|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 19. del
26.5.2009 8:49:21   
bobika
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

jutro

Pravijo ne hvali dneva pred nočjo..sem se hvalila da ni nič kašljal Nejc po mleku, no ob 1.15 je zaćel nabijat in nabijal 2 uri, sem se kr zjokala zraven..
Danes sem ga za v vrtec namazala še z materino dušico, pa upam da bo to kaj pomagalo, ker res nisem več pametna kaj naj mu še dam.

Kako ste kaj ostali spali?

Toče pri nas ni bilo, je pa nežno deževalo celih 15 minutuser posted image

Tudi vam želim, da se ta kašelj čimprej umiri.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
26.5.2009 8:53:42   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: bobika

Bogi vi. To pa ga mora res nekaj konkretno mučiti, da tako slabo spi. Super, da boš imela vsaj možekovo pomoč.user posted image user posted image

Veš, pa ravno je en cel teden prekrasno spal... Zbujal se je le nekajkrat, samo malo spil, vzel dudko in spal naprej. Zdaj pa spet sr.anje... user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
26.5.2009 8:54:28   
špelin@

jutro

Pravijo ne hvali dneva pred nočjo..sem se hvalila da ni nič kašljal Nejc po mleku, no ob 1.15 je zaćel nabijat in nabijal 2 uri, sem se kr zjokala zraven..
Danes sem ga za v vrtec namazala še z materino dušico, pa upam da bo to kaj pomagalo, ker res nisem več pametna kaj naj mu še dam.

Kako ste kaj ostali spali?

Toče pri nas ni bilo, je pa nežno deževalo celih 15 minutuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
26.5.2009 8:55:03   
mmoojjccaa
Dobro jutro vsem mamicam in user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
26.5.2009 8:55:44   
bobika
Mi smo spali kr dobro. Se je sicer že pol desetih zbudil in jokal. Ni pomagalo druga kot flaška mleka. Nato pa še ob pol dveh ena user posted image . Ob pol šestih pa je pristal v moji postelji.
Nevem kdaj se bo končalo to nočno hranjenje user posted image .

Imama še eno težavo. Kot že od začetka s hrano. Anžetu še vedno vse oz. večina miksam. Kakor dobi kak košček ne je več dalje. Redko so izjeme, ko poje kakšno juhico brez pasiranja. Je tako občutljiv, da mi tudi tisto vrhnjo plast na skuticah ven špuka, če jo dobi. Da bi kakšen kruh jedel ni šans. Tudi sadje mora biti čisto zmiksano.
Manca je že pri 10 mesecih jedla vse brez pasiranja, pa ni imela niti enega zobka. Ta pa komplicira v nedogled.
Ima katera kakšen nasvet kako ga odvaditi tega? Sem že poskušala, da mu majn sasiram, pa je začel ven metati in potem niti jesti noče več.
A največja ironija je, da čips in prestice tako lepo poje, pa ga nič ne moti, da je trdo user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
26.5.2009 8:56:56   
mmoojjccaa
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Bogi vi. To pa ga mora res nekaj konkretno mučiti, da tako slabo spi. Super, da boš imela vsaj možekovo pomoč.user posted image user posted image

Veš, pa ravno je en cel teden prekrasno spal... Zbujal se je le nekajkrat, samo malo spil, vzel dudko in spal naprej. Zdaj pa spet sr.anje... user posted image

bogi user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
26.5.2009 9:10:20   
jana81

Mi smo spali kr dobro. Se je sicer že pol desetih zbudil in jokal. Ni pomagalo druga kot flaška mleka. Nato pa še ob pol dveh ena user posted image . Ob pol šestih pa je pristal v moji postelji.

tud mene to zanima, čeprav včeraj je jedel samo ob 11h (pred tem ni imel niti večerje, ker je v avtu zaspal), pa potem ob 8h zajtrk v vrtcu

Imama še eno težavo. Kot že od začetka s hrano. Anžetu še vedno vse oz. večina miksam. Kakor dobi kak košček ne je več dalje. Redko so izjeme, ko poje kakšno juhico brez pasiranja. Je tako občutljiv, da mi tudi tisto vrhnjo plast na skuticah ven špuka, če jo dobi. Da bi kakšen kruh jedel ni šans. Tudi sadje mora biti čisto zmiksano.
Manca je že pri 10 mesecih jedla vse brez pasiranja, pa ni imela niti enega zobka. Ta pa komplicira v nedogled.
Ima katera kakšen nasvet kako ga odvaditi tega? Sem že poskušala, da mu majn sasiram, pa je začel ven metati in potem niti jesti noče več.

mogoče bo že jedel ko bo lačen.. ti ne znam svetovat, ker Nejcu že kr nekaj časa dajem koščke, ker tud v vrtcu ne dobijo pasirano.. začela sem pa s takimi mehkimi jedmi,recimo banana, marelice...
A največja ironija je, da čips in prestice tako lepo poje, pa ga nič ne moti, da je trdo user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
26.5.2009 9:24:16   
Anitka
Dobro jutro!
Pa je naporen dan za nami, pa še računalnik oz. RR-ja me nekaj zaj... zato sem zadnje dni malce odsotna. Upam, da se bo kmalu pošlihtalo to, da bom naložila kakšne nove fotke od včeraj.

Zdaj pa šibava v posvetovalnico. Dobili bomo tudi pikicouser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
26.5.2009 9:38:44   
bobika

tud mene to zanima, čeprav včeraj je jedel samo ob 11h (pred tem ni imel niti večerje, ker je v avtu zaspal), pa potem ob 8h zajtrk v vrtcu

mogoče bo že jedel ko bo lačen.. ti ne znam svetovat, ker Nejcu že kr nekaj časa dajem koščke, ker tud v vrtcu ne dobijo pasirano.. začela sem pa s takimi mehkimi jedmi,recimo banana, marelice...

Banano sem mu ravno včeraj dajala in sem jo dajala v koščkih oz. sem jo postrgala pa je več šlo ven kot pa not user posted image . Vsak košček si z roko ven pobere.
Lačen sigurno je, to sem prepričana. Ampak njemu se mora na polno dogajat, da je. Lahko bi bil cel dan brez hrane, pa se ne bi spomnil, da je lačen user posted image
Saj to me skrbi, kako bo v vrtcu. Upam, da se bo do septembra navadil. Oz navadit se mora v enem mesecu, ker potem gremo na morje in imamo ai.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
26.5.2009 9:57:13   
mmoojjccaa
Tajda tudi nemara goste hrane naprimer rižote ali krompirjovih svalkou kar se pa tiče enolončnic da z vilico pretlačim in dam maloveč tekočine pa je ,najrajši ima govejo juho korenček in karfjolo in natanko narezan meso,samo zdej zadnje dva tedna pa se ji upira hrana mogoče zaradi vročine dones imava posvetovalnico pa bom malo prašala banano pa lepo je tako da jo odgrizne.Zdej ko je dobila še dva zobka zgoraj jo tudi malo boti ker preveč odgrizne se mora navadit.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
26.5.2009 10:11:13   
jana81

Banano sem mu ravno včeraj dajala in sem jo dajala v koščkih oz. sem jo postrgala pa je več šlo ven kot pa not user posted image . Vsak košček si z roko ven pobere.
Lačen sigurno je, to sem prepričana. Ampak njemu se mora na polno dogajat, da je. Lahko bi bil cel dan brez hrane, pa se ne bi spomnil, da je lačen user posted image
Saj to me skrbi, kako bo v vrtcu. Upam, da se bo do septembra navadil. Oz navadit se mora v enem mesecu, ker potem gremo na morje in imamo ai.

a veš da tud Nejc včasih daje vse ven iz ust, kar mu dam, al pa odgrizne kruh ga prežveči in da ven, no je imel obdobje ko je delal to vsak dan, zdej pa le še občasnio jelje ven iz ust in si tlači nazaj..daj mu koščke na mizo in naj si sam jemlje pa daje v usta, mogoče jih bo najprej zmetal na tla , ampak se bo naveličal in tud dal v usta..

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
26.5.2009 10:11:16   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa

Tajda tudi nemara goste hrane naprimer rižote ali krompirjovih svalkou kar se pa tiče enolončnic da z vilico pretlačim in dam maloveč tekočine pa je ,najrajši ima govejo juho korenček in karfjolo in natanko narezan meso,samo zdej zadnje dva tedna pa se ji upira hrana mogoče zaradi vročine dones imava posvetovalnico pa bom malo prašala banano pa lepo je tako da jo odgrizne.Zdej ko je dobila še dva zobka zgoraj jo tudi malo boti ker preveč odgrizne se mora navadit.

meni se tudi zdi da jih vročina odvrača od hrane, ker men je Nejc prej vse lepo jedel, zdej se pa kr neki zmrduje, včasih pr meni noče jest,al pa poje 5 nžlič, pol pa greva ven in pri babici poje pol krožnika recimo testenin, in to z roko

(odgovor članu mmoojjccaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
26.5.2009 10:13:38   
suzy85
ANJA-TIA (edinaos)
MATEVŽ (valentina 2006)
VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN!
user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu mmoojjccaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
26.5.2009 10:37:19   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

ANJA-TIA (edinaos)
MATEVŽ (valentina 2006)
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
26.5.2009 10:45:41   
suzy85
špelin@ user posted image user posted image user posted image za nespanje! pa tako lepo je blo, ne?

jana user posted image user posted image user posted image  za nejca! ti boš res doktorirala zraven njegovega kašlja! bošček mali!

barbaw user posted image user posted image user posted image  za službo!

bobika kot so ti že druge rekle, daj mu koščke predenj. večina bo šla na tla, nekaj bo pa ziher tudi v ustih ostalo. se bo že navadil user posted image user posted image user posted image

mmoojjccaa tudi tajdi velik koš user posted image user posted image user posted image , da bo stopalo ok in se bo začela postavljati na nogice!

sem bla včeraj na banki, ker sem si mogla it izredni limit zrihtat, pa pri teh stvareh niti ne komplicirajo! so user posted image  starši kolektorje nabavli in bo treba pol prispevat, pa še darilo za birmo bo treba počasi nabavit, dinarčkov pa ni več! user posted image  je šlo samo za zavarovanje avta čez 1.000 eur (s 50% bonifikacije!). zdej je končno user posted image  zaključil s plačevanjem šole, pa birma gre mimo, pol pa upam, da se tudi pri nama finančno stanje malo popravi

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
26.5.2009 10:47:07   
jana81

ANJA-TIA (edinaos)
MATEVŽ (valentina 2006)
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
26.5.2009 10:47:32   
barbaw
Uspelo nam je dobiti vrtec in gre Maja 1.9. Jeeeeejjjjjj!!!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa kile so mi padle dol za 2,5. user posted image user posted image user posted image  še malo mi manjka do 5... Še en takle teden pa bom tam kjer sem bila s kilami. user posted image  Potem pa bo treba pazit, da mi ne pobegnejo.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
26.5.2009 10:48:12   
špelin@

ANJA-TIA (edinaos)
MATEVŽ (valentina 2006)

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
26.5.2009 10:48:29   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Uspelo nam je dobiti vrtec in gre Maja 1.9. Jeeeeejjjjjj!!!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa kile so mi padle dol za 2,5. user posted image user posted image user posted image  še malo mi manjka do 5... Še en takle teden pa bom tam kjer sem bila s kilami. user posted image  Potem pa bo treba pazit, da mi ne pobegnejo.

user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
26.5.2009 10:48:46   
barbaw
jana a si kaj razmišljala, če je Nejc na kaj alergičen, ker toliko kašlja. Jaku se vse na pljučih pozna, pa mojemu tudi.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
26.5.2009 10:49:02   
špelin@
Prišli od P: vnetje ušes, dobil AB user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
26.5.2009 10:52:03   
barbaw

božček, ni čudno, da ni mogel spat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
26.5.2009 10:54:49   
tana7
Pozdravljene!

Samo toliko se javim, da vas pozdravim - me je včeraj en sms spomnil na vasuser posted image

nič ne vem, kako ste, ker nisem nič brala

upam, da ste OK in da vaši sončki lepo rastejo
pa čestitke vsem za 1. svečkouser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
26.5.2009 11:02:00   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

user posted image user posted image user posted image  za vrtec in minus kilce! da nam ne boš preveč shujšala!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
26.5.2009 11:02:24   
suzy85

bošček! user posted image user posted image user posted image  za gregija! vročine pa nima?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?