|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2009
25.5.2009 20:30:12   
Hana76
Hvala za čestitke!

Tejči pa zebrica, ful mi je žal za vaju in upam, da že junija ugledata user posted image  in da user posted image  lepo zraste po jusu. Malo za srečo: user posted image , pa še en user posted image .

Da zdaj povem svojo zgodbo:

okoli 1.1.2007 sva se odločila, da bova mela user posted image . Najprej sva sexala, ko sva si zaželela, pa ni bilo nič ("par" mesecev). Potem sem jaz parkrat naredila ovulacijski test in sva takrat:
a) vsak dan
b) vsaki drugi dan
c)  samo na tisti dan, pa še mogoče potem kaj,

pa ni bilo nič (veliko "par" mesecev)...

Prejšnji mesec sem se v (menda) 27. krogu zlomila - sem bila psihično precej na dnu kakšen teden, potem sem se pa odločila, da bom pustila vse skupaj, da se bom skušala bolj posvetit možeku in uživat življenje. Ovulacijske teste sem porabila, pa mi je še 17. dan cikla (to je bilo 8.5.) ni pokazalo, ampak si nisem šla kupit novih. Potem sva seksala menda okoli 3x, od tega mu je 2x prišlo vame. No, in v teh 2x je moralo uspet.

Prej sem že poskusila vse nasvete z dvigovanjem nog, istočasnim orgazmom, doggy stile, itd. Zdaj pa sem prvič nekako instinktivno začutila, da bi bilo mogoče dobro, če bi dela keglove vaje (mislim da je to to) - takoj po seksu sem krčila mišice medeničnega dna, vaginalne mišice, in to kar nekaj minut, nekajkrat na hitro, nekjakrat počasi, pa počivala sem nekaj minut po sexu in se relaksirala.

No, to je to - sliši se brezveze, ne. No, pri meni je sicer delovalo, vprašanje pa je res, če je bilo to naključje. Lahko, da so se pač biološki faktorji porihtali in je bilo pač telo prav ta mesec pripravljeno, da sprejme user posted image  in je to s stiskanjem larifari.

Mislim, da je spočetje čudež in še zdaj ne morem verjet, da sem user posted image  - vsake toliko pogledam v gsm fotki testov, da se prepričam...

Evo, to je to...

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
25.5.2009 20:38:55   
Hana76
Urša, luna, hvala vama za čestitke!

Punce, če je meni uspelo po tolikem času, bo tudi vama. Sigurno! Dve leti pa pol, zdaj pa brez kakršnihkoli medicinskih posegov (12.6. sva naročena na 1. razgovor!).

Mogoče je dobro, da ne bereta preveč foruma, ker si potem - no, vsaj jaz sem bila, še dosti huje razočaran, če pa prav tisti mesec ni nič. Ne iščita znakov - meni se še zdaj zdi, da bo zdaj zdaj priteklo, pa (upam!) mi ne bo, prejšnji mesec pa sem bila prepričana, da sem user posted image  (celo slabo mi je bilo), pa ni bilo potem nič.

To, da sploh ne misliš iz lastnih izkušenj vem, da ni mogoče, se pa da malo zamotit, če se z nečim ukvarjaš (sprehod, kavica s prijatelji, sončenje, šport, kino, karkoli) in nisi preveč na forumu. Sicer vaju zelo rada berem, ne me narobe razumet.

user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
25.5.2009 20:46:18   
ziva1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  prijetno nosečnost ti želim.

Ja, tudi nam bo uspelo user posted image , zamotiti se ni težko, pozabiti pa user posted image .

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
25.5.2009 21:17:25   
sarar
tejči, žal mi je zate in tvojo pikicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
resnično, iz srca ti privoščim, da prav hmalu dočakaš +!

hana, tebi pa čestitke za user posted image  in naj ti poteka vse tako kot je prav!

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
25.5.2009 21:18:37   
sarar
pri nas je bila pa malo prej toča, velika kot jajca. mater, kot sodni dan je bil

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
25.5.2009 21:20:50   
pižmovka
Hana čestitke!
Tejchy user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
25.5.2009 21:22:58   
pižmovka
V Lj je bla tut toča! Sm s prjatlco po šopingu morale vedrit na pijački! user posted image

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
25.5.2009 21:49:20   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: Hana76

Drage soupajoče!

Kot se vidi iz seznama za maj, sem jo nepričakovala 21.4. In ker nimam čisto rednih, mi je uspelo vzdržati do danes...

Danes pa sem šla kupit kar dva testa (Chech it in Clearblue), da potrdim, da itak spet nisem noseča in po prvem se mi nariše testa črtica!

To je bilo okoli 15h, pol sem pa hodila naokoli, ker itak nisem dojela, šla s user posted image na sprehod in se odločila, da bom zjutraj delala še CB...

In seveda nisem zdržala - tudi CB mi je pokazal očiten +!

Trenutno še ne dojemam, zdi se mi, kot da ne more biti res...

Ženske, veste, da sva se trudila že dve leti in pol?! In danes sem prvič v življenju zagledala user posted image , + .

Sploh ne morem verjet...user posted image user posted image

Če bom našla kabelček, vam prilepim slikici, ker se mi zdi, da me more nekdo uščipniti!!!

Uaaaau. Super user posted image user posted image user posted image . in ti si od 21.4. do danes čakala s testom?

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
25.5.2009 21:50:11   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy25

Hojla! Evo, js sm doma...
Zj pa potrjeno, res prosim, da me obarvate v modro...
Sm bla na ultrazvoku, je rekla, da je šlo, kar je blo...tko da...
No, rekla je tut, če slučajn ne pride normalna tečka, je možn, da mam izvenmaternično...sam pomoje ne...
Bom zj spremljala...
Z možekom bova pa ta mesec spet pridno slončkala...pa bo drug mesec!!!
Ane?

Ojej user posted image user posted image user posted image user posted image . To pa ni lepo prebrat. Samo potolaži se, da je verjetno blo s pikico kaj narobe, pa se je sama izločila. Bo pa naslednji mesec, boš vidla.

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
25.5.2009 22:27:34   
Nalina
IZVIRNO SPOROČILO: Hana76

Urša, luna, hvala vama za čestitke!

Punce, če je meni uspelo po tolikem času, bo tudi vama. Sigurno! Dve leti pa pol, zdaj pa brez kakršnihkoli medicinskih posegov (12.6. sva naročena na 1. razgovor!).

Mogoče je dobro, da ne bereta preveč foruma, ker si potem - no, vsaj jaz sem bila, še dosti huje razočaran, če pa prav tisti mesec ni nič. Ne iščita znakov - meni se še zdaj zdi, da bo zdaj zdaj priteklo, pa (upam!) mi ne bo, prejšnji mesec pa sem bila prepričana, da sem user posted image  (celo slabo mi je bilo), pa ni bilo potem nič.

To, da sploh ne misliš iz lastnih izkušenj vem, da ni mogoče, se pa da malo zamotit, če se z nečim ukvarjaš (sprehod, kavica s prijatelji, sončenje, šport, kino, karkoli) in nisi preveč na forumu. Sicer vaju zelo rada berem, ne me narobe razumet.

user posted image

user posted image user posted image user posted image Oooo SUPER! Bravo! Naj gre od tu najprej vse tako, kot mora. Zelo hitro in super lahko.

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
25.5.2009 22:30:04   
Nalina
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy25

Hojla! Evo, js sm doma...
Zj pa potrjeno, res prosim, da me obarvate v modro...
Sm bla na ultrazvoku, je rekla, da je šlo, kar je blo...tko da...
No, rekla je tut, če slučajn ne pride normalna tečka, je možn, da mam izvenmaternično...sam pomoje ne...
Bom zj spremljala...
Z možekom bova pa ta mesec spet pridno slončkala...pa bo drug mesec!!!
Ane?

user posted image Tejchy držim pesti, da bo naslednjič ratalo! user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
25.5.2009 22:33:18   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

kliki.nova oblekcauser posted image user posted image user posted image

Ja mal spremembe ne škodi.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
26.5.2009 0:01:20   
tropical
Men dans ni prišla mam pa nek čude rjav izcedek. Joj sam da se ne prikažeuser posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
26.5.2009 7:39:27   
Tiki55
Hana76 ja čestitke!!! Ti kar verjemi in uživaj v user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kadar zanosi "veteranka", sem še posebej veselauser posted image user posted image user posted image user posted image  

sonček85 tvoj Aleksander je pravi princuser posted image

Tejchy in zebra žal mi je, da vama ni uspelouser posted image user posted image user posted image Pošiljam user posted image user posted image user posted image za naslednji krog.

Sicer pa je z mojo M podobno kot je bilo pri vama... Včeraj je bil 10. dan po O in sem imela le zjutraj mali izcedek, danes enako. Bomo videli kaj bo jutri, ko bi se M morala pojaviti v vsem svojem sijaju... En malček upanja mi vseeno ostaja user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
26.5.2009 8:26:39   
S*
Dobro jutro babe žabe!!

Miklarom, danes boš pa videla svojo user posted image  user posted image   user posted image   user posted image . Držim pesti, da bo vse o.k. pa ne pozabi potočat kako je bilo.

Kje ste majske nosečke, še nekaj dni imate, da dvignete povprečje user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
26.5.2009 8:30:48   
nikolinca
bravo punceuser posted image user posted image ta mesec je pa veliko nosečkuser posted image user posted image iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image jast pa že uživam v nosečnosti in kar ne morem verjeti da sem že v 14t jupiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image ostalim puncam želim , da čim prej zagledajo svoje magične pluskeuser posted image navijammmmmmmmmmmmmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
26.5.2009 8:34:43   
miklarom
Hana76 - čestitkeuser posted image user posted image , lepo in mirnouser posted image  ti želim

tejchy - user posted image user posted image user posted image  žal mi je za pikico, sem ti rekla da siuser posted image , le zakaj nisi takoj šla k G. mogoče bi se še dalo rešit, vseeno ti želim da naslednji mesec zagledašuser posted image

S*- no jaz pa počasi pod tuš pol pa v MB na UZ imam ga ob 12.h vam poročam ko pridem nazaj, komaj čakam d avidim svojo pukici in upam da bo vse o.k.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
26.5.2009 8:35:52   
dini
Jutro S*user posted image

Hana čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tejchy in zebra user posted image user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
26.5.2009 8:37:07   
Hana76
Danes mi je končno uspelo naložit fotke, evo:

user posted image

pa še CB:

user posted image ...

No, sicer pa maja še ni konec, tako da držim pesti, da še kateri uspe. user posted image

Tečnobica, ja, se mi nekako ni mudilo, ker sem mislila, da tako ali tako ne bo nič.user posted image user posted image

(odgovor članu nikolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
26.5.2009 8:39:34   
Hana76
Hvala vam vsem! Super ste!

Zdaj pa navijam za vas in bom miklarom pomagala user posted image  poslat k hudiču! (no, za vsaj 9 mesecev) user posted image

Evo, navijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam:                user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
26.5.2009 8:42:21   
Anonimen
jutro!
Tejči user posted image user posted image
Hana čestitkeuser posted image

(odgovor članu Hana76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2021
26.5.2009 8:51:49   
dini
Joj punce kakšna vročinauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
26.5.2009 8:56:09   
Anonimen
jp sam raj mam to kot pa dežuser posted image

(odgovor članu dini)
  Neposredna povezava do sporočila: 2023
26.5.2009 8:57:17   
dini
Ne, ne, to pa že pretiravajouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
26.5.2009 9:06:48   
Chi_Pita
Dobro jutro punce ...
pa kaj jaz to berem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej ne morem verjet Hana76 ... čestitke iz srca pa user posted image user posted image user posted image da bo nosečnost potekala kot mora!user posted image

Tejchy in zebra user posted image vama pa pošiljam košaro user posted image user posted image user posted image ... bo junija vsem uspelo  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

miklarom ti pa lepo opravi na pregledu ... iiii ke lepo user posted image user posted image user posted image

sonček85 sam tvoj fantek je pa res pravi cukerček user posted image

tropical
držim pesti, da se ne ulije! user posted image user posted image user posted image

Borkice navijam da bo katera od vas še popravila statistiko, čeprav je pogled nanjo prav lep ... user posted image user posted image user posted image
V lj je padala toča? ... pa kdaj user posted image Za jutri je pa pri nas na obali napovedana tramontana ... pa sej ne moreš verjet, kaj nam ta narava dela ... user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.