nokes
|
punce, živjo, danes smo žurirali, blo super fajn, otroka sem skoraj skurla na soncu, je treba zelo pazit, ker pred 6 mesecev ne priporočajo kremic, pa sem ju pokrila s tetra pleničko čez nogice v vozičku, no, zgleda, da je sonce tako močno, da pride skozi . no, saj ni tako hudo, samo opozorilo, boljše je bit v senci, pa na sprehode zjutraj in zvečer. sunči, uau, kakšni lepi teži, pa saj tvoji pupi sta bili pravi orjakinji proti našim mižekom taški, jaz bi otroke ziher v kratki rokav oblekla, pa kratke hlačke, al pa sam pleničko, pa saj ne morejo živet v taki vročini, zraven pa imam vedno tetra pleničko, da ju lahko pokrijem, če glih pride mimo kakšna sapica , tako da bodo cotke kar aktualne, po moje boš še kakšne nabavila. mala, hja, trebuščki in še kakšne obloge se tudi mene še kar trdno držijo, nič ni važno, sam da je z otroci ok. alenka, bravo za spanec, jaz ne upam na glas povedat, da moja dva tudi tako lepo spita maja, sem te pogrešala, veš. tvoja zgodba je tako žalostna, da nimam besed, kako mi je hudo za Daneta in tvojo družino. tvoji otroci imajo najboljšo mamico na svetu!!! res je, potrebujejo te vsi, čeprav se razdajaš za daneta, zato je prav, da poskrbiš zase. držim pesti, da se razplete kar najbolje za vas in te objemam. če kdaj kaj potrebuješ v ljubljani ali kako drugače, mislim, da nas je tukaj kar nekaj, ki ti bi z veseljem pomagale. snežinka, kooooončno , lepo te je slišat, vidim, da dogaja že na polno in si zum zum . jaz nisem med jedjo nikoli pogrevala mleka, pa čeprav nista glih neka jedca, sta pač popila hladnega. večkrat sem tudi uporabila mleko, ki je bilo mrzlo in "postano" (ker pravijo, da lahko stoji le eno uro), pa sta ga pojedla . no, jaz sem mleko vedno pripravila z vročo prekuhano vodo iz termovke, ki sem jo ohlajala na primerno temperaturo, mleko pa vedno probam na zapestju (cca 33 stopinj). za ivano pa zdaj uporabim že pripravljeno čorbico z rižolinom, ki pa je v hladilniku in jo segrevam , tak da ponoči kar čaramo . mamice, pobožajte svoje otroke, počohajte male živali in objemite možove, lepo nočko.