|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
23.5.2009 13:36:42   
buči
Ja, odprti čevlji ... Mi smo jih za Aljaža lansko leto prvič kupili (bil je star že skoraj 4 leta), pa se je skoraj pobil z njimi. Cel čas je težil, ker mu je šlo vse v čevlje, si je ves čas oškrabal prste, tako da jih Tilnu sigurno ne bom takih kupila. Za Aljaža sem imela vedno Fischer_Price sandale - so imeli zadaj ojačano peto, spredaj malo usnja čez prtke, sicer pa so bili iz kot neke mreže, na paščke. Pa jih kreteni ne delajo več. To so bili najboljši čevlji za poleti, jih je lahko otrok nosil na boso nogo, so imeli usnjen notranji del, malo ortopedsko oblikovan ... Če jih kje na netu izvoham, povem.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
23.5.2009 13:55:13   
bamby
Tudi pri nas smo Timu vedno kupovali zaprte sandale, ko je bil majhen pa tja do treh let, zdej ima pa že odprte. Zaprte pa ravno zaradi tega, da ni šel vsak pesek not in da se ni v prste udaril.

Zdaj že gre kuhanje kosila h koncu, potem zbudim Anajo (spi že od 11h) in user posted image , da pojemo in pol pičimo v LJ.

februarka, 43 € za otroške čevlje user posted image user posted image user posted image . Jaz gledam, da so usnjeni, pa cena tam nekje max. 13 €, raje pod 10 €, če bi jih dobila. Večji morajo pa res bit, da ne tiščijo, pa da niso takoj premajhni.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
23.5.2009 14:05:51   
ella79
buči točno vem katere fisher price čeveljčke misliš, jih je imel nečak, k sem jih pa za Zojo iskala jih pa ni več user posted image so fajn lahki, tanki, platneni-mrežasti, spredaj zaprti... sem enakega mnenja, da morajo biti obvezno spredaj zaprti. Te dni sem nekje brala, da 2/3 otrok nosi premale čeveljčke, tako da očitno to kar so rekli v cokli drži user posted image aja, imajo cicibanove čeveljčke tudi v centru kranja

evo, Zojo je spet femeli frost zbudil user posted image user posted image user posted image sicer je spala 1,5 h, upam da bo zdražala do večera, šibamo na piknik user posted image
lepo soboto

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
23.5.2009 17:17:59   
Blacky*
dan,

mi uživamo na terasi pri babici in dediju in se bašemo z dobrotami... prej postrvi na žaru, čez kako uro pa še meso, seveda iz žara... treniramo za priknik user posted image

glede čevljev... mi smo bili zadnjič v Cicibanu na Litijski... res je full izbira... sem pa dobila ene sandale za 20 eur, ker imajo akcijo in so pol cenejši... imajo pa samo po eno številko... no in ti sandali so spredaj odprti in je v samo enem vikendu pridelal otišanec na sprednjem prstu... ker je z boso nogico drsal po usnju... mah... zdaj prakticiram zaprte, na paščke in je vse ok...

mi tudi ne prakticiramo tega, da nosi stare čevlje, oz. že nošene, še posebej glede na njegovo stanje... imam pa tudi 2 para fišerk user posted image in so super... čisto ok, za kakšno popoldne

je pa res, da so tudi nam zmerili nogo in ima zdaj 1 št. večje kot prej... nosimo 20 in so mu čisto ok

lepo se mejte, uživejte

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
23.5.2009 21:00:40   
mala_pikica
Čer punce!

Najprej dolenjka dobrodošli doma, pa le glejte, da si odpočijete do piknikauser posted image .

Sem prebrala samo zadnji dve strani, upam, da nisem kaj pomembnega zamudila.

februarka kako si? A  so ti delali cerklažo?

Za otroške čevlje pa tudi jaz zmečem ogromno denarja. Kupujem pa v glavnem tudi jaz v ciciban obutev, pa fisher price in pa elephant obutev. Sem pa edino zdaj kupila ene zelo lepe zaprte sandale za Lukca v Massu, ampak so tudi stali 39€user posted image niso skoraj nič cenejši od ostalih. Kupujem pa vedno eno št. večje in tudi res pazim, da ne nosi premajhnih.
Pri Lani se spomnim, da je imela tako majhna ene odprte sandalčke, pa ni bilo nič narobe jih je prav lepo nosila. Ni nakamor zadela s prstki, sadali morajo biti toliko večji, da imajo prstki še za en prst do roba( konca) sandalov.
Sicer pa imam jaz najraje, da če je le možno in vreme primerno nosijo otroci tenis copate, kupim pa tudi te obvezno usnjene.

Drugače pa smo mi trenutno vredu, smo pred par dnevi končali z antibiotikom, je imel Luka zopet hudo gnojno angino s temperaturo 40.2.  Drugače pa sem se na službo lepo navadila, no saj še nisem veliko delala, sem bila v staležuuser posted image . Luka pa je tudi priden v varstvu pri babicah. Mi pa edino časa zmanjkuje za hišna opravila, smo do večera zunaj in potem mi delo kar ostaja. Eh, saj bo, kaj bi se človek sekiral. Ampak res raje čas preživim z otrokoma.
Pa končali smo z bioresonanco in zdaj Luka začenja počasi vse jesti, sicer še vedno ne pritiravam, ampak sem pa res zelo vesela, da sem vstrajala in ga vozila na terapije.
No to bi bilo vse, lepo se imejte!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
23.5.2009 21:07:15   
buči
Čer, sem prav utrujena ... Tale vročina ni za nikamor. in to že maja! user posted image user posted image user posted image  Zdaj grem pa gledat za ene apartmaje v Savudriji. Bi šla rada tja za en teden, ker bo tudi kolegica tam s punčko, ampak imajo oni eno ful mini hiško, tako da ne moremo še mi pri njih spat.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
24.5.2009 10:01:46   
Februarka08
Jutrouser posted image

Mala_pikica, ja, so mi delali cerklažo, čez dober teden mam kontrolo, upam da bo vse okuser posted image

Trenutno sem sama, so vsi šli od hiše, Larisa se pa pazi pri tastu. Včeraj smo se meli fino na pikniku, samo ne vem a mi je še od tega slabouser posted image grozno mi je danesuser posted image

Lepo nedeljo, uživajte, upam da mate sončka, pri nas ga danes ni ravnouser posted image no, bo vsaj bolj luštno zunaj sedetuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
24.5.2009 19:56:21   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Tudi pri nas smo Timu vedno kupovali zaprte sandale, ko je bil majhen pa tja do treh let, zdej ima pa že odprte. Zaprte pa ravno zaradi tega, da ni šel vsak pesek not in da se ni v prste udaril.

Zdaj že gre kuhanje kosila h koncu, potem zbudim Anajo (spi že od 11h) in user posted image , da pojemo in pol pičimo v LJ.

februarka, 43 € za otroške čevlje user posted image user posted image user posted image . Jaz gledam, da so usnjeni, pa cena tam nekje max. 13 €, raje pod 10 €, če bi jih dobila. Večji morajo pa res bit, da ne tiščijo, pa da niso takoj premajhni.

Mi smo pa že Matiji kupli, ko je bil star 15 mesecev odprte sandale od Fisher Price.user posted image Ni bil neka talent za hojo, ma itak je padal non stop, pa ne zaradi sandalčkov, ampak, ker je skozi tekel. Sej enkrat sem že pravla, da ni shodil, ampak stekel.user posted image

No in danes in včeraj sem oblezla ves koper in nisem nikakor mogla najdet kej pametnega za Blaža, če sem pa našla ni blo številke. Rabi pa 22.

No in sem že skoraj naročila v Chempionu ene sandalčke ta odprte, ma sem rekla, da bom še vidla. Pol, ko sem prišla domov, sem pogledala še sandale, ki jih je mel Matija, ko je bil majhen, te od FP in so še čisto ok.

No jaz sicer nisem pristaš, da nosi rabljene čevlje, pa da niso pošvedrani, je pa spet odvisno kolko so ponošeni, pa kakšni so.

Noo in bom pustila te za zdej. če se ne bo ok obneslo, bom pa šla kupit. za otroke mi ni težko dat dinarčkov.

No če ma kdo možnost in ga zanima, tejle od Chempiona so ful luškani in zgledajo ok, cen aje pa zmerna. So bli 27e.

Tistih ta zaprtih sandalčkov pa ne bom za zdej kupovala, ker je že tako vroče, da nima smisla.

< Sporočilo je popravil blaža -- 24.5.2009 19:57:10 >

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
24.5.2009 20:01:18   
blaža
Aja čer, sem pozablauser posted image !

Mi smo ok. Se mpa peljala Blaža ostrižt in je zdej pravi fant. Ga je okoli kar z mašinco. Prav luškan je.user posted image user posted image

Jaz sem šla pol v soboto zjutraj z otrocmi v Kp, pol je šel Matija v Izolo in je užival pri noni, jaz sem bla pa v Kopru pri mojih starših. Smo se meli kar fajn. Moj je bil pa priden in je precej nardil v kopalnici.

Jutri mava pa 7. obletnico poroke. Na dan mladosti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bo pa letos 12 let od kar sva skupaj.user posted image user posted image user posted image user posted image pa ful se mava rada.

No sem mu kupla bonbonijero za 14e.user posted image user posted image no za oba. Mozart kugle in ploščice.user posted image Uf se bova posladkala.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
24.5.2009 20:54:37   
mala_pikica
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Jutrouser posted image

Mala_pikica, ja, so mi delali cerklažo, čez dober teden mam kontrolo, upam da bo vse okuser posted image

Trenutno sem sama, so vsi šli od hiše, Larisa se pa pazi pri tastu. Včeraj smo se meli fino na pikniku, samo ne vem a mi je še od tega slabouser posted image grozno mi je danesuser posted image

Lepo nedeljo, uživajte, upam da mate sončka, pri nas ga danes ni ravnouser posted image no, bo vsaj bolj luštno zunaj sedetuser posted image

Tudi jaz držim pesti, da bo vse ok. Ti samo lepo počivaj in bodi pridnauser posted image !!! Kolilo pa so ti namerili dolžino mat. vratu pred cerklažo?

< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 24.5.2009 20:56:56 >

Neposredna povezava do sporočila: 4535
24.5.2009 21:00:40   
mala_pikica
Blaža čestitke tudi od mene za jutrišno obletnico pa, da bi se imela še naprej tako rada!

Midva bova tudi imela kmalu obletnico poroke in to 6. Skupaj pa sva že 13 let, uf kako hitro je minilouser posted image .

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
24.5.2009 21:17:26   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Jutrouser posted image

Tudi jaz držim pesti, da bo vse ok. Ti samo lepo počivaj in bodi pridnauser posted image !!! Kolilo pa so ti namerili dolžino mat. vratu pred cerklažo?

ne boš verjela, ampak nisem imela ne pred operacijo in ne po operaciji UZuser posted image user posted image user posted image user posted image tako da pojma nimam kakšne so mereuser posted image pa sem še vprašala če bom mela kaj UZ pa so rekli, da ne, da je že moja G pravilno ocenila da rabim cerklažo... no, ona me je samo pretipala, nič ni izmerila... bomo vidli kaj bo čez 1 teden na pregledu. Predvidevam da bo tudi samo pretipalauser posted image user posted image eh...

Jaz sem ravno izpod tuša, moj je za drugim računalnikom, me pa spet trebuh ful boli, kot da bi nekaj narobe pojedlauser posted image eh tale moj želodec, čisto nič ne smemuser posted image grrrrrrrrruser posted image

Blaža user posted image za obletnico. Čeprav je šele jutriuser posted image mi2 jo imava pa v četrtekuser posted image
Zdaj pa še mal tv-ja, potem pa k palčkom...
Nočko!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
24.5.2009 23:17:17   
Blacky*
čer,

evo, mi smo nazaj. Oprano, speglano, zloženo, vse ready user posted image

Danes teden se pa vidimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... piiiiikkkknnnniiiiikkkkk.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4538
25.5.2009 7:16:14   
blaža
jutro! 1.user posted image

Spali kar ok. blaž se je zbudil ob šestih in zdej se že baše s piškotkom. Ma že vstane tako lačen, da prav teži.
Matija še spi, pol ju pa peljem v vrtec in moram malo pospravit po stanovanju, ker sem prejšnji teden skoraj vse dneve delala in še za vikend me ni blo,...

moram še od matije zimske obleke zapakirat. Sem jih v petek zvečer vrgla ven iz omare, ma so še vedno zunaj in jih bom zapakirala. Pa moje bi tudi morala. Bom vidla, če bom utegnila. No letos je pa zgodaj začelo poletje. Je komaj maj mesec, pa kuri kot zmešano.user posted image No bo vsaj za dopust upam, lepo vreme, da se bomo nakopali. Matija se je v soboto z nono prvič kopal v morju in ma že lepo barvico. jaz sem pa še vedno ful bela in ne najdem cajta, da bi šla do solarija. user posted image

Mogoče kej ta teden ker delam samo jutri in v četrtek. Idealno, samo vsak drugi dan.user posted image ma bi blo premalo evrčkov tako.user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
25.5.2009 7:27:11   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

zdej sem lih vidla. ma kje ti dobiš usnjene dobre čevlje za 13e?user posted image take bi tudi jaz, ma izpod 22e, nisem nobenih vidla.user posted image

Sem pa naročila za zaprte sandale, ki se res malo rabijo, pa se vseeno, če ni prov kakšne topel dan, al pa za v jkeseni, mi bo ena soseda ki ima ta malo 5 dni starejšo od Blaža pogledala v Bosni. je ona ta mali kupila cele usnjene, zelo lepo izdelane za 12e.user posted image Bom nogico obrisla okoli in okoli, pa mi bo kakšen par prinesla. Tako za zamenjat. Uni njeni so bli res ful lepi in usnjeni, pa tako poceni. Tle jih pa ni za dobit.

No ma bolj je problem tle pri nas v centru evropeuser posted image , da rabiš snežke, pa usnjene zimske čevlje, ker, ko gremo v Kp, ne more hodit okoli v snežkah, kot kak hribovc, pol rabiš sandale, pa še une ful odprte, pa še kakšne superge.

ma skoraj vedno matiji vse to nakupimo, ker za sneg mora imet, pa ko je toplo tudi sandale, pa superge so tudi obvezne. In ni druge, kot vse to kupit. še posebaj pri supergah je pa problem, da je treba kupit dobre, ki če ne jih zgunca še preden jih preraste, oz gre sezona mimo.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
25.5.2009 7:56:03   
Blacky*
jutro,

kavica popita, jogurt na varnem user posted image , zdaj pa delat user posted image user posted image . Dobro da samo danes, jutri in v petek... a hitro leti ta čas... še 3 tedne pa bomo morala spet po 8 ur delat user posted image ... dobro da bo potem hitro dopust user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
25.5.2009 8:02:27   
dolenjka
Jutro user posted image

Pa je že skoraj tako, kot je včasih bilo user posted image  user posted image
Tati je šel v službo, mi2 kavico pijeva, čakava tetico, upam, da pride in ni pozabila na nas user posted image  Pol greva pa mi2 v trgovino po mal hrane, ker še nismo uspeli iti user posted image  user posted image  pa na sprehod, pol bo pa že čas za pančevo user posted image
Vikend je bil superrrrrr, v soboto smo bili na tržnici seveda, pa jaz na pedikuri, tati je postrižen, Tara imapa končno nove sandale, da se ne skuha user posted image  Je pa res težko dobiti dober, mehak, cel usnjen čeveljček, pa še 18 oz 19 številko user posted image  Geox, Mass 0, potem smo jih našli v Chiccotu in še dobro da nisem v Cicibana rinla, ker so ji vsi tako široki in za moj okus redko kateri čisto mehak user posted image  Je pa res, da smo dali za sandale in trike trake kot reče moj (sandali ala za v vodo) 67 EUR user posted image  Sam sem se že zdavnaj odločila, da na nogah otrok ne bom šparala, ker imam svoje čist zafurane in njihovih ne bom user posted image

Tko, zdej se grem pa mal igrat user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
25.5.2009 8:43:49   
itata
jutro,
evo mene iz jadranja. sem se spočila sto na uro - predvsem od službe. me že kak mesec spet želodec boli po hrani - karkoli pojem - tko je bilo tudi ko sem dobila potem uno bakterijo (heliobakter) - ampak glej ga zlomka na dopustu me pa nič ne boli... tole učenje mal "pušča posledice". sam bo že. pol leta zdržim tale tempo pol sem pa s tahudga ven in res IBER izobražena do konca življanjauser posted image  matr sem enkrat računala kolk let sem v šolo hodila, 17 let redno! pa še 3 leta mag... to je res velik. še tale pravosodni zguram, pa sem fertik.
skratka jadranje super, vreme brez oblačka, družba prijetna, fantje so kuhal, mal sem posodo pomila, naspala sem se, večino časa pa ležala na zibajoči se barki in gledala morjeuser posted image
jakob se je pa vmes naučil novo besedo: "pumpa"user posted image user posted image user posted image
zdej pa spet vsakodnevne akcijeuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
25.5.2009 9:47:08   
Februarka08
Jutro, dan.

Evo, pri nas se je že začelouser posted image popraskani koleni, kri, jokuser posted image je včeraj padla in zdaj ko ima kr.hlače so itak kolena takoj popraskana... gre prejle ven, itak spet na isto koleno, spet kri in jokuser posted image zdaj ma kar obliž čez, ker drugače ne vem kaj naj... ajoj... saj bo še velik prask in krvi, ampak ker vem da jo peče, jaz pa nič ne mormuser posted image

Dolenjka, jaz sem tud rekla, da pri otroških obutvih ni za šparat. Saj se ti kar mal zavrti ko vidiš ceno, samo... je reku moj, da ni šans, da da malo denarja za njene čevlje ker je on tako noge zafural...user posted image super, da ste končno našli čevlje, nas eni odprti na paščke še čakajouser posted image

Blaža čestitke za obletnico user posted image

Zdaj grem pa mal poležat (spetuser posted image ), ko gre tamala spat, pa končno spet user posted image Že prav pogrešam svojo kuho, zdaj mi je tašča kuhala, da sem res več ali manj počivala, kaj pa tud lahko naredimuser posted image

Uživajte v sončku!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
25.5.2009 10:15:18   
MetiLu
Dan!
Za nami je naporen teden nočnega bujenja ... danes je oči prevzel vstajanje, ker sem bila jaz že čist ferik včeraj, tako da sem se lepo naspala na galeriji user posted image  sem v soboto kupila dormeo roll up in ga imamo zdej v sobi za primere, če bo treba ponoč še kej dost vstajat, da bova lahko dol dežurala user posted image  in se menjala, da ne bova oba cele noči pokonc user posted image  no, bomo že, nam res manjka še ena sobica user posted image

Sicer smo pa ok, antibiotik imamo še do srede, ko imamo kontrolo, upam, da bomo potem ok ...

Ste debatirale o sandalcih, mi smo diplomiral iz tega, kje najdt čevlje za našga Janeza, ker ima tko visok nart, da mu noben čevelj ne gre gor user posted image  ima nogico 20,5 in kupujemo zdej št. 21, mu je pa kar malo velikauser posted image  v štacunah nobene izbire, sem pa tud jaz najdla en in edini model, ki mu je približno dobr stal na nogici in to od fisher price in niso bli dragi, 22€, pa so na tri trakce in usnjen vložek ima noter. Spredaj ima še za en prst prostora, tko da se v prstek ne more zaletet, pa tud tok je previden, da zelo redko pade. Pa tako mu je vroče v noge, da ni šans, da bi ga zdej matrala s kakšnimi bolj zaprtimi! imamo pa še ene ala zaprte sandale, ene supergice tud of FP in so zakon, notri usnjen vložek, drugač pa čist mehke, pa tako mrežo imajo pri strani, ki fajn diha, pa še crocsice ima in mislim, da smo do jesenih fertik s čevlji, če ne bo seveda katerih prerastel user posted image  pa s cunjami tud, mislim, da sem mu nakupila ene 15 mikic user posted image  pa še par bodijev s kratkimi rokavi, tko da ima zadost user posted image  no, mogoče še kakšne kratke hlačke rabi, ki jih pa itak ni nikjer več za dobit user posted image

Mi gremo pa že čez 1 mesec na dopuuuuuuuuuuussssstttttttt, jeeeeeeeeeee, kok bo to letos hitro user posted image  smo zdej že par sezon šli šele konec avgusta/začetek septembra, pa je bla tako dolga to čakat user posted image  

Grem mal delat ... upam, da dan hitro mine, da grem po mojga miškota, je pomojem komaj čakal da gre v varstvo user posted image  smo se že prov težko gledal vsi doma user posted image  tamal je bil tko tečen, ker je bil 4 dni spet skoz notri, no mal smo šli na balkon, sam si nisem upala zarad ušeskov user posted image  pa tko je začel grdo izsiljevat in tulit za vsako stvar, da zdej mal prakticiramo just ingnore varianto user posted image  upam, da ta faza hitro mine user posted image  

Komaj čakamo piknik, škoda, ker nam je zdej še tisto obhajilo prišlo na isti dan user posted image  no, vseeno se vidimo user posted image

Pridne bodite user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
25.5.2009 11:16:05   
misar
dober dan...pa je res kot včasihuser posted image user posted image user posted image user posted image

sam, da smo mi doma, ker smo SPEEETTTTTT zboleli. Je v petek popoldan ful visoko vročino fasala, pa jo je mela še včer zvečer, danes pa nič več. včeraj sva kri dali, pa ni nič pokazalo, pa prehlajena tud ni nič user posted image

je pa ponoč ful slabo spala, pa jokava je ful. mam na sumu, da je zob, sam ne razumem, da bi mela dobra dva dni skoz vročino zaradi zoba.
bomo vidli so rekli slepi.

kar se čeveljčkov tiče mam tud jaz namen it neki kupit za tamalo, ker ji je ful vroče v nogice. nimam namena spredaj odprtih čeveljčkov kupovat, ker me je strah za njene prstke. smo namreč precej štorasti, skoz potolčena kolenčkauser posted image user posted image
mi pa ni škoda dat 40€ za njene čevlje, sploh. medtem, ko zase ne dam več kot 25€. jaz mam čist v redu stopala, sam en noht na palcu bi si mogla dat zrihtat in sem prepričana, da mam tko v redu stopala glih zato, ker nikoli nisem nosila shojenih  čevljev. je moja mati ful že takrat dala na to. user posted image user posted image

grem zdaj neki za jest naredit...prinčipesa pa ravno pančka

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
25.5.2009 11:40:05   
dolenjka
Tako, tetica je prišla, je že pospravljeno in pomito po tleh in še ene par oken je od cvetnega prahu počistila, zdaj pa že lika user posted image  user posted image  user posted image  Res je u iber pridna user posted image  user posted image  user posted image

Carica je šla pančkat, ker je njena urica, jaz pa na kavč - sem si prejle v štacuni mal revij nakupila za tele užitke na kavču user posted image  Pa samo v modrcu in kratkih hlačah sem, tko da je superrrrr user posted image  En pol urce odlikam na kavču user posted image  pol pa nama s tetico limonadico naredim in grem nazaj na kavč še mal user posted image  Pol bo pa čas, da za carico skuham. Ne bom pretiravala, mal tanovega krompirčka, brokoli in korenček pa purančka zraven, to ima najraje user posted image

Pokomentiram vas pa malo kasneje, ko se spočijem user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
25.5.2009 12:01:35   
itata
glede čeveljčkov, jaz sem gledala odprte v stiefelkonigu in so bile take fajne 25eur. to se men niti pod razno ne zdi preveč. ker zraven so bile pa ene geoxove pa so bile 35 eur, zgledale so pa približno isto. sam pač firma. tko da je treba vseen mal pogledat po mojem. jakob je dobil kar nekaj parov skoraj nič rabljenih čeveljčkov in odprtih sandalčkov od svoje sestrice, tko da mi jih ni treba ta moment kupovat. je pa že uštekal, da je najbolj fino bit na travici pred hišo bos, tko da jih dol vrže ob prvi priliki, ki jo imauser posted image  men se tud ideja o shojenih čevljih ni dopadla, ampak sem sama vidla k sta mojadva kupla čevlje jakobu take sandale k majo luknjo samo ob strani, drugje so pa zaprti. jih je imel 2 tedna, je pritisnila vročina, jih nima več... ima zdej čist odprte sandale, če bi bil dež al pa mokro po tleh, bi pa itak rabil supergice - torej v najslabšem primeru, če ne bo več oblačno, jih do jeseni ne bo več obul, jeseni pa niti ne vem, če mu bodo še pravuser posted image  

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
25.5.2009 13:03:39   
Februarka08
Jaz sem že vse za kosilo pripravila, tako da sem ležečki, saj četudi bi hotela kaj še narest, ne morm, ker se mi je začel fajn vrtet, da ne omenjam da mi je že od jutra slabouser posted image user posted image pa še prebava me j*** ker sem se cel vikend basala s svinjarijami, prav mi jeuser posted image user posted image
Zdaj grem pa spet mal dolgčas preganjat, Larisa je v pančevi, jaz pa na kavčuuser posted image kot Dolenjkauser posted image user posted image
Uživajte v sončku!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
25.5.2009 13:04:35   
dolenjka
Tako, tetica je kljub res ogroooomnemu kupčku vse speglala user posted image  pol sva pa limonadico spili in je šla. Carica še pančka in jaz bom izkoristila in zdaj vse zlikano pospravila, če mi kaj časa ostane, bom pa še njeno omaro prerešetala user posted image

Jaz za carico tudi nočem sandalcov s prstki zunaj, od tistih z luknjico pa žal ni bilo številke, tako da ima zdaj ene res lepe bele sicer, apak tudi naluknjane in upam, da ji bom čim manj vroče user posted image  Sej gremo čez 13 dni ŽE na morje in bo lahko skoraj cele 3 tedne bosa user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Zunaj je pa malo vroče user posted image  user posted image

O šit, je že budna user posted image  Samo 1 uro 45 min user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?