|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
21.5.2009 23:24:09   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: blue eye

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!

Evo nas iz posvetovalnice naša Tjaša je težka 5650g in velika 59 cm.

kathy_p jaz bi že prišla v Celje in upam, da enkrat bom, ko se boste zbrale v City centru ali tudi za Savinjouser posted image

Blue eye a bi blo možno, da pridem jutrdopoldne po ribe bi jih za kosilo imela???Ene 4 bi imela???user posted image

kr pridi sma dopoldan doma, ne hodma nikamor k je taka vročina, se kr  v senčki pod drevesi crklama.

Ok te prideva medve okol 10 ure, če ustreza??

18.3.2009

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
22.5.2009 8:27:49   
katja_p
Čawko!

Naša je ... zaspala user posted image  Zjutri je neki pred 7 že vstala, se načebljala, nabrcala, nasmejala in jo je zdle zmanjkalo.

Imam pa totalen problem, kako oblačit jo - predvsem ponoč. Začeja je na veliko brcat in se čist zbrca. Tk da sm jo včeri sred noči oblekla v pižamo z dolgimi rokavi in hlačami, pa pokrila samo z rjuhco, itakk se je kmal zbrcala, ampak vsaj gole kože ni imela, tk da je ni zeblo.

Montijevke: nč ne pišete, kaj kuhate. Js sm v zadnjih dneh: špinača in pečene hrenovke, ribica z brkolijevim in sirovim nadevom, zraven gratinirana cvetača, danes pa grahova juha s panceto.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
22.5.2009 9:48:00   
Bethany
Hojla,

oblačenje ponoči: včeraj sma izmerila temp. v njeni sobici, in je bila 25!! user posted image Pa že uporabljama klimo, da nama mal ohladi stanovanje... Joj, če bo šlo tako naprej, bo poleti 35 stopinj not... user posted image No, js jo oblečem v bodi brez rokavov in tanko pižamico gor. Kratke rokave še šparam za ful ful vroče noči. Pa nič je ne pokrijem, itak si zbrca vse dol. Pa se mi zdi, da je glih prav. Ponoči, ko jo vzamem ven za hranit, je glih prijetne temp.

Monti: ja, totalno smo zabosanile... user posted image Js raje ne pišem, ko mal grešim. user posted image user posted image user posted image No ,danes recimo imam pripravljeno tinstano mešano meso z zelenjavo, zraven pa pz testenine (ja, vem, testenine nimajo kaj iskat zraven meseka, ampak... user posted image user posted image ... sej bojo polnozrnate user posted image ) včeraj pa sploh nisem imela kosila, oziroma ostanke od prejšnjega dne - polnozrnate palačinke s skuto oz. rikoto... mmmm, so ble dobre!!

Naša mala ritka se malo izboljšuje. Zgleda ognjič pomaga. Bo pa čez vikend, ko bo toplo tudi zunaj, v senčki, večkrat čez dan malo brez pleničk.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
22.5.2009 10:04:43   
katja_p
Monti: ma js vsak dan grešim ... sm se pa skor odvadla sladkarije jest, ker imam skoz na zalogi tiste žitne kekse user posted image  Ker se mi vsak dan zlušta kaj sladkega user posted image
Pa tud kr mešane stvari jem - ju3 bom delala rižoto s kozicami , tud kao naj ne bi ... pa kaj. Se pa zvečer merkam, da ne jem prepozno.

Super, da je Elinina ritka bolš, more bit kr nagec user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
22.5.2009 10:14:58   
Bethany
Ja, js tud sladkarij precej manj pojem, izjema so nedelje, ko pade pecivo po kosilu pa kak sladoled z vročim sadjem... Zajtrk večinoma jem po pravilih, kosilo skor vedno, večerje pa običajno niti nimam, razen, kadar je kosilo bolj zgodnje ... tak da povzetek Montija je bolj zdravo prehranjevanje. user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
22.5.2009 10:17:28   
Bethany
Elina še spi... ko se zbudi, se previjema, posušima ritko, oblečema, najema in grema čofotat v Tjašin novi bazenček. Kašico (tudi danes korenček z rezino japke) pa boma jedle po kopanju.

Katja, a rabima kopalke, al se lahk grejo nudiste? user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
22.5.2009 10:21:47   
Bethany
Evo! Je že budna! Se špila s pajaci in nogicami user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
22.5.2009 13:35:36   
blue eye
oblačenje ponoči - jst ga mam v bodiju z dolgimi rokavi in spodnji del pižamice ter tanke zoknčke, v sobici mava pa ponoči okol 22-23 stopinj in imama odprto okno na ventud tja do polnoči potem ga pa zaprem

21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
22.5.2009 14:14:36   
katja_p
Sicer nimamo nobene slikce s kopanja, ker ni bilo nobenega fotografa. Je pa tole slikca poplavalne aerobike user posted image

user posted image

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
22.5.2009 15:26:59   
_kathy_
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Sicer nimamo nobene slikce s kopanja, ker ni bilo nobenega fotografa. Je pa tole slikca poplavalne aerobike user posted image

user posted image

Iiii kk sta cute. Katja, kje si kupla bazenček??
No jst ga ponoči oblečem v bodi z dolgimi rokavi pa tanke zoknčke. To je pa vse. Pa pokrijem ga s kouterčkom, sam se pol sam kr odkrije. Pa mu je vseeno vroče. Ne vem kak bo kaj, ko bomo na morju, ko bo še ful bolj vroče.user posted image user posted image
Imamo pa temp. 20 - 21 stopinj (tako nam je dermatolog priporočil, več ni baje dobro)

< Sporočilo je popravil _kathy_ -- 22.5.2009 15:28:19 >

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
22.5.2009 15:34:13   
Lolita23
Živjo!!!

Blue eye
hvala še enkrat za ribe, bile so dobreuser posted image user posted image user posted image user posted image Jernej pa je res lušten fantuser posted image

Oblačenje ponoči jaz imam tudi sam body z dolgimi rokavi pa zokenčke, pa čisto tanko dekico, pa je še prevroče, mala je vročekrvna, kaj morešuser posted image user posted image user posted image

Jaz imam podoben bazenček, le da je iz prejšnje akcije baby centra in imam tudi nek lok zgoraj. tjaša pa Elina sta pa prave manekenkeuser posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
22.5.2009 17:53:57   
blue eye
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiii kakšni fotomodeli

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
22.5.2009 18:51:13   
katja_p
Kathy: bazenček  - tista žirafica - je iz BC. Sm ga prejš tedn kupla. Stane pa 8€, klubska cena.

Škoda, da nimam kake slikce, ko sta bili v vodi dans ... sam ni blo fotografov ... user posted image

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
22.5.2009 19:56:13   
Bethany
Ja, plavanje danes je bilo res zabavno. Naslednjič rabima še tretjo osebo s fotoaparatom, ker midve sva vsaka svojo držale, mobitel in fotič sta pa bila daaaleeeč stran... user posted image user posted image

Sta bile pa potem tud hecne, ko sta nagice ležale pod igralnimi loki, Elina brcala in se prekopcevala sem in tja, Tjaša po jo začudeno gledala in "mirila", češ: alo, kdo je tle doma, js al ti? user posted image user posted image Pa ko sta hkrati dvignili glavici in nogice v luft, in obe ful vztrajali v tem položaju. Je bilo tako videt, kot da tekmujeta, katera bo dlje. user posted image user posted image Naslednjič ponovimo pri nas. user posted image ko bo moj doma, da bo lahk fotkal!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
22.5.2009 20:26:41   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

...Naslednjič ponovimo pri nas. user posted image ko bo moj doma, da bo lahk fotkal!

Sem za user posted image  user posted image

Men se zdi, da tile dve še za naju delata trebušnjake user posted image

Midve sma dans spet pojedli 5 žličk kosmičev z vodo in ji ful teknejo. Če bi imela še kako zraven, bi tud pojedla. Sam je z enkrat tole čist dost. BOm nasledn tedn zvišala dozo.
Zdle sem jo dala spat ... neki še slišim, da protestira, pa bo že.

Zdle se je ulilo zuni. Koroško pa Štajersko je pa stolklo, menda, "sm čula prajt".

Zdle grem pa Tjaši zlikat cotke za ju3, gremo v Kranj. Martka, ti tud uživaj ju3 v KR - se mogoč srečamo na kakem sladoledu  user posted image

Bethany: vi2 se lepo imejta na vikendu!

Ostale: narete si lepo soboto, vroča bo.

Monti: da se ne bomo preveč grešile čez vikend, v pon je tehtanje user posted image  no, js že zdaj vem, da se bom, bom pa lepo ne preve jedla, čim manj sladkega pa zvečer malo in ne prepozno. Pa da vidimo, kaj bo tehtnica v pon povedala user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
22.5.2009 21:00:03   
Bethany
Jooooj, kak se je pa Elina danes drla med večerjo. Je začela že med previjanjem nabirat in se je pol samo stopnjevalo. Ko pa sem jo dala v stolček in začela pripravljat riževo kašico, pa se je drla na vse grlo, kuhinja se je kr tresla, pa sosedova bajta (ki je že itak ful zrahljana) pa še bolj. Žličke kr niso dovolj hitro romale v usta... user posted image user posted image Tak da je pojedla najprej pret aventovih žličk pa potem še štiri rahle... ah ta lakota, kot da ne bi cel dan nič jedla... pa je bila dve uri prej na zizi. user posted image

Danes je šla v posteljo že ob pol osmih, ker je bila taaaak zelo zaspana. Me zanima do kdaj bo spala.

Ja, jutri sma pa same, ati gre fotkat eno poroko v Kranjsko goro. Midve pa jo mahnema k našim na vikend in če bo vreme, se bomo spet kopal. user posted image user posted image Ima tam tudi svoj bazenček. Ni treba tega od doma prenašat. user posted image

GH: midve sva do sedaj probale korenček, pa krompir, pa krompir s korenčkom in korenček z japko. Jutri gremo na zeleno zelenjavo, se še odločam med bučkami in brokolijem, pa verjetno v kombinaciji z malo krompirja, da malo oblaži okus. Sadje začnemo verjetno čez en teden, da vsaj štiri ali pet zelenjav sproba.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
22.5.2009 21:40:23   
_kathy_
Ojla, danes sem si še kupla srajčko za k oblekici. Ja, jutri je pestro.
Zjutraj zlikam lubiju in men srajce, potem zrihtam Gala, ona2 gresta malo okoli, jst si rihtat nohte, potem darilo zavit ...

No, danes ko sva bila sama sva se potepala, kosilo sva jedla pri omi, potem sva šla ajat in po počitku malo u shopping. Zdaj pa Gal že pridno pančka, jst grem pa en trojanski krof zmazat. Njami!user posted image user posted image

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
22.5.2009 21:42:17   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

GH: midve sva do sedaj probale korenček, pa krompir, pa krompir s korenčkom in korenček z japko. Jutri gremo na zeleno zelenjavo, se še odločam med bučkami in brokolijem, pa verjetno v kombinaciji z malo krompirja, da malo oblaži okus. Sadje začnemo verjetno čez en teden, da vsaj štiri ali pet zelenjav sproba.

Midve jabke še nisma - no, razn v sredo v Hippovi kašici skup s korenčkom. Sma pa bučke in jih bova še 2 dni. Pol bom pa js šla na blitvo pa špinačo. Pa kak dan najbrž mal krompirja zraven, vsaj pri blitvi.

Pol pa računam, da čez ene 10 dni pa gremo na jabko, hruško in banane.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
22.5.2009 21:43:26   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

... jst grem pa en trojanski krof zmazat. Njami!user posted image user posted image

Ja, to bi pa js tud. Se priporočam, za borovničevga user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
22.5.2009 22:20:11   
martka
zdravo, preden grem spat...

gaja pa je od GH jedla 5 dni korenček in pet dni krompir, ju3 in v nedeljo bo korenček+krompir skupaj, potem v ponedeljek in 5 dni  cvetačo, potem 5 dni bučke in (sem si premislila glede brokolija) potem še kolerabo. ko bo to vse preizkusila grem na sadje, na jabolko in nato hruško...
v enih mojih navodilih piše, da špinačo šele po 10mesecu, ker je lahko alergen. paradižnik po prvem letu...
itak je pa toliko različnih napotkov, da glava peče...
tam pri decemberkah eni že meso jejo... pa naj, jaz bom z Gajo lepo počasi... u izi ....

se mi očke skup lepijo, grem spat.

ja, katja_p, mogoče se srečava, sam... če se v celju ne... drugače pa grem jaz samo za kratek čas v kranj, grem potem na Golnik naprej...

Elina fino čofotaj!

aja, ponoči je oblečena v tanko pižamo z dolgimi rokavi, ima bethany fotko... ja, pa ko grem jaz spat, ji oblečem še platneno, kot iz rjuhe narejeno, spalno vrečko, ko jo ponoči potipam, je lepo topla. nič vroča, nič hladna. taka kot mora bit.

pridne bodite, v senci! ne po soncu hodit!!

dali, si dobila šotor? fajn!

zdaj pa resno, lahko noč

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
22.5.2009 22:31:09   
blue eye
zgleda majo naši otročki danes jokav večer, ker men se je jernej tako drl ko sma jedla riževo kašico da sma mogla nehat in sem mu pripravla mlekeca v stekleničko pa dala not par žličk kaše da je blo bol gosto.  bom vidla če bo to kej pomagal da bo malo dlje spal ponoči.

Sem pa ugotovila, da je tisti dan ko ga kopam ponoči na 2 uri pokonci in bi kr jedu, tako je blo včeraj ko sem ga skopala, smo ponoči kr naprej dežural.

midva sma pa v ponedeljek dodala korenčku in krompirju še cvetačo, mu ne devam več ločeno stvari, dans sma pa dodala tem trem še bučko. jutr mu bom pa probala dat ločeno najprej bučko pol pa še cvetačo, bom vidla če bo kej drgač reagiral, glede na to da ne bo v kombinaciji z korenčkom in krompirjem. A ve kej solite te kašice k jih kuhate.jst tud še ne mislim dat sadja, zdj grem na špinačo al pa brokoli. a pol še sploh ostane kaka zelenjava primerna za kašice....se kr ne spomnem

evo med tem ko jst tle pišem se pa moj otrok jočeuser posted image user posted image user posted image user posted image kaj mu je zadnje dni.....jst mam tako pomanjkanje spanja....mogoče se mu je kej sanjalo....sem mu dala dudo in zdj čakam kaj bo.mogoče je krivo to ker je šel danes spat že ob 29 ker je bil tako izmučen, da mi je med hranjenjem zaspal.

kathy - uživaj jutri

lolita23 - lepo je bilo spoznat še eno RR-ovko

riževa kašica - naš poje pa kr 60-80 ml (eno jedilno žlico pa 50 ml vode), a mislte da je to preveč, ker sem počasi stopnjevala od 30 ml do 60 ml do 80 ml, danes je pa pojedu kr velik po steklenički (2 jedilni žlici v melku)

lepo nočko vsem in uživajte jutri!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
23.5.2009 11:38:46   
blue eye
vidm da ste vse lepo pridne in ste zunaj. Midva sma dans pojedla 140 ml cvetače in bučke (je pojedu tud brez krompirja in korenčka). Jutr grema na brokoli, ker se 2. junij nevarno bliža in morma osvojit čim več zelenjave in sadja da ne bo pol na dopustu kakih alergij.

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
23.5.2009 14:36:07   
Bethany
hojla,

danes je pa zatišje tle gor. Se vse mamice potepajo. Js pa čakam, da se Elina naspi, dopoldan je bila ekstra tečna, kot da bi vedla, da ni atija doma. Popoldne pa mora bit pridna, ko greva na vikend. Pa bo tam veliko ljudi in za prestavljanje iz enih rok v druge je treba imet dost energije. user posted image user posted image

Danes sem ji naredila brokoli s krompirjem. Pa prejle ni bila prave volje, da bi jedla. Boma probale še enkrat ko se naspi.

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
23.5.2009 18:54:37   
katja_p
Evo mene, se na kratko javljam iz Kranja user posted image

Dans sva mi2 že drugič jedli krompirček, bučko pa še mal korenčka sm dans zmešala zraven. In je lepo vse pojedla, milsim da mal manj kot 100 mL.

Smo bli celo popoldne v parku Brdo in lepo preživeli ta-hujš vročino. Blo super, tamala spala v vozeku.

En fletn dan smo meli!

Zdle pa pojemo mal pice, gremo še v LJ na kratek obisk k teti in pol domov.

Ju3 še bučka, v pon pa še ne vem, najbrž blitva al pa špinača.

Lep preostanek dneva oz. večera!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
24.5.2009 8:44:27   
katja_p
Vse ste nekam poniknle user posted image

No, naša se trudi zaspat dopoldansko rundo, pol gremo pa v RS in na kosilo v Kumrovec - imajo menda tam neke fore za dan mladosti, pa si je tašča zaželela it tja user posted image

Tako da se bomo spet potepali!

Joj, včeri mi je pa tamala tk posračkala se, da je šlo vse prej, ta ta gost kakec! Cel trebušček in seeda bodi pa hlačke ... Sm dala včeri prat, pa iz hlač je šlo, z bodija pa še ne user posted image  Sm še enkrat namočla v vanish pa bom še 1x dala prat.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.