Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 25.5.2009 21:53:08
|
|
|
|
barbaw
|
Grem še jaz, ker je treba nekaj jest! Nočko!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 25.5.2009 21:53:18
|
|
|
|
nia5
|
Jaz sem se najedla, zdaj pa se mi je spat začelo. Ne vem če ne bom predčasno pobegnila iz večernega piknika, stuširana sem že, postelja me že nekam mamljivo vabi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 25.5.2009 21:54:06
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw SS kako si kaj? Nisem nič na tekočem. ŠE TEBI NA HITRO ODGOVORIM, POTEM PA RES ŠIBAM, ups, caps lock pri nas še vedno vse po starem, še vedno sva oba doma, glede firme mojega še vedno nič novega, podan je bil predlog za stečj, samo še vedno ni potrjeno,.... v službi pa je bil nazadnje 4.3 , o danarjo pa rajši niti ne bi govorila
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 25.5.2009 21:54:19
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Grem še jaz, ker je treba nekaj jest! Nočko!!!! Dober tek in lahko noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 25.5.2009 21:55:53
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw SS kako si kaj? Nisem nič na tekočem. ŠE TEBI NA HITRO ODGOVORIM, POTEM PA RES ŠIBAM, ups, caps lock pri nas še vedno vse po starem, še vedno sva oba doma, glede firme mojega še vedno nič novega, podan je bil predlog za stečj, samo še vedno ni potrjeno,.... v službi pa je bil nazadnje 4.3 , o danarjo pa rajši niti ne bi govorila Sem videla po tv, iz tega se ne bo nič dobrega izcimilo. Za take kot je tvoj in vas kot družino, bi morala država malo bolje poskrbet
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 25.5.2009 21:58:06
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw SS kako si kaj? Nisem nič na tekočem. ŠE TEBI NA HITRO ODGOVORIM, POTEM PA RES ŠIBAM, ups, caps lock pri nas še vedno vse po starem, še vedno sva oba doma, glede firme mojega še vedno nič novega, podan je bil predlog za stečj, samo še vedno ni potrjeno,.... v službi pa je bil nazadnje 4.3 , o danarjo pa rajši niti ne bi govorila Sem videla po tv, iz tega se ne bo nič dobrega izcimilo. Za take kot je tvoj in vas kot družino, bi morala država malo bolje poskrbet državo boli k**** če mene vprašaš. a veš v čem je še finta? tudi če bi moj dobil novo službo, je ne more sprejeti, ker ne more do svoje delovne knjižice, oziroma tudi odpovedi ne more dati, ker v njegovi firmi ni žive duše
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 25.5.2009 22:00:24
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
zdej pa res... lahko noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 25.5.2009 22:13:08
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw SS kako si kaj? Nisem nič na tekočem. ŠE TEBI NA HITRO ODGOVORIM, POTEM PA RES ŠIBAM, ups, caps lock pri nas še vedno vse po starem, še vedno sva oba doma, glede firme mojega še vedno nič novega, podan je bil predlog za stečj, samo še vedno ni potrjeno,.... v službi pa je bil nazadnje 4.3 , o danarjo pa rajši niti ne bi govorila Sem videla po tv, iz tega se ne bo nič dobrega izcimilo. Za take kot je tvoj in vas kot družino, bi morala država malo bolje poskrbet državo boli k**** če mene vprašaš. a veš v čem je še finta? tudi če bi moj dobil novo službo, je ne more sprejeti, ker ne more do svoje delovne knjižice, oziroma tudi odpovedi ne more dati, ker v njegovi firmi ni žive duše Za bruhat, banda frdamana , se norca delajo iz poštenih ljudi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 25.5.2009 22:13:49
|
|
|
|
nia5
|
Tudi jaz bom odpeketala, lepo in mirno nočko vsem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 25.5.2009 22:28:00
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ravnokar sem sestavila jedilnike za na dopustu, se veselim kot majhen otrok lahko malo pošpegam ??
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 25.5.2009 22:28:03
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** državo boli k**** če mene vprašaš. a veš v čem je še finta? tudi če bi moj dobil novo službo, je ne more sprejeti, ker ne more do svoje delovne knjižice, oziroma tudi odpovedi ne more dati, ker v njegovi firmi ni žive duše lahko zaprosi za dvojnik delovne knjižice..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 25.5.2009 22:30:45
|
|
|
|
jana81
|
mi smo bili danes pri tašči na RD-u.. Nejc je zdržal do 20.40. pote, pa v avtu zaspal brez večerje..no doma sem ga samo v postlo preložila, pred 15 minutami se je pa zbudil in se mu naštimala alpsko mlkeo s keksolinom in začuda ni bruhal niti kašljal..tako da bom ta AM vrgla stran, oziroma ker je zapakiran pač naj še bo.. sem pa mojemu spet odvila nogo da sva jo umila, pa mu oteklina še vedno ni šla nazaj..kontrolo ima pa šele 8.6.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 25.5.2009 23:10:09
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: bobika Še slikice, če mi rata :)
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 26.5.2009 7:16:19
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Spanje ,šele ko sem mu dala lekadol,se je umiril.Očitno ga še zobek matra Včeraj zvečer smo imeli točo,k sreči nič hujšega.taščo je skrbelo,da ji ne bo rož stolklo po oknih,mene je pa bolj za šipe,ker je direkt vanje nabijalo.Sosedu je celo hišo namočilo,saj je popoldne popravljal dimnik in je imel streho odprto .Zvečer so mu sosedje pomagali zrihtati. Kopalnica je skoraj pobeljena,samo ena stena še manjka,ker mi je jupola zmanjkalo.Tako da smo šli popoldne v LJ,pa še sandalce za Nejca smo končno dobili Pa še copatke za v vrtec sem mu kupila,ker tiste,ki jih ima sedaj,so prevroči
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 26.5.2009 7:18:29
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw SS kako si kaj? Nisem nič na tekočem. ŠE TEBI NA HITRO ODGOVORIM, POTEM PA RES ŠIBAM, ups, caps lock pri nas še vedno vse po starem, še vedno sva oba doma, glede firme mojega še vedno nič novega, podan je bil predlog za stečj, samo še vedno ni potrjeno,.... v službi pa je bil nazadnje 4.3 , o danarjo pa rajši niti ne bi govorila Sem videla po tv, iz tega se ne bo nič dobrega izcimilo. Za take kot je tvoj in vas kot družino, bi morala država malo bolje poskrbet
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 26.5.2009 7:19:14
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 mi smo bili danes pri tašči na RD-u.. Nejc je zdržal do 20.40. pote, pa v avtu zaspal brez večerje..no doma sem ga samo v postlo preložila, pred 15 minutami se je pa zbudil in se mu naštimala alpsko mlkeo s keksolinom in začuda ni bruhal niti kašljal..tako da bom ta AM vrgla stran, oziroma ker je zapakiran pač naj še bo.. sem pa mojemu spet odvila nogo da sva jo umila, pa mu oteklina še vedno ni šla nazaj..kontrolo ima pa šele 8.6. za Nejca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 26.5.2009 7:20:19
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jaz pa sem pozabila dat slikice iz Niinega roj dne gor , bom jih jutri naložila. čakam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 26.5.2009 7:22:23
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ravnokar sem sestavila jedilnike za na dopustu, se veselim kot majhen otrok Jaz bi se tudi, pa ne gremo na dopust , je zamenjal službo, dopusta kr tako ne bo dobil, pa še finance ne vem če bi bile, pa drugo leto Mogoče pa boste tekom poletja vseeno vsaj za vikend kam skočili tudi pri nas še ni jasno,kdaj bomo šli na morje .Ker ne morem kar uletet v službo,pa takoj na dopust.So punce celo leto delale in imajo prednost.Pa saj se bo našel kakšen frej termin.Za vikend pa obvezno se malo namočit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 26.5.2009 7:37:37
|
|
|
|
suzy85
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 26.5.2009 8:28:23
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 tudi tebi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 26.5.2009 8:30:38
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Spanje spet na nuli Jezus, kako je ponoči mali vreščal!!!!!! In koliko časa Očitno ga nekaj fajn matra, ker mu niti Calpol ni pomagal... Zdajle (po jutranji ariji) izmučen dremlje. Po pol deseti bom poklicala k P. Lahko bi bili zobki (ima vse napeto) ali pa ušesa, ker se grabi in beza s prsti po njih...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 26.5.2009 8:30:55
|
|
|
|
jana81
|
jutro Pravijo ne hvali dneva pred nočjo..sem se hvalila da ni nič kašljal Nejc po mleku, no ob 1.15 je zaćel nabijat in nabijal 2 uri, sem se kr zjokala zraven.. Danes sem ga za v vrtec namazala še z materino dušico, pa upam da bo to kaj pomagalo, ker res nisem več pametna kaj naj mu še dam. Kako ste kaj ostali spali? Toče pri nas ni bilo, je pa nežno deževalo celih 15 minut
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 26.5.2009 8:32:47
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Spanje spet na nuli Jezus, kako je ponoči mali vreščal!!!!!! In koliko časa Očitno ga nekaj fajn matra, ker mu niti Calpol ni pomagal... Zdajle (po jutranji ariji) izmučen dremlje. Po pol deseti bom poklicala k P. Lahko bi bili zobki (ima vse napeto) ali pa ušesa, ker se grabi in beza s prsti po njih... a ne kako bo fajn ko bodo znali povedat kaj jim je? tile ušeski so katastrofa, ali pa grlo, ker sploh ne veš kdaj jih boli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 26.5.2009 8:42:30
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Spanje spet na nuli Jezus, kako je ponoči mali vreščal!!!!!! In koliko časa Očitno ga nekaj fajn matra, ker mu niti Calpol ni pomagal... Zdajle (po jutranji ariji) izmučen dremlje. Po pol deseti bom poklicala k P. Lahko bi bili zobki (ima vse napeto) ali pa ušesa, ker se grabi in beza s prsti po njih... a ne kako bo fajn ko bodo znali povedat kaj jim je? tile ušeski so katastrofa, ali pa grlo, ker sploh ne veš kdaj jih boli. Točno tako!!! Mali se je ravnokar zbudil izredno dobre volje in se začel smejat Zdaj mu daje zajtrk - vzel je dopust, ker je preveč podrt, da bi šel v službo. Na srečo so danes vsi sodelavci "na broju" in lahko manjka.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 26.5.2009 8:48:10
|
|
|
|
bobika
|
Bogi vi. To pa ga mora res nekaj konkretno mučiti, da tako slabo spi. Super, da boš imela vsaj možekovo pomoč.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?