blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby blaža, čestitke za obletnico poroke !!!! Čez 4 dni točno 29. 5. pa imava midva obletnico in sicer okroglo. 10 let! Jaz sem Anaji kupila dvoje sandalc, pa so oboje odprte. Zaprtih sploh niso imeli . So pa eni znotraj oblečeni v tekstil, drugi pa ne vem kaj, pa ni usnje. Upam, da bodo vredu. Ponavadi sem zmerom kupovala usnje, samo so mi tolk dragi . Sicer pa mi nosimo tudi že nošene čevlje. V tistih 2-3 mesece jim nima kaj bit . Zdaj pa res nisva imeli nobenih in jih je bilo treba obvezno kupit. Upam, da jih ne bo prerasla, da bodo zdržali čez celo poletje. Smo kupili št. 21. buči, za Tilna, da se čimprej pozdravi!!! februarka, za Anajo ne vem točno, koliko vaga, je pa tam nekje. Moraš vedet, da otroci včasih uberejo kot nekekšen post in zelo malo jedo, potem pa spet pridejo do apetita. Zdej je pa še vroče, zato ne pričakuj od Larise, da bo imela požrtije. Daj ji več pit, pa bo ravno tako dobro. Če bi se pa le nadaljevalo in da teža ne bi napredovala, potem veš kam moraš iti z njo. Anaji so danes pobrali šive. Itak je bilo dretja in smo jo mogle 3 držat, 4. - zdravnica ji pa šive pobirala. Ma je bilo hitro konec. Za Tima sem pa mogla prosit za recept, ker smo sinoči ugotovili, da ima revež glistice. Ga je tako srbelo okrog zadnjika in ker po umivanju in mazanju ni bilo nič bolje, sem še malo pogledala, kaj se tam dogaja, pa sem videla, da nekaj miga. No, zdej je že pojedel, tabletko, naslednja pa bo na vrsti šele čez 14 dni. U groznooo! Matija jih še nikoli ni mel. Upam, da ne dočakam. ja kaj češ, to pride vsake toliko. Upam, da me ne toka . drugače glede čeveljčkov, pa baje ni ok, če so preveč pošvedrani in zguncani, ker ima vsak svojo hoho in jih pol ponuca po svoje. sicer, pa vem kako je, ko je treba kupit čevlje, ni vedno lahko dat dosti dnarja.