|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2009
26.5.2009 14:04:38   
mausikaa
jaz tudi še čakam kaj bo user posted image
napihnjena sem kot balon, joškice bolijo, test - , user posted image  še ni, čeprav sem že 37 dan ciklusa, več kot do 32 pa nisem prišla še nikoli...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu Tinkarčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
26.5.2009 14:19:15   
zebra
Punce kje pa se drgač kupi ta krvomočnica....a se jo dobi v lekarni?

maussika jaz mislim da si imela o kasneje....pa zato zamuja in pol tudi če je ratalo še ne more biti test +....tako da vso srečoooo da je tvoj mesec majuser posted image

Mikralom super..user posted image user posted image user posted image , ful vesela zate...sedaj si pa že velik bolj mirna a ne...no vsaj jaz bi bila...po vseh mojih ss.....ih...

Tinkarčica držim pestke da ugledaš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
26.5.2009 14:21:14   
zebra
Hana  daj prosim povej mi a si imela kake znake kot pms al nič...no saj vem da je od punce do punce različno pa vseeno me zanima....
user posted image

(odgovor članu zebra)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
26.5.2009 14:23:54   
MAŠKA
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

evo mene s prvega UZ - vse je vredu, srček lepo bije, in tudi lepo  rastemo, naslednji pregled imam 5.6. pri svojem G. smo zelo veseliuser posted image user posted image

Miklarom čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

Mausikaa za tebe pa močno stiskam pestkeuser posted image user posted image user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
26.5.2009 14:25:45   
pižmovka
Milkarom res super,  je vse ok. Najbrž je ful čarobno slišat še enga user posted image , ki raste v tebi!
A punce ne bi nabrale te krvomočnice na travniku in si jo osušile za čaj??? Drač se pa pomoje da dobit tud v lekarnah al pa mogoče v čajnicah in kakšnih bio prodajalnah ipd.

Še vedno čakamo in čakamo! (29. dan po user posted image )

(odgovor članu zebra)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
26.5.2009 14:32:55   
S*

evo mene s prvega UZ - vse je vredu, srček lepo bije, in tudi lepo  rastemo, naslednji pregled imam 5.6. pri svojem G. smo zelo veseliuser posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  sem tako vesela zate.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
26.5.2009 14:34:23   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: S*

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  sem tako vesela zate.

jaz tudi ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jeee ke lepo

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
26.5.2009 14:34:56   
S*
Krvomočnica se kupi v Sanolaborju, Maxiju, Cityarku... in najbrž še kje. Jaz jo sedaj pijem drugi mesec, bomo videli če bo kaj učinkauser posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
26.5.2009 14:38:34   
Anonimen
miklaromček super za pregleduser posted image user posted image user posted image

evo pecivo spečeno jaz bom pa tud kmal k mam zdej pa v stanovanju 30 stopinjuser posted image kaj vse ne naredimo za svoje fante aneuser posted image

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2059
26.5.2009 14:46:14   
miklarom
hvala vsem za čestitke, in povem vam da se mi je kar kamen odvalil od srca, ko mi je rekla da je vse lepo in vredu, in ko sem videla kako mu lepo user posted image bije, so se mi kar solze ulile od sreče, in moj je bil tuidi cel presrečen, tak da srečni smouser posted image

larilu - a bi mi dala mal peciva za pokusit, se men lušta malouser posted image , kakšnega pa imaš

tudi pri nas je full vročinauser posted image , tak da za znoret, sam juter bo pa že hladneje, pa nam spet ne bo pasalouser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
26.5.2009 14:48:06   
Anonimen
jogurtovo pecivo gor sam dala pa jabolkove krhlje k drgač mi tamavči ne je jabolk,tko mi pa tko hitr pohrusta tko da treba se je znajdtuser posted image

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 2061
26.5.2009 14:52:18   
miklarom
to pa je dober, pa še usvežujoče je, pridem takoj prihrani mi ga koščekuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
26.5.2009 14:53:21   
Anonimen
user posted image user posted image če boš hitra mi bo še uspelo drugače se pa itak da še zmeri novga narest,mi je pa res fajn k se hitr ga narediuser posted image

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 2063
26.5.2009 15:09:47   
Kliki
Dini te še tukaj prasam mogoče veš kaj je z Nončiko?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
26.5.2009 15:54:26   
LUNA83
miklarom  juhuuhuh kako sem vesela da je vse okej in da si slišala srčeka,...uuu to mora bit sanjsko,...

uživajte v preostanku dneva,.jaz grem pa delat user posted image  papa

Čakamo +

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
26.5.2009 16:20:18   
witto
bravo miklaromuser posted image user posted image user posted image ,zdaj pa uživajuser posted image

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
26.5.2009 17:02:27   
Hana76
Zebrica, joškice so me bolele kot pred M, pa zdi se mi, da so večje, trše, bolj polne, pa take krče (ali je jejčnik špikal ali kar po celi maternici) sem mela oz. jih mam še zdaj cel čas, tako da sem že par dni z vložki okoli letala, ker sem mislila, da zdaj zdaj prideuser posted image . Za razliko od prejšnjega meseca, ko sem "vedela", da sem user posted image  (in seveda nisem bila). Ne vem, če se kaj za zanesti na te znake. Samo ukvarjaš se pol s tem pa upaš...

Kako je zdaj s tabo?

(odgovor članu zebra)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
26.5.2009 17:18:03   
zebra
Fleki - urtikarija počasi izginja, vsaj nekaj dobrega.....user posted image ...kar se pa user posted image  tiče...pa je še ni na spregled ...križ me ubija...sam že cel dan neki pospravljam po bajti...pa delam...sam lečem iz konca v konc...tak da se bo do jutr ziher ulilo....

Rada bi da se že spuca ...če se more, pa gremo v nove bojeuser posted image

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
26.5.2009 17:52:13   
dini
Nončika je že doma.user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu zebra)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
26.5.2009 19:25:24   
Kliki
hvala sem prebrala na drugi temi.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
26.5.2009 19:32:57   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: dini

Nončika je že doma.user posted image

Kaj pa je z Nončiko? Kje je pa bla?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
26.5.2009 19:55:35   
sarar
miklarom, še jaz ti čestitam za super prvi pregled! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
26.5.2009 20:18:34   
sonček85
tiki:hvala .
In kako si ti kaj meni ?Malo te berem tu ,veliko pa res nisem  na tej temi oz.skoraj na nobeni nisem več veliko ,saj se raje posvečam Aleksu.user posted image
miklarom.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image

Chi_Pita:hvala user posted image
zebra:krvomočnica.v lekarni Sanolabor
nončika:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
26.5.2009 22:59:21   
tropical
Moje še ni,  tisti rjavi izcedek me mantra, da se mi ne vlije.

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
27.5.2009 0:11:09   
LUNA83
Dober večer, ali dobro jutro,.. evo mene sem prišla ravnokar iz službe,... jutri bi moja tečka ne smela prit user posted image  in zaenkrat ni še niti sledu o njej in naj tako tudi ostane,.. user posted image

Rahlo rahlo upam da je ne bo,..po drugi strani sem pa prepričana da bo prišla,..mah vsaj na smrt ne bom razočarana če pride,..

Vam javim kaj ju3!  Me muči da bi že zjutraj delala test če bi se kaj poznalo pa,..raje ne bom pojutrišnjem,..če je ne bo,...

Lahko noč vsem,..

Ali pa dobro jutro

Čakamo +

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.