|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
25.5.2009 18:36:11   
gogabojan
To sem dobila po mailu. Tak da, vam posredujem info, ne vem pa če je res ali ne.

NUJNO - OBVESTI PRIJATELJE

*NUJNO!!!*

Prosimo,  bodite posebej previdni, če uporabljate internetno  pošto,
kot so Yahoo,  AOL, Hotmail, Gmail in podobni.. Te informacije  sta
poslala  Microsoft in Norton.
Pošljite to vsem, ki veste, da imajo dostop do  interneta.
Morda  boste prejeli v navidezno nelažen e-mail s predstavitvijo  imenovan:
*"Življenje je lepo" (LIFE IS  BEAUTIFUL)!!!*
Če ste prejeli, NE ODPIRATI! za nobeno ceno,  ampak  TAKOJ IZBRISATI!
Če odprete sporočilo, se bo na zaslonu prikazalo:   'Je že prepozno
Zdaj, tvoje življenje ni več lepo" (IT'S TOO LATE. NOW YOUR LIFE IS  NO
LONGER  BEAUTIFUL)
Po tem boste izgubili vse to, kar je v vašem računalniku,  in oseba,
ki je  uvedla ta virus, bo imela dostop do vašega imena, e-mail  in
geslo - geslo,  vse!
To je nov  virus, ki se je začel vrteti pred  tednom.
Iz AOL so potrdili njegov obstoj,  in protivirusni programi ga ne
morejo  uničiti.
Virus je  ustvaril hacker, ki sam sebe imenuje lastnik življenja (LIFE
OWNER!)
Prosimo vas, da  pošljete kopijo sporočila vsem prijateljem in  jih
prosite, da  pošiljajo  dalje!

Tukaj se gre  predvsem samo za vas, in pomembni ste samo vi.  Zaščitite
sami sebe in  svoje življenje, saj je vse v vaših  rokah!

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 201
25.5.2009 18:44:15   
jolly123
Dan. Jaz sem uživala na babi servisu, napisala kar nekaj diplome. Če bo tkole vsak dan bo kar hitro nekaj narejeno. Jutri imam en strokoven seminar, bom spet odsotna, tajko pa v varstvu. Ampak pri naših dveh mu je čist kul ga pedenata od nog do glave, okolje mu je pa očitno tud OK danes je spal 3 ure popoldne, v moji sobi ves zakomiran, da smo ga šli celo budit user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

no, madonca, tile fantje pa so face-  BRAVO Tilen, ki kobaca user posted image user posted image user posted image

in neverjetni Taj, ki hodi??? HAAAALO? Jolly, a si ti zihr, da je oktoberček ?? user posted image user posted image user posted image

No če smo čist natančni je septembrček user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Jolly,Taj...bravo!!!To pa je brzina ni kaj.
A sta imela kaj hojico??Jaz ne vem če jo bomo kaj uporabljali,bomo videli.

Ne nobene hojice nisva mela. Itak jo pri tok zblojenem psu ki bi nonstop na hojico skakal ne morš imet, pa tud sztanovanje ni lih tako, da bi se ga upala v hojici pustit.

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Danes je Tilen skobacal  Se je zdajle par dni tko pripravljal, no danes je pa zalaufalo. Rokice, kolenčka in gremo  Pa v soboto se mi je v vozičku tudi že kar vstajal na noge.

jolly, Tajkotu se pa dogaja    Super! To je čisto pravi začetek hoje. Na stran, ob opori (npr. kavču).

Bravo Tilen user posted image user posted image Je zih ves zadovoljen zdaj, ko lahko pride kamorkoli, no kot da že prej ni mogu user posted image user posted image

Ja našmu pa čist dogaja danes smo pridelali prvo prebito ustnico je babi mislila da ni tako aktiven pa je šla malo kuhat on je pa v tem času vstal, se prijel za kavč in očitno hotel do mize pridet in je telebnil ja nimaš kej user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 202
25.5.2009 18:48:07   
Lovely
No, sam še to mi manjka, da fašem ta virus Goga, hvala za opozorilo. Upam, da ti je vsaj malo bolje.

Da razložim to z najino postlo. V bistvu ni kaj za razložit. Zjutraj je moj dragi hotel vstat pa je šel njegov del na tla user posted image  Nič jasno.

Sva pa itak danes rekla, da to je pa too much kako mi2 jeva, nobenega reda več. Tako da od jutri stroga disciplina. OBADVA. Mi bo zdaj laže k se ne bom sama preganjala, bova eden drugega user posted image

Danes je Inya čisto zabluzila, po moje ji je ta vročina čist too much. Je pomalo in večkrat pa fuuul čaja je spila. Zdaj že spi, okopana in upam, da je to to za čez noč. Ponoči pa.... OMG!!! Upam, da je to prehodna faza...

Sem pa dobila dobro varianto varstva tu pri nas v Ihanu, kontakt od .100noge, hvala ti še enkrat. Grem pogledat še eno in se potem 100% odločim.

Aja, pa ribo smo danes prvič papali!!! Jami je bilo. Tunin file sem spekla v foliji in sladek krompir enako, pol sem pa vse skupaj spasirala z malo masla in mleka. Edini komplet pravi obrok danes, drugo je vse po 100g jedla...

Nič, grem se malo cartat, lep večer vam želim.

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 203
25.5.2009 18:59:05   
PikicaStonoga

no, madonca, tile fantje pa so face-  BRAVO Tilen, ki kobaca user posted image user posted image user posted image

in neverjetni Taj, ki hodi??? HAAAALO? Jolly, a si ti zihr, da je oktoberček ?? user posted image user posted image user posted image

ma sej sem brez besed :) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 204
25.5.2009 19:01:18   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Kje ste kaj kupovale te mini bazenčke in kakšne so cene?

V kik-i dobiš navaden bazenček že za 5 evrov. Drgač pa so v šparu od 10 evrov dalje. Pa je isti kot v kik razlika pa je 5 evrov..

lahk kupim dva enga za LJ za na balkon , enga za na bajto ...a misliš v kik-u???

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 205
25.5.2009 19:05:57   
PikicaStonoga

[/quote]

Bravo Tilen user posted image user posted image Je zih ves zadovoljen zdaj, ko lahko pride kamorkoli, no kot da že prej ni mogu user posted image user posted image

Ja našmu pa čist dogaja danes smo pridelali prvo prebito ustnico je babi mislila da ni tako aktiven pa je šla malo kuhat on je pa v tem času vstal, se prijel za kavč in očitno hotel do mize pridet in je telebnil ja nimaš kej user posted image

[/quote]

OJEJ! :(

Mi imamo pa tud rdeč nos! Je sedela , sedela, sedela in direktiva na nos naprej! :(

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 206
25.5.2009 19:14:20   
PikicaStonoga
ffffffaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkk kakšna toča na fužinah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 207
   [Brisano sporočilo]
25.5.2009 19:20:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 208
25.5.2009 20:40:39   
gogabojan

V kik-i dobiš navaden bazenček že za 5 evrov. Drgač pa so v šparu od 10 evrov dalje. Pa je isti kot v kik razlika pa je 5 evrov..

lahk kupim dva enga za LJ za na balkon , enga za na bajto ...a misliš v kik-u???

JP JP

Neposredna povezava do sporočila: 209
25.5.2009 20:41:08   
gogabojan

ma sej sem brez besed :) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim fenomenalno res. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 210
25.5.2009 20:42:55   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

No, sam še to mi manjka, da fašem ta virus Goga, hvala za opozorilo. Upam, da ti je vsaj malo bolje.

Ni za kaj. In pa hvala, ampak počutje je čisto v breznu. Upam da bo kmalu bolje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Inyi za ribiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 211
25.5.2009 20:43:31   
gogabojan

ffffffaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkk kakšna toča na fužinah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pri nas pa nič, ne duha ne sluha.

Sam modri oblaki, nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 212
25.5.2009 20:45:29   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Dan. Jaz sem uživala na babi servisu, napisala kar nekaj diplome. Če bo tkole vsak dan bo kar hitro nekaj narejeno. Jutri imam en strokoven seminar, bom spet odsotna, tajko pa v varstvu. Ampak pri naših dveh mu je čist kul ga pedenata od nog do glave, okolje mu je pa očitno tud OK danes je spal 3 ure popoldne, v moji sobi ves zakomiran, da smo ga šli celo budit user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jolly za napredek pri diplomski nalogi , kar tako naprej.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Taj za prespano popoldne. Ti že veš, kdaj moraš biti priden, da mami kaj naredi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 213
25.5.2009 20:51:14   
gogabojan
No to so moji kratki in jedernati odgovori.

Neposredna povezava do sporočila: 214
25.5.2009 21:04:15   
gogabojan
Punce, ve ki imate slabe želodčke, raje ne glejte.
Morda ste videle to zgodbo, toda si jo želim vseeno deliti z vami, da vidite, kake grozote se dejansko dogajajo, in tisti, ki vedo za to, so raje tiho.

SPREGOVORITE, PREDEN BO PREPOZNO.

http://www.youtube.com/watch?v=PztTA5EVGQU

Neposredna povezava do sporočila: 215
25.5.2009 21:16:14   
irma78
Čer punce,

ste verjetno že čisto pozabile name, a ne? Pa sploh nimam nobenega pametnega razloga zakaj nisem bila nič na RR. Če povem po resnici, se mi vse dni sploh ni dalo računalnika priklapljat. Mislim tale vročina me je čisto zdelala. Pa še nekaj sem se lotila pletja, čeprav very slow motion.

Drugače pri nas nič novega. Zobkov še ni, plazimo se tudi ne, tudi na trebuhu noče več ležat. Najraje sedi in firbca naokoli. Pa zelo se pogovarjamo. Pa bolj malo jemo, sedaj ko je tako vroče, pa veliko pijemo.

Aja, greva pa v sredo zjutraj učke pogledat na Očesno kliniko, da končno vidimo, kako je z Nikijevim škiljenjem. Dela na Očesni ena moja znanka, ki je magistra oftamologije. Je rekla, da naj se pridemo pokazat in da naj si zrihtam napotnico. Pa mislite, da mi jo je hotela P dat? Jok brate odpade. Je rekla, kao da se mu učke še razvijajo in da imamo itak v juliju pregled, pa bomo takrat videli kako in kaj. Sploh ne razume, da sem jaz zelo zaskrbljena glede učk in da bi me že sam pregled (pa najsi bo izid negativen ali pozitiven) pomiril. Sem ji povedala, da mi dela na očesni znanka in da ne vem, če bo julija še na očesni, pa nič. No, sedaj me bo znanka vzela brez napotnice, potem bomo pa vidli kako naprej.

Evo toliko za enkrat, sedaj grem pa za nazaj brat.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

Neposredna povezava do sporočila: 216
25.5.2009 21:24:51   
irma78
CORTI dobrodošla nazaj!

INYA PINYA čestitke za mini 7. mesečni birthday.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar pa se klime tiče. Mi jo doma nimamo - imamo natur klimo - čez dan rolete dol, zvečer pa gor pa okna odpret. V avtu pa imam klimo naštimano na 22 stopinj.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 217
25.5.2009 21:28:36   
Tejčika29
Alina še kar ok je glede na vročino, pije pa porazno malo. Danes je jedla češnje in kr brundala zram tok so ble dobre, jaz pa vesela da je jedla presno, vsaj nekaj.

Uživam v dežeku in grmenju pri nas toče ni bilo.

Nočko.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 218
25.5.2009 21:39:36   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

Še eno vprašanje za tiste, ki imate lonček Nuby: kupila sem ga v DM, takšnega z mehkim nastavkom in mi pušča. Že zadnjič, ko smo bile v Tivoliju, sem imela v torbi poplavo, potem sem doma gledala in rekla, da je kriv silikonski del, ki sem ga morda poškodovala pri sestavljanju in ga zamenjala z novim. In sem lonček z novim nastavkom in nekaj vode iz previdnosti dala v vrečko, pa je bilo po enem popoldnevu prenašanja naokoli spet enako - pušča. Pa sem ga res lepo skupaj sestavila in dobro privila. Se tudi vam dogaja, da pušča ali jaz delam kaj narobe?

moj tudi pušča in vsak dan dobivam popiuser posted image . Sicer poplave v torbi še nisem imela, ampak ko Niki pije vse povsod teče. Bo treba očitno novega nabavit, samo ne vem katerega, ker se bojim da bi bila z novim Nubyem zgodba enaka.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 219
25.5.2009 21:42:28   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Ej ne  morem verjet Tajko je naredil tri korake ob držanju za kavč user posted image  user posted image  user posted image To je še daleč podobno hoji, ampak da smo že tako daleč ufff. Je pripuzal do kavča se dvignil na noge, potem videl da je malo stran na kavču daljinec ki mu ga ne dajeva in je kao prepovedan in se je tako namatral, držal za kavč in korakal do daljinca, zdej pa šalta tv programe ves zadovoljen user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tajko. To je pa čisto naspidirano dete. A mu kaj posebnega daješ za jest?

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 220
25.5.2009 21:43:29   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Je rekla, da naj se pridemo pokazat in da naj si zrihtam napotnico. Pa mislite, da mi jo je hotela P dat? Jok brate odpade. Je rekla, kao da se mu učke še razvijajo in da imamo itak v juliju pregled, pa bomo takrat videli kako in kaj. Sploh ne razume, da sem jaz zelo zaskrbljena glede učk in da bi me že sam pregled (pa najsi bo izid negativen ali pozitiven) pomiril. Sem ji povedala, da mi dela na očesni znanka in da ne vem, če bo julija še na očesni, pa nič.

Spoštovana Irma,

Hodi nazaj k tej P in ji povej kako in kaj. Mislim glede tega: Plačuješ vsak mesec dodatno zdravstveno zavarovanje. Ni ga user posted image , ki bi mi rekel, da ne dobim napotnice. ZAHTEVATI je treba. Tako kot oni neki tam levo zahtevajo, da če želiš meti fajn in brezplačno oskrbo, moraš plačati.

Za kaj pa potem plačujemo zavarovanje, če ne dobimo napotnice za določeno stvar. Ok če bi zahtevala napotnico za nevem kaj, npr. alergijo (čeprav nima znakov alergije, nikakršne), ok potem počakamo na kaki znak.

Pri tebi, pa glede na to, da Nik škili malo, pa ni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ki bi te ustavil, za napotnico. Ti jo zahtevaš, saj tudi plačuješ zdravstvo, zato ti tudi ona mora dati napotnico.

Madona sem huda, ko sem to prebrala. Jo lepo jutri pokliči, in reci, da zahtevaš napotnico za očesno kliniko. Saj plačuješ zdrav. tako da,....... Pogumno Irma.  

Če pa nočeš, pa daj meni tel. pa jo jaz pokličem (lahko tudi v tvojem imenu, in boš videla, da jo boš imela napisano).

Mislim, kaj se pa gre. Enim talajo napotnice BVeze, drugi, ki pa bi jo radi imeli, pa ne dobijo.

Ah tak sm huda, da niti ne vem, kaj sem napisala.

Ostale punce, tu na formu, me lahko pljuvate glede tega zahtevka. Toda to je moje mišljenje. Nekomu plačujem, da ko bom kaj potrebovala, da bom dobila, ne pa da počakam.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 221
25.5.2009 21:46:06   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Jutro!

Za nami je tudi krasen vikend, smo imeli piknik pozno v noč - prijateljica je imela 30-ko, Tilen je kar v avtu spal user posted image  Če ne bi ratalo, bi šli dam, tko pa je bil tolk priden, da ni blo panike. Nik pa je ostal par dni na počitnicah pri babici.

Danes je Tilen skobacal user posted image user posted image user posted image  Se je zdajle par dni tko pripravljal, no danes je pa zalaufalo. Rokice, kolenčka in gremo user posted image  Pa v soboto se mi je v vozičku tudi že kar vstajal na noge.

jolly, Tajkotu se pa dogaja user posted image  user posted image user posted image user posted image  Super! To je čisto pravi začetek hoje. Na stran, ob opori (npr. kavču).

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tilen. Še en superuser posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 222
25.5.2009 21:48:40   
irma78

Kako pregnati prehlad???

Niti me ne muči toliko nos kot pa, da sem čist čist poklapana. Kako se čimprej bolje počutiti???

Lekadole pijem, počivam (kolikor se da), čajčki,...... ŠE KAJ MORDA?

hvala

A si že kaj bolje?

Meni sicer najbolj pomaga Neoangin, pa kakšen topel čajček, pa limonada in veliko počivanja.

Neposredna povezava do sporočila: 223
25.5.2009 21:53:20   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

jooj komu se ljubi to brat? ste spet tok napisale.

tepih. jaz imam dva ampak oba taka da se ju da v stroj vršt in oprat, drugače ga jaz nebi imela NO WAY!

jolly tvoj mali je fantastičen! on je pa res en velikanski korak pred vsemi drugimi. bravo taj!!!

morje je blo toooooooooook fino. sam minilo je tko hitroooo. ma res no prehitro. sem bila tko žalostna ko smo šli domov in bom hitro nov dopust splanirala ampak za vsaj 1 teden. smo pa plavali. midva ene 4krat mali pa dvakrat user posted image
prvič samo nogice notri in mu je blo smotano je jambral. drugič je bil pa v morju v čolničku pa mu je blo full všeč pol sem pa rekla bom še enkrat poskusila pa ni nič več jambral ampak je full užival tko da se je tut on nakopal user posted image user posted image user posted image user posted image

sem pa dones mu napihnila bazenček zdej se voda greje na sončku da ko se zbudi  greva čofat user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za lep dopustek in user posted image  plavanje. Jaz tudi upam, da bo Niki rad plaval v morju ali pa vsaj v bazenu. Bomo stestirali že čez 10 dni.

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 224
25.5.2009 21:54:19   
irma78

jaz v BC pred kakšnim mesecem in sem dala mislim da 6 EUR

Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Izbor imen
crno_bela

Katero ime bi izbrali?

Tadej (36%)

Dominik (23%)

Aleksander (41%)

Število vseh glasov: 181

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!