|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
25.5.2009 8:08:53   
Bety11
Mausikaa...Držim pesti na nogah, rokah, z jezikom....Samo, da se v tvojem trebuščku razvija user posted image .....user posted image

Vseeno imej pripravljen progesteron v katerikoli obliki, če se pojavijo izcedki ali kaj podobnega.....Pa testek naredi...user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
25.5.2009 9:15:12   
pikica36
jutrooo!!!

mausika- kaj novega!!!! javi noooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
miklarom- jutri pa uz!! verjetno že komaj  čakaš, da vidiš svojo pikico.
jaz ga imam pa v sredo ob devetih., mi že delajo živčki 100/h , če bo vse tako kot mora bit.

kruce- kako kaj pri vas?? je krucika ok??

vse ostale babe žabeuser posted image user posted image user posted image  javite se kaj

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
25.5.2009 9:47:10   
Kruce Fiks
Dobro jutro! Tu je pa že na šesto! Dajmo mausi!

Našo Kruciko najedajo hormoni in vse več časa preživim v vrtuuser posted image

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 25.5.2009 9:48:22 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
25.5.2009 9:52:25   
miklarom
pikica36 - ja jutri pa UZ - res komaj čakam da vidim pikico, a ti pa imaš v sredo, a nimaš tudi juter.

KruceFiks- ja ti ubožček, kaj pa delaš v vrtu

mausika - čakam na rezultat sem že firbčnauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
25.5.2009 10:00:41   
Fidolina
Mausikaa lulat.

Aja, dober dan vsemuser posted image .

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
25.5.2009 10:14:38   
pikica36
mikla nimam jutri sem malo pobrklalauser posted image  v sredo ob 9-ih.

mausi- poročaj!!!

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
25.5.2009 10:30:55   
miklarom
pikica36 - aja, imaš pa vsaj malo prej uro, jaz jo imam šele ob 12huser posted image , v največji vročini se bom vozla v MB, še dober da klima obstaja v avtihuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
25.5.2009 10:48:11   
pikica36
auč, ampak vse za pikice, a ne??user posted image  držim pestke da bo vse ok in da vidiš pikico in srčkauser posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
25.5.2009 10:52:27   
miklarom
tudi jaz zate

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
25.5.2009 10:56:29   
pikica36
kako pa kaj počutje?? imaš kake slabosti?? meni nič ni slabo, mogoče ene parkrat mi je bilo rahlo drugače pa nič. pa včeraj se mi je enkrat rahlo zavrtelo, drugače pa razen bolečih in napihnjenih prsi- kot da nisem user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
25.5.2009 11:58:53   
miklarom
ma joške tak al tak k bomba, malo slabosti, pa wc pogosto

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
25.5.2009 13:41:45   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

KruceFiks- ja ti ubožček, kaj pa delaš v vrtu

Meditiram in se pritožujem paradajzom...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
25.5.2009 17:29:34   
miklarom
kruce - pa te paradajz kaj posluša, ali bi se bilo bolje pritožit solati, je bolj razumna..

Neposredna povezava do sporočila: 2513
25.5.2009 17:49:08   
mausikaa
evo končno sem prišla do compa...
tko testek naredila in je - čeprav mi je pa tole vse skupaj že prav čudno danes je namreč že 37 dan ciklusa, dlje kot do 32 pa nisem še nikoli prišla...kaj pa če sem počasi v meni, pa me to baše?? joj no, pa ne no...še dobro da imam 18. pregled na pri Geršakovi pa da vidimo kaj se dogaja tam doli user posted image
No če bo do srede belina bom ponovila test, če bom seveda zdržala ker zdaj jih mam na zalogo in jih bom kurla tolk časa da vidim + ali pa da pride user posted image no jaz navijama za prvo variantouser posted image

Ah Kruce moj user posted image je tudi cele dneve v vrtu - a to potem kaj pomeni? hmm, moram prav pogledat s kom se pogovarja, ali z solato ali z paradižnikom, danes mi bo presadil figo - bo imel z njo poglobljen razgovor se mi zdi user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
25.5.2009 21:28:10   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

............... bom ponovila test, če bom seveda zdržala ker zdaj jih mam na zalogo in jih bom kurla tolk časa da vidim + ali pa da pride user posted image no jaz navijama za prvo variantouser posted image

Ah Kruce moj user posted image je tudi cele dneve v vrtu - a to potem kaj pomeni? hmm, moram prav pogledat s kom se pogovarja, ali z solato ali z paradižnikom, danes mi bo presadil figo - bo imel z njo poglobljen razgovor se mi zdi user posted image

Ej mausi! Sam da ne bote bankrotiral!

Ja jest zadnje čase lažje zdržim tam gor na soncu kot pa doma! Ma so mi že drugi rekl da sem doberuser posted image Ma prav skoz mi serje po glavi! Nč ne naredim prav, oziroma zadnje čase clo premal naredim! Malce jo čas prehiteva, pa jo skrbi kak bo vse uspela poštimat do PDP. Pol pa mizarja od nikjer, gremo mi od bajte on kliče da bi prišel mal pomirt, pa ga spet ni na spregled itd. Ma ja sej bo....

Kaj to čujem? Figa????? Sva morda midva že na kakem drugem forumu kako rekla?? Kere vrste figo maš?

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
25.5.2009 22:02:42   
lana70
pozdravček konzervice in konzervans...malce sem vas prebrala, tako po diagonali, vidim, da je pikica36 ok, o žurki vse potihnilo, kruce bo pa mel velike paradajze..sej je tko a ni, če se pogovarjaš z rastlinami....mejte se in mislim na vas.

Neposredna povezava do sporočila: 2516
26.5.2009 7:33:06   
mausikaa
dobro jutro drage in dragi moj
počutje enako kot včeraj, belina se nadaljuje...vsaj zaenkrat

Za figo pa nimam pojma kakšna je, sadeži so beli, več pa ne vem user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
26.5.2009 8:00:44   
pikica36
jutro, mausi user posted image  za belino.....naj ostane tako seveda naj se konča z debelim+++

lana70 kod pa ti hodiš?? a štrajkaš??pridi nas kaj pogledat nouser posted image

kruce ojoj ti si pa res pravi ubošček, malo še zdrži ... saj bo boljše

miklarom danes držimo pestke zate in za tvojo pikico. dobro opravi in poročaj!!
jaz sem pa tudi že na trnih, me kar zvija v trebuhu, kaj bo jutri Uz pokazal.

ostale babuške- kje ste??

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
26.5.2009 8:26:15   
mausikaa
pikica36 hvala za navijanje, upam, da bo vse to navijanje kaj zaleglo in da na koncu vseeno zagledam en velik plusk in na koncu potem eno malo bitjece...ampak si kar ne upam verjeti, da bi to lahko bilo res...

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
26.5.2009 11:00:49   
aqua77
En hiter pozdravček vsem skupaj!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
26.5.2009 11:39:37   
Fidolina
Jaz tudi navijam za vse vas. RESNIČNO VAM ŽELIM VSE NAJBOLJŠE. Vsem od nosečk, do teh, ki pričakujete pluske.
Želim Grethy-da se boš uspela kosati s situacijo-pa kakršnakoli  že bo (žal je tak potek življenja in to sem doživela tudi jaz) držim pesti user posted image ,
pa do Kruceja, ki sploh ne ve kolk se ma luštn (je pa fino, da bo pridelal zdrave zelenjave za kruciko in malčka).
Jaz pa začnem s špikicami 16.6.09 in zdaj MORAAA uspeti. Kaj naj naredim da bo???? user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
26.5.2009 14:04:57   
miklarom
evo mene s prvega UZ - vse je vredu, srček lepo bije, in tudi lepo  rastemo, naslednji pregled imam 5.6. pri svojem G. smo zelo veseliuser posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
26.5.2009 14:20:04   
Še ena T
Čestitke, Miklaromuser posted image

Mausika, to da je belina je sigurno pozitiven znak, zakaj pa bi ravno ta mesec padla v menouser posted image  Upam na najboljše. Je pa res, da psiha pri M odigra kar veliko vlogo, jaz imam zadnje cikluse prav nenavadno kratke, čeprav sem imela prej M kot urca...

Pikica36 držim pesti za jutri, vse bo krasno, boš videla...

Kruce, saj te tukaj ženščine lepo tolažijo, ni treba debatirat samo med paradižnikiuser posted image  Sicer pa me tudi komaj čakamo, da bomo lahko tečke nosečkeuser posted image

Fidolina, držimo pesti, da bo uspelo... saj veš, da ne znamo odgovoriti na tvoje zadnje vprašanje.. če bi, bi bile že vse noseče. Držimo pa pesti zate in ti pošiljamo lepe želje. Pa poročaj, kako bo šlo vse skupaj.

Pozdravček vsem skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, KJE JE NAŠ SEZNAMČEK??? Naj mi katera vsaj pove na kateri strani jeuser posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
26.5.2009 14:42:19   
pikica36
miklaromuser posted image user posted image user posted image user posted image  jeeeeeeeeuser posted image  super da je vse ok!!!!!!

fidolina, ko bi ti vedele dat recept, kaj naredit da bo?!user posted image user posted image  jaz ti predlagam samo optimizem in dobro voljo, drugega itak ne moreš nardit.

še ena t- seznamček smo pa zanemarileuser posted image , naša gigi ni več tako aktivna

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
26.5.2009 14:42:25   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

evo mene s prvega UZ - vse je vredu, srček lepo bije, in tudi lepo  rastemo, naslednji pregled imam 5.6. pri svojem G. smo zelo veseliuser posted image user posted image

čestitke in tako naprej  user posted image user posted image ...pa še za ostale, da vse enkrat pridrajsamo do tega user posted image ...pikica36, itak da bo vs ev redu, samo brez nekih predvidevanj in strahov..držim pesti.

Jaz sem pa danes šla po napotnico in se je dr.Ribič odločila, da štartam naslednji mesec z zamrznjenčki in to brez stimulacije...hm, upam, da bo uspešno.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.