|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
23.5.2009 21:35:14   
Čebel@
mlea......ena za šalo:a kreme za sončenje pa ne poznateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......a je bilo kaj gužve na morju?sem  ti prav fouš,da vešuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
23.5.2009 21:38:45   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

majchy23-imaš zs.
ti tudiuser posted image

Ti tud.user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
23.5.2009 21:39:57   
Onasiss
Kreme.....hm kaj je že to, mi smo s kmetov doma, pa se mažemo s pirom, da nas dobimo barvo, pol pa z jogurtom, ko nas opali.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mlea -- 23.5.2009 21:41:23 >

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
23.5.2009 21:41:26   
Čebel@

Kreme.....hm kaj je že to, mi smo s kmetov doma, pa se mažemo s pirom, da nas sonce, pol pa z jogurtom, ko nas opali.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pol pa upam da imaš dovolj jogurtov v hladilnikuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
23.5.2009 21:42:06   
Onasiss
majchy imam občutek, da bove imeli tlele dialog, zato bo najbilje, da si odpreve novo debato.user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
23.5.2009 21:44:02   
Onasiss
Je, jogurt obvezen invertar hladilnika, ker moj ta srednji otrok zelo rad je čips z jogurtom. To ga je mama naučila.user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
23.5.2009 21:45:36   
Čebel@

majchy imam občutek, da bove imeli tlele dialog, zato bo najbilje, da si odpreve novo debato.user posted image user posted image user posted image user posted image
sem zauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZSuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
23.5.2009 21:46:38   
Čebel@

Je, jogurt obvezen invertar hladilnika, ker moj ta srednji otrok zelo rad je čips z jogurtom. To ga je mama naučila.user posted image
o madona kakšna kombinacijauser posted image ......je za poskusituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
23.5.2009 21:46:59   
Onasiss

sem zauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZSuser posted image

maš zs.

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
23.5.2009 21:48:50   
Čebel@

maš zs.
odpisano

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
23.5.2009 21:50:12   
Onasiss
Takole čvekice jaz in majchy23 se selive na nov forum. Prosim, da naju tam pustite na miru, ker se tukaj nič ne dogaja in si imave veliko za povedat.
aja majchy kam že greve?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
23.5.2009 21:52:20   
Čebel@
POZOR!!!!!!!POMEMBNO,ZELO!!!!!

rabimo dekleta za družinski dvoboj za ta četrtek.....snemanje traja cel dan(ob 10.00 je zbor),zato bi bilo dobro da imate nekoga ki bo pazil na user posted image ........prosim da vse zainterisirane čimprej(po možnosti že danes)sporočite

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
23.5.2009 21:53:15   
Čebel@

Takole čvekice jaz in majchy23 se selive na nov forum. Prosim, da naju tam pustite na miru, ker se tukaj nič ne dogaja in si imave veliko za povedat.
aja majchy kam že greve?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image k hišnim ljubljenčkom ali pa rožicam in solatkamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
23.5.2009 21:54:26   
Čebel@
simona!!!!!!!!!!
rebeka!!!!!!!
VIDIVA VAJUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
23.5.2009 21:57:42   
Onasiss
Nič, ste nezanimive JAZ SE SELIM  SEM.user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
23.5.2009 22:04:39   
Čebel@
a se je vam tudi vse kar je bilo na desni strani,prestavilo pod posteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
23.5.2009 22:05:26   
Čebel@
zdej je pa ureduuser posted image user posted image user posted image mislim tale rr ga pa biksauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
23.5.2009 22:06:54   
boma2

dober večer... mamice... :)

No upam, da ste dobr preživela ta vroč dan... komaj sem dihala.. :(

Ampka bolj toplo kot mrzlo in dež... .)

grem mal brat

boma2 :)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
23.5.2009 22:11:59   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

punce, da se boste malo nasmejala poglejte si tele videe:)
Zakaj Florjan  ne more pet
user posted image
in kaj bi florjan rad imeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

vidim, da teb ni nič dolgčas.... :)user posted image user posted image user posted image bravo za tvoje fante... :)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
23.5.2009 22:14:48   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Zanima me če katera ve, kdaj gremo lahko z user posted image v bazen? Vsaj takega z morsko vodo? ali toplice?

Mi smo bili za prvi maj v Čateških in je v vodo namakala samo nogice. Drugače pa je v bazenih za moje pojme veliko bakterij in je koža naših dojenčkov še malce preobčutljiva.

jst sem senkrat brala nekje da je do 4 mesecev odsvetovano ker je kao koža čist prenežna in občutljiva...... tud tečajji se začnejo po 4 mesecu..... florjana smo dal prvič pri 6 meseci pa to v vodi 34°C sam take bazene je tažko najtuser posted image

mi gremo konc avgusta na morje... in tam bo tudi bazen z morsko vodo,... Star bo pa 5 mesecev skoraj 6 mesecev.. Sej ne bom pretiravala... :( no drgač pa drugič.. :)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
23.5.2009 22:17:12   
Čebel@
no jaz grem spat.......sonce me je zdelalo......fajn bodite......mirno in prespano nočko

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
23.5.2009 22:17:45   
boma2

Evo, mi smo se danes odločili na hitro, da gremo na morje. Parkirali smo pri Luciji in jo peš mahnili do Bernardina. Vmes smo se ustavili v Portorožu in se SKOPALI v morju. Kaj je sedl in sploh ni mrzlo. No potem pa smo se utaborili pri Bernardinu v senčki, ker smo mislili da bo Vito odpel dve kitici, pa ni blo nič, ker ga je zamamil bazen. No skratka jaz sem opečena kot kuhan rak in upam, da bom spala ponoč, ker me peče kot pri norcih.

pomaga jogurt, če si res full opečena namaži se z njim

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
23.5.2009 22:18:41   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

Evo, mi smo se danes odločili na hitro, da gremo na morje. Parkirali smo pri Luciji in jo peš mahnili do Bernardina. Vmes smo se ustavili v Portorožu in se SKOPALI v morju. Kaj je sedl in sploh ni mrzlo. No potem pa smo se utaborili pri Bernardinu v senčki, ker smo mislili da bo Vito odpel dve kitici, pa ni blo nič, ker ga je zamamil bazen. No skratka jaz sem opečena kot kuhan rak in upam, da bom spala ponoč, ker me peče kot pri norcih.

pomaga jogurt, če si res full opečena namaži se z njim

sem vidla, da ste že ugotovili.. user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
23.5.2009 22:18:51   
boma2

nočkaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
23.5.2009 22:22:05   
rebeka84
Dober večer!
Smo šli malo v BTC. Sem mojemu kupila za rojstni dan japonke in denarnico, pol pa smo čakali na Severino in je nismo dočakali, ker je Uroš postajal živčen. Tak da je zdaj skopan in sit, uspelo mu je celo zaspat. Do zdaj sem mu dudo popravljala, ker jo gospod zanalašč ven meče, pol pa pridem, da mu jo popravim in se mi smeji.

Zdaj pa se grem stuširat, ker je vroče, sem samo v modercu in sp. hlačkah.user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?