Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.5.2009 8:08:53
|
|
|
|
Bety11
|
Mausikaa...Držim pesti na nogah, rokah, z jezikom....Samo, da se v tvojem trebuščku razvija ..... Vseeno imej pripravljen progesteron v katerikoli obliki, če se pojavijo izcedki ali kaj podobnega.....Pa testek naredi...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.5.2009 9:15:12
|
|
|
|
pikica36
|
jutrooo!!! mausika- kaj novega!!!! javi noooo miklarom- jutri pa uz!! verjetno že komaj čakaš, da vidiš svojo pikico. jaz ga imam pa v sredo ob devetih., mi že delajo živčki 100/h , če bo vse tako kot mora bit. kruce- kako kaj pri vas?? je krucika ok?? vse ostale babe žabe javite se kaj
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.5.2009 9:47:10
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Dobro jutro! Tu je pa že na šesto! Dajmo mausi! Našo Kruciko najedajo hormoni in vse več časa preživim v vrtu
< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 25.5.2009 9:48:22 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.5.2009 9:52:25
|
|
|
|
miklarom
|
pikica36 - ja jutri pa UZ - res komaj čakam da vidim pikico, a ti pa imaš v sredo, a nimaš tudi juter. KruceFiks- ja ti ubožček, kaj pa delaš v vrtu mausika - čakam na rezultat sem že firbčna
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.5.2009 10:00:41
|
|
|
|
Fidolina
|
Mausikaa lulat. Aja, dober dan vsem .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.5.2009 10:14:38
|
|
|
|
pikica36
|
mikla nimam jutri sem malo pobrklala v sredo ob 9-ih. mausi- poročaj!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.5.2009 10:30:55
|
|
|
|
miklarom
|
pikica36 - aja, imaš pa vsaj malo prej uro, jaz jo imam šele ob 12h , v največji vročini se bom vozla v MB, še dober da klima obstaja v avtih
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.5.2009 10:48:11
|
|
|
|
pikica36
|
auč, ampak vse za pikice, a ne?? držim pestke da bo vse ok in da vidiš pikico in srčka
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.5.2009 10:52:27
|
|
|
|
miklarom
|
tudi jaz zate
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.5.2009 10:56:29
|
|
|
|
pikica36
|
kako pa kaj počutje?? imaš kake slabosti?? meni nič ni slabo, mogoče ene parkrat mi je bilo rahlo drugače pa nič. pa včeraj se mi je enkrat rahlo zavrtelo, drugače pa razen bolečih in napihnjenih prsi- kot da nisem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.5.2009 11:58:53
|
|
|
|
miklarom
|
ma joške tak al tak k bomba, malo slabosti, pa wc pogosto
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.5.2009 13:41:45
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom KruceFiks- ja ti ubožček, kaj pa delaš v vrtu Meditiram in se pritožujem paradajzom...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.5.2009 17:29:34
|
|
|
|
miklarom
|
kruce - pa te paradajz kaj posluša, ali bi se bilo bolje pritožit solati, je bolj razumna..
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.5.2009 17:49:08
|
|
|
|
mausikaa
|
evo končno sem prišla do compa... tko testek naredila in je - čeprav mi je pa tole vse skupaj že prav čudno danes je namreč že 37 dan ciklusa, dlje kot do 32 pa nisem še nikoli prišla...kaj pa če sem počasi v meni, pa me to baše?? joj no, pa ne no...še dobro da imam 18. pregled na pri Geršakovi pa da vidimo kaj se dogaja tam doli No če bo do srede belina bom ponovila test, če bom seveda zdržala ker zdaj jih mam na zalogo in jih bom kurla tolk časa da vidim + ali pa da pride no jaz navijama za prvo varianto Ah Kruce moj je tudi cele dneve v vrtu - a to potem kaj pomeni? hmm, moram prav pogledat s kom se pogovarja, ali z solato ali z paradižnikom, danes mi bo presadil figo - bo imel z njo poglobljen razgovor se mi zdi
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.5.2009 21:28:10
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa ............... bom ponovila test, če bom seveda zdržala ker zdaj jih mam na zalogo in jih bom kurla tolk časa da vidim + ali pa da pride no jaz navijama za prvo varianto Ah Kruce moj je tudi cele dneve v vrtu - a to potem kaj pomeni? hmm, moram prav pogledat s kom se pogovarja, ali z solato ali z paradižnikom, danes mi bo presadil figo - bo imel z njo poglobljen razgovor se mi zdi Ej mausi! Sam da ne bote bankrotiral! Ja jest zadnje čase lažje zdržim tam gor na soncu kot pa doma! Ma so mi že drugi rekl da sem dober Ma prav skoz mi serje po glavi! Nč ne naredim prav, oziroma zadnje čase clo premal naredim! Malce jo čas prehiteva, pa jo skrbi kak bo vse uspela poštimat do PDP. Pol pa mizarja od nikjer, gremo mi od bajte on kliče da bi prišel mal pomirt, pa ga spet ni na spregled itd. Ma ja sej bo.... Kaj to čujem? Figa????? Sva morda midva že na kakem drugem forumu kako rekla?? Kere vrste figo maš?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.5.2009 22:02:42
|
|
|
|
lana70
|
pozdravček konzervice in konzervans...malce sem vas prebrala, tako po diagonali, vidim, da je pikica36 ok, o žurki vse potihnilo, kruce bo pa mel velike paradajze..sej je tko a ni, če se pogovarjaš z rastlinami....mejte se in mislim na vas.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.5.2009 7:33:06
|
|
|
|
mausikaa
|
dobro jutro drage in dragi moj počutje enako kot včeraj, belina se nadaljuje...vsaj zaenkrat Za figo pa nimam pojma kakšna je, sadeži so beli, več pa ne vem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.5.2009 8:00:44
|
|
|
|
pikica36
|
jutro, mausi za belino.....naj ostane tako seveda naj se konča z debelim+++ lana70 kod pa ti hodiš?? a štrajkaš??pridi nas kaj pogledat no kruce ojoj ti si pa res pravi ubošček, malo še zdrži ... saj bo boljše miklarom danes držimo pestke zate in za tvojo pikico. dobro opravi in poročaj!! jaz sem pa tudi že na trnih, me kar zvija v trebuhu, kaj bo jutri Uz pokazal. ostale babuške- kje ste??
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.5.2009 8:26:15
|
|
|
|
mausikaa
|
pikica36 hvala za navijanje, upam, da bo vse to navijanje kaj zaleglo in da na koncu vseeno zagledam en velik plusk in na koncu potem eno malo bitjece...ampak si kar ne upam verjeti, da bi to lahko bilo res...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.5.2009 11:00:49
|
|
|
|
aqua77
|
En hiter pozdravček vsem skupaj!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.5.2009 11:39:37
|
|
|
|
Fidolina
|
Jaz tudi navijam za vse vas. RESNIČNO VAM ŽELIM VSE NAJBOLJŠE. Vsem od nosečk, do teh, ki pričakujete pluske. Želim Grethy-da se boš uspela kosati s situacijo-pa kakršnakoli že bo (žal je tak potek življenja in to sem doživela tudi jaz) držim pesti , pa do Kruceja, ki sploh ne ve kolk se ma luštn (je pa fino, da bo pridelal zdrave zelenjave za kruciko in malčka). Jaz pa začnem s špikicami 16.6.09 in zdaj MORAAA uspeti. Kaj naj naredim da bo????
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.5.2009 14:04:57
|
|
|
|
miklarom
|
evo mene s prvega UZ - vse je vredu, srček lepo bije, in tudi lepo rastemo, naslednji pregled imam 5.6. pri svojem G. smo zelo veseli
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.5.2009 14:20:04
|
|
|
|
Še ena T
|
Čestitke, Miklarom Mausika, to da je belina je sigurno pozitiven znak, zakaj pa bi ravno ta mesec padla v meno Upam na najboljše. Je pa res, da psiha pri M odigra kar veliko vlogo, jaz imam zadnje cikluse prav nenavadno kratke, čeprav sem imela prej M kot urca... Pikica36 držim pesti za jutri, vse bo krasno, boš videla... Kruce, saj te tukaj ženščine lepo tolažijo, ni treba debatirat samo med paradižniki Sicer pa me tudi komaj čakamo, da bomo lahko tečke nosečke Fidolina, držimo pesti, da bo uspelo... saj veš, da ne znamo odgovoriti na tvoje zadnje vprašanje.. če bi, bi bile že vse noseče. Držimo pa pesti zate in ti pošiljamo lepe želje. Pa poročaj, kako bo šlo vse skupaj. Pozdravček vsem skupaj Aja, KJE JE NAŠ SEZNAMČEK??? Naj mi katera vsaj pove na kateri strani je
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.5.2009 14:42:19
|
|
|
|
pikica36
|
miklarom jeeeeeeee super da je vse ok!!!!!! fidolina, ko bi ti vedele dat recept, kaj naredit da bo?! jaz ti predlagam samo optimizem in dobro voljo, drugega itak ne moreš nardit. še ena t- seznamček smo pa zanemarile , naša gigi ni več tako aktivna
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.5.2009 14:42:25
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom evo mene s prvega UZ - vse je vredu, srček lepo bije, in tudi lepo rastemo, naslednji pregled imam 5.6. pri svojem G. smo zelo veseli čestitke in tako naprej ...pa še za ostale, da vse enkrat pridrajsamo do tega ...pikica36, itak da bo vs ev redu, samo brez nekih predvidevanj in strahov..držim pesti. Jaz sem pa danes šla po napotnico in se je dr.Ribič odločila, da štartam naslednji mesec z zamrznjenčki in to brez stimulacije...hm, upam, da bo uspešno.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.