Anonimen
|
matr ej, sem si kupla un deodorant mineralni od garinerja ( sl kok se napiše), pač uno novo piz.darijo, k zdej tolk reklamirajo...pa sploh ne vem kaj hudiča mi je blo, k nikol ne kupujem te znamke, ma nč...sam skoz uporabljam oni mineral ( solni kamen) pa mi je zakon in me je potegnilo...pa še kao brez alkohola in nevem česa še vse....pajade mi je skurlo pazduhe, ena sama rana je groza, no...pa sam včeri zvečer sem se namazala, enkrt potegna, pa niti ne na frišno pobrito kožo, tist mam tko problem, ne smem nič takrat gor dajat, razn un kamen je ok....in zdej bom spet mela pazduhe v krasti pop.izdiš no...sama nase sm jezna, kaj mi je sploh blo aja, pa de še povem kaj sem včeraj zvečer nardila se grem tuširat, pa glavo sem si oprala. pa okol oči sem bla namazana itak, s črno barvico in trepalnce in tko in pol si predstavljate, kaka pridem ven izpod tuša tamal je spal v dnevni, pa se začne histerično dret, jst hitro iz bane, se napol obrišem, navlečem nase pižamo in grem hitro k njemu, ga nosim in cartam, da se pomiri, v tem pozvoni na vratih, je un tip od T2 prnesu ono kišto za TV za spodi za tasta, k mu je crknla, ne vem zakaj ni dol pozvonil, ampak pač gor je prišel. in jst sem šla na vrata takšna, do brade dol črna od ličil, u glavnem katastrofa pa se mi je zdel da me je mal čudno gledal, pa nisem nič poštudirala, šele pol čez en cajt, k mi je tamal zaspal in sem šla nazaj v kopalnco na wc in kao do konca se zrihtat, ko sem se vidla v špeglu...ma nism vedla al naj se smejem al naj skup padem od groze
|