|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
25.5.2009 3:13:39   
Zvezdica
http://www.mojmalcek.si/teme/prehrana/

jancci, še tole poglej, nisem nč brala, zgleda pa ok.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
25.5.2009 7:08:25   
Anonimen
Članek o pitju vode

no ja, tole je men mal pretirano, čeprov prevelike količine vode pa ziher niso kul, to jaz itak skoz pravim...če lohk ledvice odraslega človeka predelajo samo 2dcl vode v 15 minutah ( zato tudi pitje velike količine je ok, samo če spiješ pol litra naenkrat, nisi nič naredil, ker gre vse kar je nad 2 dcl direkt v mehur), pol valjda tud dojenčkove niso sposobne nevemkaj...pa jaz itak skoz trdim, da dojenček vode oz. dodatne tekočine ne potebuje, to je skregano z naravo. čeprov po moje če daš dojenčku mal vode po žlički, pač ne more bit hudga, da pa otroku kar naprej turiš flaše vode in čaja, pa paoč ne more bit ok. otrok bo spil, valjda, sej to smo že mel, karkol mu daš, mleko v flaši, vodo, čaj, pa da je še mal toplo, k bo spil, ker mu je kul, ker ga pomirja, ker mu je to domače in mu daje en občutek varnosti - sesanje in topla tekočina.

povej ....plis

user posted image a nism še pravla to? k sem stopla v školjko?

uglavnem nad wc-jem mam okno in tam na poliči sem mela kozmetični kufer pa polno enih prčkarij notri. in sem vedno stoipla na pokrov školjke, če sem kej rabla ven vzet. eno jutro pa pridem čist zalimana v kopalnco, kr pošrek me je prneslo, pa hočm vzet tampone iz unga kufra.stopim na wc - majke mi da SEM VIDLA pokrov dol spuščen, ej!! sam ni biluser posted image ...uglavne stopim jst gor, pa un šok, k si pripravljen na podlago pod nogo, pa tiste podlage nekak ni, ma možgani sploh ne dojamejo,a vešuser posted image tko se verjetno uni risani junaki počutjo - k letijo, letijo, letijo, pol pa strehe zmanjka, pa en cajt še kr leti pol pa dojameuser posted image madona, da še odrinla sm se enmal - od luftauser posted image in sem stopla direkt v wc, s šušom, pa še nabila sem si nogo v ono luknjo, prov zataknila se mi je nartuser posted image in pol stojim tam, pa v delčku sekunde so se mi najbl glupi pa bizarni scenariji odvrteli - mam pač tak um, bohpomagiuser posted image ( da recimo tam v gatah stojim z eno nogo v wcju in čez okno kličem na pomočuser posted image no, pol previdno probam izvlečt nogo, mal sem jo mogla tko prisukat levo desno, pa je šlo, sem si pa čist nart počohalauser posted image

u glavnem za crknituser posted image

jutro babeuser posted image

morm ulo v vrtec spravit, pa s tamalim grema pol en krog, na bankomat pa v trgovino, pa rumen cvirn morm it kupit, za une majčke.
joj kok teži tamle....sitna je ko presta že navsezgodaj, kr nič ji ne pašeuser posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3977
25.5.2009 7:39:08   
PAJO
dobro jutro

no jz že pijem kavico pa krof sm pojedlauser posted image ,tamavga sm v vrtec peljala.....
žana še spi,ponoč je skoz neke drene imela ji je blo vroče pol se je pa
skoz neki vrtela....kr neki,tko da sm bolj vsa zalimanauser posted image

no še za vas ena user posted image za lepše jutro.

kako ste kej spali??a vas ta vročina kej zdela??naša žana je začela
tud čez dan spat zdej ko je tko vroče,ene 3x po eno urco spi,pa tud v
vozičku se kr rada vozi...tko kadar je zaspanauser posted image

zunej že res sonček sije in je že vroče,dons pa jutr bo že pol se bo pa
neki malga ohladil a ne pa dž bouser posted image .

no vsem želim lep dan,papauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
25.5.2009 8:01:19   
sonček33
Dobro jutro!
joj kakšne debate mate kle.

Dejte no kej bolj želodcu prijaznega pisat.

Mali ga sračka tamle v centru, pa glih frišno plenico imauser posted image . Milsim tamalim ga res paše nakidat v čisto. No sej, tko kat mi radi nardimo to v čistem veceju.

Pol greva pa na kavo z best frendico.
Pol pa pod češnjo k našim.

Kuhanja? danes bo kar goveja juhca pa palčinke.
Jutri pa polenta s šitaki in zelenjavco in parmezanom.

Slikat ga grem danes, da končno naredimo osebno.

danes bo pa v kratkih hlačah, ker tole ni za živet,
jaz moram pa mal barve dobit, ker greva v soboto na poroko in ne morem oblečt oblekce pa tele bele noge kazat, V obraz in po rokah sem pa itak zapečena.

danes je mali boljpše spal, se pozna da je bil zvečer dež in je bilo mal lažje dihat.

Treba bi bilo it bezgove cvetove nabrat za šabeso in sirup. Jutri.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
   [Brisano sporočilo]
25.5.2009 8:40:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3980
25.5.2009 8:49:45   
Zvezdica
uglavne stopim jst gor, pa un šok, k si pripravljen na podlago pod nogo, pa tiste podlage nekak ni, ma možgani sploh ne dojamejo,a veš tko se verjetno uni risani junaki počutjo - k letijo, letijo, letijo, pol pa strehe zmanjka, pa en cajt še kr leti pol pa dojame madona, da še odrinla sm se enmal - od lufta in sem stopla direkt v wc, s šušom, pa še nabila sem si nogo v ono luknjo, prov zataknila se mi je nart in pol stojim tam, pa v delčku sekunde so se mi najbl glupi pa bizarni scenariji odvrteli -

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ampak teb pa res dogaja...

jutro vsem.

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
25.5.2009 8:57:10   
Zvezdica
.   Pa razlagala je kako je šla že v službo ko je imel prvi sin 4 m in da je pri varuški jedel belo kavo in namočen kruh. WTF

Ja je že za kratke hlače ja

belo kavo - kruh, pri 4 m. Ok.... moja tašča kar se hrane tiče vsa čast, ni nikol imela nobenih čudnih ala kava kruh, ruski čaj, vse je nardila po knjigah in dr. spockuuser posted image , moja mati pa tudi ne, no, pr men po moje ni upala, k sem bla nedonošena.

Kratke hlače, mi smo brez štumfov in v kratkih hlačah zunaj že dolgo, še raj mu dam pa dolge lanene, čist tanke, da ga sonče ne opeče.

Punce, akko je s temi kremami za zaščito pred sončkom, itaq, da ga ne bom dala popoldne ven direk na sonce, ampak on te svoje tačke skoz ven moli. kaj nardit?

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
25.5.2009 9:18:23   
snikolina
Dobro jutro, kako ste kaj? Mi smo meli natrpan urnik cel vikend. vsepovsod smo bli, dogajalo na polno. user posted image user posted image user posted image user posted image Upam,  da ste se ve tut mele super!!

Tole z wcje, je pa res hecno!! Sem se ful nasmejala, user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj vam povem kaj mi je včerej rekla Anžetova prababica (babica od mojega):

ONA: A mu daješ kej vode?
JAZ: Ne še.
ONA: Ampak zdej mu je zelo vroče, morala bi mu dat kaj vode!
JAZ: Al ga dojim kadarkoli hoče, včasih tudi na eno uro malo popije.
ONA: Hja, zdaj pa imaš, ko si ga razvadila! Raje bi mu dajala vodo.

Začela sem se smejat, ker stari ženici pa res ne morem rečt: A si ****.je.na al kaj????? No, vsi prisotni so obnemeli in njena snaha je spremenila temo, ker vedno postane živčna, ko babica pametuje, hahaha
No, taista prababica mi je ene tri tedne nazaj rekla, da bi blo dobro, če bi Anžeta že začela dvigovat, da začne hoditi. SI MORTE MISLIT TO??? Mislim, HALO!! Zakaj te stari ljudje tako pametujejo, res se poraja vprašanje kako za vraga so tisti čas pediatri delovali. OMG!!!!!!

Zdej pa greva v trgovino in malo naokrog, potem bo spet vroče in bova notri do poznega popoldneva. Danes se mi je pica...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
25.5.2009 9:37:56   
Jancci
Jutro!

Jest tle umiram.. najprej Ula s temu skretam na nogi... ti bi mogla vidt mojo domišlijo ko si jest zmeri vse to tko živo predstavljam...  k te kar vidim .. men gre pol to še naprej.. da nisi mogla noge ven staknit in si pol s skretom na nogi po štengah, pa na urgenco...... men res dogaja tlele user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček ti pa nis nič boljša.. najprej hočeš nekaj želodcu prijazno, naslednji stavek pa že serješ v plenice!!!!  user posted image user posted image user posted image

Mi2 sva že en džiro nardile, se je po pol ure začela dret ko sraka, pa sem jo samo nazaj prepljala, na joško in v krevet. Zdej se ji more pa neki blazno finga sanjat (vrjetno kako me je okol prnesla) k se reži tamle v spanju. user posted image  Ponoč se je pa tud 2x zbudila in cuzala... sploh nisem vedla kje se me glava drži. Pol se mi pa nardi, da jo dam nazaj v njen krevet in pol se zbudim čez neki časa in se prav previdno premikam, da je ne povozim kje v moji postli, ker itak nimam pojma, a sem jo prestavla al ne.  user posted image user posted image

Jest bi tuuut bezgov sirup.. zmeri sem ga neki pacala.. to je edina zadeva, k sem jo kdaj tko počela.. pa ne vem, če se mi "splača" k je treba tok cukra notri dat, da dobiš že 10l soka za ta gnar! No, sam je pa domače! user posted image

Niia itak, da so tastari že vse pozabl kako je blo pri njih! To majo take, da te srat prime!! user posted image

Zvezdica kokr jest vem, do 1 leta nič krem, in nič sonca! Boš mogla senco najdit, al ga pa s tetra pokri. Sej vem.. umetnost, ker vse takoj zbrcajo!

Snikolina ti ga pa tut serješ! Da mu nebi slučajno začela hrane dajat! Se bo navadu, pol boš pa mela. Bo mogu celo življenje hrano jest!! user posted image user posted image user posted image  Ma sekajo ga res.. men je zadnji od mojga stara mama rekla, da zdej bi ji pa že lahko začela flašo dajat. Itak ni važno kaj je notri, samo da je flaša!! Pa jest njej, če se ji zdi podhranjena, da take govori.. pa ona, tko napol v joku "jjjjaaa" user posted image user posted image   Pol se pa pejt!?

Jest bi že včeri pico!!! Sam hrana mi po glavi hodi!! user posted image user posted image  
V sredo greva vrjetno za 2 dni na morjeeeee.. ima moj eno konferenco user posted image user posted image

Ma se je frajla že zbudila  user posted image user posted image  Zdej pa spet AKCIJA user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 25.5.2009 9:48:05 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
25.5.2009 9:48:16   
Anonimen
evo midva sma doma, je že ful vroče zunaj, noroooouser posted image
kle sem pa zjutri fajn preluftala, pa itak je blo celo noč vse odprto, pol sem pa vse zabioa dol, pa žaluzije zagrnlauser posted image sem ko v temnici, sam hladno je pa fajn...drgač se pa tolk segreje, da za crknt, tkole pa kr gre.

čokolado jem, mali pa sere tamle na tlehuser posted image

joj babe, kaki nasvetiuser posted image sploh uno o postavljanju na nogeuser posted image WTF user posted image
sam ajd, sej včasih pediatrom verjetn sploh ni blo, tko da bi se sam z otroci ukvarjali, sploh pa ne z razvojem, motoričnem in tkouser posted image sam vseen to že čist una zdrava kmečka pamet da vedet, da to ne gre tko, no madona...user posted image

no fajn da sm vas v smeh spravlauser posted image bote bl zdrave zdej...ma takele se mi dogajajo, bedarija na bedarijo, ma u filmu ne vidiš takihuser posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3985
25.5.2009 10:00:22   
Anonimen
Punce, akko je s temi kremami za zaščito pred sončkom

zvezdica jst nebi mazala, še najbolj naravne vsebujejo snovi, k niso glih fajn za dojenčkovo kožo..pol je res bolj, da ma tanke hlačke, če bi res dalj časa sonce mu po nogicah svetlo, sam tist če ga pa vsake tolk mal sonce obsveti, za par minutk, mu pa ne bo škodovalo.

matr, sm čelo čokolado požrla user posted image zdej pa ne vem al se naj grem skozlat, al se nej raj po buč kresnem, da bo še za drugič držalouser posted image

no, tak, zdej morm pa neota it previt, od tule vidim, kak se je posral, je čist rumen rob bodijauser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3986
   [Brisano sporočilo]
25.5.2009 10:31:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3987
25.5.2009 11:35:17   
barba
Tele debate tle so res user posted image user posted image user posted image  tok sm se režala, da je pršla tašča pogledat kaj mi je user posted image user posted image user posted image

Komentirala na bom kej ... grem mal šivat, če bom lohk sedela k me rit boli od rolanja. Mam oreng muskelfiber user posted image  k sem bla včeri velik na rolerjih.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
25.5.2009 11:44:32   
Anonimen
grem mal šivat, če bom lohk sedela

eh, kva boš šivala, men raj nared fizikalni izračun, kam napopat un gel, pa še enga pol, kok lohk serjemo, da nau napotuser posted image user posted image

jst tud grem šivat drgačuser posted image mam že urezane majčke za naju z ulo, sam šešit jih morm, sam je neo neki siten ratu, pa ga mam zdej na joškiuser posted image

(odgovor članu barba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3989
25.5.2009 12:03:52   
mimi30
danuser posted image

sm se zdajle na ulo spomnila, ker je na prvi strani reklame od Kika vse od Hallo Kittyuser posted image . prebrala sem vaše debate o kmetovanju, rojevanju, WC-ju,...user posted image user posted image user posted image ...nimam kaj dodat, ker o kmetovanju nimam pojma, unga za v WC naštimat bom kupla pa pol povem, če mi ga je ratalo o.k. naštimat...preračunat fizikalno ne znamuser posted image , po kemijsko pa ne greuser posted image tak, da bom mogla kar probat, če ne bo barba kakšne formule ven vrglauser posted image .

malecka mi je zaspala na men, pol se je pa v zizo not režalauser posted image ....sem jo hotla pa odložit pa se je hitr nazaj priklopla.

zvezdica, od Dr. Hauschka je ena krema za sončenje, ki je najbolj naravna in je lahk že za dojenčke. Mogoč za nogice tu in tam namazat. Vsebuje pa tud TiO2.

v soboto sem bila na dekliščiniuser posted image ...preživela trezna med opitimiuser posted image in se vseeno zelo zabavala. ob 00:30 je klical dragi, da mala niti pod razno noče flaške in pol sem šla hitro do njih ji dala zizo, jo previla (se je pokakala), pol se mi je smejala...skratka vse skupi je trajalo 1h, potem sem šla pa nazaj. sem si pa dala prvič odkar sem rodila gor navaden moderc s kostjo (ne unga za dojenje) in sem komaj vse skupaj not spravlauser posted image ...če me ne bi mala klicala, in jih spraznala bi mi jih pa verjetno ven vrglouser posted image .

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
25.5.2009 12:12:11   
mimi30
evo še neki o zaščiti kože, da ne bote rable celega članka bratuser posted image

Ali naj se bojimo sonca? Še vedno pa sonce pomaga proizvajati telesu vitamin D in ima mnogo drugih kvalitet. Kaj storiti, da se lepo pripravimo na sonce in v njem tudi uživamo?
Kožo je pred izpostavljanju soncu potrebno razstrupiti in ji dati možnost da zadiha. Savna, kopeli v slani vodi in nekaj poskusnih vikendov v morju zelo pomagajo.
Namesto filtrov, ki delujejo tako da ustvarjajo kemično reakcijo v koži, so veliko boljši naravni filtri, ki ostajajo na površju in sončne žarke mehansko odbijajo. Reflektirajo jih, kot ogledalo. S tistimi žarki, ki pridejo v kožo pa se naša koža lahko nemoteno ukvarja in proizvaja lastni pigment.
Takšni naravni filtri so titanium dioxid in zink dioxid.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
25.5.2009 12:33:53   
tjasssa
ZDRAVO PUNCE,
kera vročina, jaooouser posted image , sva ble zdele 3 ure zuni, in se komi prklatle do doma.......
Neli je včer uspelo se sami prevrnt iz hrbta na trebuh,user posted image   in  zdy takoj ko jo dam v igralni center ležat, je v sekundi na trebuhu, in ona to počne skos, men je tok hecna, tud eno uro če je obračam nazak na hrbet......
Me pa mal skrbi ker se izredno velik zvija nazaj v kifeljc, kam da to ona glavo jz jo tok nazaj sploh upognt ne morm, in zdy je začela še tko spat, na bok pa nazaj v kifelj...................user posted image
Me mal skrbi nevem zakaj bi to počela, ker tud k se zbudi v takem položaju kr neki jokca ponoč k prej nikol ni....se ne bi čudla da jo to boli k se zaleži????
A se še ker od vaših malčkov tkole zvija???user posted image   A je možno do jo dajemo preveč v sedeč položaj, ker skos hoče sedet in pol k jo vzamem v naročje jo dam mal bl sedećki, drugje nikol, ampak to ni nikol več k 10 minut v celem dnevu??user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
25.5.2009 12:48:21   
tjasssa
Ajha glede sončnih krem, jz sem zanč kupla sončno kremo za Neli, je rekla gospa v lekarni da načeloma nič mazanja do 1 leta pa stran od sonca, mi je pa vseen dala kremo
EUCERIN losjon z mineralnimi filtri za zaščito otroške kože pred soncem brez kemičnih filtrov brez dišav in barvil faktor 25, ker mi bomo dost na morju, in vsaj po obrazu in nogicah jo bom jz namazala, ker kokr jo skivaš več kot tok jo ne morš.........

(odgovor članu tjasssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
25.5.2009 12:57:02   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

grem mal šivat, če bom lohk sedela

eh, kva boš šivala, men raj nared fizikalni izračun, kam napopat un gel, pa še enga pol, kok lohk serjemo, da nau napot
user posted image user posted image

jst tud grem šivat drgačuser posted image mam že urezane majčke za naju z ulo, sam šešit jih morm, sam je neo neki siten ratu, pa ga mam zdej na joškiuser posted image

ja sam ji morš pa še kšne podatke dat, školjka je vrjetn standart, pol pa še pod kakšnim kotom kakate itd,...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
25.5.2009 13:01:28   
Anonimen
tjassa jst bi se na tvojem mestu šla pokazat v razvojno, kr zatež svojmu pediatru za napotnico. k to je res ful slabo, če se ti tko zvija, je pa najverjetneje od preveč nošenja pokonci, ja. ker otro sej lohk da že drži glavco, sam mu je težko, pa težko jo kontrolira, zato te vratne ramenske mišice ful delajo, da držijo glavo. posledica je prevelika zakrčenost in zategnjenost tega predela, kar se kaže v tem zvijanju nazaj - otroku je tko udobno, ga njmanj moti, ker če ga recimo pa probaš naprej usločit, pa navadno protestira, ga boli, ker je to pač kontra, so njegove mišice zategnjene.
posledice?
verjetno ne bo plazla, ko bo shodla jo bo šponalo nazaj in bo padala vznak (poškodbe glave), ne bo razvila refleksa, da se ujame na roke pri padcu naprej, ker ji bo pač ramenski obroč zategovalo nazaj ( pade kot snop naprej), lahko da bo ves čas med bolj nerodnimi otroci, gibalno bo zaostajala, ne bo ravno spretna pr telesni vzgoji ( razna plezanja in takšno...). same neprijetne reči, k jih bo celo življenje mogla trpet. tko da v razvojno, ti bojo pokazali kako in kaj in se bo vse pošlihtalo.

za eucerin sem pa glih zadnjič nekje brala, da je katastrofa, čeprov se tko fajn reklamira in vse, ampak po zadnjih testih, delanih v nemčiji je najslabš kar more bituser posted image

(odgovor članu tjasssa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3995
25.5.2009 13:03:04   
Anonimen
pol pa še pod kakšnim kotom kakate

no, sej to me najbl zanima - pod kakim kotom LOHK kakamo, da ne bo un gel napotiuser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3996
25.5.2009 13:48:37   
mimi30
no, sej to me najbl zanima - pod kakim kotom LOHK kakamo, da ne bo un gel napotiuser posted image

verjetn najboljš tak, da kr direkt v vodo padeuser posted image ...ne bo treba nič čohat...pa še rit bo mal zmočlouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
25.5.2009 13:50:25   
ronja
o čem vi to? meni nič jasno,kak gel, kako kakanje?

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
25.5.2009 13:51:04   
Anonimen
ronja boh te ne mara, bejž ZS prebratuser posted image  user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3999
25.5.2009 13:54:29   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

verjetn najboljš tak, da kr direkt v vodo padeuser posted image ...ne bo treba nič čohat...pa še rit bo mal zmočlouser posted image

mimi tisi zgrešila fax, bi mogla na fizo it,...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.