. Me tam nekaj praska, po moje je to to... kaj čmo amaterka, prvič mamica, nimam pojma... Moja stara mama je vedno z žlico probala,če je zobek zunaj.Je zacingljalo,ko je z žlico rahlo udarila tam kjer bi naj bil zob Jaz sem tudi tako ugotavljala,če je že zunaj.Poskusi Če je se sliši,če ne ga še ni. Včasih so naše stare mame bile manj obremenjene z vsem,zdajšnje pa groza no. Ej, isto sem delala pri obeh. In smo tlačili v usta žličko in žvenketaliiiiiiiii
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 27.5.2009 21:53:42
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 A res je treba igračko kupit?? Tega pa nisem vedela. A še mam čas??Zobek je eden zaenkrat.. Jah no, to je kao nek običaj. Jaz sem svojim kupila. In je fulll lep spomin. Ko bi le vedela, kako bojan skrbi za tisto plišasto igračko ej. Lep spominek je no. Zato pa se je moj oče na veliko izogibal roka hranit, da ne bi ugotovil on zobeka. . Ga je vedno mami poturil da je ona par žličk dala, šele nato on.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 27.5.2009 21:54:59
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Goga kakšen albumček pa imaa??? Moj zbira tiste avte iz sladolednih lučk. Sicer sem tudi mojega mogla nagnaat spat,ker ni in ni hotel it.Je našel eno igrico na računalniku pa mu ni bilo še za spat it.. Ne ne takega. Pri njih v razredu oz. celi šoli je zdaj IN albumček (od fotografij) in notri limajo dekorativne nalepke in samolepilne sličice. Ej, a je najina otroka isti poštar delu?????????? . Al so to naši novemberčki 2001
< Sporočilo je popravil gogabojan -- 27.5.2009 21:56:07 >
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 27.5.2009 21:58:13
|
|
|
|
Dream
|
Čer! Goga, a mene si pa pozabila za večerni čvek? Dva dni me ni, pa sem kr nekje v zatonu... IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Hejsa. Mi mamo pa zobek. Spodaj enkica desno. Me tam nekaj praska, po moje je to to... kaj čmo amaterka, prvič mamica, nimam pojma... Če nisi prepričana, vzemi eno kovinsko malo žličko in narahlo podrgni čez dlesni. Če je zobek zunaj, boš slišala en tak lep zvok
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 27.5.2009 22:03:14
|
|
|
|
mbd0411
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Goga kakšen albumček pa imaa??? Moj zbira tiste avte iz sladolednih lučk. Sicer sem tudi mojega mogla nagnaat spat,ker ni in ni hotel it.Je našel eno igrico na računalniku pa mu ni bilo še za spat it.. Ne ne takega. Pri njih v razredu oz. celi šoli je zdaj IN albumček (od fotografij) in notri limajo dekorativne nalepke in samolepilne sličice. Ej, a je najina otroka isti poštar delu?????????? . Al so to naši novemberčki 2001 Jah tole je pa zanimivo Poštar,aaaa??? Novembrčki 2001 so zakon,kaki bodo šele oktobrčki 2008?? No pa nas je le več,ki z žličko strašimo okoli otroških zobkov Jolly,v Baby centru sem kupila bazenček
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 27.5.2009 22:05:13
|
|
|
|
janja 27
|
lovely za zOBEK goga mi smo praktični ljudje in bomo ubili dve muhi na en mah tko da bomo meli krst in tašča 70 let pa bom obe dala na vabilo , če mi bo ratalo kak fin program dobit a slike urejat tko obrobe itd..KAKŠNA IDEJA????
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 27.5.2009 22:08:39
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 lovely za zOBEK goga mi smo praktični ljudje in bomo ubili dve muhi na en mah tko da bomo meli krst in tašča 70 let pa bom obe dala na vabilo , če mi bo ratalo kak fin program dobit a slike urejat tko obrobe itd..KAKŠNA IDEJA???? Ej ja, sam mal boš morala počakati, je ena internetna stran, kjer imaš neki že narejeno, ti daš sam slikice not. Pa nevem kak se zdaj reče, mam gužvo, ti pa lahko potem povem. Ko bom pogledala, če mam shranjeno na bookmarks. Mi smo meli neki podobnega. Moja mama je imela abrahama, bojan pa se je tisti dan krstil. Roka pa bomo krstili, ko se bova midva z dragijem poročila.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 27.5.2009 22:14:28
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Hejsa. Mi mamo pa zobek. Spodaj enkica desno. Me tam nekaj praska, po moje je to to... kaj čmo amaterka, prvič mamica, nimam pojma...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 27.5.2009 22:15:55
|
|
|
|
Dream
|
Glede na to, da je tekla beseda o bazenih, me zanima, na koliko stopoinj pogrejete vodo v bazenih, da zunaj čofotajo in koliko vodo, ko jih kopate v banji?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 27.5.2009 22:17:47
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 lovely za zOBEK goga mi smo praktični ljudje in bomo ubili dve muhi na en mah tko da bomo meli krst in tašča 70 let pa bom obe dala na vabilo , če mi bo ratalo kak fin program dobit a slike urejat tko obrobe itd..KAKŠNA IDEJA???? Ej ja, sam mal boš morala počakati, je ena internetna stran, kjer imaš neki že narejeno, ti daš sam slikice not. Pa nevem kak se zdaj reče, mam gužvo, ti pa lahko potem povem. Ko bom pogledala, če mam shranjeno na bookmarks. Mi smo meli neki podobnega. Moja mama je imela abrahama, bojan pa se je tisti dan krstil. Roka pa bomo krstili, ko se bova midva z dragijem poročila. ok te bom počakala ma sem mela na prejšnjem računalniku ker sem manci nardila pa sedaj mam novga pa mi je brat mende pozbau dat nazaj gor p ane vem kako se kliče..seki iščem pa sem mal bjonda tko da TE ČAKAM
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 27.5.2009 22:19:48
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Hejsa. Mi mamo pa zobek. Spodaj enkica desno. Me tam nekaj praska, po moje je to to... kaj čmo amaterka, prvič mamica, nimam pojma... ooo, čestitke za zobek!!! še malo, pa bodo vsi oktoberčki zobati
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?