Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 25.5.2009 8:39:25
|
|
|
|
iraira
|
Vse najboljše TIJANA Taj
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 25.5.2009 8:39:48
|
|
|
|
afnica mala
|
Neli še kar spi. Sem ob 6h jo šla nahranit in je ležala v posteljici s široko odprtimi učkami. Bog ve, kolk časa je že bla tako. P. dela dopoldan, torej...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.5.2009 9:29:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.5.2009 9:45:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 25.5.2009 9:49:10
|
|
|
|
Lovely
|
Dobro jutro. Najprej hvala za vse lepe čestitke za Inyinih 7 mesecev :) Tijana, vse najboljše za 7 mesecev :) Mi smo imeli zelo pester vikend, v soboto sama in potem piknik, včeraj pohajanje z očijem, sem pustila gsm doma izklopljenega in niti pomislila nisem nanj. To je zame uspeh, zgleda, da sem ozdravljen deloholik Inya še kar spi jutranji spanček, ponoči ni bilo najbolje. Itak se nama je v spalnici postelja zlomila in jaz spim z Inyo v sobi, moj pa v delovni sobi. Tko da sem bila sama z njo in se skoz nekaj obračala. Pa je v kratki pižamci, ne more ji bit vroče. Pa skoz se odkriva tko da grem danes po poletno vrečo. Zdele čakam .100nogo, da greva pogledat eno varstvo tu v Ihanu. Sva mislili ob 10h pa ne bo šlo k Inya še aja pa pojest mora malico k vstane. Je zjutraj čist štrajkala, samo 100g mlečne kaše pojedla. Včeraj pa jedla ko velika... No ja... Lep dan vam želim.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 25.5.2009 9:50:30
|
|
|
|
Lovely
|
Tepihi - taki k so meni všeč so predragi in prezahtevni za vzdrževanje pa še kužka imamo. Tako da Hylle ne rabimo. Je pa dobra zadeva pa ful draga...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 25.5.2009 9:53:44
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. Vidim, da ste se pogovarjale o tepihih.. meni je pa ok, da imaš kakšen tepih, ker lepo sedimo na tleh in se igramo. Je bolj prijetno in mehko. Tepiha jaz tudi nimam nikjer...meni je to bljak , ker imamo psa in bi se itak hodit valjat na tepih in mi ni, da bi se potem otroci gor igrali .
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 25.5.2009 11:58:00
|
|
|
|
Lucka1
|
no, madonca, tile fantje pa so face- BRAVO Tilen, ki kobaca in neverjetni Taj, ki hodi??? HAAAALO? Jolly, a si ti zihr, da je oktoberček ??
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 25.5.2009 12:13:19
|
|
|
|
gogabojan
|
Kako pregnati prehlad??? Niti me ne muči toliko nos kot pa, da sem čist čist poklapana. Kako se čimprej bolje počutiti??? Lekadole pijem, počivam (kolikor se da), čajčki,...... ŠE KAJ MORDA? hvala
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 25.5.2009 12:39:31
|
|
|
|
suzy124
|
Dober dan Da se še jaz malo oglasim, Maj je končno zaspal po dolgih mukah Drugače pa imamo mi zadnje noči kr pestre se kr neki zbuja in dere, pa se obrne na hrbet potem pa ne zna nazaj zaspat pa ga je treba obrant nazaj na trebuh dapotem zaspi in se neha dret. Pikice nam že počasi zginjajo, smo jih pa imeli fulll, sploh po obrazu in lasišču V pete in soboto smo imeli pa še vročino tak da smo mogli biti skoz noter Je pa začel samostojo sedet , čeprav ga še včasih kipne , ampak je fulll vesel če lahko sedi, pa na kolena se tud dvigne sam še ni znajdu kako se potem premika, se tak gunca na kolenih in rokah naprej in nazaj Pa pred ogledalom je rad in se potem lupčka Tak zdaj vas grem pa za nazaj prebrat in kaj pokomentirat.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 25.5.2009 12:45:43
|
|
|
|
suzy124
|
Inya vse naj naj za sem mesecev , malo z zamudo ampak iz srca Tijana vse naj naj za sedem mesecev
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 25.5.2009 12:50:35
|
|
|
|
suzy124
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Ej ne morem verjet Tajko je naredil tri korake ob držanju za kavč To je še daleč podobno hoji, ampak da smo že tako daleč ufff. Je pripuzal do kavča se dvignil na noge, potem videl da je malo stran na kavču daljinec ki mu ga ne dajeva in je kao prepovedan in se je tako namatral, držal za kavč in korakal do daljinca, zdej pa šalta tv programe ves zadovoljen Taj je pa res hiter
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 25.5.2009 13:04:01
|
|
|
|
suzy124
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Kako pregnati prehlad??? Niti me ne muči toliko nos kot pa, da sem čist čist poklapana. Kako se čimprej bolje počutiti??? Lekadole pijem, počivam (kolikor se da), čajčki,...... ŠE KAJ MORDA? hvala Limona in med, če pa imaš še nahod pa fiziološko. Men to pomaga, upam da tudi tebi in da se čimprej pozdraviš
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 25.5.2009 13:08:50
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy124 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Kako pregnati prehlad??? Niti me ne muči toliko nos kot pa, da sem čist čist poklapana. Kako se čimprej bolje počutiti??? Lekadole pijem, počivam (kolikor se da), čajčki,...... ŠE KAJ MORDA? hvala Limona in med, če pa imaš še nahod pa fiziološko. Men to pomaga, upam da tudi tebi in da se čimprej pozdraviš EEEEEE hvala. Na fiziološko pa niti pomislila nisem. Hvala za KAO get better soon.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 25.5.2009 13:10:20
|
|
|
|
mbd0411
|
Živjo! Jaz imam tepih v dnevni in otroški,ker imamo laminat in mi ga je malo škoda,da bi ga tako hitro uničili,ker se gor vse pozna.Je nov.Pa še mrzlo je,ker je hiša v letih in pritlična.Popravljamo....da bo kot nova kmalu Tako,da tepihi ostanejo še dokler bo Nik še tako majhen,vsaj 2 leti še. Zaves pa res nimam in jih ne bom imela.Tam je šele prah Sesalec imam pa itak pripravljen na štart,vklopim in sesam.. Jolly,Taj...bravo!!!To pa je brzina ni kaj. A sta imela kaj hojico??Jaz ne vem če jo bomo kaj uporabljali,bomo videli. Goga,kaj pa kaj Koldrex ali Daleron??? Kaj pa mrzu pir ???
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 25.5.2009 13:18:10
|
|
|
|
Tejčika29
|
Hoj, eto pa je spet ponedeljek, medve sva bili na kavici in klepetu pa v trgovino in po vetrnico, Alina je nora nanje. Sedaj pa grem kuhat, joj, se mi zdi da samo kuham cele dneve, če ne za naju pa za Alino sigurno,bo treba počasi klimi zalaufat, ker če ne mi bo švic teku v kuhinji, se hecam... Včeraj smo bili na pikniku, kjer je bilo veliko otrok malih in velikih in Alina jih kar požira z očmi, čveka se radosti, skratka čist je nora, pol pa zvečer kr dol pade, sem jo komaj še okopala, tolk je bla željna postelje.ž Hojice mi ne bomo imeli, tepihov nimam ker je moj alergik in jih ne priporočajo, imam samo parket in ploščice, sesalec Vorwerk z vsemi dodatki razen za tepihe in sem ful zadovoljna. Ste se še kej druga menile?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 25.5.2009 13:19:00
|
|
|
|
Tejčika29
|
Čestitke vsem rojstnodnevnikom z zamudo ampak iz srca!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 25.5.2009 13:29:55
|
|
|
|
Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: valla. Vidim, da ste se pogovarjale o tepihih.. meni je pa ok, da imaš kakšen tepih, ker lepo sedimo na tleh in se igramo. Je bolj prijetno in mehko. Tepiha jaz tudi nimam nikjer...meni je to bljak , ker imamo psa in bi se itak hodit valjat na tepih in mi ni, da bi se potem otroci gor igrali . No, sej zato mamo pa tepihe tiste, ki nimamo psov in mačk v stanovanju
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 25.5.2009 13:31:40
|
|
|
|
Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Kako pregnati prehlad??? Niti me ne muči toliko nos kot pa, da sem čist čist poklapana. Kako se čimprej bolje počutiti??? Lekadole pijem, počivam (kolikor se da), čajčki,...... ŠE KAJ MORDA? hvala Supradyn, Immunal
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 25.5.2009 13:58:22
|
|
|
|
janja 27
|
aloha mam par minutk ker se lih štrudelj peče v pečici in to iz češenj.....evo sem se potrudla sam za moja možeka ker ga obožuje metka se igra na puzlih midva sva dala pod laminat cevi od centralne k sva hišo delala tko da mal tud to greje čez zimo da ni tko mrzlo..sicer pa kakor si navajen...jaz mam skoraj po celi hiši ploščice in pozimi hodim v nogavicah poleti bosa povsod, isto manca.....valjamo pa se itak povsod pa nam lih ni treba nekaj mehkega pod sabo jaz mam itak obloge pa manca tud, metka pa gre tud po mojih stopinjah ...moj pa itak se ne mara potleh vlačit, pa lahko na puzlih sedi ker jih imam fulll lovely postelja zlomila ..to je od preveč seksa. oz. premalo in kadar je, je pa prehudo ..ne se hecam..sam mi lih ni jasno sem ratala blond mogoče in kaj spustila??? glede zlomljene postelje kej je irma.....jo je v četrtek preveč metalo pa sedaj že par dni počiva dream ...jah pri otrocih je sto in ena stvar in nimaš kej,,vse pa itak ne bo novo forever..manca mi je naprimer en dan k sem kuhala cel laminat porisala z barvico...HB da je bla barvica kaj če bi bil kak flomaster...no v naši hiši flmastrov ni tud če jih dobimo jih spravimo za poleti k riše in piše zunaj ..pa lani spomladi sva kupal nov usnjen kavč in je čez 14 dni naredila riso s kemikom..in kaj češ..sem bla sam happy da sem vzela temno vijoličnega ker se hotela bež ker danes bi bil ne vem.....obarvan
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 25.5.2009 14:01:04
|
|
|
|
janja 27
|
aja TILEN IN TAJ in goga
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 25.5.2009 14:08:39
|
|
|
|
ajetam@
|
jooj komu se ljubi to brat? ste spet tok napisale. tepih. jaz imam dva ampak oba taka da se ju da v stroj vršt in oprat, drugače ga jaz nebi imela NO WAY! jolly tvoj mali je fantastičen! on je pa res en velikanski korak pred vsemi drugimi. bravo taj!!! morje je blo toooooooooook fino. sam minilo je tko hitroooo. ma res no prehitro. sem bila tko žalostna ko smo šli domov in bom hitro nov dopust splanirala ampak za vsaj 1 teden. smo pa plavali. midva ene 4krat mali pa dvakrat prvič samo nogice notri in mu je blo smotano je jambral. drugič je bil pa v morju v čolničku pa mu je blo full všeč pol sem pa rekla bom še enkrat poskusila pa ni nič več jambral ampak je full užival tko da se je tut on nakopal sem pa dones mu napihnila bazenček zdej se voda greje na sončku da ko se zbudi greva čofat
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 25.5.2009 16:44:08
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Kje ste kaj kupovale te mini bazenčke in kakšne so cene?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 25.5.2009 17:44:29
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Kje ste kaj kupovale te mini bazenčke in kakšne so cene? V kik-i dobiš navaden bazenček že za 5 evrov. Drgač pa so v šparu od 10 evrov dalje. Pa je isti kot v kik razlika pa je 5 evrov..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Katero ime za fantka?SadrikaKatero ime vam je lepše?Tilen (
50%)
Aljaž (
50%)
Število vseh glasov: 404Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!