|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 19. del
25.5.2009 21:53:08   
barbaw
Grem še jaz, ker je treba nekaj jest! user posted image    Nočko!!!!

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
25.5.2009 21:53:18   
nia5
Jaz sem se najedla, zdaj pa se mi je spat začelo. Ne vem če ne bom predčasno pobegnila iz večernega piknika, stuširana sem že, postelja me že nekam mamljivo vabi user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
25.5.2009 21:54:06   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

SS kako si kaj? Nisem nič na tekočem.

ŠE TEBI NA HITRO ODGOVORIM, POTEM PA RES ŠIBAM, ups, caps lock user posted image

pri nas še vedno vse po starem, še vedno sva oba doma, glede firme mojega še vedno nič novega, podan je bil predlog za stečj, samo še vedno ni potrjeno,.... v službi pa je bil nazadnje 4.3user posted image , o danarjo pa rajši niti ne bi govorila user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
25.5.2009 21:54:19   
nia5

Grem še jaz, ker je treba nekaj jest! user posted image    Nočko!!!!

Dober tek in lahko noč user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
25.5.2009 21:55:53   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

ŠE TEBI NA HITRO ODGOVORIM, POTEM PA RES ŠIBAM, ups, caps lock user posted image

pri nas še vedno vse po starem, še vedno sva oba doma, glede firme mojega še vedno nič novega, podan je bil predlog za stečj, samo še vedno ni potrjeno,.... v službi pa je bil nazadnje 4.3user posted image , o danarjo pa rajši niti ne bi govorila user posted image

Sem videla po tv, iz tega se ne bo nič dobrega izcimilo. Za take kot je tvoj user posted image in vas kot družino, bi morala država malo bolje poskrbet user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
25.5.2009 21:58:06   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Sem videla po tv, iz tega se ne bo nič dobrega izcimilo. Za take kot je tvoj user posted image in vas kot družino, bi morala država malo bolje poskrbet user posted image user posted image user posted image user posted image

državo boli k**** če mene vprašaš.
a veš v čem je še finta? tudi če bi moj dobil novo službo, je ne more sprejeti, ker ne more do svoje delovne knjižice, oziroma tudi odpovedi ne more dati, ker v njegovi firmi ni žive duše user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
25.5.2009 22:00:24   
Soncnica Sandra ***
zdej pa res... lahko noč

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 4657
25.5.2009 22:13:08   
nia5

a veš v čem je še finta? tudi če bi moj dobil novo službo, je ne more sprejeti, ker ne more do svoje delovne knjižice, oziroma tudi odpovedi ne more dati, ker v njegovi firmi ni žive duše user posted image

Za bruhat, banda frdamana user posted image user posted image user posted image , se norca delajo iz poštenih ljudi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4658
25.5.2009 22:13:49   
nia5
Tudi jaz bom odpeketala, lepo in mirno nočko vsem user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
25.5.2009 22:28:00   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ravnokar sem sestavila jedilnike za na dopustu, se veselim kot majhen otrok user posted image

lahko malo pošpegam ??

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
25.5.2009 22:28:03   
jana81

lahko zaprosi za dvojnik delovne knjižice..

Neposredna povezava do sporočila: 4661
25.5.2009 22:30:45   
jana81
mi smo bili danes pri tašči na RD-u.. Nejc je zdržal do 20.40. pote, pa v avtu zaspal brez večerje..no doma sem ga samo v postlo preložila, pred 15 minutami se je pa zbudil in se mu naštimala alpsko mlkeo s keksolinom in začuda ni bruhal niti kašljal..tako da bom ta AM vrgla stran, oziroma ker je zapakiran pač naj še bo..
sem pa mojemu spet odvila nogo da sva jo umila, pa mu oteklina še vedno ni šla nazaj..kontrolo ima pa šele 8.6.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
25.5.2009 23:10:09   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: bobika

Še slikice, če mi rata :)
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
26.5.2009 7:16:19   
tilči
Dobro jutro!

Spanje user posted image ,šele ko sem mu dala lekadol,se je umiril.Očitno ga še zobek matrauser posted image
Včeraj zvečer smo imeli točo,k sreči nič hujšega.taščo je skrbelo,da ji ne bo rož stolklo po oknih,mene je pa bolj za šipe,ker je direkt vanje nabijalo.Sosedu je celo hišo namočilo,saj je popoldne popravljal dimnik in je imel streho odprtouser posted image .Zvečer so mu sosedje pomagali zrihtati.

Kopalnica je skoraj pobeljena,samo ena stena še manjka,ker mi je jupola zmanjkalo.Tako da smo šli popoldne v LJ,pa še sandalce za Nejca smo končno dobiliuser posted image Pa še copatke za v vrtec sem mu kupila,ker tiste,ki jih ima sedaj,so prevroči

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
26.5.2009 7:18:29   
tilči

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
26.5.2009 7:19:14   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

mi smo bili danes pri tašči na RD-u.. Nejc je zdržal do 20.40. pote, pa v avtu zaspal brez večerje..no doma sem ga samo v postlo preložila, pred 15 minutami se je pa zbudil in se mu naštimala alpsko mlkeo s keksolinom in začuda ni bruhal niti kašljal..tako da bom ta AM vrgla stran, oziroma ker je zapakiran pač naj še bo..
sem pa mojemu spet odvila nogo da sva jo umila, pa mu oteklina še vedno ni šla nazaj..kontrolo ima pa šele 8.6.

user posted image user posted image user posted image za Nejca

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
26.5.2009 7:20:19   
tilči

Jaz pa sem pozabila dat slikice iz Niinega roj dne gor user posted image , bom jih jutri naložila.

čakamuser posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
26.5.2009 7:22:23   
tilči

Ravnokar sem sestavila jedilnike za na dopustu, se veselim kot majhen otrok user posted image

Jaz bi se tudi, pa ne gremo na dopust user posted image , user posted image je zamenjal službo, dopusta kr tako ne bo dobil, pa še finance ne vem če bi bile, pa drugo leto user posted image

Mogoče pa boste tekom poletja vseeno vsaj za vikend kam skočili user posted image

tudi pri nas še ni jasno,kdaj bomo šli na morjeuser posted image .Ker ne morem kar uletet v službo,pa takoj na dopust.So punce celo leto delale in imajo prednost.Pa saj se bo našel kakšen frej termin.Za vikend pa obvezno se malo namočituser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
26.5.2009 7:37:37   
suzy85
user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
26.5.2009 8:28:23   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

user posted image

tudi tebi

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
26.5.2009 8:30:38   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Spanje spet na nuli user posted image Jezus, kako je ponoči mali vreščal!!!!!! In koliko časa user posted image Očitno ga nekaj fajn matra, ker mu niti Calpol ni pomagal... Zdajle (po jutranji ariji) izmučen dremlje. Po pol deseti bom poklicala k P. Lahko bi bili zobki (ima vse napeto) ali pa ušesa, ker se grabi in beza s prsti po njih...

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
26.5.2009 8:30:55   
jana81
jutro

Pravijo ne hvali dneva pred nočjo..sem se hvalila da ni nič kašljal Nejc po mleku, no ob 1.15 je zaćel nabijat in nabijal 2 uri, sem se kr zjokala zraven..
Danes sem ga za v vrtec namazala še z materino dušico, pa upam da bo to kaj pomagalo, ker res nisem več pametna kaj naj mu še dam.

Kako ste kaj ostali spali?

Toče pri nas ni bilo, je pa nežno deževalo celih 15 minutuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
26.5.2009 8:32:47   
jana81

Spanje spet na nuli user posted image Jezus, kako je ponoči mali vreščal!!!!!! In koliko časa user posted image Očitno ga nekaj fajn matra, ker mu niti Calpol ni pomagal... Zdajle (po jutranji ariji) izmučen dremlje. Po pol deseti bom poklicala k P. Lahko bi bili zobki (ima vse napeto) ali pa ušesa, ker se grabi in beza s prsti po njih...

a ne kako bo fajn ko bodo znali povedat kaj jim je? tile ušeski so katastrofa, ali pa grlo, ker sploh ne veš kdaj jih boli.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
26.5.2009 8:42:30   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

a ne kako bo fajn ko bodo znali povedat kaj jim je? tile ušeski so katastrofa, ali pa grlo, ker sploh ne veš kdaj jih boli.

Točno tako!!!

Mali se je ravnokar zbudil izredno dobre volje in se začel smejat user posted image Zdaj mu user posted image daje zajtrk - vzel je dopust, ker je preveč podrt, da bi šel v službo. Na srečo so danes vsi sodelavci "na broju" in lahko manjka.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
26.5.2009 8:48:10   
bobika
Bogi vi. To pa ga mora res nekaj konkretno mučiti, da tako slabo spi. Super, da boš imela vsaj možekovo pomoč.user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?