Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Dan! Naš Janez je bil že včeraj čist ok, razpoložen 100/h ne vem od kod mu tok energije sva dones norela cel dopoldan,pa mami mu je prinesla doma nabrane gozdne jagode in jih melje za šalo tud spali smo kar ok, edin žejen je bil 2x ponoč, pa ob 00.00 ga morava zbujat za antibiotik ah, računam da bomo kakšnih 14 dni še mal slabše spali, pol bi pa že lahko prišli na stare tirnice UPAM Hvala za vse lepe želje Buči, tenksi za idejo, sem že iskala po netu, pa nikjer ne najdem, bo treba v kakšno "fizično" knjigarno. Mal pa tud razmišljam, da bi ji kakšno lušno dekliško ročno urco kupila, sej ne more bit ne vem kok draga sem že mislila it mal v šoping, pa zdej ne morem it ... no, bo vsaj plača kakšen dan dlje zdržala Punce, mal razmišljam o 7 urnem delavniku, ker 8 urnega ne morem it, ker nimam varstva tako dolgo kako se da to zmenit, a ti lahko država potem plačuje prispevke samo za eno uro, al je opcija, samo 4 oz. 6 urni delavnik, da koristiš to pravico? Mogoče katera kaj ve? S šefico se ne bi bil probel zmenit To tudi mene zanima, vse bolj razmišljam v to smer. Pa če katera ve, kako bi si potem naredila izračun plače? da vidim, koliko bi me ta ura manj dela stala. Pa super za tvojega Janeza, da se stanje izboljšuje. kolikor jaz vem, je to mogoče. Vsaj pri nas je tako. Lahko delaš po 7 ur, država ti pa potem plačuje tisto uro. Mi smo se ravno napokali kosila, moj je že nesel tamalo dol, jaz se pa še preoblečem in grem ven v senčko