Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 25.5.2009 21:07:43
|
|
|
|
bobika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: bobika tiste, ki ste pogledale moje slikice, kaj se vidi velika slika, če klikneš na majhno? Ne Najbrž bi morala biti prijavljena na FB in med tvojimi prijatelji So pa zelo lepe fotke hvala. Bom drugič na shrani.si dala . Poskušam pač, na čimlažji način
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 25.5.2009 21:08:00
|
|
|
|
nia5
|
Tako, zdaj pa bo počasi meso pečeno, če verjamete ali ne, mi sedaj pečemo na žaru (na terasi), ni blo časa čez dan , Nia že spi, mi pa se gremo mastit in kako pivce v miru spit, pridem mogoče še kaj pokukat, čauči
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 25.5.2009 21:09:36
|
|
|
|
nia5
|
Jaz pa sem pozabila dat slikice iz Niinega roj dne gor , bom jih jutri naložila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 25.5.2009 21:11:59
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: bobika IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa Lep dobr dan vsem skupaj tudi tebi, kako ste kej??? Kako je kej Tajda??? še kr hodiva na fizoterapijo dvakrat na teden hodi še ne upam da se bo vredu vse končalo Za hojo ima še čas Do kdaj imaš ti porodniško? mafi, kako je kaj v službi? podalšano imam do 28.7. Glede na vse, kar sta s Tajdo dali skozi, je kar premalo to je res ,anpak je bolš to kot pa nič,sej če popravici povem sem kr naveličana že doma bit tko da po eni strani komi čakam da grem nazaj med drušno Kaj pa je narobe s Tajdo, da hodita na fizioterapije? Sem bol redko brala, pa ne vem. [/quote Dvakrat je bila operirana na ahilovi tetivi je imela prekratko mišico.Od rojstva pa lohka rečem pol leta z malo presletka umes je imela nogo v gipsu.Zdej pa nima še tistega ravnotežja kot bi ga morala imeti pri enem letu starosti,ta ko da doma vsakdan razgibavava nogico in še dvakrat nateden hodiva na fizoterapijo.ima pa nažalost zaradi tega levo stopalo manjše kot desno,a bo še hvala bogu da je samo to ko vidiš druge otročke tam v bolnici veš da sva jo dobro odnesli da je samo to Pogumna punčica z enkratno, srčno mamico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 25.5.2009 21:12:09
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dober večer. Najprej čestitke vsem malčkom, ki so praznovali v teh dneh. Jaz imam gužvo in sploh ne utegnem več pisat. Danes sem 2x letela v službo, ker smo imeli popoldan še nek aktiv, tako, da sem danes Vida vidla vsega skupaj pol ure , ob 19h sem prišla komaj domov, 19.30 je pa Videk šel spat. Ga je babica že skopala in je bil že v pižami. Sedaj pa grem še jaz pod tuš, potem še ene cote dam prat, ene obesim in mogoče še priletim kaj pogledat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 25.5.2009 21:12:13
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Da ne pozabim napisat, v soboto se je začel Videk spuščat in dela prve samostojne korake. Čisto shodil še ni, se pa spušča.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 25.5.2009 21:12:54
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ravnokar sem sestavila jedilnike za na dopustu, se veselim kot majhen otrok Jaz bi se tudi, pa ne gremo na dopust , je zamenjal službo, dopusta kr tako ne bo dobil, pa še finance ne vem če bi bile, pa drugo leto Mogoče pa boste tekom poletja vseeno vsaj za vikend kam skočili
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 25.5.2009 21:13:15
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Tako, zdaj pa bo počasi meso pečeno, če verjamete ali ne, mi sedaj pečemo na žaru (na terasi), ni blo časa čez dan , Nia že spi, mi pa se gremo mastit in kako pivce v miru spit, pridem mogoče še kaj pokukat, čauči Uživajte in dober tek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 25.5.2009 21:16:18
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Da ne pozabim napisat, v soboto se je začel Videk spuščat in dela prve samostojne korake. Čisto shodil še ni, se pa spušča. bravo Videk. Kmalu se boš pridružil klubu "samostojnih" hroščkov!!!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 25.5.2009 21:16:46
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: bobika tiste, ki ste pogledale moje slikice, kaj se vidi velika slika, če klikneš na majhno? ne
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 25.5.2009 21:17:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: mafi kok fajn peskovnik se strinjam pa kako lepa okolica imate zelo veliko prostora okoli hiše hvala imamo pa ogromno prostora okrog hiše
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 25.5.2009 21:18:53
|
|
|
|
mmoojjccaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: bobika IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: bobika IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa Lep dobr dan vsem skupaj tudi tebi, kako ste kej??? Kako je kej Tajda??? še kr hodiva na fizoterapijo dvakrat na teden hodi še ne upam da se bo vredu vse končalo Za hojo ima še čas Do kdaj imaš ti porodniško? mafi, kako je kaj v službi? podalšano imam do 28.7. Glede na vse, kar sta s Tajdo dali skozi, je kar premalo to je res ,anpak je bolš to kot pa nič,sej če popravici povem sem kr naveličana že doma bit tko da po eni strani komi čakam da grem nazaj med drušno Kaj pa je narobe s Tajdo, da hodita na fizioterapije? Sem bol redko brala, pa ne vem. [/quote Dvakrat je bila operirana na ahilovi tetivi je imela prekratko mišico.Od rojstva pa lohka rečem pol leta z malo presletka umes je imela nogo v gipsu.Zdej pa nima še tistega ravnotežja kot bi ga morala imeti pri enem letu starosti,ta ko da doma vsakdan razgibavava nogico in še dvakrat nateden hodiva na fizoterapijo.ima pa nažalost zaradi tega levo stopalo manjše kot desno,a bo še hvala bogu da je samo to ko vidiš druge otročke tam v bolnici veš da sva jo dobro odnesli da je samo to Ojoj boga pupika. Saj nekaj se bo popravilo z vajo kajne. Držim pesti, da bo čimboljše napredovala ja obljubili so mi da bo vse ok če bova tuti doma pridni in razgibavali in to tudi počneva tako da bo moglo bit vse v redu glede stopala ker je manši je pa tako ko stopalo počasi neha rasti kako leto prej zdravo stopalo operirajo da neha rast tako da drugo ki je manjše pride do te velikosti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 25.5.2009 21:19:14
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa Lep dobr dan vsem skupaj tudi tebi, kako ste kej??? Kako je kej Tajda??? še kr hodiva na fizoterapijo dvakrat na teden hodi še ne upam da se bo vredu vse končalo Za hojo ima še čas Do kdaj imaš ti porodniško? mafi, kako je kaj v službi? podalšano imam do 28.7. Glede na vse, kar sta s Tajdo dali skozi, je kar premalo podpišem!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 25.5.2009 21:32:39
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
madonca je gužva tle gor grem rajši pod tuš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 25.5.2009 21:43:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Da ne pozabim napisat, v soboto se je začel Videk spuščat in dela prve samostojne korake. Čisto shodil še ni, se pa spušča. Bravo!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 25.5.2009 21:43:57
|
|
|
|
mmoojjccaa
|
Lepo se imejte mirne sanje vam želim se slišimo jutri
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 25.5.2009 21:47:07
|
|
|
|
barbaw
|
Mi smo ok. Guramo dalje. Otroka sta preživela popoldne brez mene. V službi ni strašne gužve. V službi se počutim kot da ne bi nikoli bila na porodniški. Kako hitro se navadimo na stvari.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 25.5.2009 21:47:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa Lepo se imejte mirne sanje vam želim se slišimo jutri tudi vam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 25.5.2009 21:48:49
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mi smo ok. Guramo dalje. Otroka sta preživela popoldne brez mene. V službi ni strašne gužve. V službi se počutim kot da ne bi nikoli bila na porodniški. Kako hitro se navadimo na stvari. za Jako in Majo!!! pa fino, da se v službi tako dobro znajdeš!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 25.5.2009 21:49:05
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ravnokar sem sestavila jedilnike za na dopustu, se veselim kot majhen otrok Jaz bi se tudi, pa ne gremo na dopust , je zamenjal službo, dopusta kr tako ne bo dobil, pa še finance ne vem če bi bile, pa drugo leto Mogoče pa boste tekom poletja vseeno vsaj za vikend kam skočili To sigurno, za kak dan, dva, da si malo noge v morje namočimo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 25.5.2009 21:49:36
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa Lepo se imejte mirne sanje vam želim se slišimo jutri Enako, nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 25.5.2009 21:49:54
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Jaz se poslavljam......... grem kavč peglat.... potem pa v posteljo...... LAHKO NOČ
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 25.5.2009 21:50:04
|
|
|
|
barbaw
|
SS kako si kaj? Nisem nič na tekočem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 25.5.2009 21:50:35
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mi smo ok. Guramo dalje. Otroka sta preživela popoldne brez mene. V službi ni strašne gužve. V službi se počutim kot da ne bi nikoli bila na porodniški. Kako hitro se navadimo na stvari. Tudi dečica se
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 25.5.2009 21:51:14
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jaz se poslavljam......... grem kavč peglat.... potem pa v posteljo...... LAHKO NOČ Nočko tudi tebi
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?