|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
26.5.2009 10:23:03   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: itata

no to je moj point kolk imate ve časa, če gre otrok spat ob 20h maš lepo mir še vsaj 2 ure dokler ne greš spat in se naspiš do zjutraj, ker te ponoč ne zbuja (februarka recimo) in to že od 6. meseca!! svaka čast, sam to lahk rečem. men gre pa spat tam okol 20:30 in vstane nekje okol 6:30 - velikokrat pa tudi še pred budilko (torej pred 6.30). kar pomeni, da če sam mlek naštimam za ponoč in se umijem, pa grem par minut pred tv in noge v luft in grem spat ponavadi ob 22h, pa ponoč me zbudi recimo 2x in od tega enkrat traja pol ure al pa ne morem prec nazaj zaspat - si lahk zračunamo, da v najboljšem primeru spim 7 ur - to mi pa rata po mojem glih 3x na teden. kakšen večer se moram tud mojmu posvetit, mogoče hočem film pogledat do konca al pa se jakob ponoč več zbuja al pa vstane ob 6h in sem še ob kako uro ali dve spanja... tko da kot rečeno, lahko ste zelo srečne!! itak sem se že navadla, tko da sem se sprijaznila. sam pač povem kako je, da boste vedle in razumele, če sem kdaj tečnauser posted image  moj se je itak že navaduuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image nimam drugih beseduser posted image upam da se tud ti kmal kej konkretno naspiš!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
26.5.2009 11:24:29   
misar
itata...brez jamranja prosim user posted image user posted image user posted image user posted image mi smo danes prvič prespali noč. se pravi, smo v kosu spali od 22H do 6:15H user posted image user posted image user posted image user posted image ...ponovitve niti ne predvidevam. je bilo pa super. sam ponoč je neki kašljala, pa dvakrat sem jo šla pokrit, tko, da to je to, no. mi se klasično ponoč še vedno vsaj enkraat zbudimo, ampak men je to že čisti p.o.r.n.i.č user posted image user posted image user posted image user posted image aja zbudimo se pa vedno okoli 6h zjutrajuser posted image

februarka... vem kaj pomeni težave s prehranjevanjem otroka. mi rabimo vedno neki afne guncat, da poje tistih ubogih 10 žlic...pri varuški pa baje je vse po vrsti in brez muk user posted image user posted image user posted image ...ja nič kaj ni zabavno. sem ene parkrat že orenk pop***tis fasala, ker  ne je, ampak se ne splača. pač ne je...tko je to. aja težki smo pa tud mi okoli 9.5kg.

grem zdaj kosilo dokončat

lep dan vsem

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
26.5.2009 11:40:06   
itata
je pa tud naš kokr ga prime res. preveč na tekočem nisem, ker mu redko dam kosilo - pač sam za vikend. če mu je vroče ful mal je....

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
26.5.2009 11:40:36   
itata
misar: ja naš se je do zdej tud sam enkrat zmotil in prespal nočuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
26.5.2009 12:04:33   
dolenjka
Tako, mi2 sva nazaj. Cepljeni nisva bili, ker še pokašljuje in je rekla da naj se raje čist pocajta. Mi je pa nekaj priblila da škoda, da nismo šli v razvojno in me je skor kap user posted image  Sem jo vprašala od kje, pa pravi da smo se opgovarjal, pa da sem bila kao proti, ker smo odhajali v Bruselj user posted image  Halooooo, kot da tega gor ni??? Mogoče še bolj razvito.... Sem čist ven padla, da če je tako kdaj mislila, mi tega sigurno ni omenila in da upam, da zdaj ne bo imela posledic user posted image  Kao, ker še ne hodi samostojno user posted image  No in pol jo dam na tla in tamala valda vse razišče s štengami vred in ona men, ja pa sej se čist normalno giblje user posted image  Ja valda, kaj a je mislila da jaz ne bi odreagirala, če bi videla da ni napredka user posted image  Pol se je neki opravičevala, da mogoče pa res ni bila Tara za razvojno in vadila...mislim da te kap user posted image  
Je pa pohvalila tudi napredek pri teži - vagamo celih 8.650 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  No, sam za Taro je to res super, ker je vedno opčasi napredovala v teži, zdaj je v 1 mesecu in pol pridobila 620 g, kar je lepo dvignilo krivuljo user posted image  Tko da februarka, ne kompliciraj spet ke v 3 krasne user posted image  Pa da ne boš mislila da Tare ne prosimo pri hranjenju, zelo pogosto, samo kadar je sir za jest, takrat bi ga pa pomojem pol kile zmazala če bi ji ga dal user posted image  Pa Tara tudi ne je sladkarij, 1x na mesec ali pa 2 dobi 1/4 kinder jajca, pa kak piškot brez cukra in to je to user posted image
Hrenovk in salam pa običajno tudi ne jemo, čeprav bo počasi treba tudi to začet, samo zdaj poleti mi ne diši, mogoče v hladnejših dneh....

Vidim, da je šel Stipe v luft po dnar za ograjo user posted image  Upam, da bo čim prej doma, ker sva imeli zdaj borbo, ko je bilo treba it spat - to se tut že dolgo ni zgodilo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
26.5.2009 13:02:14   
Februarka08
Dolenjka, samo da je vse fino in fajn s Tarouser posted image dohtarji pa itak... no commentuser posted image user posted image pa saj ne kompliciram tja v 3 krasneuser posted image itak se vsaka mama boji za svojega otroka, tud glede naraščanja težeuser posted image to sem čist tko vprašala, da mal primerjam, ok ne bom večuser posted image

Moj je danes kao na dopustu da bo doma delal.... pa so ga že pod nujno klical drugam da tam pomagauser posted image user posted image tako da sem mu prejle na hit kosilo nardila, čez pol urce ga grem pa še za naju, dam samo kuhat, bo špinača in pireuser posted image ampak si nism mogla kaj, da ne bi še pri mojmu mal pojedlauser posted image user posted image če je bil pa pečen krompirček in zelena solata, njamiiiiiiiiiiiuser posted image

Nič, zdaj pa pol ure počitka, upam da me medtem vsaj mal neha glava boletuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
26.5.2009 13:14:58   
pina-1
Dolenjka, tara je pa res med ta bolj suhimi. Naša ma skoraj 12 kil če ne večuser posted image .

Sem vas zdejle malo prebrala pa sem vidla da ste debatirale okoli čevljev. Naša nosi čveljčke z odprtimi prstki, pa zelo lepo hodi v njih. Sem ji pa kupila pd FP z usnjenim podplatkom št. 23user posted image . Tale naša Anča je res nekam veliko in debelo dete. Čisto drugačna kot je bila Mia.

Glede spanja, pa mi že skozi vstajamo okoli 6 ure. Najprej je bila budnica ob 5:30, sedaj je prešaltala na 6:30. JE ša res da prespi celo noč. Se ne preveč pritožujem.. Samo ne me prašat kako nedeljo zjutrajuser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 4607
26.5.2009 13:43:15   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Dolenjka, samo da je vse fino in fajn s Tarouser posted image dohtarji pa itak... no commentuser posted image user posted image pa saj ne kompliciram tja v 3 krasneuser posted image itak se vsaka mama boji za svojega otroka, tud glede naraščanja težeuser posted image to sem čist tko vprašala, da mal primerjam, ok ne bom večuser posted image

Moj je danes kao na dopustu da bo doma delal.... pa so ga že pod nujno klical drugam da tam pomagauser posted image user posted image tako da sem mu prejle na hit kosilo nardila, čez pol urce ga grem pa še za naju, dam samo kuhat, bo špinača in pireuser posted image ampak si nism mogla kaj, da ne bi še pri mojmu mal pojedlauser posted image user posted image če je bil pa pečen krompirček in zelena solata, njamiiiiiiiiiiiuser posted image

Nič, zdaj pa pol ure počitka, upam da me medtem vsaj mal neha glava boletuser posted image

vprašaš lahko, zakaj ne, sam sej veš da komplicirat pa jamrat pa ne smeš,ker že čist preveč user posted image

Larisa je drugače čisto dajn razvita kolkr jaz vem, pa zdrava tut, nasmejana, tko da ji nima kaj manjkat in se ne obremenjuj ke v 3 krasne, ker si že tko preveč po stresom, kar pa za user posted image  spoloh ni dobro user posted image

Berem da spet okrog šporgeta letaš, a to pomeni, da boste vsaj za kratek čas na piknik prišli user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Dej no, da bomo imel 1 trebušašsto fotko user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 4608
26.5.2009 13:53:01   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

vprašaš lahko, zakaj ne, sam sej veš da komplicirat pa jamrat pa ne smeš,ker že čist preveč user posted image

Larisa je drugače čisto dajn razvita kolkr jaz vem, pa zdrava tut, nasmejana, tko da ji nima kaj manjkat in se ne obremenjuj ke v 3 krasne, ker si že tko preveč po stresom, kar pa za user posted image  spoloh ni dobro user posted image

Berem da spet okrog šporgeta letaš, a to pomeni, da boste vsaj za kratek čas na piknik prišli user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Dej no, da bomo imel 1 trebušašsto fotko user posted image

sem ravno o tem spet premišljevalauser posted image user posted image sem že mojga žicala, pa ga je ful strah zame... samo pomoje bomo prišli malo, vsaj tolk da vas vidmuser posted image user posted image
Morm it mal vreme prečikirat, bi rada da gre v soboto dež, v nedeljo naj pa sonce sije. Ker v soboto ma moj pohod v gore s firmo in glih to soboto ko ni nobenga doma in morm jest varuške iskat in bo vse na kupuuser posted image eh, ko ma user posted image mlade, jih ma itak velik.
Uf, pa še pecivo morm eno skup spacatuser posted image pojma nimam kaj bom nardilauser posted image morm mal pregledat kuharco če je kaj na iziuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
26.5.2009 14:22:25   
buči
Dan, jaz sem že iz šihta, sem letetla kot nora domov, ker je mojo mamo panika zagrabila. Je Tilna čuvala, ker nisem mogla bolniške vzet, ok, je bogi, samo ne pa tolko, da me čisto ob živce spravi ...

Zdaj grem pa še po Aljaž v vrtec, da se malo skuham ... Saj jutri bo pa že bolje ...

TDAT - štirje prestopniki!

Neposredna povezava do sporočila: 4610
26.5.2009 14:25:47   
blaža
Vidim, da se dajete, kdo ima lažjega, pa manj zaspanega otročka.user posted image

No Blaž po novem vstaja ob 5ih.user posted image user posted image . pol mu pa težim, da se še malo dol vleže. ma čim se vidi malčič čez špranje svetlobe, se že prebuja.user posted image

Tehta pa po moje ne še 10 kg. Nazadnje jih je imel 9.700, no mogoče je tam okoli 10 kg. Bi ga morala stehtat. Pa pri 12ih je meril 82, zdej pa sigurno še kakšen cm več, tako, da je od bolj ta suhih, oz ta lahkih, čeprav ima taka lička, da vsak reče, da je malo kao debelčkan.user posted image user posted image

No jaz sem že nazaj iz šihta, kosilo je narjeno- sem pizzo nardila ihn jo grem zdejdat v pečico, pol pa vsak čas pridejo moji trije mušketirji.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
26.5.2009 14:29:50   
blaža
Aja pa glede hrane. Mi mu dajemo skoraj vse razen sladkarij. Pa gledam, da mi poje vsak dan en obrok od sadja, pa zelenjave, pa en jogurt, zvečer pa mlečno kašico- rižolino. sladkarij je zelo malo. Včlasih poje 5 cereali tako merendinico, ma samo občasno. Piškote pa skoz žica. kar naprej ponavlja- kotka?!user posted image ben, ker je itak suhec, oz za moje pojme ravnoprav, da ni predebel, mu dam tudi kdaj piškote, ni panike. Drugih packarij pa se izogibamo, dokler se bo dalo.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
26.5.2009 15:00:27   
MetiLu
No, urica bo tri, tako da grem po škratka, pa kosilo skuhat,  proti večeru mam pa rezerviran en krog po emporiumu, pa kofetek z mojo Petrco user posted image  upam, da ne bo toče user posted image

lep dan še naprej, grem na sonce ...

Aja, v komentiranje spanja se ne bom spuščala, ker se še zdej nisem sprijaznila z nočnim vstajanjem in me mineva da bi imela še kakšnega user posted image  user posted image  zaenkrat ...

Glede hrane, naš skoz je, ma ene 10,5 ali 11 kg, ravno zadnjič je zmazal cel trojanski frof popoldan user posted image  sicer ga pa dobro in raznoliko hranimo, včasih dobi tud kakšen piškotek (plazma), tud kakšen košček kinder čokoladke je že zmazal... s hranjenjem ni večjih težav, razen ta, da hoče vse sam, drugače se moram pa na trepalnice metat user posted image  v glavnem je pri hranjenju velik packanja user posted image  ampak z vilco že obvlada, žlica ga pa j**** user posted image  

zdej pa res šibam user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
26.5.2009 15:35:05   
itata
jaz tudi mislim, da je pomembno, da otrok poje vsak dan nekaj sadja in zelenjave (naš ima prehodna obdobja glede tega, sadje vmes ni hotu jest, zdej je jagode po ta novem, vsak dan pa spije 2 ožeti pomaranči; glede zelenjave pa je trenutno favorit krompiruser posted image ), glede sladkarij je pa tko po mojem mnenju, da je čist isti šmorn, če mu daš piškot al pa rižolino, čokolino al pa karkol od tega, ker je vse cukrano ful, samo une k so kao bio kašice in piše v sestavi samo riževi ali pa ovseni ali drugi kosmiči in ekstrakt sadja, so brez cukra, ampak so pa tudi temu ustrezno zaničuser posted image  tko da jakob men tisto kašo poje, sam če mu dam še mal sadja al pa frutka gor. in se zato okol kakšnega piškota na dan ni vredno preveč sekirat. itak pa vsaka po svoje naredi.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
26.5.2009 15:42:38   
dolenjka
No, zdejle sem se pa spet do solz nasmejala moji carici user posted image

Se je po hodniku preganjala in nekaj pri vratih stala kokr da hoče ven in sem ji razložila da čez 1 uro, ko oči pride in se mla ohladi. Pa je stala naprej pri vratih in sem jo pustila. Čez minuto pa tišina in grem gledat pa nje nikjer. Veste kje je bila? VB voziček je sama splezala user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
26.5.2009 15:59:16   
dolenjka
Februarka, tebi smo že razložili, da si oproščena peke za nedeljski piknik, tvoja edina naloga je, da svojo rit do tja pripelješ, pa še to lahko kar tvoj naredi user posted image

Itata, se strinjam s teboj okoli čokolinotov in podobnih zadev. Naša ga sicer dobi občasno, kupujem pa tistega po 12m ki ima še neka žita notri dodana, da če že je pofl, naj še malo žit zraven. Sem ji pa tut že frutolino dala,pa ni bila ne vem kaj navdušena. V Bruslju mi je ostala še cela škatla keksolinota, ker gor nisem našla kaj pametnega in sem mal rezerve seboj imela, tako da ji bom občasno še tega ponudila, mogoče na morju user posted image  Ji pa seveda še vedno vse delam na AM, KM naša še vedno ne dobiva user posted image  
Drugače pa zelo rada je od milupe kosmiče 7 žit s koruznimi kosmiči za dobro jutro, zvčer pa običajno ali polento s smetano, navaden jogurt in kruh, kruh s sirnim namazom...nekaj takega.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
26.5.2009 18:56:16   
buči
gfvbjhfg

f  vh h tbeecg 

tole vas tilen pozdravljauser posted image user posted image user posted image
je malo b olje cdxdxxxxxxxxxxxxxxxx

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
26.5.2009 19:29:47   
blaža

Ulazi mlada žena kod pedijatra, unosi bebu i objašnjava:
• Znate, doktore, beba ne dobija dovoljno na težini, čak je prošle nedelje izgubila 100 grama...
• Kako se beba hrani?
• Sisa.
• Molim Vas svucite se do pojasa.
Gospodja se svuče, i lekar počinje da joj steže dojke, da ih masira, vuče bradavice i najzad počne da sisa jednu bradavicu. Konačno saopštava dijagnozu.
• Nije ni čudo da dete gubi težinu, vi uopšte nemate mleka.
• Naravno da nemam, to je dete moje sestre... ali ipak mi je drago što sam došla...

user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
26.5.2009 19:31:05   
blaža
Nesreča v nesreči

Moški sedi v baru za točilno mizo in bulji v kozarec pijače pred sabo.
Tako sedi že eno uro, ko k njemu pristopi skinhead, ki je iskal prepir
in kakšen ornk pretep. Mal ga rukne s komolcem, vendar moški samo
žalostno odmahne z glavo. Skinhead izgubi potrplenje vzame njegov
kozarec in ga na dušek izpije.

Moški začne neutolažljivo jokati. Skinhead se zmede in pravi:"No, no
sej nisem mislil tako hudo, ne prenesem če moški joka, evo dam za
pijačo !

Možakar odgovori."Sej ni vic v temu, ampak danes je bil najhujši dan v
mojem življenju. Najprej sem zaspal za v službo, in so me odpustili.
Ko sem šel iz firme, sem videl da so mi medtem ukradli avto. Vzel sem
taxi, in odšel domov, in ugotovil da sem izgubil denarnico z denarjem,
in kreditnimi karticami. Doma pa sem našel ženo v postelji z
najboljšim prijateljem ,......., zato sem sedaj tukaj. In ko sem ravno
razmišljal o tem da se ubijem, prideš ti in mi spiješ strup...

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
26.5.2009 19:32:14   
blaža
V norišnici:
Doktor vstopi v sobo in vpraša pacijente:
-Kdo izmed vas treh ima gliste?
-Vsi mi-soglasno vskliknejo pacijenti.
-Potem pa gremo-reče zdravnik.
-Kam? Na operacijo?
-Ne,na ribolov!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
26.5.2009 19:32:57   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: buči

gfvbjhfg

f  vh h tbeecg 

tole vas tilen pozdravljauser posted image user posted image user posted image
je malo b olje cdxdxxxxxxxxxxxxxxxx

zelo tehničen tip.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
26.5.2009 20:11:50   
Februarka08
Blaža user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem se prav mal nasmejalauser posted image
Buči, samo da je boljeuser posted image
Dolenjka, sama je splezala v vozičekuser posted image ma to ti je gibčen otrokuser posted image user posted image

Ste se kar lepo razpisale glede hranjenja, pridneuser posted image jah, mi prakticiramo tele keksolino in to, sicer ne vsak dan, jih pa jeuser posted image pa saj smo jih mi tuduser posted image user posted image kakšen piškot na dan se mi tud ne zdi problem, samo da prej poje normalno kosilo ipd.... ker ste že pisale kaj jejo zjutraj in zvečer, npr. zjutraj ima skoraj vedno mleko in še kaj... potem za malico je jogurt, skuta, nekaj v tej smeri, pa kosilo, popoldansko malico je čist skenslalauser posted image po tanovem ji sadje ne odgovarjauser posted image user posted image za večerjo je pa al gres, polenta, kruh in sir, kruh in... karkol pač... bi pa rada kdaj da bi pojedla kakšen navaden jogurt, pa ni šansuser posted image čist po očijuuser posted image

Jaz samevam, upam da ne več dolgo, počasi se zaključuje delo zunajuser posted image je danes moj ful velik nareduuser posted image zdaj pa še pokriva zaradi dežja. Tamala je v postli, sicer še neki javka, ampak me ne gane, bo že zaspala. Verjetno preveč naglas klofamuser posted image
Lep večer, midva bova šla še mal na teraso, ker zdele se pa vsaj dihat da zunajuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
26.5.2009 21:01:17   
bamby
Čer!

Anaja pa za večerjo še vedno predvsem mleko pije user posted image . Redko kdaj poje kakšen gresek, polento ali čokolino, medolino, keksolino... Največkrat sem stran vrgla, ker ni hotela jest. Še mleka malo spije. Za zajtrk pa je vse, prav tako za kosilo, popoldanska malica je običajno jogurt, skutka ali sadje. Ko je v vrtcu, dobi tudi dopoldansko malico - sadje. Koliko pa tega poje pa ne vem. Po moje ne prav dosti user posted image . Jaz ji pa pa privoščim tudi kakšen piškotek (kadar je na mizi, ko smo na obisku ali ko imamo mi obiske) in najraje ima napolitanke oblite s čokolado. Pa Kinder čokolado ji občasno tudi dam ali kinder jajček, pa vse poje. Pa rada ima tortice...skratka prava sladkosnedka.

dolenjka, morda bi pa Tara pridobila kaj na teži, če bi ji kaj sladkega privoščila user posted image ?

Ima pa naša pupa danes vročino. Pa mislim, da jo je imela že včeraj, samo merila je nisem. Sem ji dala prej Calpol.

blaža, nisem ji še zmerila nogice, ker mi jo ni pustila user posted image . Sem tako na pol pomerila pa mislim, da je nekje med 11 in 12 cm.

Neposredna povezava do sporočila: 4623
26.5.2009 21:08:46   
blaža
bamby, pol bojo premajhni, če ma že nogico tolko, tolko so tudi čeveljčki. bi ji bli preveč točni po moje.user posted image

Čer!

evo mene. stuškano ravnokar.

sem pa ugotovila, da je fugiranje pločic podobno slaščičarstvu. Stoposto bi bla zidar, če bi bla moški.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
26.5.2009 21:10:53   
blaža
nič jaz grem še malo pred tv, če ne bo tle akcije v kratkem. sem se prav skisala, kolko je vroče. tako nisem smrdela že dolgo, pa sem se včeraj tudi tuširala, ma še ko sva z mojim končala fugirat in čistit ploščice( da ne bo opmote, ni še vse narjeno, samo tuš in kmalu bojo umivalniki), sem se prav spotilauser posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?