|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
23.5.2009 11:15:07   
Anonimen
krtexx a daaajuser posted image user posted image user posted image

jutro babeuser posted image oz. zdej že menda ni več jutro al kakuser posted image

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 3851
23.5.2009 11:32:51   
Anonimen
matr ej, sem si kupla un deodorant mineralni od garinerja ( sl kok se napiše), pač uno novo piz.darijo, k zdej tolk reklamirajo...pa sploh ne vem kaj hudiča mi je blo, k nikol ne kupujem te znamke, ma nč...sam skoz uporabljam oni mineral ( solni kamen) pa mi je zakon in me je potegnilo...pa še kao brez alkohola in nevem česa še vse....pajadeuser posted image mi je skurlo pazduhe, ena sama rana jeuser posted image groza, no...pa sam včeri zvečer sem se namazala, enkrt potegna, pa niti ne na frišno pobrito kožo, tist mam tko problem, ne smem nič takrat gor dajat, razn un kamen je ok....in zdej bom spet mela pazduhe v krastiuser posted image pop.izdiš no...sama nase sm jezna, kaj mi je sploh blouser posted image

aja, pa de še povem kaj sem včeraj zvečer nardilauser posted image user posted image
se grem tuširat, pa glavo sem si oprala. pa okol oči sem bla namazana itak, s črno barvico in trepalnce in tko in pol si predstavljate, kaka pridem ven izpod tušauser posted image tamal je spal v dnevni, pa se začne histerično dret, jst hitro iz bane, se napol obrišem, navlečem nase pižamo in grem hitro k njemu, ga nosim in cartam, da se pomiri, v tem pozvoni na vratih, je un tip od T2 prnesu ono kišto za TV za spodi za tasta, k mu je crknla, ne vem zakaj ni dol pozvonil, ampak pač gor je prišel. in jst sem šla na vrata takšna, do brade dol črna od ličil, u glavnem katastrofauser posted image user posted image pa se mi je zdel da me je mal čudno gledal, pa nisem nič poštudirala, šele pol čez en cajt, k mi je tamal zaspal in sem šla nazaj v kopalnco na wc in kao do konca se zrihtat, ko sem se vidla v špeglu...ma nism vedla al naj se smejem al naj skup padem od grozeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3852
23.5.2009 11:42:58   
sonček33
Evo, čudovita sobota. Midva sva en giro nardila, še prej sem dala prat cunje...pridem domov...evo ko tista reklama za vodni kamne...vse mokro, parket na hodniku dvignjen...v kopalnici voda v vsakem kotu...pobrišem na hitro... dam malemu jest, ga nesem v spalnico - stopim v lužo!!!! voda je tut tja pricurklajla...matr duš...**** pa tehnologija...mar bi prala pri reki na roke pa bi blo... user posted image user posted image user posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
23.5.2009 13:04:03   
Anonimen
mi mamo pa z vrtcom v petek nastpo, un fit projekt, neki bomo plesal al kva skupi z otroci. in rabmo bit isto oblečeni - iste majce (rumene, oranžne al zelene)pa spodnji deli tud bi nej bli isti. sm tolk iskal zadnjič, pa sem najdla sam pinki iste majce, tko da sem pol rumen đersi vzela in nama bom zašila majčkeuser posted image pa še ene ostanke mam za hlačke za ulo,l ala črna trenerkica, k mam jst tud tako, sam uli bom na vsako hlačnco še eno rumeno rožico našila....al pa mogoč rumeno-zeleno-oranžno gosenico, ko bomo že ravno gosenico plesaliuser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3854
23.5.2009 14:10:05   
mimi30
ko sem se vidla v špeglu...ma nism vedla al naj se smejem al naj skup padem od grozeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image ulla, ti verjamem. Ko bi bila vsaj ženska, moški verjetno ne razume kok lahk eno tako malenkost user posted image spregledamo. Isto sem jaz zadnjič letela poštarju odpret in sem se tam spomnila, da imam mogoče razmazano maskaro...sem bla tolk srečna, ko sem prišla gor pred oglesalo in vidla, da ni nič.

Kaj je katera vidla kje kakšne našitke v stilu mojster Miha? Nejc se je zadnjič zahaklal za šnolo od avtosedeža in je ena fajn velika luknja na majci nastalauser posted image .

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
23.5.2009 14:11:56   
mimi30
sonček, kriza no. Jaz sem tud včeri vodo po tleh brisala. Je teta slabo okno na stopnišču zaprla in jo je veter odprl, pol je pa v tistem nalivu vse not teklo in po zidu.... 

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
   [Brisano sporočilo]
23.5.2009 14:20:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3857
23.5.2009 19:44:24   
Ploha
evo komaj sem mal k sebi pršla, sm učerej delala k zmešana, smo imeli košnjo in sva s fantam mrvo na sušilno spravlala, pol je blo treba it v na sušilno ravnat in žokat, sm bla umazana k pujca, umes 300x tekla meto dojit, pol je enkrat umes zaspala za 3 urce, tako da smo usel večino mrve posrpavt, pol se je pa itak ploha ulila,...sm že mislna, da je dela konec, pa me fnt pokliče naj prinesem štrike, ker bo krava strila, sva kr sama pol tisto teličko ven potegnila,...no roke imam ožuljene za pop***t, vse me boli,...ah sej bo, sem danes mal počivala,...perem že cel dan,...aja pa včeraj zvečer sva šla v gledališče gledat ženske&moški.com, pol pa na pico,...je moja mami merkala Meto,...tkole je pr ns, zvečer gremo verjetno še na en rojstni dan, pol pa spat, zdele se grem pa učit,...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
23.5.2009 19:55:15   
Zvezdica
Dan.

Sem čist bedna, k nč ne pridem okol, sam kaj ko je tok enih drugi stvari.

Vidim da se vam dogaja, ulla tvoj zgodba z maskaro me je v krohot spravla... Sem se spomnila, da na začetku, mogoče je bil mali 3 t saatr pa poštar gor prinese pošto jast pa z eno joško zuni vrata odprem, ker sem čist pozabila...no sem jo hit notr v majčko skrila, ampak živmu človeku se vse zgodi.

Mi smo pa zdaj že 2x dnevno na flaški, ker mali tuli po dojenju k jeshar in res se mi zdi brez veze neki raztrgat, če ne gre. nardila sem vse kar je možno, se tok presikirala ampak ko vidim kako on flaško objame in kako zadovoljen je pol...mah brezveze. Važno da je sit. Dojila bom še vedno vmes, dokler bo šlo. drgač je pa tamal tak divjak, nč pri miru, skoz nekaj opleta, vriska, se krega z igračami...

Mimi, kar se podobnosti tiče, oba sta ti ultra podobna...Vem pa kake nekateri klatjo.

Vmes sem pozabla, kaj ste naklamfale, ker sem zdaj ene pet strani prebralauser posted image

aja, moj sinko je šel danes z babico in dedijem na morčka, pa vam ga pokažem kak fletko je user posted image

user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
23.5.2009 19:56:27   
Zvezdica
.sm že mislna, da je dela konec, pa me fnt pokliče naj prinesem štrike, ker bo krava strila, sva kr sama pol tisto teličko ven potegnila,...no roke imam ožuljene za pop***t, vse me boli,...ah sej bo, sem danes mal počivala,...perem že cel dan,...aja pa včeraj zvečer sva šla v gledališče gledat ženske&moški.com, pol pa na pico,...je moja mami merkala Meto,...tkole je pr ns, zvečer gremo verjetno še na en rojstni dan, pol pa spat, zdele se grem pa učit,...

bemti plohca, teb pa res dogajauser posted image

Kdaj boš kaj okoli LJ hodila?

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 23.5.2009 19:57:07 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
23.5.2009 20:00:09   
Ploha
zvezdica: kaj pa vem, v juniju imam 6 izpitov, to bi res rada nardila, pol je pa uživancija na polno,...ej ko bom mela namen ti sporočim kšn dan prej pa se loh dobimo,....

Liam je pa res šikan, pa ker pozer user posted image , nam pa pozabila teh njegovih bakterij in virusov user posted image user posted image pri nas ne bi "preživel" ko je polno prahu in "svinarije" okol  user posted image al pa recimo ko gremo s kombajnom krompir pobirat, ko morš une svinjske kepe stran metat in velikrat se zgodi da pride kšna krota gor, fuj je nagravžna, takrat vse babe vreščimo gor k zmešane, še najhuj je ko jst velikrat ne vem zakaj vreščijo pa še zmerej sm vreščala, ko pa sem ugotovila zakaj se derejo me pa itak skor pobere gor in s tako previdnostjo tiste kepe prjemlem user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ploha -- 23.5.2009 20:03:06 >

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
23.5.2009 20:12:45   
Zvezdica
uj je nagravžna, takrat vse babe vreščimo gor k zmešane, še najhuj je ko jst velikrat ne vem zakaj vreščijo pa še zmerej sm vreščala, ko pa sem ugotovila zakaj se derejo me pa itak skor pobere gor in s tako previdnostjo tiste kepe prjemlem 

user posted image user posted image user posted image

ma ti mene tud v smeh spravljašuser posted image . ja liam pa bakterije .... me prav zanima kako bo v hotelu preživel, user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
23.5.2009 20:31:44   
barba
Ploha - nč ti ne zavidam, ampak držim pesti, da ti vsi izpiti ratajouser posted image user posted image user posted image

Pr nas pa pol familiji luna gon. Jutr al dons je menda mlaj. Že od 7h zuti se Meta in mož nonstop neki pričkata in pregovarjata. user posted image  Sem prej čist pop***** in enga na kavč poslala, druzga pa v sobo. Halo, zdej mam kar 3 mejhne otrokeuser posted image user posted image user posted image

Zvezdica - čeden fantič tale tvoj Liamuser posted image  

Smo bli dons skor cel dan zunaj. No, kosilo smo skuhal pol smo pa do ene 4h not bli k je blo vroče. Pol je pa moj dal Meto na kolo, jst pa rolerje gor in Tineta v voz in gasa. Smo nardil en lušten krog. Jutr pa spet, sam je tečn k ni kolesarskih stez, po cest mi pa ni lih rolat z vozičkom.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
23.5.2009 20:42:43   
Ploha
barba: pa kako mate vi to narejen, da slišiš sosede kaj opravlata?? 

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
23.5.2009 20:53:21   
barba
Ploha - strešn okn je v kopalnici, pa hiše so dost skupi in sta lih pr sosed spodi sedeleuser posted image user posted image , jst pa zgori na skretuser posted image

LP, barba

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
23.5.2009 20:54:24   
Anonimen
čeruser posted image

uuuu lejga našga tamladgauser posted image kak fletn pobuser posted image kaj pa ma proti bakterijam in virusom, kr nej se navad, če ne ne vem kak bosta furala z našo prašičkouser posted image

ploha jst sem že tud na roke vlekla telička, tko da vem kok se počutišuser posted image sam filing pol je pa fajnuser posted image
enkrat smo mel dva, pa je veterinar vsakmu eno nogo navezaluser posted image user posted image pa nismo vedl da sta dva, katastrofa, ko nikamor ni šlo, jst pa težila pa paničarla da neki ni kul....pol je pa le šu šlatat, ga je pa kap skor.....smo mel pestro...pa en je poginu poluser posted image sam menda ne zarad te pomote...

sm zmatrana k girardelliuser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3866
23.5.2009 21:06:01   
Ploha
ulla: ja res občutek je res lep, ko sem sama rodila, pač sem na to začela drgač gledat,...ja ta je pa dobra, pri nas to dela fnt, on pošlata, če prou zasukan, če ima glavo pri nogah, pa da mu med štike ne pride jezik, vse prever, pa če je dost odprta, pa če ma kej dost svojih popadkov,...najhuj je blo enkrat sam to nism vidla, ker še nisva hodila, ko se je eni kravi maternica zavozlala, in je pač v teh primerih treba kravo ven iz štale pelat, jo poležt na tla (to je itak posebn postopek) in jo v kontra smer kot je maternica zavozlana obrnt, zakotalit (jst tega sicer nism verjela, mi je blo smešn, da so eno kravo po travniku valil user posted image ) in je tud veterinar narobe pošlatov in so jo še bolj zavozlal namest odvozlal, je reva boga poginla,...pa zanč smo imel neko operacijo doma, na kravi, je tud veterinar se 4 ure matrov, da je rešu sitacijo,...
vašo prašičko user posted image , pravjo da se nasprotja privlačijo,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
23.5.2009 21:09:02   
Anonimen
ja, to sm jst tud slišala, da se maternica nekak notri prisuče, pa da je treba kotalit pol kravouser posted image sam zgodil se nam pa še ni tko. ja, mi smo bli pa bolj frišni kmetje, pa si noben ni upu sam zadeve speljatuser posted image tko da smo zmeri kakega strokovnjaka mel zravn, k je pol obvezno ena dva šnopsa ruknu, k je tako težko delo nareduuser posted image zamisli si da to dohterji v bolnci delajouser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3868
23.5.2009 21:13:15   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ja, to sm jst tud slišala, da se maternica nekak notri prisuče, pa da je treba kotalit pol kravouser posted image sam zgodil se nam pa še ni tko. ja, mi smo bli pa bolj frišni kmetje, pa si noben ni upu sam zadeve speljatuser posted image tko da smo zmeri kakega strokovnjaka mel zravn, k je pol obvezno ena dva šnopsa ruknu, k je tako težko delo nareduuser posted image zamisli si da to dohterji v bolnci delajouser posted image

user posted image user posted image user posted image , sam včas je pa res težko kšnga vn spravt, vem da smo zdele ene 2x tko težko teleta ven dobil, vsm nm je dol tekl pol pa res paše kšn šnops, sam ne men user posted image user posted image , jah kaj pa veš kaj delajo tile naši doktarji, da se jim roke ne tresejo user posted image user posted image

aja sm slišala, pa zdej ne vem, če je res, da so stroilca, k je ugrabil maddie (al kva je že una punčka) da so ga dobil?? user posted image user posted image a ti kej veš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
23.5.2009 21:14:52   
barba
vidve pa mata debato user posted image user posted image user posted image  tako ornguser posted image

LP, barba

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
23.5.2009 21:22:23   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: barba

vidve pa mata debato user posted image user posted image user posted image  tako ornguser posted image

čist ta kmečko user posted image user posted image dej prroli do cerkelj kej user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
23.5.2009 21:25:14   
Anonimen
aja sm slišala, pa zdej ne vem, če je res, da so stroilca, k je ugrabil maddie (al kva je že una punčka) da so ga dobil?? user posted image user posted image a ti kej veš?

nč ne vem, je pa blo neki v cajtngih, sam nism prebrala, k me je že prej razf.ukalo ono o tistem debilu iz ptuja, pol še tist k je en hrvat pustu 22mesečno pupo v avtu na soncu eno uro in kupoval v trgovini, pol se je pa še razburjal, ko so mu šipo stolkli na avtu, da so otroka rešli in ni pustil (!!!) da jo odpeljejo k zdravniku!!!user posted image user posted image tko da mi je minil brat še takšne stvari....

grem zdej pogledat, sam zateuser posted image da nauš kam hodla, lepo počakuser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3872
23.5.2009 21:25:56   
Ploha
in jst se hvalm, da se učim, klele visim ane, pa je user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
23.5.2009 21:26:36   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

nč ne vem, je pa blo neki v cajtngih, sam nism prebrala, k me je že prej razf.ukalo ono o tistem debilu iz ptuja, pol še tist k je en hrvat pustu 22mesečno pupo v avtu na soncu eno uro in kupoval v trgovini, pol se je pa še razburjal, ko so mu šipo stolkli na avtu, da so otroka rešli in ni pustil (!!!) da jo odpeljejo k zdravniku!!!user posted image user posted image tko da mi je minil brat še takšne stvari....

grem zdej pogledat, sam zateuser posted image da nauš kam hodla, lepo počakuser posted image

sedim in čakam user posted image pa kje vse to prebereš?

< Sporočilo je popravil Ploha -- 23.5.2009 21:27:02 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
23.5.2009 21:29:38   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: barba

To pa res.user posted image user posted image user posted image Sedim tu in se režim na glas. je kar dragi prišel pogledat, kaj mi je. Jaz sem pa kot malecka pomagala pri eni kravi in sicer moje delo je bilo - da sem držala njen rep.Sem si zapomnila, ker so mi potem ful smrdela roke!

Ploha pri tebi pa res dogaja!

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.