|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
23.5.2009 22:25:06   
Deja
mlea - maš ZS!

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
23.5.2009 22:34:47   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

Zdaj pa se grem stuširat, ker je vroče, sem samo v modercu in sp. hlačkah.user posted image

O ti seksulja, zaroleti okna, sosedje vse vidjo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
23.5.2009 22:36:18   
Onasiss
Grem jaz tud spat, no u bistvu na masažo, se je Onasis ponudu da me namaže z Bepantholom, ki zelo pomaga po sončenju in sončnih opeklinah. Jogurt bom raje za zajtrk pršparala.

Lahko noč.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
23.5.2009 22:38:36   
Balonchy
AJVY

Z Matičkom drživa pesti, da se čimprej pozdravite!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
23.5.2009 22:40:09   
Balonchy
SHUKA

Prosim oglasi se kaj in povej kako ste!!!
NORO TE POGREŠAM!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
23.5.2009 23:16:18   
kayica24
a zdaj pa ni nobene več al kako?

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
23.5.2009 23:19:49   
kayica24
eh škodauser posted image

Sem mislila malo čveko-čvekouser posted image

Potem pa lepo ajčkate al user posted image al kaj pr bogu že delateuser posted image user posted image

noč noč

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
23.5.2009 23:24:30   
BarbaraGS
Ojla punce :) Jaz sem itak ves cas na morju in danes sva z mozekom tudi sla v Lucijo. Groza pa ti komarji!!!! Se prej smo bli v Trstu in kupili par oblekic v Prenatalu. Jutri pa gremo se v Torri.

Jaz ne vem ce to kaj pomeni, ampak nasa se je danes obracala na previjalni s hrbta na bok - res je bila luskana. Je pa zelo nagajiva in ko jo pokrivam v vozicku brca dol plenicke in se mi smeje. Pa tak lusno odpre usta ko ji dam lupcka na licka, kot da mi daje lupcka tudi ona.

Ajvy drzim pestke da se cimprej pozdravite in da ne zgubis vseh zivcev!!!

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
23.5.2009 23:40:59   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Zanima me če katera ve, kdaj gremo lahko z user posted image v bazen? Vsaj takega z morsko vodo? ali toplice?

Mi smo bili za prvi maj v Čateških in je v vodo namakala samo nogice. Drugače pa je v bazenih za moje pojme veliko bakterij in je koža naših dojenčkov še malce preobčutljiva.

jst sem senkrat brala nekje da je do 4 mesecev odsvetovano ker je kao koža čist prenežna in občutljiva...... tud tečajji se začnejo po 4 mesecu..... florjana smo dal prvič pri 6 meseci pa to v vodi 34°C sam take bazene je tažko najtuser posted image

mi gremo konc avgusta na morje... in tam bo tudi bazen z morsko vodo,... Star bo pa 5 mesecev skoraj 6 mesecev.. Sej ne bom pretiravala... :( no drgač pa drugič.. :)

mi gremo konec julija na morje in če mu bo všeč se bo kr mal v morju namakal drgač pa v kakem malem čolnčku v katerem bo kr morska voda seveda na sončku mal bolj ogreta

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
23.5.2009 23:42:51   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

Ojla punce :) Jaz sem itak ves cas na morju in danes sva z mozekom tudi sla v Lucijo. Groza pa ti komarji!!!! Se prej smo bli v Trstu in kupili par oblekic v Prenatalu. Jutri pa gremo se v Torri.

Jaz ne vem ce to kaj pomeni, ampak nasa se je danes obracala na previjalni s hrbta na bok - res je bila luskana. Je pa zelo nagajiva in ko jo pokrivam v vozicku brca dol plenicke in se mi smeje. Pa tak lusno odpre usta ko ji dam lupcka na licka, kot da mi daje lupcka tudi ona.

Ajvy drzim pestke da se cimprej pozdravite in da ne zgubis vseh zivcev!!!

a niso sladki si tak opisala, da sem kr benjamina videla dela istouser posted image user posted image user posted image user posted image

ajvy tud od nas pikepokeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
23.5.2009 23:51:29   
Katjusa
zdej sem 2 ure po netu gledala šotore, ne vem nikakor mi ne gre v glavo, da gremo v apartma in že kujem načrt kako bomo kak vikend preživel v šotoruuser posted image user posted image user posted image user posted image od svojega 15. leta hodim samo kampirat in si ne znam predstavljat kako bomo letos to speljali.... že zdej mam tak čudn filing????? bo že upam pa da nam res kak vikend ne uide.....
zdej grem pa v postlo

aja še to... se katera javi, da nam gre za botrcouser posted image enmu smo rekl za botra s tem da smo misli da se bomo dosti družli zdej pa ga je punca pustila z 2 otrokoma ne vem kak so se zmenki sam vem da je reku da otrok ne da.... in zdej se bojim, da se bomo ful manj vidl, imel je že težave z alkoholom in se bojimo, da bodo spet......  za danes smo bli zmenjeni od četrtka da se vidimo in cel dan smo čakal moj ga je večkrat klical pa nič no ko se je končno oglasu je reku da se potepajouser posted image lahko bi nam javu, da pač načrti odpadejo...... nisma več prepričana, da je to touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

od botra pač pričakujem neke pozornosti do otroka pa ne mislim darila pač, da se otroka malo am vzameš in da mu znaš kej povedat, da ga znaš pocartat in da ne pozabiš na njegov RD al pa god ne vem to mi je pomembno pa tud kak božiček in to se spodobiuser posted image user posted image user posted image user posted image no drugače mi je pa res pomemben ta kontakt z otrokom, da ti otzrok zaupe, da te ima preprosto rad in ti njega......  no in ko je ta benjamina prvič vidu ga je takoj vzel iz jajčke ga pocartal kot da je njegov sin in ko smo se odpeljali domov sma se z mojmu takoj odločla, da je to pravi boter za najnega otroka..... zdej sma oba ful razočarana otroka bi pa vsekakor rada krstilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa res ajat

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
24.5.2009 8:12:15   
Čebel@
SUNNY!!!!
user posted image
ŽELIM TI VSE NAJBOLJŠE,VELIKO ZDRAVJA,CARTANJA Z LUBIJEM IN GAJO IN DA OSTANEŠ TAKA FEJST PUNCA KOT SI!!!user posted image user posted image user posted image
LEPO PRAZNUJuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil majchy23 -- 24.5.2009 8:13:05 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
24.5.2009 8:14:51   
Čebel@
dobro jutro!!!
evo user posted image kavica.........jaz jo  grem zdele piti,potem pa pičimo na sončka

lep dan

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
24.5.2009 9:24:51   
Vesnozaver
dobro jutro!

ursa sem ti poslala silke.
mihailo si jih dobila?

majci se rabite za cetrtek?kdo pa gre? a to ste se vse zmenle prek fb al sem povrsno tu brala?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
24.5.2009 9:31:30   
Pupka

mlea

sem dobila sporočilo. Bla sem na žuru včeraj in sem pršla šele mal čez polnoč domov. Zdaj šibam pa v trgovino!

Aja, Dobro jutro vsem user posted image Se oglasim kasneje

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
24.5.2009 10:01:51   
brkn83
čao punce.

kako ste kaj? Mi danes kr uredu, Nik še vedno spi. danes se bo res naspal, sej že spi od pol enajstih.

Danes imam delovni dan, ker je moj doma in bo lahk Nika mal pazil. Sem namreč že oprala en stroj in že drugi se pere, aja pa princeske sem naredila. Kosilo pa je že tudi delno kuhano. Grem zdej še mal pospravljati in pucati. Popoldan pa bomo verjetn kam šli.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
24.5.2009 11:12:21   
sunny24
Jutro!
Evo, ustale smo pred 1 uro, Gajo sem nafutrala in oblekla in je že šla pohajat, jst pa bom malo doma pospravla. Učeri smo šli popoldne v Vipavo na piknik, k je meu stric od mojga user posted image  RD in smo pršli domov okoli 22h. Je blo fajn, pa malo bolj hladno kot tudi v Gorici.

Danes pa je tudi 5 let, odkar sva z mojim user posted image  skupaj...user posted image user posted image user posted image    Mater gre cajt hitro!

majchy, hvala za čestitke! user posted image

brkn, danes je NEdelja, tako da...user posted image  Ne bit prevč pridna, k pol nam slabo vest zbujaš! user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
24.5.2009 11:56:02   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

mi2 sva bla pa učer zvečer uzunej (zuser posted image ne zuser posted image ) in sva pršla dam šele ob 00.30,...... ah kje so ti časiuser posted image user posted image

A  ni on na bolniški, ker ga kao križ boli!!!!!

ne ga je na žalost lih med dopustom zagrabiluser posted image user posted image  tko da nismo mogl jit nikamor

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
24.5.2009 13:27:39   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24
Danes pa je tudi 5 let, odkar sva z mojim user posted image  skupaj...user posted image user posted image user posted image    Mater gre cajt hitro!

čestitke za obletnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa kaj to vidim čestitko za RD user posted image user posted image user posted image bodi pridna in naj te imajo vsi radi kot si zaslužiš..... feštaj in uživaj s svojo prelepo družinicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
24.5.2009 14:54:02   
brkn83
sunny - ne bom preveč pridna, ampak danes pač imam čas, ker lahk moj mal nika čuva. Sej nisem kej preveč do zdej naredila, le najnujnejše. No tretji stroj cot moram še obesit, zdej sempa ravno okne pomila, ampak strešne še imam, in to kr 4. Bom še danes to naredila, aja pa kuhno sem uspela spucat.

Katjuša- ne bit preveč žalostna zaradi dopusta. No mi smose vseen odločli, da gremo kampirat. Zdej pridno iščem nov šotor, nekaj nove opreme smo že tud nabavili. Sej boste pa šli za kak vikend pa bo tudi uredu. Mogoče pa si še tvoj premisli. Al že imate rezerviran apartma?????

aja kar se pa botr tiče boš pa videla, da boš že nekoga našla. Moreš vedet, da vsak, ki bi ga želela imeti za botra bo tega vesel, pa čeprav se tebi mogoče ne zdi tko. Upam, da vam kmalu uspe, aja kdaj pa imate imeti v planu krst?????

Grem zdej še mal delat.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
24.5.2009 15:05:13   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

sunny - ne bom preveč pridna, ampak danes pač imam čas, ker lahk moj mal nika čuva. Sej nisem kej preveč do zdej naredila, le najnujnejše. No tretji stroj cot moram še obesit, zdej sempa ravno okne pomila, ampak strešne še imam, in to kr 4. Bom še danes to naredila, aja pa kuhno sem uspela spucat.

Katjuša- ne bit preveč žalostna zaradi dopusta. No mi smose vseen odločli, da gremo kampirat. Zdej pridno iščem nov šotor, nekaj nove opreme smo že tud nabavili. Sej boste pa šli za kak vikend pa bo tudi uredu. Mogoče pa si še tvoj premisli. Al že imate rezerviran apartma?????

aja kar se pa botr tiče boš pa videla, da boš že nekoga našla. Moreš vedet, da vsak, ki bi ga želela imeti za botra bo tega vesel, pa čeprav se tebi mogoče ne zdi tko. Upam, da vam kmalu uspe, aja kdaj pa imate imeti v planu krst?????

Grem zdej še mal delat.

sjt tud gledam nove šotore mormo nekaj majhnega kupit (po paketu manjhnega sicer pa velik šotor) pa bolj temen zdej imamo svetlo rumenega in je še ponoči svetlo not je tak da ful vpija svetlobo in ni fino spat not.... na tej strani je kr nekaj takih k so mi všeč prodajajo jih pa v merkurju sam ne vem če imajo vse modele ampak jih lahko najbrž dobijo http://www.outwell.dk/TentCategories.aspx?b=Outwell&bid=2&lid=2&l=da-DK&pid=1 drugače imajo pa tunek v yisku za 240€user posted image user posted image user posted image user posted image
ja apartma je že rezerviran.... sicer jst bi ga kr odjavla k mi je res čudno it tja sam moj pač vztraja..... sem pozabla kak šotor mate vi sedaj?

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
24.5.2009 15:08:31   
Katjusa
aja krst bi radi imel 14.6 ker pol 15 gre ati v bolnico 17. ima operacijo in pol vprašanje kako bo kej..... mah sme žalostna, da za takega lepega in pridnega dojenčka nimamo primernega botrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image brat me je zavrnu pri florjanu in sedaj mu ne bom več rekla, botrca od Florjana ..... (mah nebi govorila), ne vem če preveč pričakujem al kaj sam rada bi dobre odnose med botrom in otrokom vem pa oz. se zavedam da se lahko v dnevu dveh ve obrne zdej najboljši prijatelj je ju3 lahko tujec..... tak dauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
24.5.2009 15:56:08   
rebeka84
sunny četitke za obletnico! Vse naj naj za rojstni dan!

Katjuša upam, da boste našli primerno botrco oziroma botra za vašega Benjamina!user posted image Glavno da je dober človek!!!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
24.5.2009 16:05:17   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

aja krst bi radi imel 14.6 ker pol 15 gre ati v bolnico 17. ima operacijo in pol vprašanje kako bo kej..... mah sme žalostna, da za takega lepega in pridnega dojenčka nimamo primernega botrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image brat me je zavrnu pri florjanu in sedaj mu ne bom več rekla, botrca od Florjana ..... (mah nebi govorila), ne vem če preveč pričakujem al kaj sam rada bi dobre odnose med botrom in otrokom vem pa oz. se zavedam da se lahko v dnevu dveh ve obrne zdej najboljši prijatelj je ju3 lahko tujec..... tak dauser posted image

ne vem kak te je lahk kdo zavrnil za botra. To se ja ne sme. No saj tk je pri nas v navadi za krstnega botra ne smeš zavrniti. Js tudi nisem, ko sem šla za botro in sem bila res ful vesela.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
24.5.2009 16:27:59   
brkn83
vidim, da danes vse naokoli pohajate, no js pa sem lepo pridno doma in imam delovno akcijo. Mi kr uspeva. Do večera bom konec in potem če se mi bo dalo bom še likala.

Katjuša- mi imamo tak kupolast šotor za 6 oseb z dvema spalnicama in enim prostorom.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?