witto
|
Miklarom,a ti si pri hmelju doma ,to pomeni pri pivu,a ne ? Ja,vroče je ko sam hudič, ob 11h,je bilo tu 30c .Daj Miklarom,zazibaj to reč zame . Zebra,ko smo že pri nevoščljivih svakinjah,imam js izkušnjo,pa ne z svakinjo,ampak z sestrično. Ta se ukvarja z veliko športa, ne je mesa,redno teče,telovadi......skratka,ima dobro linijo,in pazi na težo. Ko se je pred dvemi leti poročila, o otročku še slišat ni hotela ,potem pa je kar ratalo,in njej ni bilo jasno,kako je pa to ratalo?????????? Jas se tudi ukvarjam z športom,sicer veliko manj,kot ona,nisem toliko obsedena, pred nosečnostjo nisem jedla mesa,in priznam,spila sem velike količine kav . In je enkrat potožla moji mami, to ko je bila ona že noseča,ene 6 mesecev,da ona itak ve, da jast nebom nikoli imela svojih otrok,ker sem presuha(53kg,kakšno leto pred nosečnostjo) veliko kave spijem,malo jem......bla-bla-bla,ko sem pa zanosila,je bila ona kao bolj srečna zame . Sem pa prenehala pit kavo, začela sem jest meso ,in se lepo poredila za 36kg. Potem ji spet ni bilo vredu,ker sem se toliko zredila. Ma boli mene za cel svet,jas sem sedaj pokurila 31kg,še malo jih imam v rezervi, ampak to bova z Matijo vse vrgla dol . Tako da, punce, v rit sunite nevoščljivo sorodstvo,in naj se brigajo zase
|