|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
23.5.2009 21:36:34   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

IZVIRNO SPOROČILO: barba

vidve pa mata debato user posted image user posted image user posted image  tako ornguser posted image

To pa res.user posted image user posted image user posted image Sedim tu in se režim na glas. je kar dragi prišel pogledat, kaj mi je. Jaz sem pa kot malecka pomagala pri eni kravi in sicer moje delo je bilo - da sem držala njen rep.Sem si zapomnila, ker so mi potem ful smrdela roke!

Ploha pri tebi pa res dogaja!

no zdej bo ful čudn zvenel, sam ful rada strižem repe kravam, k majo une kose gnoja gor in to ful boli če te useka, hm,....ulla pomoje bi midve z ulo prou skup pasale, no sam jst nism tak kalibr k ona, jst jih ne jem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
23.5.2009 21:39:34   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha
čist ta kmečko user posted image user posted image dej prroli do cerkelj kej user posted image

Marbit pa res prirolam, sam povedat mi moreš kje te najdem (dej na zs). Jst Crkelj čist nč ne poznam, no skoz sem se že pelala to je pa vse.

Debata mi je pa prov za obujanje spominovuser posted image
Pr nas doma se spomnim, da so bli ene 3x dvojčki, sam je krava povrgla u enem 6.mescu in niso preživel. Ene 14 dni nazaj mi je pa fotr razlagu kako je teleta obračal k je imel rit naprej in ne glave. Drgač sm doma velikokrat jst štrike natikala in šlatala not. Me je fotr ful forsiral k je imel idejo, da bom veterinar. Sam so bli men bolj veterinarji všeč kot pa de bi jst skoz po kravjih ritih šarlauser posted image user posted image  Mi je blo pol na faksu na fiziki tud fajnuser posted image user posted image user posted image

Repe je čist fajn strišt. Boli pa ko user posted image , če te užge.

< Sporočilo je popravil barba -- 23.5.2009 21:40:56 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
23.5.2009 21:41:03   
Ploha

čist ta kmečko user posted image user posted image dej prroli do cerkelj kej user posted image

Marbit pa res prirolam, sam povedat mi moreš kje te najdem (dej na zs). Jst Crkelj čist nč ne poznam, no skoz sem se že pelala to je pa vse. 
Debata mi je pa prov za obujanje spominovuser posted image
Pr nas doma se spomnim, da so bli ene 3x dvojčki, sam je krava povrgla u enem 6.mescu in niso preživel. Ene 14 dni nazaj mi je pa fotr razlagu kako je teleta obračal k je imel rit naprej in ne glave. Drgač sm doma velikokrat jst štrike natikala in šlatala not. Me je fotr ful forsiral k je imel idejo, da bom veterinar. Sam so bli men bolj veterinarji všeč kot pa de bi jst skoz po kravjih ritih šarlauser posted image user posted image  Mi je blo pol na faksu na fiziki tud fajnuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image no to še jest raj počenm user posted image user posted image kašni fiziki?? Kaj si fiziko študirala???

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
23.5.2009 21:41:26   
Anonimen
sedim in čakam user posted image pa kje vse to prebereš?

evo, sem prebrala, majo sam novga osumljenca, v bližini tistga letoviščla bi nej nek pedofil živel, k je bil že večkrat obsojen za take stvari, zdej pa dokaze zbirajo proti njemu.
sem pa mimgrede vrgla še uč na sosednji članek, da so zdej zaprli mamo od unga še ne dveletnega fantka, k ga je njen partner do smrti preteu, otrok je mel zlomljeno hrbtenico pa vse kosti dobesedno in hudo poškodovano glavouser posted image pa pod nadzorom CSD so bli, ja WTF so pa delaliuser posted image pa ta tip je bil že obsojen za posilstvo dveletne deklice, OMG oMG OMGuser posted image madona no, pa to je k moja ula, ja fak.....babe jst mam en tak bizaren um, res, pa dost stvari zastopim pa štekam, pa najdem vzroke in tko, k večina ljudi ne, tko da sm rajš kr tih, da me nimajo še za bolj ubrisano, kot sem, sam tole...ej kr slabo mi je no, grozljivo, kok more en človk bit sposobn tegauser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3879
23.5.2009 21:45:49   
barba

user posted image user posted image kašni fiziki?? Kaj si fiziko študirala???

Sm ja dipl. inž. fizike.user posted image  Men je blo prov fajn, sam če bi se še enkrat odločila se za fiziko ziher nebi. Je tale diploma oreng prgarana, precej tud zato ker doma nisem imela podpore in mi niso lih dal cajta za učenje. Sm mogla fajn doma delat in se zraven učit.

LP, barba

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
23.5.2009 21:45:49   
Zvezdica
uuuu lejga našga tamladga kak fletn pob kaj pa ma proti bakterijam in virusom, kr nej se navad, če ne ne vem kak bosta furala z našo prašičko

ta otrok si 231x roke umije k dam pride - z eno besedo MONK.

P.S. Pa zdaj se je umiril, kakšne je mel laniuser posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
23.5.2009 21:47:01   
Ploha
brez besed user posted image , res kaj dela tem ljudem v glavi, res ne vem, samo kaj je to narobe, vzgoja ali pač umsko motena oseba???user posted image men je tisto tudi grozno ko je en "fantk" mučil kužka, ma sej ne vem kaj naj rečem, to je res podn, tuki bi pa rekla, da je vzgoja,....pretežka tema za zdele

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
23.5.2009 21:47:21   
barba
zvezdica - pol pa tvoj ni za u štalouser posted image user posted image user posted image

ulla - folk je res ubrisan. Jst bi take dala direkt na električni stol.

LP, barba

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
23.5.2009 21:47:52   
Anonimen
ker so mi potem ful smrdela roke!

sem se spomnila zdej, ko je moja tamala sestrica, ene taka je bla k ula zdej, mela ful foro s tem...brat ji ni smel kruha odrezat, pa niti pipnit se je ni smel, k je takoj vreščala ko zmešana, da mu roke smrdijouser posted image sevda mu niso, ampak ona si je ubila, da ker je pač bil v hlevu in tko, da mu smrdijo...sam k je mel pa cukre al kej, ga je pa fehtala, on jo je pa dražu, da kej zdej, če mu pa roke smrdijouser posted image

ploha repe sm jim pa jst tud strigla, ja...pa štriglala sem jih tud ful, k mije šlo totalno na živce, da majo un drek nalepljen po bokihuser posted image tko da so ble upedenaneuser posted image

pa še en vicuser posted image

se janez prpravlje, da bo kravo pomolzu, pa vsakič k se spravi zravn, ga useka z repom, da je bil že čist živčen. pa pride na idejo, da bi ji ga gor na lajtngo privezal, si gre po pručko, stopi za kravo, ji dbigne rep, pa mu hlače popustijo in padejo dol....v tistem pa stopi sosed v hlev, pa čist zgrožen - ja, janez, ka pa delaš ??!!!??  janez pa mrtvohladno reče - ja karvo fu.kam, sej če ti po pravici povem, mi tak ne boš verjel!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 3884
23.5.2009 21:48:05   
sonček33
ulla dej ne piši teh stvari tle, drgač bom jaz nehala sodelovat

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
23.5.2009 21:48:12   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

uuuu lejga našga tamladga kak fletn pob kaj pa ma proti bakterijam in virusom, kr nej se navad, če ne ne vem kak bosta furala z našo prašičko

ta otrok si 231x roke umije k dam pride - z eno besedo MONK.

P.S. Pa zdaj se je umiril, kakšne je mel laniuser posted image user posted image user posted image user posted image

nikol nam ni prou, eni se preveč umivajo, drugi pa kakce v usta dajejo user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
23.5.2009 21:51:07   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ker so mi potem ful smrdela roke!

sem se spomnila zdej, ko je moja tamala sestrica, ene taka je bla k ula zdej, mela ful foro s tem...brat ji ni smel kruha odrezat, pa niti pipnit se je ni smel, k je takoj vreščala ko zmešana, da mu roke smrdijouser posted image sevda mu niso, ampak ona si je ubila, da ker je pač bil v hlevu in tko, da mu smrdijo...sam k je mel pa cukre al kej, ga je pa fehtala, on jo je pa dražu, da kej zdej, če mu pa roke smrdijouser posted image

ploha repe sm jim pa jst tud strigla, ja...pa štriglala sem jih tud ful, k mije šlo totalno na živce, da majo un drek nalepljen po bokihuser posted image tko da so ble upedenaneuser posted image

pa še en vicuser posted image

se janez prpravlje, da bo kravo pomolzu, pa vsakič k se spravi zravn, ga useka z repom, da je bil že čist živčen. pa pride na idejo, da bi ji ga gor na lajtngo privezal, si gre po pručko, stopi za kravo, ji dbigne rep, pa mu hlače popustijo in padejo dol....v tistem pa stopi sosed v hlev, pa čist zgrožen - ja, janez, ka pa delaš ??!!!??  janez pa mrtvohladno reče - ja karvo fu.kam, sej če ti po pravici povem, mi tak ne boš verjel!

user posted image user posted image user posted image

evo to je pa res, da so lepe, pa kako jim sede k jih čohaš, skor tko zgleda k pes k s taco potresuje user posted image user posted image

vic je pa dober ja user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
23.5.2009 21:51:31   
Zvezdica
,...najhuj je blo enkrat sam to nism vidla, ker še nisva hodila, ko se je eni kravi maternica zavozlala, in je pač v teh primerih treba kravo ven iz štale pelat, jo poležt na tla (to je itak posebn postopek) in jo v kontra smer kot je maternica zavozlana obrnt, zakotalit (jst tega sicer nism verjela, mi je blo smešn, da so eno kravo po travniku valil ) in je tud veterinar narobe pošlatov in so jo še bolj zavozlal namest odvozlal, je reva boga poginla,...pa zanč smo imel neko operacijo doma, na kravi, je tud veterinar se 4 ure matrov, da je rešu sitacijo,...

Bemti.. tvoj obvlada.

kak za boga milega pa kravniko po travniku kotalijo?

zamisli si da to dohterji v bolnci delajo

kdo prav da ne user posted image

pol še tist k je en hrvat pustu 22mesečno pupo v avtu na soncu eno uro in kupoval v trgovini, pol se je pa še razburjal, ko so mu šipo stolkli na avtu, da so otroka rešli in ni pustil (!!!) da jo odpeljejo k zdravniku!!

sam šus v glavo...pa brez kakršne koli vesti. Cepec neumen.

Drgač pa teli naši januarčki, nekajdecembrskih janiuarčkov in te naši trije FEBRUARČKi so tolk kjut...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ni kaj, najlepši so :)

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
23.5.2009 21:52:52   
Ploha
barba: wtf, fizika, ne ga lomt no, zdj si me pa presenetla - pozitivno, matr to more bit pa težko, hvala k***u, da sm se je rešla,....

imaš ZS

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
23.5.2009 21:54:27   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

,...najhuj je blo enkrat sam to nism vidla, ker še nisva hodila, ko se je eni kravi maternica zavozlala, in je pač v teh primerih treba kravo ven iz štale pelat, jo poležt na tla (to je itak posebn postopek) in jo v kontra smer kot je maternica zavozlana obrnt, zakotalit (jst tega sicer nism verjela, mi je blo smešn, da so eno kravo po travniku valil ) in je tud veterinar narobe pošlatov in so jo še bolj zavozlal namest odvozlal, je reva boga poginla,...pa zanč smo imel neko operacijo doma, na kravi, je tud veterinar se 4 ure matrov, da je rešu sitacijo,...

Bemti.. tvoj obvlada.

kak za boga milega pa kravniko po travniku kotalijo?

zamisli si da to dohterji v bolnci delajo

kdo prav da ne user posted image

pol še tist k je en hrvat pustu 22mesečno pupo v avtu na soncu eno uro in kupoval v trgovini, pol se je pa še razburjal, ko so mu šipo stolkli na avtu, da so otroka rešli in ni pustil (!!!) da jo odpeljejo k zdravniku!!

sam šus v glavo...pa brez kakršne koli vesti. Cepec neumen.

Drgač pa teli naši januarčki, nekajdecembrskih janiuarčkov in te naši trije FEBRUARČKi so tolk kjut...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ni kaj, najlepši so :)

ta je pa prou resnična user posted image

kako jo valijo pa ne vem glih najbol, ker še nism vidla, si pa poskušam predstavlat

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
23.5.2009 21:56:22   
Zvezdica
zvezdica - pol pa tvoj ni za u štalo

Res ni... ta bo kak advokat k ma vedno ta zadnjo, pa če neki ni prav, ker zelen postane.

Zdaj pa kveščn za vse k hranite po flaški, kako to zunaj pedenate, al pa ko je treba na hitr nardit - ponoč recimo, ker s hladno vodo ne smeš, z vročo tud ne ...user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
23.5.2009 21:57:33   
Zvezdica
kako jo valijo pa ne vem glih najbol, ker še nism vidla, si pa poskušam predstavlat

to kar moja domišljija zmore, raj ne pišem, sam je v moji glavi krut scenarij če si kaj tazga predstavljamuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
23.5.2009 21:57:44   
sonček33
Zvezdica jaz imam termovko - skoz glih en prov toplo vodo. Jo sabo nosim kot njaljubšo stvar. V flaško pa dam mleko, pa je.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
23.5.2009 22:02:09   
Ploha
zvezdica: jst sicer ne hranim po flaški, ker je noče, jo pa včasih probam dat, če jo želi (kar jo itak ne), pa imam v sobi grelnik vode in grelnik stekleničk, vse živo, pa pač vodo imam že prevreto, samo pol jo recimo tolk pogrejem, da je primerne temperature, če bi bla pa kje zunej, bi pa v kšno gostilno zavila pa rekla za 2 deci povrete vode in shladila zmešala pa čau pero, drgač pa tko k sonček user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
23.5.2009 22:04:05   
Anonimen
sonček ne ga sratuser posted image to pa res ni bil moj namen, sam tko usput je naneslo.

rajš uno od kmetijstva beruser posted image

zvezdica ti si tud en čudn kalibr se mi zdi, kar se tvoje glave tiče, mislimuser posted image midve bi se po moje fjan razumeleuser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3895
23.5.2009 22:08:28   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: farfala

vidve pa mata debato user posted image user posted image user posted image  tako ornguser posted image

no zdej bo ful čudn zvenel, sam ful rada strižem repe kravam, k majo une kose gnoja gor in to ful boli če te useka, hm,....ulla pomoje bi midve z ulo prou skup pasale, no sam jst nism tak kalibr k ona, jst jih ne jem user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Ploha ti si prava faca!

Barba meni pa ravno fizika nikol ni šla. Mi je enkrat en prfoks rekel, da res ne znam razmišljat fizikalnouser posted image user posted image UF moraš bit pametna.

Jaz mam tud vodo kar v termovki

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
23.5.2009 22:08:58   
Ploha
evo neki razmišlam, pa me zanima vaše mnenje, 1 rojstni dan otrok, da ali ne, men je drgač čist mim, da bi vabila pou žlahte in neki pedenala, en tedn pekla, jst bom tortico nardila, vabil namo, doma bomo pojeli in bo, al mislte da sm čudna?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
23.5.2009 22:10:40   
Ploha
barba: sm se spovnla, učer nas je na predstavi prašala ena, če vemo kaj je to arhimedov zakon, sej to je v fiziki al kje že,....no vsaj neki sem vedla,....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
23.5.2009 22:11:04   
Ploha
farfala: s kje si ti??

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
23.5.2009 22:11:21   
farfala

evo neki razmišlam, pa me zanima vaše mnenje, 1 rojstni dan otrok, da ali ne, men je drgač čist mim, da bi vabila pou žlahte in neki pedenala, en tedn pekla, jst bom tortico nardila, vabil namo, doma bomo pojeli in bo, al mislte da sm čudna?

Eh jaz sem ista. Sem pri 1. otroku tud tak naredila. Ni blo večjih pripomb

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.