jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: bobika IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: bobika Mi smo spali kr dobro. Se je sicer že pol desetih zbudil in jokal. Ni pomagalo druga kot flaška mleka. Nato pa še ob pol dveh ena . Ob pol šestih pa je pristal v moji postelji. Nevem kdaj se bo končalo to nočno hranjenje . tud mene to zanima, čeprav včeraj je jedel samo ob 11h (pred tem ni imel niti večerje, ker je v avtu zaspal), pa potem ob 8h zajtrk v vrtcu Imama še eno težavo. Kot že od začetka s hrano. Anžetu še vedno vse oz. večina miksam. Kakor dobi kak košček ne je več dalje. Redko so izjeme, ko poje kakšno juhico brez pasiranja. Je tako občutljiv, da mi tudi tisto vrhnjo plast na skuticah ven špuka, če jo dobi. Da bi kakšen kruh jedel ni šans. Tudi sadje mora biti čisto zmiksano. Manca je že pri 10 mesecih jedla vse brez pasiranja, pa ni imela niti enega zobka. Ta pa komplicira v nedogled. Ima katera kakšen nasvet kako ga odvaditi tega? Sem že poskušala, da mu majn sasiram, pa je začel ven metati in potem niti jesti noče več. mogoče bo že jedel ko bo lačen.. ti ne znam svetovat, ker Nejcu že kr nekaj časa dajem koščke, ker tud v vrtcu ne dobijo pasirano.. začela sem pa s takimi mehkimi jedmi,recimo banana, marelice... A največja ironija je, da čips in prestice tako lepo poje, pa ga nič ne moti, da je trdo Banano sem mu ravno včeraj dajala in sem jo dajala v koščkih oz. sem jo postrgala pa je več šlo ven kot pa not . Vsak košček si z roko ven pobere. Lačen sigurno je, to sem prepričana. Ampak njemu se mora na polno dogajat, da je. Lahko bi bil cel dan brez hrane, pa se ne bi spomnil, da je lačen Saj to me skrbi, kako bo v vrtcu. Upam, da se bo do septembra navadil. Oz navadit se mora v enem mesecu, ker potem gremo na morje in imamo ai. a veš da tud Nejc včasih daje vse ven iz ust, kar mu dam, al pa odgrizne kruh ga prežveči in da ven, no je imel obdobje ko je delal to vsak dan, zdej pa le še občasnio jelje ven iz ust in si tlači nazaj..daj mu koščke na mizo in naj si sam jemlje pa daje v usta, mogoče jih bo najprej zmetal na tla , ampak se bo naveličal in tud dal v usta..