Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 23.5.2009 21:35:14
|
|
|
|
Čebel@
|
mlea......ena za šalo:a kreme za sončenje pa ne poznate .......a je bilo kaj gužve na morju?sem ti prav fouš,da veš
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 23.5.2009 21:38:45
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea majchy23-imaš zs. ti tudi Ti tud.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 23.5.2009 21:39:57
|
|
|
|
Onasiss
|
Kreme.....hm kaj je že to, mi smo s kmetov doma, pa se mažemo s pirom, da nas dobimo barvo, pol pa z jogurtom, ko nas opali.
< Sporočilo je popravil mlea -- 23.5.2009 21:41:23 >
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 23.5.2009 21:41:26
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Kreme.....hm kaj je že to, mi smo s kmetov doma, pa se mažemo s pirom, da nas sonce, pol pa z jogurtom, ko nas opali. pol pa upam da imaš dovolj jogurtov v hladilniku
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 23.5.2009 21:42:06
|
|
|
|
Onasiss
|
majchy imam občutek, da bove imeli tlele dialog, zato bo najbilje, da si odpreve novo debato.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 23.5.2009 21:44:02
|
|
|
|
Onasiss
|
Je, jogurt obvezen invertar hladilnika, ker moj ta srednji otrok zelo rad je čips z jogurtom. To ga je mama naučila.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 23.5.2009 21:45:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea majchy imam občutek, da bove imeli tlele dialog, zato bo najbilje, da si odpreve novo debato. sem za ZS
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 23.5.2009 21:46:38
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Je, jogurt obvezen invertar hladilnika, ker moj ta srednji otrok zelo rad je čips z jogurtom. To ga je mama naučila. o madona kakšna kombinacija ......je za poskusit
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 23.5.2009 21:46:59
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea majchy imam občutek, da bove imeli tlele dialog, zato bo najbilje, da si odpreve novo debato. sem za ZS maš zs.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 23.5.2009 21:48:50
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea majchy imam občutek, da bove imeli tlele dialog, zato bo najbilje, da si odpreve novo debato. sem za ZS maš zs. odpisano
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 23.5.2009 21:50:12
|
|
|
|
Onasiss
|
Takole čvekice jaz in majchy23 se selive na nov forum. Prosim, da naju tam pustite na miru, ker se tukaj nič ne dogaja in si imave veliko za povedat. aja majchy kam že greve?
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 23.5.2009 21:53:15
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Takole čvekice jaz in majchy23 se selive na nov forum. Prosim, da naju tam pustite na miru, ker se tukaj nič ne dogaja in si imave veliko za povedat. aja majchy kam že greve? k hišnim ljubljenčkom ali pa rožicam in solatkam
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 23.5.2009 21:54:26
|
|
|
|
Čebel@
|
simona!!!!!!!!!! rebeka!!!!!!! VIDIVA VAJU
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 23.5.2009 21:57:42
|
|
|
|
Onasiss
|
Nič, ste nezanimive JAZ SE SELIM SEM.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 23.5.2009 22:04:39
|
|
|
|
Čebel@
|
a se je vam tudi vse kar je bilo na desni strani,prestavilo pod poste
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 23.5.2009 22:05:26
|
|
|
|
Čebel@
|
zdej je pa uredu mislim tale rr ga pa biksa
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 23.5.2009 22:06:54
|
|
|
|
boma2
|
dober večer... mamice... :) No upam, da ste dobr preživela ta vroč dan... komaj sem dihala.. :( Ampka bolj toplo kot mrzlo in dež... .) grem mal brat
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 23.5.2009 22:11:59
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa punce, da se boste malo nasmejala poglejte si tele videe:) Zakaj Florjan ne more pet in kaj bi florjan rad imel vidim, da teb ni nič dolgčas.... :) bravo za tvoje fante... :)
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 23.5.2009 22:14:48
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea Zanima me če katera ve, kdaj gremo lahko z v bazen? Vsaj takega z morsko vodo? ali toplice? Mi smo bili za prvi maj v Čateških in je v vodo namakala samo nogice. Drugače pa je v bazenih za moje pojme veliko bakterij in je koža naših dojenčkov še malce preobčutljiva. jst sem senkrat brala nekje da je do 4 mesecev odsvetovano ker je kao koža čist prenežna in občutljiva...... tud tečajji se začnejo po 4 mesecu..... florjana smo dal prvič pri 6 meseci pa to v vodi 34°C sam take bazene je tažko najt mi gremo konc avgusta na morje... in tam bo tudi bazen z morsko vodo,... Star bo pa 5 mesecev skoraj 6 mesecev.. Sej ne bom pretiravala... :( no drgač pa drugič.. :)
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 23.5.2009 22:17:12
|
|
|
|
Čebel@
|
no jaz grem spat.......sonce me je zdelalo......fajn bodite......mirno in prespano nočko
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 23.5.2009 22:17:45
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Evo, mi smo se danes odločili na hitro, da gremo na morje. Parkirali smo pri Luciji in jo peš mahnili do Bernardina. Vmes smo se ustavili v Portorožu in se SKOPALI v morju. Kaj je sedl in sploh ni mrzlo. No potem pa smo se utaborili pri Bernardinu v senčki, ker smo mislili da bo Vito odpel dve kitici, pa ni blo nič, ker ga je zamamil bazen. No skratka jaz sem opečena kot kuhan rak in upam, da bom spala ponoč, ker me peče kot pri norcih. pomaga jogurt, če si res full opečena namaži se z njim
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 23.5.2009 22:18:41
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: mlea Evo, mi smo se danes odločili na hitro, da gremo na morje. Parkirali smo pri Luciji in jo peš mahnili do Bernardina. Vmes smo se ustavili v Portorožu in se SKOPALI v morju. Kaj je sedl in sploh ni mrzlo. No potem pa smo se utaborili pri Bernardinu v senčki, ker smo mislili da bo Vito odpel dve kitici, pa ni blo nič, ker ga je zamamil bazen. No skratka jaz sem opečena kot kuhan rak in upam, da bom spala ponoč, ker me peče kot pri norcih. pomaga jogurt, če si res full opečena namaži se z njim sem vidla, da ste že ugotovili..
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 23.5.2009 22:18:51
|
|
|
|
boma2
|
nočkaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 23.5.2009 22:22:05
|
|
|
|
rebeka84
|
Dober večer! Smo šli malo v BTC. Sem mojemu kupila za rojstni dan japonke in denarnico, pol pa smo čakali na Severino in je nismo dočakali, ker je Uroš postajal živčen. Tak da je zdaj skopan in sit, uspelo mu je celo zaspat. Do zdaj sem mu dudo popravljala, ker jo gospod zanalašč ven meče, pol pa pridem, da mu jo popravim in se mi smeji. Zdaj pa se grem stuširat, ker je vroče, sem samo v modercu in sp. hlačkah.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?