dolenjka
|
Tako, mi2 sva nazaj. Cepljeni nisva bili, ker še pokašljuje in je rekla da naj se raje čist pocajta. Mi je pa nekaj priblila da škoda, da nismo šli v razvojno in me je skor kap Sem jo vprašala od kje, pa pravi da smo se opgovarjal, pa da sem bila kao proti, ker smo odhajali v Bruselj Halooooo, kot da tega gor ni??? Mogoče še bolj razvito.... Sem čist ven padla, da če je tako kdaj mislila, mi tega sigurno ni omenila in da upam, da zdaj ne bo imela posledic Kao, ker še ne hodi samostojno No in pol jo dam na tla in tamala valda vse razišče s štengami vred in ona men, ja pa sej se čist normalno giblje Ja valda, kaj a je mislila da jaz ne bi odreagirala, če bi videla da ni napredka Pol se je neki opravičevala, da mogoče pa res ni bila Tara za razvojno in vadila...mislim da te kap Je pa pohvalila tudi napredek pri teži - vagamo celih 8.650 No, sam za Taro je to res super, ker je vedno opčasi napredovala v teži, zdaj je v 1 mesecu in pol pridobila 620 g, kar je lepo dvignilo krivuljo Tko da februarka, ne kompliciraj spet ke v 3 krasne Pa da ne boš mislila da Tare ne prosimo pri hranjenju, zelo pogosto, samo kadar je sir za jest, takrat bi ga pa pomojem pol kile zmazala če bi ji ga dal Pa Tara tudi ne je sladkarij, 1x na mesec ali pa 2 dobi 1/4 kinder jajca, pa kak piškot brez cukra in to je to Hrenovk in salam pa običajno tudi ne jemo, čeprav bo počasi treba tudi to začet, samo zdaj poleti mi ne diši, mogoče v hladnejših dneh.... Vidim, da je šel Stipe v luft po dnar za ograjo Upam, da bo čim prej doma, ker sva imeli zdaj borbo, ko je bilo treba it spat - to se tut že dolgo ni zgodilo