Bety11
|
No..da še jaz nekaj dodam..... Gestacijska vrečka in njena oblika veliko pove, kako se plodu godi....Ta mora biti okrogla, napeta....Če je drugačne oblike, predvsem vpognjena in podolgovata, ni vse v redu.... Če srček utripa, so zdravniki tiho in upajo na najboljše.. Če srček ne utripa, potem so prepričani, da gre za odmrlo nosečnost, da skozi njo se kri ne pretaka in je vprašanje časa, kdaj bo odpadla s stene maternice.... No, toliko... Pikica36....Meni se je tvoja zgodba tolikokrat ponovila, da sem prenehala šteti.....Brez Medrola mi nikoli ne bi uspelo in to 24 mg in ne tistih 8 mg, ki naj bi jih uživali v začetku nosečnosti. V krvi so našli (zdaj) ena protitelesa skoraj neznana in nekdo mi je celo omenil, da otrok ima verjetno krvno skupino, ki jo moj imunski sistem zazna kot nevarno....Moja tašča ima O negativno.....Mogoče je kaj na tem...Vendar, nihče se ne poglablja v to in ne išče vzroke....Vsi samo omenjajo, da sem prestara.. ..In, ko jim povem, da so izvidi bili in so tudi zdaj odlični, pa povejo, da je to slučajnost.... Jih pošljem nekam... ...in živim naprej.... Jaz še vedno uporabljam prometrij in to 3x200, čeprav vsi trdijo, da je to brezveze. Ko sem prenehala v 14t, se mi je 10 dni zatem pojavil rjavo krvav izcedek in občutek sem imela, da bom dobila M....Čisto ponorela sem....15 dni sem ležala doma in se borila s krči in popadki, nisem prenašala zvokov, pogovora in sem na trebuh in med noge si dajala mrzle obkladke........Nazaj sem vzela prometrij in se je vse umirilo.. ...In mi je zdravnik na pregledu rekel, da ne vidi prav nobenega razloga, zakaj se je to dogajalo..... Jaz pa ne morem njih poslušati in delati poskuse in izgubiti to mojo pikico, mojega Damjana....Grem na 100%....In vse poteka odlično.... Upam, da razumeš......In, vsaka od nas ima svojo izkušnjo, svoje mnenje..... Prepričana sem, da se v naših letih zgodi samo en sistemski premik in hormoni niso tako usklajeni, kar za posledico ima SS-e.....In prepričana sem 100%, da ni res, da so naša jajčka stara in zanič....Hormoni so tisti, ki vplivajo, da jajčka pravilno dozorijo in se zarodek razvije, obdrži....In v tem sistemu se nekaj poruši.... Kaj ni glupo, da ti že pri 35.letih rečejo, da si prestar za otročička, ti pa imaš menstruacijo redno še 20 let..... .... No, to moje sporočilo je predolgo.....In ta moj je moj trud in rezultat mojega prizadevanja in razmišljanja in ne zdravnikov, ki se jim ne ljubi prav nič ....Samo ponavljajo, kar v knjigi piše..... Pri tebi, pikica36, pa še slabo vidijo, hudiča... .... Srečno ženske.....
|