|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
24.5.2009 21:45:08   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: *talcy*

janja27....ja ja vem da sem se zmotla sem videla tkoj ko sem kliknila ma nisem imela časa popravit user posted image  brez zamere user posted image  

lučka1...naš dela isto prijema igrače pred sabo kolena potisne pod trebuh ma ne uspe in ne uspe....

je pa videt da je nedelja user posted image user posted image  ...nobene čveke ....

moram šibat likat user posted image user posted image user posted image

kaj pa čem ti zamertuser posted image user posted image user posted image user posted image dej nehi nouser posted image user posted image user posted image user posted image sam ti ti k si najdla FB si nas na RR čist zapustila in seveda izgubila 200 straniuser posted image user posted image user posted image user posted image

ti kr likajuser posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem včerajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 151
24.5.2009 21:45:29   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

jp pikicauser posted image user posted image user posted image sem mela tepih v dnevni in sem ga lani vrgla ven in ne moreš verjet da se počutim sto krat bolje ker ga ni user posted image user posted image user posted image user posted image ne gledam umazanije gor, pometem in je al pa posesamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma jaz nisem niti pomisla da bi dala kaj kjer se bo nabiral prah ...pa še parket bo tok lep k bo nov, da ga morm pokazat :)
kaj si pa potem nardila si na noge od miz in stolov dala tiste nalepkice, da vsega ne obribajo noge?

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 152
24.5.2009 21:47:43   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

jp pikicauser posted image user posted image user posted image sem mela tepih v dnevni in sem ga lani vrgla ven in ne moreš verjet da se počutim sto krat bolje ker ga ni user posted image user posted image user posted image user posted image ne gledam umazanije gor, pometem in je al pa posesamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma jaz nisem niti pomisla da bi dala kaj kjer se bo nabiral prah ...pa še parket bo tok lep k bo nov, da ga morm pokazat :)
kaj si pa potem nardila si na noge od miz in stolov dala tiste nalepkice, da vsega ne obribajo noge?

k ej manca shoidla sem umaknila mizo tko da je sedaj nimamouser posted image user posted image user posted image user posted image

nimam stolov ampak sam kavč k je na enem in istem mestu..drugač pa mam jaz laminat...user posted image user posted image user posted image in ko ga bosta punci uničli (nekaj ga je že ) bomo menjali za parketuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 153
24.5.2009 21:48:48   
PikicaStonoga

k ej manca shoidla sem umaknila mizo tko da je sedaj nimamouser posted image user posted image user posted image user posted image

nimam stolov ampak sam kavč k je na enem in istem mestu..drugač pa mam jaz laminat...user posted image user posted image user posted image in ko ga bosta punci uničli (nekaj ga je že ) bomo menjali za parketuser posted image user posted image user posted image user posted image

kako nimaš mize? a jedilne mize pa stolov nimaš al kako???

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 154
24.5.2009 21:49:48   
PikicaStonoga

ja laminat k gre gre ...parker pa lahko parkrat brusiš pa lakiraš ...tko da to je to  :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 155
24.5.2009 21:59:07   
janja 27

kako nimaš mize? a jedilne mize pa stolov nimaš al kako???

jaz mam kuhinjo in jedilnico in dnevno na 12 m .........pa mam kuhinjo in jedilnico skupaj tam so ploščice,  dnevno mam pa pol zid in na sredini velik obok in v dnevni mam okoli ploščice v sredini pa laminat...tko da miza in stoli so v jedilnici  na ploščicah ..laminat je meni za sobe zakon za dnevno je pa druga pesem, pa naj bo ne vem kolk kvaliteten jaz sem takrat zanj plačala juhuhu pa je en bububububuuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 156
24.5.2009 22:11:35   
PikicaStonoga

jaz mam kuhinjo in jedilnico in dnevno na 12 m .........pa mam kuhinjo in jedilnico skupaj tam so ploščice,  dnevno mam pa pol zid in na sredini velik obok in v dnevni mam okoli ploščice v sredini pa laminat...tko da miza in stoli so v jedilnici  na ploščicah ..laminat je meni za sobe zakon za dnevno je pa druga pesem, pa naj bo ne vem kolk kvaliteten jaz sem takrat zanj plačala juhuhu pa je en bububububuuser posted image user posted image user posted image

ajaaaaaaaaaaaaaaaa no jaz mam ploščice samo v kuhinji, v jedilnici pa dnevni pa parket ...
kar se pa laminata tiče, sem pa zvedela, ko sva še sama izbirala, da če hočeš ful kvaliteten laminat, te bo prišel isto kot parket!!! kvaliteta pa res stane tam od 30€ pa na gor za m2! :( sam dvomim da lahko laminat brusiš in lakiraš ...tko da parket še vedno rules! :)

nč grem jaz spat!

NOČKO!!!!!!!!!!!!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 157
24.5.2009 22:29:48   
afnica mala
Hojla punce!

Inya- čestitke za 7 mesečnicouser posted image

za nami je lep vikend. Sam ta vročina je pa nora. Mož izbira klimo za bajto, upam, da bo čimprejuser posted image

Jutri moram p. poklicat, da Neli pogleda. Pred vva 6 dnevi je med očmi in noskom dobila pikice- kot podkožne mozoljčke, zdaj jih ima že pod očesom, še na drugi strani, pa spodjo veko ima rdečo in srbi jo. Naj pogleda in če lahko s čim pomaga.

corti- hojla zgubljena!user posted image

pikicastonoga- da tebe kaj mail ne zafrkava?

Nočko punce

Neposredna povezava do sporočila: 158
24.5.2009 23:29:06   
Tosca
Čeeer punce!

Ja, se nisem oglasila že od srede tedna, ma grejo tako hitro tile dnevi, da kar ne dohajam, pa še malo lena sem, priznamuser posted image . Janja, hvala, ker si me pogrešala, je dober občutek, če se kdo spomni nate.user posted image

V sredo sva bili pri mojih doma, v četrtek pri varuški na obisku, da se Danaja malo spozna z okoljem, pa v mestu sva se dobili z mojo sestro in šli še na Rudnik po nakupih. Je bilo na hitro treba kupit poletne cotke. Jaz sem taka hecna duša, da kar ne morem kupovat oblačil, če ni vreme že ta pravo za določena oblačila. Samo kaj, ko je potem ponavadi že prepozno in vse razprodano.

V petek sva pa spet šibali kot nori: Hofer (evo, piknik odejica, juhu), Pikapolonica, Takko, BTC, tržnica, Merkur, H&M, Interspar, pol popoldne pa še eno darilo zavit. Uhhhh.

Pol pa še moj vsak dan pride domov šele okoli 20. ure ali še kasneje in jasno, da imam jaz malo cel dan in mi ob tem še ostane vse za naredit za zvečer. Grrrr, imam že kar malo dosti tega. Tako, da sem se vsak večer samo še dol dala in ni bilo nič kaj od mene. Aja, prej moram še običajno travo zalit, ker jo sonce ob robnikih sežge. Pa v petek sem še celo bajto ob 11h zvečer posesala in pobrisala.

Saj ponavadi si dopovedujem, da nima smisla, da se jezim, če je moj tako malo doma, ampak včasih mi pa dopi***. Še dobro, da je Danaja tako pridna in pridno prenaša ta najina tekanja naokrog. OK, ne bom več jamrala, nič ne pomaga, pa še ve me boste imele dostuser posted image .

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 159
24.5.2009 23:41:11   
Tosca
Sicer malo pozno, pa vseeno: čestitke Inyi za 7M!user posted image  Pa zelooo z zamudo, ampak vseeno čestitke tudi Hanni!user posted image

Tepihi - tudi jaz jih ne maram, še iz študenta ne, ko je cimra imela enega, ki se ga nikakor ni dalo spucat in nimamo nobenega sedaj. Sva imela v prejšnjem stanovanju itison, pa sem rekla, da kaj takega ne bom imela več. Sem pa za svoj staaaaari sesalec zadnjič naročila nov filter in me je skoraj kap, ko je bil 30EUR. Sem sicer pol ugotovila, da je HEPA filter, ki se ga dat celo prat, dosedanji je bil kar nek navaden.

Naša user posted image  sicer tudi nekaj vleče kolenčka pod sebe, ampak po moje je do plazenja še daaaaaleč, drugače pa se odriva nazaj in vrti v krogu. Samostojno sedi pa kvečjemu kake pol minute in še to le na postelji, ker je mehka, na tleh pa ne. Pa je raje ne dajem sedet, ker sem se zadnjič samo stran obrnila, ko je sedela na postelji in mi je skoraj zatelovadila dol, ker je padla vstran, čeprav je bila na sredi postelje 180x200. Sem jo komaj ujela in sem se potem kar tresla. Nema, postelja je prepovedan teren za sedenje.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 160
24.5.2009 23:55:35   
Tosca
GH - tudi medve sva med tazadnjimi pri uvajanju in imava sedaj en samostojen obrok, zelenjavo za kosilo, počasi pa uvajava drugega, malico s sadjem ali kašico. Danes je pojedla celo nekaj avokada z banano, sem pa poskusila tudi z melono, pa ji ni bila všeč, čeprav je bila zelo sladka. Mogoče je ni zanimala tudi zato, ker je bila sita.

Klima - doslej sva jo dvakrat prižgala na 26 stopinj, ampak samo v sobah, če user posted image  ni bilo noter, da se je shladilo. Še mi je pa danes zvečer malo prešvicala, ko sem jo dala v pižamico z dolgimi rokavi, pa se je odločila, da bi še malo plezala po sedežni. Jo bo treba probleč očitno šele tik pred spanjem.

V soboto smo šli pa čestitat na poroko najine frizerke, pa naša user posted image  kar ni bila razpoložena in je cel čas nekaj nabirala in hotela jokat. Res je, da je bil kažin, ampak zadnjič v Trstu pri sorodnikih je bilo pa vse OK, čepraj je bil kažin še trikrat večji. Ali pa mala čuti razliko in so ji bolj všeč primorciuser posted image .

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 161
25.5.2009 0:07:29   
Tosca
Še eno vprašanje za tiste, ki imate lonček Nuby: kupila sem ga v DM, takšnega z mehkim nastavkom in mi pušča. Že zadnjič, ko smo bile v Tivoliju, sem imela v torbi poplavo, potem sem doma gledala in rekla, da je kriv silikonski del, ki sem ga morda poškodovala pri sestavljanju in ga zamenjala z novim. In sem lonček z novim nastavkom in nekaj vode iz previdnosti dala v vrečko, pa je bilo po enem popoldnevu prenašanja naokoli spet enako - pušča. Pa sem ga res lepo skupaj sestavila in dobro privila. Se tudi vam dogaja, da pušča ali jaz delam kaj narobe?

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 162
25.5.2009 0:13:00   
Tosca
Vse najboljše Tijani za sedem mesecev!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa user posted image  , jutri pa spet veselo na potep k mojim. Moram mami nahecat, da sešije Danaji prevleko za voziček iz elastičnega frotirja, podobno, kot je letna prevleka za lupinico.

Eno lepo mirno nočko!

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 163
25.5.2009 6:31:29   
afnica mala
Dobro jutro

evo user posted image user posted image  za vas.

Zdaj pa grem še eno zase skuhat, pol pa arhivo urejat. Imam tooooolk papirjev za pošlihtat.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 164
25.5.2009 6:31:59   
afnica mala
Tijana- vse naj, naj za sedmico!!!user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 165
25.5.2009 6:54:04   
coccinella

TIJANA- čestitam za 7. mesecev!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 166
25.5.2009 6:58:45   
gogabojan
Jutro.

Jaz čist down, prehlajena, tečna, bla bla bla

Vse naj naj Tijani in Inyi. ŠE KOMU????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse dosežke, ki ste jih imeli (nisem glih brala te dve strani za nazaj.

Vroče za pop...................

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 167
25.5.2009 7:06:05   
jolly123
Jutro!

Tijana vse naj za sedemko user posted image

Meni je soseda včeraj posodila računalnik, zdaj grem pa to vse odpeljat do naših in bom tam v miru pisala diplomo. KONČNO!!! Ma dej moram diplomirat preden grem v službo tole pa tud ni za nikamor no!!

IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

Pol pa še moj vsak dan pride domov šele okoli 20. ure ali še kasneje in jasno, da imam jaz malo cel dan in mi ob tem še ostane vse za naredit za zvečer. Grrrr, imam že kar malo dosti tega. Tako, da sem se vsak večer samo še dol dala in ni bilo nič kaj od mene. Aja, prej moram še običajno travo zalit, ker jo sonce ob robnikih sežge. Pa v petek sem še celo bajto ob 11h zvečer posesala in pobrisala.

Saj ponavadi si dopovedujem, da nima smisla, da se jezim, če je moj tako malo doma, ampak včasih mi pa dopi***. Še dobro, da je Danaja tako pridna in pridno prenaša ta najina tekanja naokrog. OK, ne bom več jamrala, nič ne pomaga, pa še ve me boste imele dost .

Ne govori te čist zaastopim, pa paše se kdaj tuki spucat, tko da ti kar user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

Še eno vprašanje za tiste, ki imate lonček Nuby: kupila sem ga v DM, takšnega z mehkim nastavkom in mi pušča. Že zadnjič, ko smo bile v Tivoliju, sem imela v torbi poplavo, potem sem doma gledala in rekla, da je kriv silikonski del, ki sem ga morda poškodovala pri sestavljanju in ga zamenjala z novim. In sem lonček z novim nastavkom in nekaj vode iz previdnosti dala v vrečko, pa je bilo po enem popoldnevu prenašanja naokoli spet enako - pušča. Pa sem ga res lepo skupaj sestavila in dobro privila. Se tudi vam dogaja, da pušča ali jaz delam kaj narobe?

A pa je ziher un magic cup? Ker jaz butara sem mislila da sem takega kupila pol pa ugotovim, da teče ven, nič mi ni bilo jasno, ko sem imela predal v ruzaku pol čaja user posted image user posted image

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 168
25.5.2009 7:43:55   
jolly123
Ej ne  morem verjet Tajko je naredil tri korake ob držanju za kavč user posted image  user posted image  user posted image To je še daleč podobno hoji, ampak da smo že tako daleč ufff. Je pripuzal do kavča se dvignil na noge, potem videl da je malo stran na kavču daljinec ki mu ga ne dajeva in je kao prepovedan in se je tako namatral, držal za kavč in korakal do daljinca, zdej pa šalta tv programe ves zadovoljen user posted image  user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 169
25.5.2009 7:45:48   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Ej ne  morem verjet Tajko je naredil tri korake ob držanju za kavč user posted image  user posted image  user posted image To je še daleč podobno hoji, ampak da smo že tako daleč ufff. Je pripuzal do kavča se dvignil na noge, potem videl da je malo stran na kavču daljinec ki mu ga ne dajeva in je kao prepovedan in se je tako namatral, držal za kavč in korakal do daljinca, zdej pa šalta tv programe ves zadovoljen user posted image  user posted image

ja čist hudo. Bravo tajko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 170
25.5.2009 7:47:44   
Dream
Dobro jutro!

Matic še pančka, jaz pa hitro opravim tule svojo dolžnost, da se javim user posted image  Včeraj smo bili na kosilu zunaj, sem preživela... Matic je bil že dopoldne neki tečen, med svojim kosilom je kar naprej nekaj stokal in jamral, med našim kosilom še bolj - itak, ker že tako ali tako ne mara gužve okrog sebe. No, nekak smo zdržali, čeprav nam je vsem teklo dol od sopare, Matica sem slekla, pa je bil še vseeno ves moker. Gostilna brez klime je pravi shit (oz. brez vklopljene klime).

Danes greva v trgovino po hrano, da potem pripravim malico, ko bodo dečki spravljali drevje iz gozda, pa verjetno bom tudi sama kaj mignila s prstom, da se malo prepotim, sicer bom počila od same hrane user posted image

Mbd0411 in PikicaStononoga midva sva brez sewsalca tako da bova v vsakem primeru morala nekaj kupit. Meni se ne da vsaka dva dni hodit k tašči po sesalec, raje kar pobrišem po tleh, ta tisto brzinsko sesanje pa imam Swivel Sweeper. Tepih imam kot sem že napisala samo v dnevni sobi pod mizo in sedežno, pa mogoče bova za Matičevo sobo kupila kakšen tepih cesto - laminat je meni čisto premrzel za sedet na tleh. No, vsak po svoje...

Sedenje, plazenje - ne eno ne drugo, se pa zadnje dni zelo postavlja na kolena in mislim, da bo kar kmalu kje za menoj. Če mu pa ne gre, se toliko časa kotali, da pride do željene točke.

Inja in Tijana vse naj, naj, naj za vajinih 7 mesecev!!!

Janja27 zdele si me pa kar mal prestrašila s tem o laminatu., Midva imava tutu precej dragega, upam, da ne bo res zatra čez nekaj let user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 171
25.5.2009 7:47:57   
afnica mala

user posted image  bravo Taj!!!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 172
25.5.2009 7:53:23   
afnica mala
Jaz pa še ne vem kakšen plan bo danes. Čakam, da se Neli zbudi, da vidim kaj je z učko in pikami okoli njega. Itak ne vem kdaj njena p. dela, ker sva zamenjali, pa še nisem urnika spisala. Klicat pa ne upam, imam en predpotopni stacionarni telefon in se moram dret vanjuser posted image . Bom še Neli zbudila.

Edino v trgovino morava, mal salamce in ostalih stvari kupit za delavce danes popoldan in jutri dopoldan.
Čakam, kaj bo dan prinesel...

Neposredna povezava do sporočila: 173
25.5.2009 7:54:31   
Dream

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Taj!!!!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 174
25.5.2009 8:38:42   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Jutro.

Jaz čist down, prehlajena, tečna, bla bla bla

user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Trikolesnik vs. klasika?
Jaka RR

Kakšen voziček priporočate: trikolesnik ali klasiko na štirih?

Klasika. (50%)

Zoom-zoom trikolesnik. (45%)

Bo že oči nesel. (5%)

Število vseh glasov: 339

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!