Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: misar dobro jutro danes spet super noč. ena budnica, ko je spila sam pol deci vode pa še zdaj spi. sigurno ve, da gre v varstvo pa drnjoha kot polhek ... naš otrok je pa zadnji teden začel zavračat mleko. prej je spila 240ml pred spanjem pa še okoli 300ml ponoč. zdaj ne vem al jo je bolezen zmatrala, da noče nič več mleka al kaj sicer pa zjutraj ponavadi poje nakeja mlečnega (kašica, gres, polenta), za malico kaj sadja al pa jogurt, kosilo kar pač je, za popoldansko malico spet čist odvisno kaj je bilo za dopoldansko , zvečer pa spet nekaj mlečnega. kar se tiče sladkarij, sem jaz ful proti, da se ji da. sicer vem, da v varstvu jejo tud čokolino, pa kak plazma piškot. doma imam keksolino al pa neko tako kao zdravo kašico, ki tko kot pravite niso nič kaj sladke in zato tud nič pretirano zaželjene. jogurt ma rada navaden, sadnega sploh ne . kruha sploh ne je, zato je še toliko težje kombinirat hrano. joj in to mučenje za vsako žlico oz. grižljaj. najraje , če že je meso in to kar z rokami. sama recimo poje polovico hrenovke(tu in tam ji dam) al pa goro kuhane govedine+ vmes jo še nahecam za 2 dcl mineštre. pa juho ma tud grozno rada, je sposobna 2 talerja z nudlci pojest. familijo sem pa mogla zdresirat, da ji ne dajejo piškotov in drugih pi***. je pa res, da če res ničesar noče ji dam en keks, ki ga itak sam na pol pogloda(no odvisno od sestave keksa...recimo, če vsebuje mal čokolade gre v promet za šalo ). ja naša prinčipesa bo ziher čokoholik-po mami glej ga malega vražička, še kar spi zakaj si pa pol ti vstala? Uf, če bi jaz lahko, bi še spala. Jaz bi tudi še spala... sicer sva zdaj z mojim sama (no še Liuka je tu), a moram še urediti nekaj stvari, pa mogoče kaj preštudirat. Upam da ne bo deževalo, da lahko popoldan kam odkolesarimo... včeraj smo bili v Soči na pregledu in smo mislili da bomo po 9 tednih končno dobili vložek za čevelj in ne boste verjele/l... premajhen je... mah... po 2 probah na lokaciji bogu izza nogu, čeprav imajo v soči tudi oddelek ki izdeluje pripomočke, hodimo k zunanjem izvajalcu ne vem kako to, a se v to niti ne spuščam... ampak 9 tednov... pardon 10... zato, da moramo čez 14 dni še enkrat na prevzem... sem jih kar vprašala, če ne sme nogica nič zrasti zdaj v 14 dneh... bom raje nehala... ker me kar pogreje...
|