lenika83
|
Lep sončen pozdrav vsem ! Danes ste pa spet začele čvekanje, še za vse nazaj in sploh ne vem kje naj začnem. Gremo kar po vrsti... IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ta teden, pa mi bo tečen, saj moj dela popoldan, torej ko pridem jaz iz službe on gre. Pozna katera to? Žal moram priznati, da to poznam zelo dobro. Moj bi naj delal vsaka dva tedna popoldne, ampak žal samo "bi naj". Ogromnokrat se zgodi, da si kar za en dan naprej izmislijo, da jutri pa naj bo popoldne. Zdaj že več kot 1 mesec dela v začetku tedna zjutraj, konec tedna pa popoldne. Ko sem jaz v službi se vidivi šele zvečer po 8, pa še vse sobotne popoldneve preživljam sama. Ampak nič ne morem, malo pojamram, pa je. MalaMravljica sicer sem jaz pred dvema tednoma prvič videla te plenice za široko povijanje, ampak sem pa ravno danes na spletu našla. Poglej na ta link http://www.recinko.si/proddetail.php?prod=6A-8B sicer je čudna slika, ampak mogoče boš uspela videti kako to izgleda. Meni sicer izgleda kot kake hlačke, ampak z vrvicami ob straneh, da se potem zaveže. Namen pa je, da drži one bombažne plenice, pa kolke narazen. Menda vsaj tako si pač jaz predstavljam. Kar se nakupovanja tiče, še nisva nič kupila, ker kar dosti oblačil in opreme dobiva. Sem se odločila, da počakam, da vse dobim in potem dokupim kar še manjka, da ne bom imela na koncu enega ogromnega kupa oblačil, ki bodo po enkrat oblečena, ali pa niti to ne. Voziček imava sicer nagledan, ampak ga bova verjento kupila nekje julija, ostale stvari pa tudi verjetno nekje v juliju ali avgustu. Sicer pa morava najprej urediti sobico, ker trenutno niti nimam kam spraviti oblačil, če bi jih kupila. Junija bi naj sobico urejali, med poletjem jo bomo pa napolnili IZVIRNO SPOROČILO: stuhica V glavnem ma katera nasvet kako naj se spravim pisat seminarske naloge??? Kako naj se na tem vremenu spravim učit??? Kriza!!! To pa tudi mene zanima... Pred eno uro sem izvedela, da bi morala do petka napisati seminarsko in esej. Priznam, da mi je postalo rahlo slabo Zdaj sem se že na hitro odločila, da bo meni to uspelo, samo ne vem še točno kako, ker bom do julija uredila še vse izpite, ki mi manjkajo, potem pa začnem tuhtati o magistrski nalogi. Sicer pa je zunaj itak prevroče, je notri boljše (to zdaj sama sebe silim, da grem nekaj packat za seminarsko). Aja, skoraj bi pozabila še na najbolj pomembno. Mislim, da sem včeraj zvečer začutila brce. Nisem čisto prepričana, ker si ne predstavljam kako bi naj to izgledalo, ampak zdelo se mi je kot da se nekaj premika. Bomo videli, če se bo še nadaljevalo. Zdaj pa bo menda dovolj... Lep dan.
< Sporočilo je popravil lenika83 -- 25.5.2009 12:41:54 >
|