Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarski sončki 2009 24.5.2009 21:18:35
|
|
|
|
krtekxx
|
kaj ima zdaj to za eno foro, ko leži na trebuhu ful rito dviguje in nogice k sebi vleče!? Isto naša dela. Nogice izmenično vleče k sebi. Mogoče je to 1 korak bliže plazenju čez...dolgo. Jaz mam enga navadng MTB, vzmetenje samo spredaj. Olympia. Meni je zelo všeč. Sicer sem si za ves ta trud okol rojstva zaželela enega fullija, pa sem si premislila, saj veliko stane, naslednjih 5, 10 (?) let ga pa itak ne bom veliko rabila in takrat bo zagotovo spet kaka tehnično-kolesarska revolucija. Sicer pa kot ni slabih smučarskih razmer (so le slabi smučarji) tudi ni slabih koles, so le slabi kolesarji . Se mi pa zdi, da bi mi sedaj bolj prav pišla ena specialka.
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 24.5.2009 21:24:54
|
|
|
|
Anonimen
|
čer da vam pomem eno reč midva mava tak čuden sekret, da pod onim robom ne teče po celem voda, ampak voda priteče sam tam zadi, pol jo pa nese po školjki, no če si lohk predstavljate in je brezveze obesit notri kako uno obešanko ala razni geli, tablete itd. ker ne morš tko obesit, da bi voda dejansko čez tist tekla, se sam posuši, kr neki. no in zdej sma se zapičla v uno novo reč, neki disk nevemkva, k sam na školjko napopaš, sej ste vidle reklamo. in to zanč nabavma in napopama in.... katastrofa!!! vrag zdaj meče vodo iz sekreta, ma cela kopalnica je mokra pa deska čist mokra, je super k se pokneš gor in te kr zmrazi, k je vse mokro...glih v tisti gel naliman na steno sekreta se voda zažene in pol ven šprica. in sma dons že ene petkrat nalimala, pa kamorkol daš, k je isto in sma prej biljila v wc, pa potegovala vodo in delala matematične izračune in zdej sma še eno varianto naštudirala, sam je pa une zadeve že zmanjkalo, sma vse porabla brezveze uglavnem, dizaster!!! no, to sm vam mogla povedat, k vem da vas je ful zanimalo zdej grem pa ankete štepat še mal
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 24.5.2009 21:42:01
|
|
|
|
Jancci
|
Ojoj Ula ti pa maš pestro! Ka pa če bi čist na dno prpopala? Jest sem tut zadnjič to zadevo nabavla (zeleno), pa mi je tri dni tok nagravžno, premočno smrdelo, da sem komi čakala da se spere. Zdej sem se pa zgleda navadla, al kaj? Moj pa sploh nič ne voha
|
|
RE: Januarski sončki 2009 24.5.2009 21:45:20
|
|
|
|
Anonimen
|
kam na dno? a pod vodo? pa še tko morš dat, da z metlco ne počohaš, ma cela znanost, morš vsaj fax met, da lohk to uporabljaš barba bi mi lohk zračunala kam napopat
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 24.5.2009 21:46:10
|
|
|
|
kiara24
|
Mi smo tudi skopani in že spančka. Ulla- mi mamo tudi tak čuden WC, pa mi je vseeno ratalo namonitrat v wc en gel. Že tri dni zapored sem mi Klara zbudi ob 3 zjutraj, ji dam dudo in spi naprej. Kaj bi to lahko bilo? Ali ji je mogoče vroče ali jo dajejo zobki? Kaj mislite? Zvezdica- ta člank je meni ful dober in sem ga že brala, je dobro napisano. Zunaj se je mlao shladilo, pri nas je bilo kar fajn deževno zvečer in je vse lepo zalilo.
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 24.5.2009 21:50:40
|
|
|
|
Jancci
|
Ja Ula najboljš da ga kar pod vodo napopaš.. saj ne bo smrdelo! Mislila sem glih tik nad vodo.. pomožnosti na uno stran kjer ne čohaš z metlico..od tam pa že težko ven nese... ma ka pa vem, k ne vem kašn sekret mate!? dej nej kar Barba zračuna tole Kiara pojma nimam kaj ji je.. naša se zbudi in hoče jest, to sem ziher k drugač pa pol vasi pokonc vrže s svojim dretjem Do zdaj je 2x spala celo noč
|
|
RE: Januarski sončki 2009 24.5.2009 21:52:23
|
|
|
|
farfala
|
Naš Samo je pa danes prvič polizal svoje nogice. Dolgo še ne more biti v takem položaju, malo pa si je le potešil radovednost Pa šit, res no. Smo imeli prijetni družinski piknik, na koncu pa je bilo tako žalostno. Je sosedov pes pobegnil direktno na glavno cesto in valjda ga je podr nek manjši kamion. Zadnji del ni mogel več premaknit, nisem mogla gledat,so mi kar solze tekle,kot da je moj. Je prišel veterinar pa ga več ni.Tak lep, prijazen zlati prinašalec. A smo še vedno malo bolj čustvene in rahle se sprašujem?
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 24.5.2009 22:03:24
|
|
|
|
Anonimen
|
pomožnosti na uno stran kjer ne čohaš z metlico. a to lohk predvidiš, kje ne boš čohal že vidim da to ni zame sam sma se pa narežala dons na ta račun Je sosedov pes pobegnil direktno na glavno cesto in valjda ga je podr nek manjši kamion. revček...
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 24.5.2009 22:10:46
|
|
|
|
Zvezdica
|
Smo imeli prijetni družinski piknik, na koncu pa je bilo tako žalostno. Je sosedov pes pobegnil direktno na glavno cesto in valjda ga je podr nek manjši kamion. Zadnji del ni mogel več premaknit, nisem mogla gledat,so mi kar solze tekle,kot da je moj bošček
|
|
RE: Januarski sončki 2009 24.5.2009 22:13:08
|
|
|
|
Jancci
|
Farfala jest bi itak jokala. Tut če nebi bla v tem obdobju, tko da, to maš al pa nimaš. Kriza no! IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 a to lohk predvidiš, kje ne boš čohal Ja no, to se da statistično izračunat! Bo Barba!
|
|
RE: Januarski sončki 2009 24.5.2009 22:13:33
|
|
|
|
Zvezdica
|
kam na dno? a pod vodo? pa še tko morš dat, da z metlco ne počohaš, ma cela znanost, morš vsaj fax met, da lohk to uporabljaš najmanj fax ja mene pa te piz da rije v wc ju full motijo. Jst sem dala tisto blu zadevco v kotliček, se mi zdi še najmnj škodljiva Ker no šans da jast tikam te zadeve , mam neke paranoje pred školjko in odtoki
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 24.5.2009 22:14:48 >
|
|
RE: Januarski sončki 2009 24.5.2009 22:15:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Ker no šans da jast tikam te zadeveuser posted image , ma neke paranoje pred školjko in odtok a pol se pa tamalmu čudiš da se taka nezgodica zgodi, kt se je men enkrt, te pa tak pobere (joj, kok se režim zdele )
< Sporočilo je popravil ulla80 -- 24.5.2009 22:16:00 >
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 24.5.2009 22:21:57
|
|
|
|
farfala
|
Pa kaj je to danes. Sem šla na 24ur.com in groza:danes sta se utopila 2 otroka. Jaz sem čist zamorjena danes no.
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 24.5.2009 22:22:41
|
|
|
|
Jancci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Ker no šans da jast tikam te zadeve , mam neke paranoje pred školjko in odtoki Jest pa rokavičice nataknem, pol pa skor doktoriram tam notri, da vodo ven spravim in očistim tist šit, ki se na tleh nabere... ne morem gledat usrane školjke! Kaj čem.. poklicna deformacija.. pa nisem fata! Članek o pitju vode
< Sporočilo je popravil Jancci -- 24.5.2009 22:32:21 >
|
|
RE: Januarski sončki 2009 24.5.2009 22:32:15
|
|
|
|
Anonimen
|
jancci pa ja kupiš uno, kaj je že, ko namesto tebe dela farfala ne govor katastrofaln dan...
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 24.5.2009 22:36:12
|
|
|
|
Jancci
|
Ula a si mislila tisto, ko neko peno al kaj not našpricaš?? To jest nič ne verjamem... rokica, pa rokavička pa mal za urinski kamen ene zadeve, pol pa čohamo... a veš kok se pol sija? Mam namest špegla
|
|
RE: Januarski sončki 2009 24.5.2009 22:37:34
|
|
|
|
Anonimen
|
To jest nič ne verjamem. ja kok ne, kok pa uni ženski fajn spuca sam jst nism taka pras.ica pa tud sekreta nimam tolk usranga, tko da verjetn nebi blo takega fenomenalnga učinka
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 24.5.2009 22:38:35
|
|
|
|
Jancci
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 To jest nič ne verjamem. ja kok ne, kok pa uni ženski fajn spuca sam jst nism taka pras.ica pa tud sekreta nimam tolk usranga, tko da verjetn nebi blo takega fenomenalnga učinka
|
|
RE: Januarski sončki 2009 24.5.2009 22:52:50
|
|
|
|
kiara24
|
spet ga serjete jaz bi tudi jokala za kužekom, sem bolj občutljiva na te zadevice. POl je bila pa sept kriza, glede današnjega dne. 2 otorka pa 2 motorista... katastrofa! v glavnem bejike lepo pančite.
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 24.5.2009 22:54:01
|
|
|
|
Zvezdica
|
Jest pa rokavičice nataknem, pol pa skor doktoriram tam notri, da vodo ven spravim in očistim tist šit, ki se na tleh nabere jast tud, ampak ne bi om paranojah, ker potem pa še koga zvije pol se pa tamalmu čudiš da se taka nezgodica zgodi, kt se je men enkrt, te pa tak pobere (joj, kok se režim zdele ) povej ....plis
|
|
RE: Januarski sončki 2009 24.5.2009 22:56:47
|
|
|
|
Zvezdica
|
v glavnem bejike lepo pančite. kiara, sprosti se, pozabi oz odmisli in se naspi. Tud jast sem vsakič na pol spala, ker me je vsak drek sekiral, zdaj pa enostavno nimam časa za vse kar se zgodi. ker to tko je..life pač. Težko sprejet, ma ko sprejmeš živiš bolje. Sem začela filozofirat kar pomeni da je cajt za spanje. Nočka
|
|
RE: Januarski sončki 2009 24.5.2009 22:58:32
|
|
|
|
Zvezdica
|
Članek o pitju vode tale članek je uničil vse moje vedenje. grem v horizontalo, da bom lahko jutri kaj spoodobnega skup spravla. Nočka
|
|
RE: Januarski sončki 2009 24.5.2009 23:00:24
|
|
|
|
farfala
|
Jaz vem eno tako zgodbico, ti bo sigurno všeč zvezdica.Je bil en ati, ki je moral previt pokakano rito. Vse lepo sčisti, že nastavi plenice pod ritko (takrat še ni blo pampersk, samo tetra) in zagleda, da mala spet nekaj spušča. Mu je bilo škoda plenic pa je vse polovil kar v roko. In je še potem rekelzačudeno. kaj pa je to kaj takega?
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.5.2009 3:11:42
|
|
|
|
Zvezdica
|
Jaz vem eno tako zgodbico, ti bo sigurno všeč zvezdica packa Ta fotrčke je bil pa skrben, je gledal na to, da b mami manj prala men so sekreti fuj, sploh tuji, al pa v lokalu. Sam včasih pač moram it...bo že ok. Mene bolj to daje, da bi kaj notr prilezlo skoz tisto usrano luknjo Grem nazaj spat, tamal se je najedel, pol sem šla pa kr ven iz spalnice, ker je mislil da je čas za igro. No, zdaj po treh min je mir...upam, da spi. nočka
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 25.5.2009 3:12:35 >
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.