Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 23.5.2009 7:20:14
|
|
|
|
MIHAILO
|
jutrooo....smo s zbudili ob pol4 za jest in ob pol7h tko,da smo zdj pokonc siti,preobleceni in morava v trgovino,da kupim tisto kar vceraj nisem ...danes pride pa moja sestra in njen fant k nam in gremo jutri na Bled,ce bo lepo vreme ...Majchy hvala za zajtrk...njammmm
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 23.5.2009 7:22:13
|
|
|
|
MIHAILO
|
KATJUSA nori posnetki BRKN upam da boste danes ok
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 23.5.2009 8:06:15
|
|
|
|
Urša08
|
dobro jutro majchy hvala za kavico in zajtrk Mi smo vsi zbujeni, še zajtrk pojemo, se zrihtamo in šibamo. Lep dan vsem
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 23.5.2009 8:11:44
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro punce Hvala za kavico Majchy in čestitke za hladilnik! (Sej če se pokvari je itak vedno naša krivda nikol njihova!!!) Naša se je dons zbudila že ob 4.30 pol pa še mal potegnila do 6.30 tko da sm rahlo zaspana Nč letim na luft na sprehod, Ker ko moj pride nazaj se baje lotiva omare!! (upam da bova pol stvari stran zmetala ker dela samo navlako!)
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 23.5.2009 9:16:59
|
|
|
|
MIHAILO
|
evo midva nazaj...sva bila v trgovini ,si je mami kupila zajtrk in "materijal " za kosilo ...zdj sva pa na terasi ,ko je lep soncek in se pocasi spravljam zlagati suhe cote
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 23.5.2009 9:52:05
|
|
|
|
MIHAILO
|
Zatisje .... Jaz sem pa kopalnica zribala,prah pobrisala zdj pa se morm posesat pa po tleh pomit in je...aja pa se kr nisem cote zlozila pa posodo iz pomivalca tut ne ...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 23.5.2009 10:12:03
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 dobro jutro! izvolite Zunaj je že .........čakam da se Hana zbudi in greva položnice plačat in v trgovino hvala za zajtrk:) pa morem pohvalit seznamček tiste muce k se obračajo so ful dobre MIHAILO hvala IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Jaz sem pa kopalnica zribala,prah pobrisala zdj pa se morm posesat pa po tleh pomit in je...aja pa se kr nisem cote zlozila pa posodo iz pomivalca tut ne ... ko boš konec te pričakujem
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 23.5.2009 10:15:14
|
|
|
|
MIHAILO
|
evo me sem ze tu...malo delam,malo pocivam
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 23.5.2009 10:39:25
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Hvala za kafe in zajtrk! Jst sem si kar čokolino prvoščla danes... Evo, komi smo ustali in Gaje že ni-jo je "tašča" zaplenla za na sprehod...Učeri je jedla nazadnje ob 20h in pol je spala od 22h-6h, spet pojedla in spala do 10h...Pa še bi, če je ne bi budila ker me je "tašča" klicala, da jo ven pelje... Tata mi je povedu eno lepo novičko in sicer, da sem iz firme dobila odobreno prošnjo za solidarno pomoč, ko sm bla na bolovanju 5 mesecev in dobim 30% povprečne plače...Jeeee, neki dinčkov dobimo! mihailo, tebi se pa da... Jst bom zdej lepo kavč peglala in TV gledala, mogoče mi bo uspelo celo lase si umit....Sam ne vem, če se mi da....
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 23.5.2009 12:01:52
|
|
|
|
črticaa
|
mi2 sva bla pa učer zvečer uzunej (z ne z ) in sva pršla dam šele ob 00.30,...... ah kje so ti časi drgač smo pa lih s sprehoda,...zj grem pa kosil narest, poj pa na staro lokacijo še vse do konca pospravt,....... zj ni blo časa, ker je moj vs "polomljen" FAJN SE (s)MEJTE
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 23.5.2009 14:23:56
|
|
|
|
MIHAILO
|
ooo,zatisje tukaj spet..jaz sem spucala stanovanje,se vse sajna,kosilali smo zdaj moja dva spita skupaj na postelji jaz pa zraven ob lap topu iscem kje majo kake dobre natikace...zdj si grem pa lase umit...Suny hvala ,ker si me spomnila sm cist pozabla ...pol proi veceru pa bom bureke delala k pride sestra s svojim k nam...njammmm....
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 23.5.2009 14:46:21
|
|
|
|
rebeka84
|
mmmmm... jaz bi tudi burek! enkrat oz. dvakrat sem jih delala, pol jih pa tak dolgo nisem, da se pozabla kak se delajo... Uroš danes samo spi... Jaz se dolgočasim. Za kosilo sem naredila polnjene palačinke z faširanim mesom in zelenjavo.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 23.5.2009 15:06:50
|
|
|
|
MIHAILO
|
evo,lasje umiti zdaj sem se razcesala in sedim na balkonu ...Mihailo se je zbudil in je zraven mene na lezalniku ,se igra s svojimi rokicami...mmm Rebeka tudi tvoje kosilo je dobro
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 23.5.2009 15:39:34
|
|
|
|
Katjusa
|
jst bi pa kam šla.... pa zgleda, da bomo kr doma
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 23.5.2009 15:56:15
|
|
|
|
Čebel@
|
ola! no dopoldne smo šli v trgovino in smo se spotoma ustavili pri sosedu ki se je danes ženil......so južni,on je en nogometaš ki ogromno zasluži......je najel trubače(3000e so mu baje računali),imel je kareting,šank so postavli,kuharja je imel.......uglavnem cela veselica.....ob enih so šli po nevesto v fužine,ob 17.00 v hotel union na cvilno,potem cerkveno v pravoslavni cerkvi potem pa se mi zdi da grejo nazaj v uniona.....povabljeni je pa 400 ljudi......sem ji kar malo folš ko vem da bojo imeli tako fešto da je groza zdele čakam da bo hana se zbudila,da bo jedla,potem gremo pa v btc ker je festival nakupov in gremmo malo pofirbcat kajuša.....hvala za pohvale glede seznamčka
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 23.5.2009 19:19:14
|
|
|
|
črticaa
|
dons vm pa ne laufa jz sm pa tamauga dons za 3 ure predala atu pa mam,... so šli na sprehod,... sam je bil tamau u lupinci in je čisttt zakuhal,.......... prov bogi evo ob 8 grevga pa spet mal vn jej
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 23.5.2009 19:57:42
|
|
|
|
Ajvy
|
oi...sam da se mau pofočkam.... Tisa ima gnojni nahod....kar orenk kašlja....TArji pa nekaj uček zateka , tak da je P povečala dozo AB , ampak še kar ne neha...če bo jutri še večje ..se moramo vrnit nazaj in bo ostala not, da dobi AB v žilo.... Mene pa tolk grlo boli, da ne morem požirat....živci...ah sej ne vem, če jih sploh še kaj imam.....
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 23.5.2009 20:01:45
|
|
|
|
Onasiss
|
Alo pupka, javi se!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 23.5.2009 20:23:24
|
|
|
|
piskot
|
cer. mi smo preziveli sportni dan. dopoldan minimundus, potem malo nakupovanja. v ikei sem kupla eno veliiiko omaro za igrace. in potem ko smo jo mahali ze proti avtu je moz ugotovil, da bomo imeli fejst sreco, ce jo bomo sploh lahko odpeljali. pa nam je uspelo. ce je baba tisasta . popoldan smo sli pa se v mesto na sladoled, potem smo malo pobarvali asfalt pred blokom, zdaj pa uspavanje. brkn ana je bila tudi vceraj cepljena. meni je pediatrinja kar takoj svecke napisala, ce bi jo glih noga bolela. ce imas kaksno mu jo pa daj. sicer je pa verjetno zdaj ze minilo. je pa tudi ana ze 2 dni ful tecka. nikakor ne more zaspat. ker martin je pa po vsakem cepljenju spal cel dan ko polh. ajvi pocajtejte se cim prej.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 23.5.2009 20:37:53
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa mi2 sva bla pa učer zvečer uzunej (z ne z ) in sva pršla dam šele ob 00.30,...... ah kje so ti časi A ni on na bolniški, ker ga kao križ boli!!!!!
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 23.5.2009 21:02:34
|
|
|
|
Onasiss
|
Deja-imaš zs.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 23.5.2009 21:09:30
|
|
|
|
Čebel@
|
čer! kje ste čvekice pekice
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 23.5.2009 21:28:14
|
|
|
|
Onasiss
|
majchy23-imaš zs.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 23.5.2009 21:31:29
|
|
|
|
Onasiss
|
Evo, mi smo se danes odločili na hitro, da gremo na morje. Parkirali smo pri Luciji in jo peš mahnili do Bernardina. Vmes smo se ustavili v Portorožu in se SKOPALI v morju. Kaj je sedl in sploh ni mrzlo. No potem pa smo se utaborili pri Bernardinu v senčki, ker smo mislili da bo Vito odpel dve kitici, pa ni blo nič, ker ga je zamamil bazen. No skratka jaz sem opečena kot kuhan rak in upam, da bom spala ponoč, ker me peče kot pri norcih.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 23.5.2009 21:33:43
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea majchy23-imaš zs. ti tudi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?