|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2009
26.5.2009 9:12:09   
dini
Ja učeri da je bla toča v Ljubljaniuser posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
26.5.2009 9:21:52   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: Hana76

Danes mi je končno uspelo naložit fotke, evo:

user posted image

pa še CB:

user posted image ...

No, sicer pa maja še ni konec, tako da držim pesti, da še kateri uspe. user posted image

Tečnobica, ja, se mi nekako ni mudilo, ker sem mislila, da tako ali tako ne bo nič.user posted image user posted image

Čestitke še enkrat, slikice so pa user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
26.5.2009 9:36:13   
LUNA83
oJLA punce,...joj kako je že vroče,...

Kako ste kaj? Še nekaj malega nas je ostalo ki še čakamo pluske,.. Jutri bi morala priti moja tečka,...danes o njej še ni sledi,..upam da niti ne bo,.. Čeprav me tam doli malo malo na momente boli,.. Verjetno je to lahko tudi pri nosečnosti,.. ?
Nič bomo vidli kaj bo,...

Čakamo +

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
26.5.2009 9:39:53   
dini
LUNA83 držimo pesti, da je ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
26.5.2009 10:05:14   
dini
Že deluje nek čaj, me na desni strani boli.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
26.5.2009 10:14:43   
Chi_Pita
dini kakšen čaj piješ? In koliko časa?
mene brez kakršnih koli dodatkov včeraj in danes full zaboli enkrat na desni enkrat na levi in to takrat, ko se npr. dvignem iz stola, ali ko se malo hitreje gibam ... user posted image   kaj bi to bilo, a katera ve?!user posted image  

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
26.5.2009 10:15:43   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA83

oJLA punce,...joj kako je že vroče,...

Kako ste kaj? Še nekaj malega nas je ostalo ki še čakamo pluske,.. Jutri bi morala priti moja tečka,...danes o njej še ni sledi,..upam da niti ne bo,.. Čeprav me tam doli malo malo na momente boli,.. Verjetno je to lahko tudi pri nosečnosti,.. ?
Nič bomo vidli kaj bo,...

držim pesti da se ne oglasi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
26.5.2009 10:21:20   
dini
Čaj krvomočnica.

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
26.5.2009 10:29:09   
D0aisy
Punce.

Moja user posted image  je seveda prišla spet na obiskuser posted image user posted image user posted image
Pobarvajte me modro.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
26.5.2009 10:31:29   
dini
user posted image user posted image user posted image user posted image D0aisy

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
26.5.2009 11:09:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: D0aisy

Punce.

Moja user posted image  je seveda prišla spet na obiskuser posted image user posted image user posted image
Pobarvajte me modro.

user posted image user posted image

kje se pa dans vse skrivate?user posted image
nč grem pol pa jaz mal vodoravno k mi je dans tko grdo slabouser posted image

(odgovor članu D0aisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2036
26.5.2009 11:11:32   
dini
larilu v senci se skrivamouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
26.5.2009 11:19:16   
LUNA83
D0aisy user posted image user posted image user posted image samo pozitivno naprej.

Kje se skrivamo,..doma pod klimo,..popoldan grem delat,..ufffaaa!Te dneve pred NEpričakovano tečko je res vse težko,..tečna sem,..živčna,..napihnjena,..joojjj. Sej bo,..

Ostale uživajte,..

Čakamo +

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
26.5.2009 11:27:53   
S*

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image   ALI user posted image  PRIČAKUJEMO MAJA 2009   

xx.05 - Kliki user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.05 - Aqua77 user posted image  user posted image user posted image   v nove boje
XX.05 - Miklarom srečka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
xx.05 - S* (9. krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
xx.05 - Tecnobica user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.05 - Ency
xx.05 - Chi_Pita user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
xx.05 - DOaisy user posted image   user posted image user posted image user posted image
 v nove boje
xx.05. - Tretinjka srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
xx.05 - Dolydoly  user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
01.05 - JanaB  user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
02.05 - katrin30
user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
03.05 - CJ  user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
05.05 - Maisha (4. krog) srečka
 user posted image  user posted image user posted image user posted image
06.05 - BabyKitty user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje 
06.05 -Tinncyka (3. krog po ss) srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
06.05 - Amii user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
06.05 - Žaži srečka user posted image  user posted image user posted image user posted image

07.05 - tuliipa srečka user posted image  user posted image user posted image user posted image
07.05 - MAŠKA (3. krog po 2 ss) srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
08.05 - Tanja_Jes(1postopek IVF) user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
09.05 - Jada82 (6. krog)user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje 
10.05 - SISI4 user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
12.05 - Neodkrita user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
12.05 - Tweety83 srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image  
13.05 - Jane77 user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
13.05 - Bellissima user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
14.05 - Anneri srečka user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  
14.05 - Majčyca srečka user posted image
user posted image   user posted image   user posted image
16.05 - Ursa30  user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
16.05 - Buska user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
18.05 - BEBIII (1 postopek ICSI)user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje 
18.05 - Misk2 user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
18.05 - SakuL
19.05 - MiniMiska user posted image  user posted image user posted image user posted image
v novee boje
114115.05. -Tejchy25 (12. krog) user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
20.05 - Nalina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
20.05 - Mausikaa

20.05 - Pižmovka 
21.05. - Hana76 srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
21.05. - Ziva1 user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
23.05 - Sarar user posted image  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
24.05 - Pajcevina srečka  user posted image  user posted image user posted image user posted image  
25.05 - tropical (14. krog (6. krog po ss))
27.05 - LUNA83
27.05 - Tiki55
29.05. - zebra  user posted image  user posted image user posted image user posted image    v nove boje
31.05 - Barvar

31.05 - Tinkarčica(6 krog)   

MAJA NAS JE 49, OD TEGA 12 SREČK NOSEČK 

Modrih : 28
Roza   :  12
  Skupaj :40

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

*Nončika*
*Murkica*
*Stella Rossa*
*Among_the_clouds*
*Pikica36*
*Aqua77*
*Spps*
*Tiki55*
*Sonček85*
*Larilu*
*Dysan*
*Giotti*
*Mojca345*
*spps*

user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

JANUAR.................................................31.25% SREČK NOSEČKuser posted image
FEBRUAR..............................................26,09% SREČK NOSEČKuser posted image
MAREC...................................................28,81% SREČK NOSEČKuser posted image
APRIL......................................................20.00% SREČK NOSEČKuser posted image
MAJ.............................................................30,00% SREČK NOSEČKuser posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

[/quote]

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
26.5.2009 11:33:38   
pižmovka
ojla! No še 8 nas je še čakajočih! Pri meni še ni sledu o user posted image . Hodim skus preverjat! user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
26.5.2009 11:34:50   
pižmovka
Kaj kej počnete?

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
26.5.2009 11:39:49   
Anonimen
jaz pa punčarca bova šle zdele papcat pol pa upam da mi bo mal zaspala k tole premetavanje bušija sm pa tja,pa brcanje tja spodi mi pa dans res čist nič ne paše

(odgovor članu pižmovka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2042
26.5.2009 11:43:22   
pižmovka
haha kak lepo... že zdej je navihana...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
26.5.2009 12:14:09   
LUNA83
Hahahaha pižmovka jaz tudi hodim non stop preverjat,..hahaha

Čakamo +

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
26.5.2009 13:05:01   
Tejchy25
Hana76user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čestitkeee!

Za vse ostale pa še zmer držim pesti in mislim na vas...naj vam vsem uspe!!!

Zebra: kaj je zj s tabo?

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
26.5.2009 13:25:06   
zebra
Hana 76 čestitkeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Men pa je dans tolk slabo...sem včeri zvečer dobila koprivnico po vseh nogah, čist gobasta...danes preživela cel popoldne pri zdravniku...pa mi je moja zdravnica, ko jo je skor kap ko sem ji pokazala, najprej dala dve inekciji dexa, pa še neki, in to v duplih dozah...no zdaj je vsaj nehalo bolet, sam pa se mi zdi da mi bi želodec čist ven obrnilo...baje je to čist normalna reakcija na ta zdravila...noro...user posted image  Joškice so nehale bolet, križ boli ko vrag, user posted image  pa se neki zafrkava...od o je že 17 dni...pa je še ni na vidiku...

Sem pa mal zdravnico povprašala kaj bi to vse skupi bilo...pa mi je rekla, (ker alergična nisem na nič - so mi že pred leti delali vse teste), da me hormoni res hecajo in da če je bil test +, kar sta bila dva... pol pa cb minus...da pol se je vsaj hotelo vgnezdit, pa neki ni bilo ok in je šlo...da pa bo verjetno user posted image  v roku parih dni..tako da čiči pa čakiuser posted image

No zdaj se pa naj zlije, če se že mora...da gremo punce v junij...a ne....user posted image

Sa, junija nas bo pa tolk nosečk, da bo seznam 100 % user posted image user posted image user posted image user posted image

Tejchy  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sarar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Živa 1 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

d0asi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako punce me pa v junij v nove boje...bote vidle, tolk ko bo sončka zunaj junija tolk nas bo končno pričakalouser posted image user posted image  in ta se bo tokrat obdržaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
26.5.2009 13:28:55   
zebra
Dini kje si kupila ta čaj krvomočnice inkoliko ga spiješ na dan, kako se nardi...

In ali kaj pomaga?

(odgovor članu zebra)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
26.5.2009 13:35:55   
dini
Nism ga kupla, pridne punčke tle gor so mi ga zrihtale, 2dcl na dan. Zdej bo 1 mesec ko ga pijem, bomo še vidli če kej pomaga, učeri, ko sm user posted image me je na desni strani bolelo. Dam 2dcl vode pogret pol 2 žlički čaja in 5 min počakam pol pa precedim.

(odgovor članu zebra)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
26.5.2009 14:00:39   
Tinkarčica
Hej vsem ... joj kako sem vesela za vse pluske, sploh za tiste, ki ste ga zagledale po res dolgem času. user posted image user posted image user posted image user posted image

No, moj čas se spet približuje in bolj kot opazujem vse skupi, bolj je smešno:

- prejšnji mesec sem začela piti krvomočnico in potem sem imela probleme z vmesnimi krvavitvami (prej nikoli v življenju), zato sem jo prenehala pit - nimam pojma, a to slabo vpliva samo name, al kaj se dogaja - ta mesec je vse ok; samo mislim, da sem o imela prej (cca 4 dni)!

Mah, kar bo pač bo ... bom počakala, sem zadnja na seznamu ta mesec ... bomo videli, kaj to pomeni user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
26.5.2009 14:03:30   
miklarom
evo mene s prvega UZ - vse je vredu, srček lepo bije, in tudi lepo  rastemo, naslednji pregled imam 5.6. pri svojem G. smo zelo veseliuser posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.