Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 12:45:44
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: itata buči: mi lovi hit sam do višnje gore te k sem napisala sem slišala... očitno tebe res ne. sam žal nisi bila "zmagovalka" jaz pa moram rečt, da imam pa na resonanco resne pomisleke odkar sem šla že drugič na terapijo. enkrat sva šla, ko je bil jakob star 4 mesece in zdej pred kratkim, ko je bil 14 mesecev. pa moram rečt, da mi je zadeva totalno razumljiva in tudi logična kako deluje. pa tudi v brošuri lepo piše, da deluje tudi če ne verjameš v to. ker jaz pač sem bolj skeptične sorte. glavni problem pa je, da za jakoba to najbolj primerna oblika terapije zaradi načina kako se izvaja. mora bit otrok relativno pri miru. pri diagnozi pa pri miru in držat kroglico ali palčko v roki... to naš ni zmožen delat 45 minut, tko da sem vsakič skor čreva ven vrgla, da je bil kakor toliko pri miru. pa tudi dodatnih zahtev nikakor nisem uspela izpolnit, ker pač ne morem spreminjati lege otroške posteljice (samo rotiram jo lahko, ne morem pa je postaviti v drug prostor, ker ga nimam), ne verjamem, da je moja siva plomba prešla v otrokovo telo in ga ne bi dala na tovrstno 6 mesečno razstrupljanje ipd... tko da je bioresonančna strokovnjakinja zgubila živce z mano, ker kao nisem sodelovala sam verjetno ga ne bi niti tja peljala, če pol ne bi hotla sodelovat ga bom pa verjetno peljala še na lasersko akupunkturo (Wohlman center zdravstveni), ker mi je način terapije bolj sprejemljiv in traja krajši čas. ker samo izogibanje alergenom pa tud ni rešitev... no razen če mu pač zadeva izzvenela... ufff, ta del bo pa tudi pri nas težaven... bom kar atija poslala z njim pa sej diagnoza se samo 1. postavlja, med terapijami pa lahko npr. sedi na tleh in sestavlja kocke, ker ima tiste elektrode al kaj je že to itak prpete in ni nujno da je čist pri miru ok... to bo lažje... a vseeno bo šel ati prvič zraven... pravilno, sej ko smo mi v Laško hodili je šel tut tati velikrat z nama in prav je tako
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 12:46:41
|
|
|
|
itata
|
sem prečitala cel članek in absolutno ne verjamem, ker so že v samem članku protislovja. kot prvo priše, da ta kovina izhlapeva, ko se odkruši in se ne da izmerit koliko je telo absorbira. kot drugo če izhlapi je torej ne absorbira, če se odkruši, sigurno ne more v kri prit tudi če jo pojem - tudi drugih trdih stvari telo ne more povsem razgradit. mi je pa že alegologinja zdravnica povedala, da se tudi prek placente in dojenja ne prenašajo vse snovi na dojenčka in so te zadeve popolnoma pretirane. vsak naj si svoje mnenje ustvari in presodi, jaz v tem primeru verjamem moji logiki in zdravnici. si mislim, da lahko mi obtiči kaj v ledvici, ampak do placente in zarodka pa to sigurno ne pride po mojem mnenju. tudi bioresonančna strokovnjakinja ni mogla strokovno dokazati tega, ampak piše v članku, da se sklepa na to, da to tako pride v telo. verjamem pa da to pride lahko v telo prek drugih vnosov, direktnih vnosov, čiste kovine. itak je že vse strupeno in tudi otrok bo vedno tem zaevam izpostavljen. se pač trudim, da je zdravo in ne živim zraven jedrske elektrarne, pred smogom ga pa nemorem obvarovat. in pred eletrosmogom tudi težko, če je pač eletrika po bajti napeljana, ne živimo pa pol elektrovodom itd... tko da jaz to bolj zmerno jemljem. pa da ne omenjam, da je solata (in ostala lepa, brez parazitov in črvov zelenjava in sadje) na tržnici glih tko špricana kot una v trgovini in kar ima gor napis bio je v 90% samo dražje in nič kaj bolj zdravo. samo kar sam pridelaš lahko oceniš kot bio, ker veš kaj si noter dal, za ostalo pa itak ne moreš vedet.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 12:46:54
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: buči nekaj malega je pojedel! pačasi bo ... Evo, tamala spi, jaz še mal počijem, potem grem pa kosilo počasi pripravljat... ko pojemo, gre Larisa za kakšno urico k tašči, midva pa šibneva v Kranj, ker si morm pod NUJNO kupit eno barvo za lase, moj itak na zna me samo odloži in greva nazaj, ker ne upam preveč po štacunah letat Upam da bo tašča prinesla kaj dobrega iz vrta, da nam ni vse stolklo ja, je blo res grozno vidt zjutraj, to še nisem vidla v živo ma dobro, da vsaj strehe ni odkrilo ali kaj podobnega... drugo bomo že preživeli. Zdaj grem pa še jaz mal prebrat o tej bioresonanci a to se boš spešli za nas pobarvala itak! Jejjjj, blagor nam Sam veš kaj Jaz imam pa 1 cm narastka, a se boš vseen tut z mano pogovarjala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 12:50:00
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: buči nekaj malega je pojedel! pačasi bo ... Evo, tamala spi, jaz še mal počijem, potem grem pa kosilo počasi pripravljat... ko pojemo, gre Larisa za kakšno urico k tašči, midva pa šibneva v Kranj, ker si morm pod NUJNO kupit eno barvo za lase, moj itak na zna me samo odloži in greva nazaj, ker ne upam preveč po štacunah letat Upam da bo tašča prinesla kaj dobrega iz vrta, da nam ni vse stolklo ja, je blo res grozno vidt zjutraj, to še nisem vidla v živo ma dobro, da vsaj strehe ni odkrilo ali kaj podobnega... drugo bomo že preživeli. Zdaj grem pa še jaz mal prebrat o tej bioresonanci a to se boš spešli za nas pobarvala itak! Jejjjj, blagor nam Sam veš kaj Jaz imam pa 1 cm narastka, a se boš vseen tut z mano pogovarjala dolenjka... hitro k frizerju
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 12:50:48
|
|
|
|
itata
|
ma naš je skoz težil, ker je bila ful majhna soba in tudi na tleh sedet in se s kockami igrat ni sposoben 45 min v kosu, tko da je skoz hodil k vratom in vlekel za kljuko, da bi šel ven al pa se jokal če sem ga probala bolj pri miru držat al pa pestvat. vmes mi je pa gospa razlagala kako in kaj je z zadevo in se nisem mogla z njim ukvarjat in je bilo spet narobe. skratka tko se mi je zdel kot da ga mučim. naslednjič je pa jokal že ko smo do hiše prišli in sploh nisem noter skor mogla z njim. pa mi je bila gospa simpatična in vse pa sama ima 3 otroke pa je še ona rekla, da mu očitno tole res ne odgovarja niso vsi za vse nimaš kej
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 12:51:37
|
|
|
|
dolenjka
|
Itata, nobena solata ni bio, ker bio zemlje več ni, ampak tista ki se na trgu ali v trgovini kao pod bio prodaja, je sam mal drugač vzgojena, definitivno pa tista zemlja ziher ni ne vem kaj, tko da se temu itak ne da izognit. Bioresonanca pa težko dokazuje zadeve, razen z rezultati, zato pa je tudi ne priznajo kot del uradne medicine, pa čeprav je veliko uspešnejša na nekaterih področjih.... Tako, golaž sem pojedla, prilogi sem se odpovedala, da ne pokvarim vage pri G, zdaj počakam Stipeta da pride in grem pod tuš, pol pa carico nabaševa v avto in gasaaaaa. Je pa res, da se mora carica do takrat še zbudit, ima pa še po ure fore...danes bo ziher kot za stavo spala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 12:52:03
|
|
|
|
Blacky*
|
zdaj je pri nas zagrmelo in so otroci v vrtcu in šoli (čez cesto) vsi začeli kričat
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 12:53:07
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata ma naš je skoz težil, ker je bila ful majhna soba in tudi na tleh sedet in se s kockami igrat ni sposoben 45 min v kosu, tko da je skoz hodil k vratom in vlekel za kljuko, da bi šel ven al pa se jokal če sem ga probala bolj pri miru držat al pa pestvat. vmes mi je pa gospa razlagala kako in kaj je z zadevo in se nisem mogla z njim ukvarjat in je bilo spet narobe. skratka tko se mi je zdel kot da ga mučim. naslednjič je pa jokal že ko smo do hiše prišli in sploh nisem noter skor mogla z njim. pa mi je bila gospa simpatična in vse pa sama ima 3 otroke pa je še ona rekla, da mu očitno tole res ne odgovarja niso vsi za vse nimaš kej Aja, sem ti hotla rečt še to, da za Wohmana sem pa slišala, sam se nisem poglobila, je pa ena sodelavka zaradi dermatoloških zadev tja hodila in je bila zadovoljna
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 12:53:07
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: buči nekaj malega je pojedel! pačasi bo ... Evo, tamala spi, jaz še mal počijem, potem grem pa kosilo počasi pripravljat... ko pojemo, gre Larisa za kakšno urico k tašči, midva pa šibneva v Kranj, ker si morm pod NUJNO kupit eno barvo za lase, moj itak na zna me samo odloži in greva nazaj, ker ne upam preveč po štacunah letat Upam da bo tašča prinesla kaj dobrega iz vrta, da nam ni vse stolklo ja, je blo res grozno vidt zjutraj, to še nisem vidla v živo ma dobro, da vsaj strehe ni odkrilo ali kaj podobnega... drugo bomo že preživeli. Zdaj grem pa še jaz mal prebrat o tej bioresonanci a to se boš spešli za nas pobarvala itak! Jejjjj, blagor nam Sam veš kaj Jaz imam pa 1 cm narastka, a se boš vseen tut z mano pogovarjala s tabo še posebej upam da se boste ve z mano, ker ne vem kako bo barva prijela ker mam čudne lase kar naenkrat pa en kup barv na glavi... u, pomoje gre tašča z zelenjavo grem v lonc vržt...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 12:54:15
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: buči nekaj malega je pojedel! pačasi bo ... Evo, tamala spi, jaz še mal počijem, potem grem pa kosilo počasi pripravljat... ko pojemo, gre Larisa za kakšno urico k tašči, midva pa šibneva v Kranj, ker si morm pod NUJNO kupit eno barvo za lase, moj itak na zna me samo odloži in greva nazaj, ker ne upam preveč po štacunah letat Upam da bo tašča prinesla kaj dobrega iz vrta, da nam ni vse stolklo ja, je blo res grozno vidt zjutraj, to še nisem vidla v živo ma dobro, da vsaj strehe ni odkrilo ali kaj podobnega... drugo bomo že preživeli. Zdaj grem pa še jaz mal prebrat o tej bioresonanci a to se boš spešli za nas pobarvala itak! Jejjjj, blagor nam Sam veš kaj Jaz imam pa 1 cm narastka, a se boš vseen tut z mano pogovarjala dolenjka... hitro k frizerju Ni časa, pa zdaj pred morjem mi je mal škoda, bom šla rajš po morju, za Stipetov rojstni dan Da bo mislu da ima frišno
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 12:55:19
|
|
|
|
Blacky*
|
drugač vas pa naj seznanim, da je to stanje pri Valu po vsej verjetnosti nastalo zaradi kapi med nosečnostjo... torej tekom nosečnosti je preživel kap... kot npr. posledica stresa, mogoče padca... in glede na potek moje nosečnosti in vse spremljajoče dogodke predvidevam, da ga je to doletelo pri 5,5 ali 6 mesecih, ko mi je umrla mami. Bil je že tako razvit, da je dejansko zadelo samo center za motoriko, ostalo je ok Lahko pa pride do tega tudi npr. zaradi kakšnega hujšega prehlada, mogoče kakšnih zdravil...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 12:55:39
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Tako, golaž sem pojedla, prilogi sem se odpovedala, da ne pokvarim vage pri G, zdaj počakam Stipeta da pride in grem pod tuš, pol pa carico nabaševa v avto in gasaaaaa. Je pa res, da se mora carica do takrat še zbudit, ima pa še po ure fore...danes bo ziher kot za stavo spala itak, danes bo spala kot polhek vsaj tako je pri nas vedno!!! Me se ravno o kg pogovarjamo... itak to nam je nočna mora... me zanima kaj bo pri meni v torek na pregledu
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 12:56:54
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* drugač vas pa naj seznanim, da je to stanje pri Valu po vsej verjetnosti nastalo zaradi kapi med nosečnostjo... torej tekom nosečnosti je preživel kap... kot npr. posledica stresa, mogoče padca... in glede na potek moje nosečnosti in vse spremljajoče dogodke predvidevam, da ga je to doletelo pri 5,5 ali 6 mesecih, ko mi je umrla mami. Bil je že tako razvit, da je dejansko zadelo samo center za motoriko, ostalo je ok Lahko pa pride do tega tudi npr. zaradi kakšnega hujšega prehlada, mogoče kakšnih zdravil... ojoj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 12:56:55
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata ma naš je skoz težil, ker je bila ful majhna soba in tudi na tleh sedet in se s kockami igrat ni sposoben 45 min v kosu, tko da je skoz hodil k vratom in vlekel za kljuko, da bi šel ven al pa se jokal če sem ga probala bolj pri miru držat al pa pestvat. vmes mi je pa gospa razlagala kako in kaj je z zadevo in se nisem mogla z njim ukvarjat in je bilo spet narobe. skratka tko se mi je zdel kot da ga mučim. naslednjič je pa jokal že ko smo do hiše prišli in sploh nisem noter skor mogla z njim. pa mi je bila gospa simpatična in vse pa sama ima 3 otroke pa je še ona rekla, da mu očitno tole res ne odgovarja niso vsi za vse nimaš kej to je bilo pri nas pri prvi fizoterapiji, zdaj pri drugi teti je čisto drugače... očitno ni bilo kemije ali se je pa že navadil se pa strinjam, niso vsi za vse
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 12:58:25
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Itata, nobena solata ni bio, ker bio zemlje več ni, ampak tista ki se na trgu ali v trgovini kao pod bio prodaja, je sam mal drugač vzgojena, definitivno pa tista zemlja ziher ni ne vem kaj, tko da se temu itak ne da izognit. Bioresonanca pa težko dokazuje zadeve, razen z rezultati, zato pa je tudi ne priznajo kot del uradne medicine, pa čeprav je veliko uspešnejša na nekaterih področjih.... Tako, golaž sem pojedla, prilogi sem se odpovedala, da ne pokvarim vage pri G, zdaj počakam Stipeta da pride in grem pod tuš, pol pa carico nabaševa v avto in gasaaaaa. Je pa res, da se mora carica do takrat še zbudit, ima pa še po ure fore...danes bo ziher kot za stavo spala v to sem prepričana... vsaj pri nas bi bilo tako... danes je bil pokonci ob 5:45, zadnjič, ko smo pa imeli terapijo ob 8.00... tetica pride k nam, smo pa vsi zaspali
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 13:00:07
|
|
|
|
Blacky*
|
danes IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: buči nekaj malega je pojedel! pačasi bo ... Evo, tamala spi, jaz še mal počijem, potem grem pa kosilo počasi pripravljat... ko pojemo, gre Larisa za kakšno urico k tašči, midva pa šibneva v Kranj, ker si morm pod NUJNO kupit eno barvo za lase, moj itak na zna me samo odloži in greva nazaj, ker ne upam preveč po štacunah letat Upam da bo tašča prinesla kaj dobrega iz vrta, da nam ni vse stolklo ja, je blo res grozno vidt zjutraj, to še nisem vidla v živo ma dobro, da vsaj strehe ni odkrilo ali kaj podobnega... drugo bomo že preživeli. Zdaj grem pa še jaz mal prebrat o tej bioresonanci a to se boš spešli za nas pobarvala itak! Jejjjj, blagor nam Sam veš kaj Jaz imam pa 1 cm narastka, a se boš vseen tut z mano pogovarjala s tabo še posebej upam da se boste ve z mano, ker ne vem kako bo barva prijela ker mam čudne lase kar naenkrat pa en kup barv na glavi... u, pomoje gre tašča z zelenjavo grem v lonc vržt... radosti nosečnosti
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 13:03:03
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: buči nekaj malega je pojedel! pačasi bo ... Evo, tamala spi, jaz še mal počijem, potem grem pa kosilo počasi pripravljat... ko pojemo, gre Larisa za kakšno urico k tašči, midva pa šibneva v Kranj, ker si morm pod NUJNO kupit eno barvo za lase, moj itak na zna me samo odloži in greva nazaj, ker ne upam preveč po štacunah letat Upam da bo tašča prinesla kaj dobrega iz vrta, da nam ni vse stolklo ja, je blo res grozno vidt zjutraj, to še nisem vidla v živo ma dobro, da vsaj strehe ni odkrilo ali kaj podobnega... drugo bomo že preživeli. Zdaj grem pa še jaz mal prebrat o tej bioresonanci a to se boš spešli za nas pobarvala itak! Jejjjj, blagor nam Sam veš kaj Jaz imam pa 1 cm narastka, a se boš vseen tut z mano pogovarjala dolenjka... hitro k frizerju Ni časa, pa zdaj pred morjem mi je mal škoda, bom šla rajš po morju, za Stipetov rojstni dan Da bo mislu da ima frišno
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 13:03:42
|
|
|
|
itata
|
blecky: a dobr razumem tole... Vala je ko je bil še v maternici zadela kap? to je pa res težko predstavljivo... al bi se temu lahk reklo, da je zaradi tvojega stresa, njemu to posledično povzročilo stres in prizadelo motoriko? sori če preveč firbcam...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 13:04:22
|
|
|
|
Blacky*
|
no... šibam mal za knjigo, pa za job neki napisat papa
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 13:08:26
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata blecky: a dobr razumem tole... Vala je ko je bil še v maternici zadela kap? to je pa res težko predstavljivo... al bi se temu lahk reklo, da je zaradi tvojega stresa, njemu to posledično povzročilo stres in prizadelo motoriko? sori če preveč firbcam... to bo kar pravilno... to nam je zdaj zdravnik v NG potrdil da je možno, posebej glede na to, da je dejansko "malo" posledic oz. so samo motorične, očitno je bilo vse dosti razvito... kaj vse bi lahko bilo sploh ne upam pomislit pa nič ne firbcaš... na začetku mi je bilo full težko, potem sem bila jezna, zdaj se pa borim kot levinja proti našem prečudovitem zdravstvenem sistemu..l.l beri... čez birokratske ovire in čakalne vrste... drugače je pa možno da je tudi od cepljenja... to bom še preverila, a ne zdaj, je še čas... zakaj sploh ni tako bistveno... važno mi je da ni kakšen genetski razlog, da se lahko odločimo brez skrbi še za enega
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 13:12:51
|
|
|
|
Blacky*
|
zdaj pa res grem... preberem zvečer
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 13:26:44
|
|
|
|
itata
|
blacky: saj tud če doktorat narediš iz tega zakaj in kako pa kako bi lahko bilo, se nič ne spremeni. važno je, da ni genetsko kot si rekla. le pogumno naprej
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 13:36:30
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* drugač vas pa naj seznanim, da je to stanje pri Valu po vsej verjetnosti nastalo zaradi kapi med nosečnostjo... torej tekom nosečnosti je preživel kap... kot npr. posledica stresa, mogoče padca... in glede na potek moje nosečnosti in vse spremljajoče dogodke predvidevam, da ga je to doletelo pri 5,5 ali 6 mesecih, ko mi je umrla mami. Bil je že tako razvit, da je dejansko zadelo samo center za motoriko, ostalo je ok Lahko pa pride do tega tudi npr. zaradi kakšnega hujšega prehlada, mogoče kakšnih zdravil... ojoj, me je kar stisnilo, ko sem prebrala. no upam, da se to čim prej poštima, da bo vse ok. ( pošljam smajlije z objemčki, ki mi jih noče odpret.)
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 18:15:38
|
|
|
|
Februarka08
|
No, jaz sem bla spet po dolgem času mal v šopingu in je blo prav fajn spet mal med ljudmi najprej je šel moj na banko in zapeljal ravno pred trgovino S Oliver, tako da sem izkoristila gužvo in letela not po eno majco za mojga ker mava jutri obletnico bo v modni viola barvi, samo ne vem, če bo to sploh oblekel pol sem mal po Mullerju hodila, da sem si barvo izbrala, uf, to pa je naporno pa nisem mogla da ne bi kaj tamali kupla, tako da ma nov traktor sva mal tuhtala, če je to za ampak ona je itak nora na traktorje in njim podobne stvari pa še po čevlje sem šla na hit, sem ene cokle kupla pa natikače, je dal moj zanje sva bla 1,2,3 doma. Pred tem smo mel spet noro pri kosilu je kar naenkrat bruhala že včeraj mi je med kosilom tako da sem ji ga potem pogrela in ji spet dala, je celo pojedla par žlic. Oh... Pa iz kavča je tud že padla dons ma mal rdeč liček, jaz tud ne morm skoz bit za njo joj, jo ni blo za potolažit, pa še dvignit jo ne smem Ah, dost jamranja zdaj smo skupaj tako da mam mal miru. Uživajte v večeru, mi smo po dooooooooooooooolgem času 1 uro prej skupaj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 18:31:50
|
|
|
|
blaža
|
Se lih na hitro javim, ki mam minutko časa. Še malo in gre Blaž spat in pol grem v akcijo v kopalnici. mam za nardit z izravnalno maso nad ploščicami špatolato. Tako relijefno. In verjetno bom delala do poznega, pa se ne bom nič javla. drugače pa ne dežuje več, ma je vseeno vse črno okoli in okoli. kaj boste finega spekli za piknik? Baje, da ne bo kurlo, da se bo malo shladilo. Upam, da res, ker 32, je pa preveč vroče, če se malo ohladi, bo pa lih prav.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?