metka_zone
|
Živjo! Jaz sem se dokončno rešila vnetja in tudi spet normalno...je moj dragi vesel . Brcik še ni in sem zelo nesrečna,ko vas berem nekatere,da se vam otročki že javljajo iz trebuha...moj prvorojenec je brcal že v 18.tednu in če sem prav razumela,bi moral ta drugi sinko že začeti,saj naj bi ta drugi otrok prej začel,kot prvi... Se zelo veselim jutrišnjega pregleda,morda pa je sinku lulek odpadel in se bo atek hvalil,da zna punčko tudi narediti ...sem pa že malo pripravila oblačila in moram reči,da mi je od prvega res ogromno ostalo,večinoma le enkrat oprano,tako da bo edini trenutni strošek voziček in avtosedež...Sem še pamperske šparala,tako da si lahko predstavljate,kakšno bodočo sobo ima - nabito. Glede vozička pa jaz omahujem,saj bi moj dragi kupil isti GT3,meni pa ne diši več,ker nimam kam dati tamalga,ko bi šla na sprehod na dolge ture,sem pa videla enega PP,ki ima za starejšega otroka podstavek,na katerem stoji,pa še cenejši je...sej ne vem več,je preveč vozičkov. Plenice,ki jih boste kupovale,pa samo nekaj...Nikar ne kupujte pampersk,ki so poljske in niso izdelane za nemški trg!!!!Ker niso vredne niti centa,vem iz osebne izkušnje,saj sem imela strašne težave pri Niku,ker se je pokakal in bil nato pokakan do sredine hrbta,ker niso držale blata,da o rdeči ritki ne govorim!!!!!!Pa sem zelo mahnjena na čistočo in higieno in sem ga tako previla,tudi če je samo lulal,tako da .....Te probleme sem imela,dokler ni imel trdo blato in to je dolga doba...Se kupijo v mullerju pamperske za nemški trg in sedaj bom uporabljala te! Glede širokega povijanja pa takole.Naš Nik ni imel problemov in tudi RG kolkov mu naredijo v CE porodnišnici tretji dan.Priporočam pa,da daste najprej pampersko potem pa navadno tetra plenico in to je to. Začela bom piti čaj iz malinov listov v 35.tednu in zanima me,če se lahko kupi tudi v Celju,da greva s taščo po njega,saj me že grabi panika glede poroda... Drugače pa kar se tašč in mame tiče,so pa idealne četudi bi jim včasih s selotejpom usta zalepile,saj je mene moja tašča pedenala juhuhu dolgo in pazila malega,ko sem jaz veselo spala čez dan...imam pa to srečo,da se ne vmešava in ne pametuje glede tamalga,tako da tiste,ki se dobro razumete z njimi,boste videle,kako so šele fajne,ko vas bodo pedenale...Je pa problem,če se ostala žlahta preveč vmešava ( moja me je hotela nonstop komandirati ), ampak razčistite odnose prej.Jaz sem vsakemu posebaj povedala,kar mu gre in so me po dolgem času pustili pri miru,še posebaj so tečne lastne stare mame ... Lep dan vam želim,ker jaz bom imela čudovito noč,saj Nik spi že od enih in bogvekdaj se mi bo zbudil,potem pa spet žurka ponoči ... LP
|