|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2009
25.5.2009 16:17:34   
pižmovka
Ste se pa razpisale! user posted image Tejchy25 držim pesti!user posted image
Js pa vsake tuk hodim čekirat na wc če je že user posted image . Zaenkrat je še upanje, da je šla v milkaromino klet!! user posted image
Taki ljudje res niso pol pi... hladne vode vredni! user posted image Škoda se preveč obremenjevat s takimi! Kr neki... Larilu ti se kar lepo deblaj v trebuščk! Sej to poeni da user posted image lepo raste in je zdrav! Uni osebki ki v nosečnosti preveč gledajo na linijo si sploh ne zaslužjo bit user posted image , ker škodujejo user posted image ! To mi gre res na živce!user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
25.5.2009 16:21:42   
sonček85
larilu.pa boli te đorđ kaj pravjo drugi ,važno je da se tri dobro počutiš ,da je bebi zdrav in da te dragi sprejema tako kot si.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
25.5.2009 16:22:42   
Anonimen
sej men dol maha sam problem je v tem k mislijo da me bodo s takimi izjavami prizadel mi pa v resnic dol maha,k men ni problem priznat da sem mela težave s  prehranjevanjem pač sm mela ful težko obdobje in sem se zatekla k temu da nisem jedla in potem sem rabila spet neki da me je spametoval in to je bil možek,kile gor al pa dol važn je dam mam jaz mojga cukrčka mejhnga pa moža za drugo mi pa več al manj dol maha user posted image

(odgovor članu pižmovka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1978
25.5.2009 16:25:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

larilu.pa boli te đorđ kaj pravjo drugi ,važno je da se tri dobro počutiš ,da je bebi zdrav in da te dragi sprejema tako kot si.

točn tko,pa tud če me on ne bi men je važn da sm sama seb dost to sm se v nosečnosti naučila da mi otrok več pomen kot kdorkoli zato mi je on na prvem mestuuser posted image
men je tko vroče da mam občutek da se bom vsak cajt stopila k sladoledna lučkauser posted image
nč grem zdele še mal vn pogledat kaj moja dva fanta počnetauser posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1979
25.5.2009 16:27:36   
witto
larilu,imava -sva imele dokaj podoben problem, samo tudi jas sem se potem spametovala. Zato,mi je prav malo mar,za tiste ki so se,in se še vedno delajo pametne. Jas se počutim dobro, in drugi se lahko "slikajo"user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
25.5.2009 16:58:51   
LUNA83
Tejchy držim pesti,...

Čakamo +

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
25.5.2009 17:21:05   
miklarom
Tejchy25 - držim vse tačke kolkor jih imam in navijamuser posted image user posted image user posted image da bo vse vredu in da siuser posted image

oh, moj babe žabe kolk me moriteuser posted image , s tem, nič več konec je srečno vsemuser posted image user posted image , men je tolk še slabo da komaj diham hudiča me j.....user posted image , ta mi bo pa dal vetra, pa kar naj samo da raste v meni, bom že prenesla te njegoveuser posted image

no pri nas je malo deževalo samo ohladilo se pa niuser posted image

witto - ja doma sem vmes med hmeljemuser posted image  in pivu ja prideš na kakšnega fajn ohlajenegauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
25.5.2009 18:14:03   
Hana76
Drage soupajoče!

Kot se vidi iz seznama za maj, sem jo nepričakovala 21.4. In ker nimam čisto rednih, mi je uspelo vzdržati do danes...

Danes pa sem šla kupit kar dva testa (Chech it in Clearblue), da potrdim, da itak spet nisem noseča in po prvem se mi nariše testa črtica!

To je bilo okoli 15h, pol sem pa hodila naokoli, ker itak nisem dojela, šla s user posted image na sprehod in se odločila, da bom zjutraj delala še CB...

In seveda nisem zdržala - tudi CB mi je pokazal očiten +!

Trenutno še ne dojemam, zdi se mi, kot da ne more biti res...

Ženske, veste, da sva se trudila že dve leti in pol?! In danes sem prvič v življenju zagledala user posted image , + .

Sploh ne morem verjet...user posted image user posted image

Če bom našla kabelček, vam prilepim slikici, ker se mi zdi, da me more nekdo uščipniti!!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
25.5.2009 18:15:57   
Hana76
Aja, od vznemirjenosti sem čisto pozabila:

hvala vam vsem, da ste navijale, me tolažile, upale z mano in mi bile v oporo, super ste!

Ko bom malo prišla k sebi, vam povem svoj recept...user posted image

Joj, sploh ne morem verjet!user posted image

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
25.5.2009 18:31:09   
MiniMiska
Hana76user posted image user posted image user posted image - kako lepo, zdaj pa le pazi nase in na svojo pikico in ko prideš k sebi, nam hitro zaupaj recept.

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
25.5.2009 18:36:39   
Kliki
Hana76 ISKRENE ČESTITKE ZA PLUSEK.

Recept pa nam le prosim zaupaj da še nam uspe.
Zdaj pa uživaj user posted image  in da čez osem mesecev k sebi priviješ svojga user posted image .

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
25.5.2009 18:44:19   
Tejchy25
Hojla! Evo, js sm doma...
Zj pa potrjeno, res prosim, da me obarvate v modro...
Sm bla na ultrazvoku, je rekla, da je šlo, kar je blo...tko da...
No, rekla je tut, če slučajn ne pride normalna tečka, je možn, da mam izvenmaternično...sam pomoje ne...
Bom zj spremljala...
Z možekom bova pa ta mesec spet pridno slončkala...pa bo drug mesec!!!
Ane?

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
25.5.2009 18:48:32   
Kliki
Škoda da ti ni uspelo user posted image .
Ja bo pa naslednji mesec bolje za tebe in za mene.

Mene je tala moja tečka tolk v slabo voljo spravla ta mesec da me vsaka najmanjša stvar k mi jo nekdo reče in mi ne paše spravi v jok.

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
25.5.2009 19:10:47   
witto
miklarom, že user posted image  za eno fajn ohlajeno pivo,bom imela še več mlekauser posted image user posted image . Tejchyuser posted image user posted image user posted image ,škoda,res mi je žal  zateuser posted image . vendar user posted image user posted image user posted image  za optimizem, kar veselo na delouser posted image user posted image user posted image ,in user posted image  vama ne uideuser posted image . Hana76 pa bravo za plusekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
25.5.2009 19:15:26   
S*
Hana76 user posted image  user posted image  user posted image iskrene čestitke!

Tejchy user posted image user posted image user posted image

Kliki, pogumno, vem da je hudo, ampak saj veš V sanje je treba verjet, da se ti nekoč uresničijo.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
25.5.2009 19:17:58   
Kliki
Ja vem samo me vsake toliko ful sesuje pa še mojega dragega skoraj nič ne vidim in to vse skupaj še pospeši moje stanje.
Grem pa z optimizmom naprej.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
25.5.2009 19:21:12   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Ja vem samo me vsake toliko ful sesuje pa še mojega dragega skoraj nič ne vidim in to vse skupaj še pospeši moje stanje.
Grem pa z optimizmom naprej.

user posted image   user posted image   user posted image tako se govori. Vem, da ti dragega ne moremo nadomestiti, lahko pa malo počvekamo, da ti ne bo tako dolgčas.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
25.5.2009 19:23:02   
Kliki
Ja tako je dragega mi ne morete nadomestiti mi pa veliko pomeni ko vas pridem prebrat in malo čvekamo.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
25.5.2009 19:29:41   
S*
Jaz bom tudi sedaj 2 dni sam, gre moj dragi službeno v beograd. Se pa zna zgodit da bova sfalila O, ker mi le ta zamuja.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
25.5.2009 19:31:54   
Kliki
Oh S* to pa ni fajen slišat ti kar user posted image  nekaj dni prej pa potem ko pride pa mogoče vse eno kaj nauser posted image .

Saj vse kako pravim upanje umre zadnje.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
25.5.2009 19:48:10   
S*
ja sem mu že napovedala, da mu danes poslovilno user posted image ne uide in v sredo, ko pride nazaj tudi ne, pa čeprav bo vmes spal od utrujenosti user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
25.5.2009 19:50:09   
Kliki
Ja tako se govori.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
25.5.2009 20:07:29   
ursa30
hana76, kaj jst to vidm?! iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa zaupaj nam prosim recept user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
25.5.2009 20:20:09   
LUNA83
TEJCHY25  žal mi je! sej bo, z optimizmom naprej!

HANA76 uauuu super!!! Kakšna lepa novica!!!! juhuhuh zdaj pa le čuvaj,..tebe in tvojo pikico,.. pa maksimalno uživaj

Čakamo +

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
25.5.2009 20:20:24   
sonček85
hana:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Larilu.tko kot si rekla ,otrok je nabolj pomemben in nič druga
kliki.nova oblekcauser posted image user posted image user posted image
tejchy.user posted image user posted image pa ne no to ni feruser posted image user posted image
pojdi pogumno naprej in naj se čim prej pokaže plusek

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.