MetiLu
|
Dan! Za nami je naporen teden nočnega bujenja ... danes je oči prevzel vstajanje, ker sem bila jaz že čist ferik včeraj, tako da sem se lepo naspala na galeriji sem v soboto kupila dormeo roll up in ga imamo zdej v sobi za primere, če bo treba ponoč še kej dost vstajat, da bova lahko dol dežurala in se menjala, da ne bova oba cele noči pokonc no, bomo že, nam res manjka še ena sobica Sicer smo pa ok, antibiotik imamo še do srede, ko imamo kontrolo, upam, da bomo potem ok ... Ste debatirale o sandalcih, mi smo diplomiral iz tega, kje najdt čevlje za našga Janeza, ker ima tko visok nart, da mu noben čevelj ne gre gor ima nogico 20,5 in kupujemo zdej št. 21, mu je pa kar malo velika v štacunah nobene izbire, sem pa tud jaz najdla en in edini model, ki mu je približno dobr stal na nogici in to od fisher price in niso bli dragi, 22€, pa so na tri trakce in usnjen vložek ima noter. Spredaj ima še za en prst prostora, tko da se v prstek ne more zaletet, pa tud tok je previden, da zelo redko pade. Pa tako mu je vroče v noge, da ni šans, da bi ga zdej matrala s kakšnimi bolj zaprtimi! imamo pa še ene ala zaprte sandale, ene supergice tud of FP in so zakon, notri usnjen vložek, drugač pa čist mehke, pa tako mrežo imajo pri strani, ki fajn diha, pa še crocsice ima in mislim, da smo do jesenih fertik s čevlji, če ne bo seveda katerih prerastel pa s cunjami tud, mislim, da sem mu nakupila ene 15 mikic pa še par bodijev s kratkimi rokavi, tko da ima zadost no, mogoče še kakšne kratke hlačke rabi, ki jih pa itak ni nikjer več za dobit Mi gremo pa že čez 1 mesec na dopuuuuuuuuuuussssstttttttt, jeeeeeeeeeee, kok bo to letos hitro smo zdej že par sezon šli šele konec avgusta/začetek septembra, pa je bla tako dolga to čakat Grem mal delat ... upam, da dan hitro mine, da grem po mojga miškota, je pomojem komaj čakal da gre v varstvo smo se že prov težko gledal vsi doma tamal je bil tko tečen, ker je bil 4 dni spet skoz notri, no mal smo šli na balkon, sam si nisem upala zarad ušeskov pa tko je začel grdo izsiljevat in tulit za vsako stvar, da zdej mal prakticiramo just ingnore varianto upam, da ta faza hitro mine Komaj čakamo piknik, škoda, ker nam je zdej še tisto obhajilo prišlo na isti dan no, vseeno se vidimo Pridne bodite