|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
25.5.2009 8:39:25   
iraira
Vse najboljše TIJANAuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   Taj

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 176
25.5.2009 8:39:48   
afnica mala
Neli še kar spi. Sem ob 6h jo šla nahranit in je ležala v posteljici s široko odprtimi učkami. Bog ve, kolk časa je že bla tako. P. dela dopoldan, torej...

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 177
   [Brisano sporočilo]
25.5.2009 9:29:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu afnica mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 178
   [Brisano sporočilo]
25.5.2009 9:45:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 179
25.5.2009 9:49:10   
Lovely
Dobro jutro.

Najprej hvala za vse lepe čestitke za Inyinih 7 mesecev :)

Tijana, vse najboljše za 7 mesecev :)

Mi smo imeli zelo pester vikend, v soboto sama in potem piknik, včeraj pohajanje z očijem, sem pustila gsm doma izklopljenega in niti pomislila nisem nanj. To je zame uspeh, zgleda, da sem ozdravljen deloholik user posted image

Inya še kar spi jutranji spanček, ponoči ni bilo najbolje. Itak se nama je v spalnici postelja zlomila user posted image  in jaz spim z Inyo v sobi, moj pa v delovni sobi. Tko da sem bila sama z njo in se skoz nekaj obračala. Pa je v kratki pižamci, ne more ji bit vroče. Pa skoz se odkriva tko da grem danes po poletno vrečo.

Zdele čakam .100nogo, da greva pogledat eno varstvo tu v Ihanu. Sva mislili ob 10h pa ne bo šlo k Inya še aja pa pojest mora malico k vstane. Je zjutraj čist štrajkala, samo 100g mlečne kaše pojedla. Včeraj pa jedla ko velika... No ja...

Lep dan vam želim.

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 180
25.5.2009 9:50:30   
Lovely
Tepihi - taki k so meni všeč so predragi in prezahtevni za vzdrževanje pa še kužka imamo. Tako da Hylle ne rabimo. Je pa dobra zadeva pa ful draga...

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 181
25.5.2009 9:53:44   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Vidim, da ste se pogovarjale o tepihih.. meni je pa ok, da imaš kakšen tepih, ker lepo sedimo na tleh in se igramo. Je bolj prijetno in mehko.

Tepiha jaz tudi nimam nikjer...meni je to bljakuser posted image  user posted image  user posted image , ker imamo psa in bi se itak hodit valjat na tepih in mi ni, da bi se potem otroci gor igraliuser posted image .

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

Neposredna povezava do sporočila: 182
25.5.2009 11:46:52   
Lucka1
najprej, preden spet dan mine,

VSE NAJ NAJ NAJ  user posted image user posted image user posted image TIJANA - naj se ti na ta vroči ponedeljek zgodi kaj lepega - naj ti mami naredi tvojo najljubšo zelenjavo za kosilo :))

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 183
25.5.2009 11:58:00   
Lucka1
no, madonca, tile fantje pa so face-  BRAVO Tilen, ki kobaca user posted image user posted image user posted image

in neverjetni Taj, ki hodi??? HAAAALO? Jolly, a si ti zihr, da je oktoberček ?? user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 184
25.5.2009 12:13:19   
gogabojan
Kako pregnati prehlad???

Niti me ne muči toliko nos kot pa, da sem čist čist poklapana. Kako se čimprej bolje počutiti???

Lekadole pijem, počivam (kolikor se da), čajčki,...... ŠE KAJ MORDA?

hvala

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 185
25.5.2009 12:39:31   
suzy124
Dober dan

Da se še jaz malo oglasim, Maj je končno zaspal po dolgih mukahuser posted image user posted image user posted image

Drugače pa imamo mi zadnje noči kr pestre se kr neki zbuja in dere, pa se obrne na hrbet potem pa ne zna nazaj zaspatuser posted image user posted image user posted image pa ga je treba obrant nazaj na trebuh dapotem zaspi in se neha dret.

Pikice nam že počasi zginjajo, smo jih pa imeli fulll, sploh po obrazu in lasišču
V pete in soboto smo imeli pa še vročino tak da smo mogli biti skoz noteruser posted image user posted image user posted image

Je pa začel samostojo sedetuser posted image user posted image user posted image , čeprav ga še včasih kipneuser posted image , ampak je fulll vesel če lahko sedi, pa na kolena se tud dvigne sam še ni znajdu kako se potem premika, se tak gunca na kolenih in rokah naprej in nazajuser posted image user posted image user posted image
Pa pred ogledalom je rad in se potem lupčkauser posted image user posted image user posted image user posted image

Tak zdaj vas grem pa za nazaj prebrat in kaj pokomentirat.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 186
25.5.2009 12:45:43   
suzy124
Inya vse naj naj za sem mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , malo z zamudo ampak iz srca

Tijana vse naj naj za sedem mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 187
25.5.2009 12:50:35   
suzy124
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Ej ne  morem verjet Tajko je naredil tri korake ob držanju za kavč user posted image  user posted image  user posted image To je še daleč podobno hoji, ampak da smo že tako daleč ufff. Je pripuzal do kavča se dvignil na noge, potem videl da je malo stran na kavču daljinec ki mu ga ne dajeva in je kao prepovedan in se je tako namatral, držal za kavč in korakal do daljinca, zdej pa šalta tv programe ves zadovoljen user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Taj je pa res hiter user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 188
25.5.2009 13:04:01   
suzy124
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Kako pregnati prehlad???

Niti me ne muči toliko nos kot pa, da sem čist čist poklapana. Kako se čimprej bolje počutiti???

hvala

Limona in med, če pa imaš še  nahod pa fiziološko.
Men to pomaga, upam da tudi tebi in da se čimprej pozdravišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 189
25.5.2009 13:08:50   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: suzy124

Kako pregnati prehlad???

hvala

Limona in med, če pa imaš še  nahod pa fiziološko.
Men to pomaga, upam da tudi tebi in da se čimprej pozdravišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

EEEEEE hvala. Na fiziološko pa niti pomislila nisem. Hvala za KAO  get better soon.

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 190
25.5.2009 13:10:20   
mbd0411
Živjo!

Jaz imam tepih v dnevni in otroški,ker imamo laminat in mi ga je malo škoda,da bi ga tako hitro uničili,ker se gor vse pozna.Je nov.Pa še mrzlo je,ker je hiša v letih in pritlična.Popravljamo....da bo kot nova kmaluuser posted image user posted image user posted image user posted image
Tako,da tepihi ostanejo še dokler bo Nik še tako majhen,vsaj 2 leti še.
Zaves pa res nimam in jih ne bom imela.Tam je šele prahuser posted image Sesalec imam pa itak pripravljen na štart,vklopim in sesam..user posted image user posted image user posted image user posted image
Jolly,Taj...bravo!!!To pa je brzina ni kaj.
A sta imela kaj hojico??Jaz ne vem če jo bomo kaj uporabljali,bomo videli.

Goga,kaj pa kaj Koldrex ali Daleron???
Kaj pa mrzu piruser posted image user posted image user posted image user posted image ???

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 191
25.5.2009 13:18:10   
Tejčika29
Hoj,

eto pa je spet ponedeljek, medve sva bili na kavici in klepetu pa v trgovino in po vetrnico, Alina je nora nanje.

Sedaj pa grem kuhat, joj, se mi zdi da samo kuham cele dneve, če ne za naju pa za Alino sigurno,bo treba počasi klimi zalaufat, ker če ne mi bo švic teku v kuhinji, se hecam...

Včeraj smo bili na pikniku, kjer je bilo veliko otrok malih in velikih in Alina jih kar požira z očmi, čveka se radosti, skratka čist je nora, pol pa zvečer kr dol pade, sem jo komaj še okopala, tolk je bla željna postelje.ž

Hojice mi ne bomo imeli, tepihov nimam ker je moj alergik in jih ne priporočajo, imam samo parket in ploščice, sesalec Vorwerk z vsemi dodatki razen za tepihe in sem ful zadovoljna. Ste se še kej druga menile?

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 192
25.5.2009 13:19:00   
Tejčika29
Čestitke vsem rojstnodnevnikom z zamudo ampak iz srca!

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 193
25.5.2009 13:29:55   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Vidim, da ste se pogovarjale o tepihih.. meni je pa ok, da imaš kakšen tepih, ker lepo sedimo na tleh in se igramo. Je bolj prijetno in mehko.

Tepiha jaz tudi nimam nikjer...meni je to bljakuser posted image  user posted image  user posted image , ker imamo psa in bi se itak hodit valjat na tepih in mi ni, da bi se potem otroci gor igraliuser posted image .

No, sej zato mamo pa tepihe tiste, ki nimamo psov in mačk v stanovanju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 194
25.5.2009 13:31:40   
Dream

Kako pregnati prehlad???

hvala

Supradyn, Immunal

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 195
25.5.2009 13:58:22   
janja 27
aloha

mam par minutkuser posted image user posted image user posted image user posted image ker se lih štrudelj peče v pečici in to iz češenj.....evo sem se potrudla sam za moja možeka ker ga obožujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

metka se igra na puzlihuser posted image user posted image user posted image user posted image

midva sva dala pod laminat cevi od centralne k sva hišo delala tko da mal tud to greje čez zimo da ni tko mrzlo..sicer pa kakor si navajen...jaz mam skoraj po celi hiši ploščice in pozimi hodim v nogavicah poleti bosa povsod, isto manca.....valjamo  pa se itak povsod pa nam lih ni treba nekaj mehkega pod sabouser posted image user posted image user posted image jaz mam itak oblogeuser posted image user posted image user posted image user posted image pa manca tud, metka pa gre tud po mojih stopinjahuser posted image user posted image user posted image user posted image ...moj pa itak se ne mara potleh vlačit, pa lahko na puzlih sedi ker jih imam fullluser posted image user posted image user posted image user posted image

lovelyuser posted image postelja zlomilauser posted image user posted image user posted image user posted image ..to je od preveč seksa. oz. premalo in kadar je, je pa prehudouser posted image user posted image user posted image user posted image ..ne se hecam..sam mi lih ni jasnouser posted image sem ratala blond mogoče in kaj spustila??? glede zlomljene postelje

kej je irma.....jo je v četrtek preveč metalo pa sedaj že par dni počivauser posted image user posted image user posted image user posted image

dream ...jah pri otrocih je sto in ena stvar in nimaš kej,,vse pa itak ne bo novo forever..manca mi je naprimer en dan k sem kuhala cel laminat porisala z barvico...HB da je bla barvica kaj če bi bil kak flomaster...no v naši hiši flmastrov ni tud če jih dobimo jih spravimo za poleti k riše in piše zunaj ..pa lani spomladi sva kupal nov usnjen kavč in je čez 14 dni naredila riso s kemikom..in kaj češ..sem bla sam happy da sem vzela temno vijoličnega ker se hotela bež ker danes bi biluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne vem.....obarvanuser posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 196
25.5.2009 14:01:04   
janja 27
aja

TILEN IN TAJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in

goga

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 197
25.5.2009 14:08:39   
ajetam@
jooj komu se ljubi to brat? ste spet tok napisale.

tepih. jaz imam dva ampak oba taka da se ju da v stroj vršt in oprat, drugače ga jaz nebi imela NO WAY!

jolly tvoj mali je fantastičen! on je pa res en velikanski korak pred vsemi drugimi. bravo taj!!!

morje je blo toooooooooook fino. sam minilo je tko hitroooo. ma res no prehitro. sem bila tko žalostna ko smo šli domov in bom hitro nov dopust splanirala ampak za vsaj 1 teden. smo pa plavali. midva ene 4krat mali pa dvakrat user posted image
prvič samo nogice notri in mu je blo smotano je jambral. drugič je bil pa v morju v čolničku pa mu je blo full všeč pol sem pa rekla bom še enkrat poskusila pa ni nič več jambral ampak je full užival tko da se je tut on nakopal user posted image user posted image user posted image user posted image

sem pa dones mu napihnila bazenček zdej se voda greje na sončku da ko se zbudi  greva čofat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 198
25.5.2009 16:44:08   
PikicaStonoga
Kje ste kaj kupovale te mini bazenčke in kakšne so cene?

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 199
25.5.2009 17:44:29   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Kje ste kaj kupovale te mini bazenčke in kakšne so cene?

V kik-i dobiš navaden bazenček že za 5 evrov. Drgač pa so v šparu od 10 evrov dalje. Pa je isti kot v kik razlika pa je 5 evrov..

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Katero ime za fantka?
Sadrika

Katero ime vam je lepše?

Tilen (50%)

Aljaž (50%)

Število vseh glasov: 404

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!