|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
23.5.2009 7:20:14   
MIHAILO
jutrooo....smo s zbudili ob pol4 za jest in ob pol7h tko,da smo zdj pokonc siti,preobleceni in morava v trgovino,da kupim tisto kar vceraj nisemuser posted image ...danes pride pa moja sestra in njen fant k nam in gremo jutri na Bled,ce bo lepo vremeuser posted image ...Majchy hvala za zajtrk...njammmm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
23.5.2009 7:22:13   
MIHAILO
KATJUSA nori posnetkiuser posted image user posted image user posted image
BRKN upam da boste danes okuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
23.5.2009 8:06:15   
Urša08
dobro jutro

majchy hvala za kavico in zajtrk user posted image

Mi smo vsi zbujeni, še zajtrk pojemo, se zrihtamo in šibamo.

Lep dan vsem

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
23.5.2009 8:11:44   
simonakr
Jutro punce

Hvala za kavico Majchy in čestitke za hladilnik! (Sej če se pokvari je itak vedno naša krivda nikol njihova!!!)user posted image user posted image user posted image

Naša se je dons zbudila že ob 4.30 pol pa še mal potegnila do 6.30 tko da sm rahlo zaspana

Nč letim na luft na sprehod, Ker ko moj pride nazaj se baje lotiva omare!! (upam da bova pol stvari stran zmetala ker dela samo navlako!)

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
23.5.2009 9:16:59   
MIHAILO
evo midva nazaj...sva bila v trgovini ,si je mami kupila zajtrk in "materijal " za kosilouser posted image ...zdj sva pa na terasi ,ko je lep soncek in se pocasi spravljam zlagati suhe coteuser posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
23.5.2009 9:52:05   
MIHAILO
Zatisjeuser posted image user posted image user posted image ....
Jaz sem pa kopalnica zribala,prah pobrisala zdj pa se morm posesat pa po tleh pomit in je...aja pa se kr nisem cote zlozila pa posodo iz pomivalca tut ne ...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
23.5.2009 10:12:03   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

dobro jutro!user posted image

izvoliteuser posted image user posted image user posted image

Zunaj je že user posted image .........čakam da se Hana zbudiuser posted image in greva položnice plačat in v trgovinouser posted image

hvala za zajtrk:)
pa morem pohvalit seznamček tiste muce k se obračajo so ful dobreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MIHAILO hvala
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO
Jaz sem pa kopalnica zribala,prah pobrisala zdj pa se morm posesat pa po tleh pomit in je...aja pa se kr nisem cote zlozila pa posodo iz pomivalca tut ne ...

ko boš konec te pričakujemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
23.5.2009 10:15:14   
MIHAILO
evo me sem ze tu...malo delam,malo pocivamuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
23.5.2009 10:39:25   
sunny24
Jutro! Hvala za kafe in zajtrk! Jst sem si kar čokolino prvoščla danes...user posted image

Evo, komi smo ustali in Gaje že ni-jo je "tašča" zaplenla za na sprehod...Učeri je jedla nazadnje ob 20h in pol je spala od 22h-6h, spet pojedla in spala do 10h...Pa še bi, če je ne bi budila ker me je "tašča" klicala, da jo ven pelje...

Tata mi je povedu eno lepo novičko in sicer, da sem iz firme dobila odobreno prošnjo za solidarno pomoč, ko sm bla na bolovanju 5 mesecev in dobim 30% povprečne plače...Jeeee, neki dinčkov dobimo!

mihailo, tebi se pa da... Jst bom zdej lepo kavč peglala in TV gledala, mogoče mi bo uspelo celo lase si umit....Sam ne vem, če se mi da....user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
23.5.2009 12:01:52   
črticaa
mi2 sva bla pa učer zvečer uzunej (zuser posted image ne zuser posted image ) in sva pršla dam šele ob 00.30,...... ah kje so ti časiuser posted image user posted image

drgač smo pa lih s sprehoda,...zj grem pa kosil narest, poj pa na staro lokacijo še vse do konca pospravt,....... zj ni blo časa, ker je moj vs "polomljen" user posted image user posted image

FAJN SE (s)MEJTE

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
23.5.2009 14:23:56   
MIHAILO
ooo,zatisje tukaj spet..jaz sem spucala stanovanje,se vse sajna,kosilali smo zdaj moja dva spita skupaj na postelji jaz pa zraven ob lap topu iscem kje majo kake dobre natikace...zdj si grem pa lase umit...Suny hvala ,ker si me spomnila sm cist pozablauser posted image ...pol proi veceru pa bom bureke delala k pride sestra s svojim k nam...njammmm....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
23.5.2009 14:46:21   
rebeka84
mmmmm... jaz bi tudi burek! enkrat oz. dvakrat sem jih delala, pol jih pa tak dolgo nisem, da se pozabla kak se delajo...

Uroš danes samo spi... Jaz se dolgočasim. Za kosilo sem naredila polnjene palačinke z faširanim mesom in zelenjavo.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
23.5.2009 15:06:50   
MIHAILO
evo,lasje umiti zdaj sem se razcesala in sedim na balkonu ...Mihailo se je zbudil in je zraven mene na lezalniku ,se igra s svojimi rokicami...mmm Rebeka tudi tvoje kosilo je dobro

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
23.5.2009 15:39:34   
Katjusa
jst bi pa kam šla.... pa zgleda, da bomo kr domauser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
23.5.2009 15:56:15   
Čebel@
ola!
no dopoldne smo šli v trgovino in smo se spotoma ustavili pri sosedu ki se je danes ženil......so južni,on je en nogometaš ki ogromno zasluži......je najel trubače(3000e so mu baje računali),imel je kareting,šank so postavli,kuharja je imel.......uglavnem cela veselica.....ob enih so šli po nevesto v fužine,ob 17.00 v hotel union na cvilno,potem cerkveno v pravoslavni cerkvi potem pa se mi zdi da grejo nazaj v uniona.....povabljeni je pa 400 ljudi......sem ji kar malo folš ko vem da bojo imeli tako  fešto da je groza

zdele čakam da bo hana se zbudila,da bo jedla,potem gremo pa v btc ker je festival nakupov in gremmo  malo pofirbcat

kajuša.....hvala za pohvale glede seznamčkauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
23.5.2009 19:19:14   
črticaa
dons vm pa ne laufa

jz sm pa tamauga dons za 3 ure predala atu pa mam,... so šli na sprehod,... sam je bil tamau u lupinci in  je čisttt zakuhal,.......... prov bogi

evo ob 8 grevga pa spet mal vnuser posted image user posted image user posted image jej

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
23.5.2009 19:57:42   
Ajvy
oi...sam da se mau pofočkam....
Tisa ima gnojni nahod....kar orenk kašlja....TArji pa nekaj uček zateka , tak da je P povečala dozo AB , ampak še kar ne neha...če bo jutri še večje ..se moramo vrnit nazaj in bo ostala not, da dobi AB v žilo....

Mene pa tolk grlo boli, da ne morem požirat....živci...ah sej ne vem, če jih sploh še kaj imam.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
23.5.2009 20:01:45   
Onasiss
Alo pupka, javi se!!!!!!!!!!!!!!!

So what....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
23.5.2009 20:23:24   
piskot
cer.

mi smo preziveli sportni dan. dopoldan minimundus, potem malo nakupovanja. v ikei sem kupla eno veliiiko omaro za igrace. in potem ko smo jo mahali ze proti avtu je moz ugotovil, da bomo imeli fejst sreco, ce jo bomo sploh lahko odpeljali. pa nam je uspelo. ce je baba tisasta user posted image . popoldan smo sli pa se v mesto na sladoled, potem smo malo pobarvali asfalt pred blokom, zdaj pa uspavanje.

brkn ana je bila tudi vceraj cepljena. meni je pediatrinja kar takoj svecke napisala, ce bi jo glih noga bolela. ce imas kaksno mu jo pa daj. sicer je pa verjetno zdaj ze minilo. je pa tudi ana ze 2 dni ful tecka. nikakor ne more zaspat. ker martin je pa po vsakem cepljenju spal cel dan ko polh.

ajvi pocajtejte se cim prej.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
23.5.2009 20:37:53   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

mi2 sva bla pa učer zvečer uzunej (zuser posted image ne zuser posted image ) in sva pršla dam šele ob 00.30,...... ah kje so ti časiuser posted image user posted image

A  ni on na bolniški, ker ga kao križ boli!!!!!

So what....

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
23.5.2009 21:02:34   
Onasiss
Deja-imaš zs.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
23.5.2009 21:09:30   
Čebel@
čer!
kje ste čvekice pekiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
23.5.2009 21:28:14   
Onasiss
majchy23-imaš zs.

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
23.5.2009 21:31:29   
Onasiss
Evo, mi smo se danes odločili na hitro, da gremo na morje. Parkirali smo pri Luciji in jo peš mahnili do Bernardina. Vmes smo se ustavili v Portorožu in se SKOPALI v morju. Kaj je sedl in sploh ni mrzlo. No potem pa smo se utaborili pri Bernardinu v senčki, ker smo mislili da bo Vito odpel dve kitici, pa ni blo nič, ker ga je zamamil bazen. No skratka jaz sem opečena kot kuhan rak in upam, da bom spala ponoč, ker me peče kot pri norcih.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
23.5.2009 21:33:43   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

majchy23-imaš zs.
ti tudiuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?