|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
25.5.2009 7:09:54   
štefy
Dobro jutro!Kaj še nobena ni vstala?Jaz sem že mojemučestitala za RD in ga peljala v službo.Sedaj še otroke spravim v šolo potem pa malo časa zaseuser posted image .

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
25.5.2009 7:49:17   
mateja8
Dobro jutro vsem oktobrkam.

Tako lep in vroč dan je spet pred nami.

Glede vnetja je meni G. dala Canesten pa še neke svečke al neki podobnega, da si zvečer vstaviš v nožnico in moram rečt, da je blo po enem dnevu bolš.

Punce, trebuh otrdeva tudi meni, tako da bom poskusila malo več počivat, ker magnezij že pijem.

Grem na kavico in na klepet s taščo - mam fuuuuuul v redu taščo, pa se še kaj javim, ko se zbudite.

(odgovor članu štefy)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
25.5.2009 7:53:39   
Nea_teja_
Evo da se še jest malo javim smo prišli včeraj zvečer iz morja je bilo super  vse do včeraj pol je pa tamala fasala visoko vročino .Možno da je tudi zaradi sončka ,ker drugega kot vročino ni imela malo je počivala ker sva z mojim ugotovila da je vseeno bolje če greva domov zvečer ,ker je bila cel dan ogromna gužva,no še dobro da imamo dol calpol pa je malo pomagal in da je veliko pila.Sedaj pa jo zopet kuha in razmišljam če bi šla do prediatra sam mi je mal zoprn ker bo spet imel kake pripombe neumesne čes če ima samo vročino in nič drugega zakaj hodim.(drugače sem zelo redko pri zdravniku razen če ni res kaj nujnega)Bom probala kr poklicat pa bom vidla kaj bo reku

(odgovor članu štefy)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
25.5.2009 8:58:15   
Anonimen
Evo nas v novem tednu, vedno bližje našim PDP-jemuser posted image

Nea_teja ti kr pelji svojo. Zdravje tvoje punčare je na prvem mestu. Tudi jaz sem včasih mislila, da ne bom nič težila, zdaj pa že ene 5 let, če me kaj skrbi grem in vprašam, pa tudi če se mi smeji v glavo. Kaj me briga...user posted image  Zdravje je le zdravje. No moje mnenje...Sicer pa upam, da bo kmalu zdrava.user posted image

Glede otrdevanja bušija meni nič ne. Pijem pa sedaj že cel teden redno Mg zaradi špikanja in je 95 % bolje. No pa tudi počivam več. Sem izpustila telovadbo in sprehode tale teden, pa je bolje. Počivatje punce, če vam trebuh otrdeva.

Jaz sem imela vnetje na začetku nosečnosti. Dobila sem vaginete Caneste. Ampak najbolj mi je pomagal LCA jogut, namočen v tampon. Tako, da tudi sedaj si kdaj dam preventivno notri, za ene 5 minutk nič več.

In kaj brcajo fantiči in dekline vaše ? Naša je zelo umirjena zdaj že ene 2 dni nič. Ampak sem pomirjena sem bil ana pregledu pa je srček bil ( je pa spet bla čist mirna ). Jah taka je po mamici zgleda user posted image

(odgovor članu Nea_teja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3029
25.5.2009 9:26:03   
Nea_teja_
Ob 10.50 imava zdravnika spet leži z vročino 39 user posted image bogica še dobro da hoče vsaj pit.Sirup ji nič ne nuca ampak kaj ko kakšnega drugega kot je calpol z okusom jagode sploh noče pogoltnit ga takoj bruhne ven.Bova vidle kaj bo povedal mi je pa res zoprno it do njega ker je malo čudn in ima skoz neke pripombe ampak za mojo pikico gre in me ne zanima

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
25.5.2009 9:57:51   
Februarka08
Dan.

Katrin, malo z zamudo user posted image upam, da si lepo praznovalauser posted image
Nea_teja kar pelji svojo punčko k zdravniku. Jaz jo tudi vozim, pa kajuser posted image sicer raje mal počakam, da ne dobimo še kakšnega novega virusa tam, ampak če drugače ne gre... upam da se čimprej pozdravi in da gre tale vročina šccccccccccccccccccccccuser posted image
Pravoda naš user posted image kar brca. Sicer moram bit pri miru, najbolj da sem na hrbtu, potem ga pa čutim. user posted image Se tudi že trebušček malo dvigne, če ima voljo brcnituser posted image

Lariso sem dala v varstvo, so se pa že začele praske pri nas po kolenihuser posted image je včeraj padla ker je zdaj v kr. hlačah se itak takoj opraska, danes gre ven, istouser posted image na isto kolenouser posted image ajoj, vem da to ful peče, pa ji ne morm pomagatuser posted image ah, bomo že prerasli...
Ko gre spat, grem pa jaz končno spet mal user posted image Mi je zdaj tašča kuhala, da sem več ali manj ležala, samo kaj pa tud lahko naredimuser posted image

Uživajte v sončku oz. v službah, naj vam ure čim hitreje minejouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3031
25.5.2009 10:00:59   
ninasiki
čau user posted image

evo mi smo ustal prebral mal revij zdej pa po netu skačemo

nea_tea ti kr pejt k zdravniku zakaj pa je tm zato da se po rit praska al da dela pa nekateri majo take probleme drugi pač drugačne tko da se ne sekiri če bo meu pa pripombe mu pa povej svoje kaj je on da bo teb govoru kdaj se sekirat in kdaj ne

ja danes je spet lep dan tako kot učaraj user posted image  sm bla učeri na zbiljskem jezeru fuuuuull lepo sm poslikala labode pa tko naprej pol so pa tm sladoled jedl jst ga pa nism glih upala user posted image user posted image  sam smo pa šli pol v domžale v eno slaščičarno in sm jedla takoooo dobro torto (z nutelo in bananami) da se za un sladolet sploh nism obremenjevala k sm jih gledala kako se vsi sladkajo

mateja8 hvala bogu da maš odlično taščo bi mogle bit take use sam jeuser posted image ga k na žalots ni tko pri nas je spet vse po starem se je tašča vrnila iz hrvaške user posted image user posted image  in je že v bajti dretje ropotanje itd.
nama je pa fotr oblubu da naju bo čimprej spravu v svoj štuk da bova mela lahko svoje življenje ker naju pomoje samo on zastop kako je to ko se ti nekdo skos umešava v life tako da hvala za tasta čeprou ma dvoje muha user posted image user posted image user posted image  

unetje na srečo nimam teh problemou tko da kle bom sam preberala kaj pišete če bom slučajno kej fasala

nč letim mal na sončkaa pa vas še pridm pogledat

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

Neposredna povezava do sporočila: 3032
25.5.2009 10:08:12   
Izabela_
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

Ob 10.50 imava zdravnika spet leži z vročino 39 user posted image bogica še dobro da hoče vsaj pit.Sirup ji nič ne nuca ampak kaj ko kakšnega drugega kot je calpol z okusom jagode sploh noče pogoltnit ga takoj bruhne ven.Bova vidle kaj bo povedal mi je pa res zoprno it do njega ker je malo čudn in ima skoz neke pripombe ampak za mojo pikico gre in me ne zanima

Koliko pa je stara tvoja punčka? Ker lahko ji daš tudi svečke, se mi zdi, da hitreje primejo. Če je tako visoka vročina, še opazila ne bo. Moj malček je star 3 leta in pol, pa sem mu letos pozimi še kar dajala svečke, če je imel visoko vročino, ker sirupa pa noče. Srečno.

Neposredna povezava do sporočila: 3033
25.5.2009 10:19:22   
štefy
hay.Sedaj pa je 100% da bomo imeli fanteka otroci so bili tako veseli da so že kar ime izbrali.Še dobro da se vsi strinjajo z enim imenom če ne nevem kej bi naredila.Spet je tako vroče pa še zaprtost user posted image me tako daje.

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
25.5.2009 10:25:12   
lunika
Dober dan punce! Pa smo spet zakorakale v novi teden! Kakšno je kaj počutje? Pri meni je kar dobro! Malo me muči nožnica me zelo srbi, da bi si jo včasih skopala ven, tako me srbi. Sem bila prejšni teden pri ginekologinji in mi je dala 1 Vaginaleto, pa mi je pomagala za 1 teden, sedaj pa spet ista pesem naprej! Kaj naj storim?
Že kaj kupujete za naše malčke? Jaz še nimam čisto nič! Za voziček sma se pa z mojim odločila, da ga greva izkat v Toysa v Avstrijo, ker je veliko cenejši. Sem gledala Hartana v nulo voziček ampak cena je tudi v nulo! 420 E - ? (naprej)
Za previjalno mizo sem se pa odločila, da jo bom vzela preko paketa, ki ti pripada, paket E, ki si ga lahko sestaviš sam, naročiš preko neta in ti pripeljejo na dom. Lahko vzameš še kinderpet, oboje za 270 E. Kar ugodno, kot pa če greš kupovat vsako zase!
Kako pa kaj brcike, již že vse čutite? Jaz ne vem ne občutim nekih močnih pritiskov, včasih imam občutek da me neki zvija v trebuhu in mislim, da je to to.
To je moja prva nosečnost in še ne poznam stvari v nulo, pri drugi bo že drugače! Lep dan vsem!    user posted image     user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
25.5.2009 10:29:58   
majakla
Dober dan - ste se že razpisale user posted image .

Hvala za odgovore.

No, moram spet pojamrat, da je vikend spet prehitro minil.
Ta teden, pa mi bo tečen, saj moj user posted image  dela popoldan, torej ko pridem jaz iz službe on gre. Pozna katera to?

Je pa vas zelo lepo brat, veliko novega izvem, sploh od vas mamic user posted image .

Vsem s težavami držim pesti, da čimprej minejo user posted image .

Meni se je pritisk čez vikend normaliziral in tudi noge mi manj otekajo. user posted image  Izgleda, da me je mantrala hica in sopara. Je pa res, da ko počivam, pa dam noge v luft in jih tudi večkrat na dan držim v mrzli vodi.

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
25.5.2009 10:34:52   
lupa02
Dober dan,
tudi zame se je začel nov delovni teden v tem tednu bomo dopolnili 22. teden. Mi pa čas hitro beži. Tudi midva nisva še nič kupila za malega. Zdej še počakam na MF, potem pa voziček...

Glede počutja pa je dobro zaenkrat, tako da moram biti prou vesela, da me moj mali že brca v trebuhu je kar živahen mislim.
Uživajte.

(odgovor članu lunika)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
25.5.2009 10:53:33   
ninasiki
majakla jaja jst vem kako je to k ne vidš svojga user posted image  midva sva mela primere k je biu on nočna jst pa popoudan user posted image  zbudit ga ne smeš ker se mora naspat edi slišala sva se tko okol 5 k se je zbudu muuučnooo

midva tud nč še nisva kupla bomo še počakal kak mesec pa pol v akcijo

(odgovor članu lupa02)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
25.5.2009 11:01:01   
štefy
še sreča da meni ni treba nič kupit ker še imam od prej stvari vem pa kako drago je vse.Sicer pa že ostali 4user posted image user posted image user posted image user posted image rabijo dosti za v šolo. Še valeta me čaka 12.06.2009 tako da nevem kaj bi gor oblekla imam tako velik trebuh ker sem ful suha.Če imate kakšno idejo kar napišite prosimuser posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
25.5.2009 11:36:47   
emaa
Štefy težko pomagam. Kako krilo z elastičnim pasom, pa nosečniško bluzo, majico.
Ja stvari se pa ful nabere, ma še dobro, da več ali manj imam vse, razen vozička. Pa upam, da bo ta otrok tudi ful rastel, če ne bom opet morala vsa oblačila kupovat, če bo neka drobna piška. Pa še čevlji se mi bojo po moje križal. NO sja če bo punčka, bo itak dobila kake lepe čeveljčke, pa tud za oblečt je več izbire, kaj roza bo tud dete dobilo, če bo ženskega spola. Bom vidla kaj bo oktobra.

(odgovor članu štefy)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
25.5.2009 11:47:19   
malaMravljica
kako niste se nic kupile. Ne, saj je fajn, vas se vse caka. Jaz sem pa prejle pogledala v spodnji del omare, tam kjer se zbirajo zadeve za bejbija. Full oblekc - prvi dve stevilki skoraj zadostuje, mogoce se kaj. Pa veliko bombaznih plenic, dve bombazni dekici, ena pa v pletenju pri meni, zacenti komplet od Aventa in termometer sem danes kupila v Lidlu, imajo akcijo dobite ga za 12,99 . Pejte na link http://www.lidl.si/slo/home.nsf/pages/c.o.20090525.p.Termometer_za_merjenje_temperature_na_celu_ali_v_usesu
Pa lezalnik imam in vozek sem odlocena katerega sam se eno solidno ceno morem nekje dobit.

Punce, men pa glede plenic nekaj ni jasno. Te bombazne so navadne bombazne in pol se ene, niti ne vem kako jim recejo, baje za siroko povijanje. Kaj za to so druge, niso cist navadne. Ze mamice, dejte mi mal razlozit prosim.

(odgovor članu štefy)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
25.5.2009 12:16:30   
stuhica
no no mala mravljica da ti povem da mi smo pa včeraj kupili čisto novo lupinico od chiccota za minimalen denarček.  Od našga je ena sodelavka imela prjatlco, ki  je od nje hčerka dobila dva vozka v kompletu, pa nima kaj z dvema delat, tako da sva si kupila luštno lupinico čist novo še z etiketo fogr za 40 eur kar s emi zdi ful poceni glede na cene ki so take hude...

v glavnem me kar mika d abi šla še vozek pogledat pa kupit k je v isti barvi iz kompleta pa  je boljš da ne grem ker ga bi zihr hotla kupit samo škoda ker imamo še Alvinovega pegperegota k je še ful v redu ... naš mali takoj k je hdodu skor ni še več v vozek, le naša mami ga je imela včasih ko je šla po vnukinje z njim v šolo, tako da je še čist odobr, sam tist gfiling da ta drug bo imel pa vse rabljeno revež mi je tako mal.... noja pa glede na krizo ki je udarla pa stoške z mojo user posted image  šolo, pa mislim da s ebomo odpovedal novim stvarem tako da kaj čmo...

otrdevanje trebušča pri meni še ni, tud nekih knkretnih brcik še ne, komaj čakam na pregled v sredo, potem me bo pa verjetno napisal datum za morfologijo...

Mam pa jutri še diabetologinjo, me je kar strah kaj bo kaj rekla na moje rezultate od cukra... user posted image user posted image

Drugače s epa počutim veliko bolje, vsaj tu d bruham le še občasno zjutraj, zredila se nisem še prav nič razen tistih shujšanih kg, tkao da do svoje debeluškaste teže ima še dobrih 6kguser posted image user posted image  itak jih je bilo ene 15-20 pšreveč na mojo velikost, meter in dva piškota... user posted image user posted image

V glavnem ma katera nasvet kako naj se spravim pisat seminarske naloge??? Kako naj se na tem vremenu spravim učit??? Kriza!!!

lep dan vam želim pa se še tipkamo!

lp stuhica

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
25.5.2009 12:20:25   
Nea_teja_
Evo naju nazaj dobila je antibiotik sedaj pančka.Stara je 5 let.Imamo nekaj v krvi (neko vnetje)

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
25.5.2009 12:21:47   
stuhica
user posted image oh neja teja upam da s e tvoja punčka čimprej pozdravi!! user posted image

Alvin in Lejla cel moj svet..

Neposredna povezava do sporočila: 3044
25.5.2009 12:25:45   
katrin***
vsem vam najlepša hvala še enkrat za lepe čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Praznovala sicer še nisem, to pride v nedeljo na vrsto, nekaj daril sm pa res že dobilauser posted image

drugače pa je vroče ko user posted image  pa še v žabah moram bit - joj komaj čakam, da pridem domov da vse vržem s sebe dol in grem po tuš user posted image

Midva tudi  nisva še čisto nič kupovala, razn to da sm dobila eno majčko v dar, drugače pa čakava na MF, da vidimo kaj bo (upam da bo user posted image  pokazal), sicer pa ne bom strogo ločila na modro in roza, ker mi to pač ni všeč. Če bi kupovala bi v kakšnih nevtralnih barvah primernih za vsakogar, ker tudi drug teden na MF ni sugurno da bo pokazal/-a pa bomo spet čakali da izvemo tako da s tem se ne obremenjujemuser posted image

Uživajte se slišimo kasneje, šibam še kaj naredit v službi donsuser posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
25.5.2009 12:39:14   
lenika83
Lep sončen pozdrav vsem user posted image !
Danes ste pa spet začele čvekanje, še za vse nazaj in sploh ne vem kje naj začnem. Gremo kar po vrsti...

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Ta teden, pa mi bo tečen, saj moj user posted image  dela popoldan, torej ko pridem jaz iz službe on gre. Pozna katera to?

Žal moram priznati, da to poznam zelo dobro. Moj user posted image  bi naj delal vsaka dva tedna popoldne, ampak žal samo "bi naj". Ogromnokrat se zgodi, da si kar za en dan naprej izmislijo, da jutri pa naj bo popoldne. Zdaj že več kot 1 mesec dela v začetku tedna zjutraj, konec tedna pa popoldne. Ko sem jaz v službi se vidivi šele zvečer po 8, pa še vse sobotne popoldneve preživljam sama. Ampak nič ne morem, malo pojamram, pa je.

MalaMravljica sicer sem jaz pred dvema tednoma prvič videla te plenice za široko povijanje, ampak sem pa ravno danes na spletu našla. Poglej na ta link http://www.recinko.si/proddetail.php?prod=6A-8B sicer je čudna slika, ampak mogoče boš uspela videti kako to izgleda. Meni sicer izgleda kot kake hlačke, ampak z vrvicami ob straneh, da se potem zaveže. Namen pa je, da drži one bombažne plenice, pa kolke narazen. Menda vsajuser posted image  tako si pač jaz predstavljam.

Kar se nakupovanja tiče, še nisva nič kupila, ker kar dosti oblačil in opreme dobiva. Sem se odločila, da počakam, da vse dobim in potem dokupim kar še manjka, da ne bom imela na koncu enega ogromnega kupa oblačil, ki bodo po enkrat oblečena, ali pa niti to ne. Voziček imava sicer nagledan, ampak ga bova verjento kupila nekje julija, ostale stvari pa tudi verjetno nekje v juliju ali avgustu. Sicer pa morava najprej urediti sobico, ker trenutno niti nimam kam spraviti oblačil, če bi jih kupila. Junija bi naj sobico urejali, med poletjem jo bomo pa napolnili user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: stuhica

V glavnem ma katera nasvet kako naj se spravim pisat seminarske naloge??? Kako naj se na tem vremenu spravim učit??? Kriza!!!

To pa tudi mene zanima... Pred eno uro sem izvedela, da bi morala do petka napisati seminarsko in esej. Priznam, da mi je postalo rahlo slabouser posted image  Zdaj sem se že na hitro odločila, da bo meni to uspelo, samo ne vem še točno kako, ker bom do julija uredila še vse izpite, ki mi manjkajo, potem pa začnem tuhtati o magistrski nalogi. Sicer pa je zunaj itak prevroče, je notri boljše user posted image  (to zdaj sama sebe silim, da grem nekaj packat za seminarsko).

Aja, skoraj bi pozabila še na najbolj pomembno. Mislim, da sem včeraj zvečer začutila brce. Nisem čisto prepričana, ker si ne predstavljam kako bi naj to izgledalo, ampak zdelo se mi je kot da se nekaj premika. Bomo videli, če se bo še nadaljevalo.

Zdaj pa bo menda dovolj...

Lep dan.

< Sporočilo je popravil lenika83 -- 25.5.2009 12:41:54 >

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
25.5.2009 12:43:41   
ninasiki
ojla jst bom pa glihkar znorela men je tko vroče da mi kr teče iz vseh luknc user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a ma katera take probleme ker zdej bi se z takim užitkom vrgla v hladno morje user posted image

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
25.5.2009 12:48:49   
Meliitak
katrin...z zamudo VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image

...tudi mene kmalu čaka zadnji rojstni dan brez dojenčka in upam, da mi rata da za vikend privabim na skupni vrt nekaj družine in prijateljev...pa čeprav nimam ravno jubileja...sem se odločila, da bom sama nardila torto (jo že nekaj časa nisem), po moje da bo kr nutellina, drugače pa zbiram predloge tko da punce predlogi so dobrodošli user posted image

majakla
tudi jaz in moj user posted image sva v obratni izmeni tako da se ko delam praktično vidiva zgodaj zjutraj in zvečer,če kateri od naju že ni v postelji...no vsaj zaenkrat je boljš ker sem še na bolniški in se lahko malo več pogovoriva...mi gre že kr malo na jok ko ga bom pogrešala ko se vrnem na delovno mesto...ampak si rečem tako ti je življenje dandanšnje...malce se zjokcam, pol se pa takoj zamotim in grem kaj delat, da živčki ne delajo tok...umirit se je treba ja

drugač mam pa ju3 pregled...moj buši me včasih kr pritiska dol in kot berem pravite da je najbolje počivat, Mg in Fe itak pijem vsak dan in redno pa je buši še vedno zvečer velik in trd tko da kr težko zaspim, itak pa proti koncu dneva začne bolet na vseh možnih koncih (špikanje v jajčnikih in nožnici, boleča stegna, večkraten obisk wc-ja...) in se morm res umirit (upam, da v službi ne bo tako)...zjutraj pa sm kot cvetka in bi kr spala in spala ker se dobr počutm, buši pa oplahnel...

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
25.5.2009 12:58:49   
Februarka08
Ninasiki, jaz bi šla tud plavaaaaaaaaaaaaaaaatuser posted image
Nea_teja, dobro, da si jo peljalauser posted image naj se čimprej pozdraviuser posted image

Oblačila in drugi pripomočki - jaz jih še tudi nisem kupovala, jih tudi ne mislim prav, imam še itak vse stvari od princese, edino kar je, bom mogla kakšne bodije kupt pa novo dudico in flaško. Pa tisto kar je za sproti. Joj, ko bom spet tiste male cunje vlekla iz omare, to bo tud finouser posted image

Jaz sem že vse za kosilo pripravila, tako da sem ležečki, saj četudi bi hotela kaj še narest, ne morm, ker se mi je začel fajn vrtet, da ne omenjam da mi je že od jutra slabouser posted image pa še prebava me j*** ker sem se cel vikend basala s svinjarijami, prav mi jeuser posted image user posted image no, vsaj user posted image me brca, edino dobro v tem dnevuuser posted image

Grem še mal pogledat, če je kaj novega... uživajte!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
25.5.2009 13:10:45   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: lenika83

MalaMravljica sicer sem jaz pred dvema tednoma prvič videla te plenice za široko povijanje, ampak sem pa ravno danes na spletu našla. Poglej na ta link http://www.recinko.si/proddetail.php?prod=6A-8B sicer je čudna slika, ampak mogoče boš uspela videti kako to izgleda. Meni sicer izgleda kot kake hlačke, ampak z vrvicami ob straneh, da se potem zaveže. Namen pa je, da drži one bombažne plenice, pa kolke narazen. Menda vsajuser posted image  tako si pač jaz predstavljam.

joj, kaj pa je to za eno cudo, se nikoli nisem videla. To je to al kaj? Pa to vsi uporabljajo? Ker jaz sem mislila, da se rabi samo pamperske in ce je treba siroko povijanje pac nekako zavijes gor tisto bombazno plenico - saj bom vedla tocno kako, ko bom sla skozi solo za starse user posted image   kaj pol gre pa se to gor al kako? Heeeelp, res nimam pojma.

Tiste izkusene mame ne se mi smejat, ker nimam pojma. Ko bo bejbi tu bom ze vse sfolgala. Sicer mu pa ze sedaj pravim, da mami nima pojma kako se dela z dojencki in se bom mal ucila na njem user posted image user posted image  pa moj bejbi se s tem cist strinja, ker on pravi, da tudi nima pojma kako se dela z mami in se bo ucil pa na meni user posted image  

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?