Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 ker so mi potem ful smrdela roke! sem se spomnila zdej, ko je moja tamala sestrica, ene taka je bla k ula zdej, mela ful foro s tem...brat ji ni smel kruha odrezat, pa niti pipnit se je ni smel, k je takoj vreščala ko zmešana, da mu roke smrdijo sevda mu niso, ampak ona si je ubila, da ker je pač bil v hlevu in tko, da mu smrdijo...sam k je mel pa cukre al kej, ga je pa fehtala, on jo je pa dražu, da kej zdej, če mu pa roke smrdijo ploha repe sm jim pa jst tud strigla, ja...pa štriglala sem jih tud ful, k mije šlo totalno na živce, da majo un drek nalepljen po bokih tko da so ble upedenane pa še en vic se janez prpravlje, da bo kravo pomolzu, pa vsakič k se spravi zravn, ga useka z repom, da je bil že čist živčen. pa pride na idejo, da bi ji ga gor na lajtngo privezal, si gre po pručko, stopi za kravo, ji dbigne rep, pa mu hlače popustijo in padejo dol....v tistem pa stopi sosed v hlev, pa čist zgrožen - ja, janez, ka pa delaš ??!!!?? janez pa mrtvohladno reče - ja karvo fu.kam, sej če ti po pravici povem, mi tak ne boš verjel! evo to je pa res, da so lepe, pa kako jim sede k jih čohaš, skor tko zgleda k pes k s taco potresuje vic je pa dober ja
|