|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
24.5.2009 20:47:32   
Zvezdica
za vse ki vas zanima o GH... ta članek mi je zelo všeč, objavljen na RR

http://www.ringaraja.net/uvajanje-goste-hrane_275.html

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
24.5.2009 21:18:35   
krtekxx
kaj ima zdaj to za eno foro, ko leži na trebuhu ful rito dviguje in nogice k sebi vleče!?

Isto naša dela. Nogice izmenično vleče k sebi. Mogoče je to 1 korak bliže plazenju čez...dolgo.
Jaz mam enga navadng MTB, vzmetenje samo spredaj. Olympia. Meni je zelo všeč. Sicer sem si za ves ta trud okol rojstva zaželela enega fullija, pa sem si premislila, saj veliko stane, naslednjih 5, 10 (?) let ga pa itak ne bom veliko rabila in takrat bo zagotovo spet kaka tehnično-kolesarska revolucija. Sicer pa kot ni slabih smučarskih razmer (so le slabi smučarji) tudi ni slabih koles, so le slabi kolesarji user posted image . Se mi pa zdi, da bi mi sedaj bolj prav pišla ena specialka.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
24.5.2009 21:24:54   
Anonimen
čeruser posted image

da vam pomem eno rečuser posted image midva mava tak čuden sekret, da pod onim robom ne teče po celem voda, ampak voda priteče sam tam zadi, pol jo pa nese po školjki, no če si lohk predstavljateuser posted image in je brezveze obesit notri kako uno obešanko ala razni geli, tablete itd. ker ne morš tko obesit, da bi voda dejansko čez tist tekla, se sam posuši, kr neki. no in zdej sma se zapičla v uno novo reč, neki disk nevemkva, k sam na školjko napopaš, sej ste vidle reklamo. in to zanč nabavma in napopama in.... katastrofa!!! vrag zdaj meče vodo iz sekreta, ma cela kopalnica je mokrauser posted image pa deska čist mokra, je super k se pokneš gor in te kr zmrazi, k je vse mokro...glih v tisti gel naliman na steno sekreta se voda zažene in pol ven šprica. in sma dons že ene petkrat nalimala, pa kamorkol daš, k je istouser posted image in sma prej biljila v wc, pa potegovala vodo in delala matematične izračuneuser posted image user posted image in zdej sma še eno varianto naštudirala, sam je pa une zadeve že zmanjkalo, sma vse porabla brezvezeuser posted image user posted image user posted image

uglavnem, dizaster!!!

no, to sm vam mogla povedat, k vem da vas je ful zanimalouser posted image

zdej grem pa ankete štepat še maluser posted image

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 3953
24.5.2009 21:42:01   
Jancci
Ojoj Ula ti pa maš pestro! user posted image  Ka pa če bi čist na dno prpopala?
Jest sem tut zadnjič to zadevo nabavla (zeleno), pa mi je tri dni tok nagravžno, premočno smrdelo, da sem komi čakala da se spere. Zdej sem se pa zgleda navadla, al kaj?  Moj pa sploh nič ne voha  user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
24.5.2009 21:45:20   
Anonimen

kam na dno? a pod vodo? user posted image
pa še tko morš dat, da z metlco ne počohaš, ma cela znanost, morš vsaj fax met, da lohk to uporabljašuser posted image user posted image

barba bi mi lohk zračunala kam napopatuser posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3955
24.5.2009 21:46:10   
kiara24
Mi smo tudi skopani in že spančka.

Ulla-
mi mamo tudi tak čuden WC, pa mi je vseeno ratalo namonitrat v wc en gel.

Že tri dni zapored sem mi Klara zbudi ob 3 zjutraj, ji dam dudo in spi naprej. Kaj bi to lahko bilo? Ali ji je mogoče vroče ali jo dajejo zobki? Kaj mislite?

Zvezdica- ta člank je meni ful dober in sem ga že brala, je dobro napisano.

Zunaj se je mlao shladilo, pri nas je bilo kar fajn deževno zvečer in je vse lepo zalilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
24.5.2009 21:50:40   
Jancci
Ja Ula najboljš da ga kar pod vodo napopaš.. saj ne bo smrdelo!  user posted image user posted image
Mislila sem glih tik nad vodo.. pomožnosti na uno stran kjer ne čohaš z metlico..od tam pa že težko ven nese... ma ka pa vem, k ne vem kašn sekret mate!? dej nej kar Barba zračuna tole user posted image user posted image  

Kiara pojma nimam kaj ji je.. naša se zbudi in hoče jest, to sem ziher k drugač pa pol vasi pokonc vrže s svojim dretjem  user posted image   Do zdaj je 2x spala celo noč user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
24.5.2009 21:52:23   
farfala
Naš Samo je pa danes prvič polizal svoje nogice.user posted image Dolgo še ne more biti v takem položaju, malo pa si je le potešil radovednostuser posted image

Pa šit, res no. user posted image Smo imeli prijetni družinski piknik, na koncu pa je bilo tako žalostno. Je sosedov pes pobegnil direktno na glavno cesto in valjda ga je podr nek manjši kamion. Zadnji del ni mogel več premaknit, nisem mogla gledat,so mi kar solze tekle,kot da je moj.user posted image Je prišel veterinar pa ga več ni.Tak lep, prijazen zlati prinašalec. user posted image   A smo še vedno malo bolj čustvene in rahle se sprašujem?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
24.5.2009 22:03:24   
Anonimen
pomožnosti na uno stran kjer ne čohaš z metlico.

a to lohk predvidiš, kje ne boš čohaluser posted image user posted image

že vidim da to ni zameuser posted image sam sma se pa narežala dons na ta računuser posted image

Je sosedov pes pobegnil direktno na glavno cesto in valjda ga je podr nek manjši kamion.

user posted image revček...

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3959
24.5.2009 22:10:46   
Zvezdica
Smo imeli prijetni družinski piknik, na koncu pa je bilo tako žalostno. Je sosedov pes pobegnil direktno na glavno cesto in valjda ga je podr nek manjši kamion. Zadnji del ni mogel več premaknit, nisem mogla gledat,so mi kar solze tekle,kot da je moj

user posted image user posted image user posted image user posted image bošček

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
24.5.2009 22:13:08   
Jancci
Farfala jest bi itak jokala. Tut če nebi bla v tem obdobju, tko da, to maš al pa nimaš. Kriza no!

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

a to lohk predvidiš, kje ne boš čohaluser posted image user posted image

Ja no, to se da statistično izračunat! Bo Barba! user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
24.5.2009 22:13:33   
Zvezdica
kam na dno? a pod vodo? 
pa še tko morš dat, da z metlco ne počohaš, ma cela znanost, morš vsaj fax met, da lohk to uporabljaš

najmanj fax jauser posted image
mene pa te piz da rije v wc ju full motijo. Jst sem dala tisto blu zadevco v kotliček, se mi zdi še najmnj škodljivauser posted image

Ker no šans da jast tikam te zadeveuser posted image , mam neke paranoje pred školjko in odtokiuser posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 24.5.2009 22:14:48 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
24.5.2009 22:15:08   
Anonimen
Ker no šans da jast tikam te zadeveuser posted image , ma neke paranoje pred školjko in odtok

a pol se pa tamalmu čudišuser posted image user posted image

da se taka nezgodica zgodi, kt se je men enkrt, te pa tak pobereuser posted image user posted image user posted image

(joj, kok se režim zdeleuser posted image )

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 24.5.2009 22:16:00 >

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3963
24.5.2009 22:21:57   
farfala
Pa kaj je to danes. Sem šla na 24ur.com in groza:danes sta se utopila 2 otroka. Jaz sem čist zamorjena danes no.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
24.5.2009 22:22:41   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Ker no šans da jast tikam te zadeveuser posted image , mam neke paranoje pred školjko in odtokiuser posted image

Jest pa rokavičice nataknem, pol pa skor doktoriram  tam notri, da vodo ven spravim in očistim tist šit, ki se na tleh nabere... ne morem gledat usrane školjke! Kaj čem.. poklicna deformacija.. pa nisem fata!

Članek o pitju vode  user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 24.5.2009 22:32:21 >

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
24.5.2009 22:32:15   
Anonimen
jancci pa ja kupiš uno, kaj je že, ko namesto tebe delauser posted image user posted image

farfala ne govoruser posted image katastrofaln dan...

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3966
24.5.2009 22:36:12   
Jancci
Ula a si mislila tisto, ko neko peno al kaj not našpricaš?? To jest nič ne verjamem... rokica, pa rokavička pa mal za urinski kamen ene zadeve, pol pa čohamo... a veš kok se pol sija? Mam namest špegla  user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
24.5.2009 22:37:34   
Anonimen
To jest nič ne verjamem.

ja kok ne, kok pa uni ženski fajn spucauser posted image sam jst nism taka pras.ica pa tud sekreta nimam tolk usranga, tko da verjetn nebi blo takega fenomenalnga učinkauser posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3968
24.5.2009 22:38:35   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

To jest nič ne verjamem.

ja kok ne, kok pa uni ženski fajn spucauser posted image sam jst nism taka pras.ica pa tud sekreta nimam tolk usranga, tko da verjetn nebi blo takega fenomenalnga učinkauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
24.5.2009 22:52:50   
kiara24
spet ga serjeteuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz bi tudi jokala za kužekom, sem bolj občutljiva na te zadevice.

POl je bila pa sept kriza, glede današnjega dne. 2 otorka pa 2 motorista... katastrofa!

v glavnem bejike lepo pančite.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
24.5.2009 22:54:01   
Zvezdica
Jest pa rokavičice nataknem, pol pa skor doktoriram  tam notri, da vodo ven spravim in očistim tist šit, ki se na tleh nabere

jast tud, ampak ne bi om paranojah, ker potem pa še koga zvije user posted image user posted image user posted image

pol se pa tamalmu čudiš

da se taka nezgodica zgodi, kt se je men enkrt, te pa tak pobere

(joj, kok se režim zdele )

povej ....plis
user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
24.5.2009 22:56:47   
Zvezdica

v glavnem bejike lepo pančite.

kiara, sprosti se, pozabi oz odmisli in se naspi.
Tud jast sem vsakič na pol spala, ker me je vsak drek sekiral, zdaj pa enostavno nimam časa za vse kar se zgodi. ker to tko je..life pač.
Težko sprejet, ma ko sprejmeš živiš bolje.

Sem začela filozofirat kar pomeni da je cajt za spanje.

Nočka

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
24.5.2009 22:58:32   
Zvezdica
Članek o pitju vode 

tale članek je uničil vse moje vedenje. grem v horizontalo, da bom lahko jutri kaj spoodobnega skup spravla.

Nočka

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
24.5.2009 23:00:24   
farfala
Jaz vem eno tako zgodbico, ti bo sigurno všeč zvezdica.Je bil en ati, ki je moral previt pokakano rito. Vse lepo sčisti, že nastavi plenice pod ritko (takrat še ni blo pampersk, samo tetra) in zagleda, da mala spet nekaj spušča. Mu je bilo škoda plenic pa je vse polovil kar v roko. In je še potem rekelzačudeno. kaj pa je to kaj takega?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
25.5.2009 3:11:42   
Zvezdica
Jaz vem eno tako zgodbico, ti bo sigurno všeč zvezdica

packa user posted image user posted image user posted image
Ta fotrčke je bil pa skrben, je gledal na to, da b mami manj pralauser posted image

men so sekreti fuj, sploh tuji, al pa v lokalu. Sam včasih pač moram it...bo že ok. Mene bolj to daje, da bi kaj notr prilezlo skoz tisto usrano luknjouser posted image

Grem nazaj spat, tamal se je najedel, pol sem šla pa kr ven iz spalnice, ker je mislil da je čas za igro. No, zdaj po treh min je mir...upam, da spi.

nočka

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 25.5.2009 3:12:35 >

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.