|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
20.5.2009 17:03:13   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Evo mene. tetica se javlja user posted image user posted image user posted image

sem vidla, da ste me opravljali.user posted image user posted image user posted image

ja sam jaz bi tudi rabla eno tetico, Slovensko, pa da pride malo spucat. je kar malo žalostno, ko grem od tam( še dobro, da me fajn plačajo, da ni preveč žalostno user posted image ), ker je pri njih vse čisto, doma pri meni pa,...

No ma bi rabla kakšbno za manj kot 9e na uro, da se mi splača.user posted image user posted image user posted image

buči kar pridi tuš je že, amo vse ostalo še ni.user posted image user posted image

...ej, ko bom v penziji..... kolk si ze rekla da placas user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
20.5.2009 17:04:33   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Ej stari, a so ji napisali buy buy al bye bye user posted image  Sem se mal zasekirala user posted image

...tata ti je stari.... user posted image .... napisali so so long user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
20.5.2009 19:19:08   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Evo mene. tetica se javlja user posted image user posted image user posted image

sem vidla, da ste me opravljali.user posted image user posted image user posted image

ja sam jaz bi tudi rabla eno tetico, Slovensko, pa da pride malo spucat. je kar malo žalostno, ko grem od tam( še dobro, da me fajn plačajo, da ni preveč žalostno user posted image ), ker je pri njih vse čisto, doma pri meni pa,...

No ma bi rabla kakšbno za manj kot 9e na uro, da se mi splača.user posted image user posted image user posted image

buči kar pridi tuš je že, amo vse ostalo še ni.user posted image user posted image

se bova zmenla na pikniku.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
20.5.2009 20:13:53   
Stipe air force

... komaj cakam.... , a za malco bo tud kej k bom delal... user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
20.5.2009 20:20:08   
Februarka08
Čer.

Evo, jaz sem stuškana in pred pc-jem, moj nabira enerđi da bo pometel in pomil po tlehuser posted image saj je priden, ampak tečen pa tud ko driska user posted image user posted image saj vem da mu je odveč, to ni glih za moške delo, ampak kaj najuser posted image itak me sam zmerja če en copat premaknemuser posted image ajojjjjjjjuser posted image
Napihnjena sem kot slon, prejle sem še hamburger zmazala user posted image prav mi jeuser posted image user posted image
Grem še drugim mal utrujat, ne sam vamuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4480
20.5.2009 20:24:25   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Čer.

Evo, jaz sem stuškana in pred pc-jem, moj nabira enerđi da bo pometel in pomil po tlehuser posted image saj je priden, ampak tečen pa tud ko driska user posted image user posted image saj vem da mu je odveč, to ni glih za moške delo, ampak kaj najuser posted image itak me sam zmerja če en copat premaknemuser posted image ajojjjjjjjuser posted image
Napihnjena sem kot slon, prejle sem še hamburger zmazala user posted image prav mi jeuser posted image user posted image
Grem še drugim mal utrujat, ne sam vamuser posted image

čer,

jaz pa nisem stuširana in čepim za PC-jem. user posted image  Moj nič ne čisti, ker ga ni doma. user posted image  Je šel na eno pivo - s poudarkom na eno. user posted image  Pa ga že 3 ure ni. user posted image  Pomojem pije to eno pivo iz soda. user posted image  
Tako, da pri nas se tudi ne bo nič svetilo, ker mojega ni, meni se pa ne da. user posted image
Ja, hamubrger bi pa tudi meni sedel zdaj. Njamiii

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
20.5.2009 20:26:35   
ella79
čer user posted image
meti user posted image user posted image da se Janezek čim prej pozdravi. Nimam nobene ideje glede darila, že dolgo nisem bila na nobenem obhajilu

dolenjska femeli lepo se napokajte (kufre mislim) in varno pripeljite domov user posted image glede varstva boste pa že neki najdli

februarka ti sam  lepo počivaj in uživaj sedaj, ko ti ni potrebno nič delat. Kje pa piše, kaj so ženska in kaj moška opravila user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 4482
20.5.2009 20:34:52   
Februarka08
SN ja to je tako.. grem na pivo, pridem čez 3 ureuser posted image user posted image no lahko sklepam da je tako, pri nas tega na srečo niuser posted image
Ella, nikjer to ne piše, to je v njihovih glavahuser posted image

Tamala še kar nori v postliuser posted image user posted image
No moj je pa končno metlo prijeluser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
20.5.2009 20:46:45   
blaža

... komaj cakam.... , a za malco bo tud kej k bom delal... user posted image  user posted image

ma normallno!!!user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 4484
20.5.2009 20:48:01   
blaža
Evo še natanko 10 min in grem tuš sprobat. Otvoritev bo pa moj zdej nardil.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
20.5.2009 20:52:27   
srečka nosečka

Evo še natanko 10 min in grem tuš sprobat. Otvoritev bo pa moj zdej nardil.user posted image user posted image user posted image

Za otvoritev bi se spodobilo, da jo skupaj neredita. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
20.5.2009 20:53:42   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Za otvoritev bi se spodobilo, da jo skupaj neredita. user posted image

Jauser posted image . zdej sem se pa spomnila, kako sva se v tuš kabino stlačla, ko sem bla noseča z matijo.user posted image
ma prav nabasala sva seuser posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
20.5.2009 20:57:37   
ella79
blaža user posted image user posted image user posted image za novo kopalnico in otvoritev user posted image

februarka pomoje je bolj tako, kakor jih navadiš user posted image jaz sem mu dala takoj vedeti, da bo moral kdaj tudi peglo na sprehod peljat user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 4488
20.5.2009 21:12:56   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

[b]blaža user posted image user posted image user posted image za novo kopalnico in otvoritev user posted image
februarka pomoje je bolj tako, kakor jih navadiš user posted image jaz sem mu dala takoj vedeti, da bo moral kdaj tudi peglo na sprehod peljat user posted image user posted image user posted image

hvala, ma je samo tuš narjen. Je moj prvo tuš nardil u nulo, da se lahko kopamo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mega je, sem že frišna.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nič zdej grem pa malo cote zlagat. Sem kar malo u depi, ki mam tako štalo doma. Komaj čakam, da se konča z delom, da vse spravim v red. Bom peljala otroka k mami za tisti vikend in bova zlancala celo stanovanje u nulo.user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
20.5.2009 21:54:47   
dolenjka
Čer user posted image

Evo, mi2 sva gazdarico odpikala, vse prečekirali in si podali rokice, tko da jutri samo odpeljemo zvečer. Ključe kar v stanovanju pustimo in to bo to user posted image  user posted image  user posted image
Imam še "kuhinjo" za spokat, ampak to sem za jutri dopoldan pustila, opoldan bomo šli vsi3je spat, potem pokosilcamo in gresta Tara in Stipe na gugalnice, jaz pa posesam in pobrišem po tleh oz bom samo "đoger" potegnila, nič se ne bom matrala user posted image
Pol pa Stipe punklje v avto zloži ko lego kocke in dijoooooo Belgique user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
21.5.2009 7:05:08   
buči
Jutro! Moji fantje so že odšli, je ati danes malo pospešil zadevo in jih pred 7 odpeljal k tašči in v vrtec. Bom malo likala. user posted image

Dolenjka in Stipe, lepo potujte domov, če se kje v Nemčiji ustavite v kakem motelu, mi pa vzemi prosim njihove prospekte (potrebujem za šolo - ti razložim drugič v Kavalu).

Februarka, bodi pridna, naj ti raste rit in dete v tebi! Tvojemu pa vsake toliko pripravi kako mini presenečenje (vabilo na pivo s kolegi) in ga pohvali, da je pridem možek!

Meti, Janez bo kmalu ok, antibiotiki primejo pri ušesih v 24-ih urah, potem je na hitro dober, ampak ti kar dajaj do konca dozo antibiotikov, dase mu ne bi ponovilo. Aljaž jih je imel do sedaj vnete le 2x (trkam), tako da ni to takooo grozno. Glede darila: koliko so stari otroci pri obhajilu? 3. razred - 10 let? Poskusi s knjigo "Pes Tai na kmečkem dvorišču" (Aco Jerant). Meni je knjiga super, gre za razmišljanja skozi oči malega kužka, njegov pogled in odnos do ostalih živali, narave, človeka - seveda primerno tej starosti. Je pa knjigo napisal duhovnik (možev bratranec - je faca do konca!), nič ne pretirava z vero, le malo se dotika te teme.

Bamby, ste bolje oz. celo ok?

Blacky, ZS mi nekaj nagaja, ne morem odpreti tvojega sporočila. Jaz sem mislila it v ponedeljek dopoldne v ZOO.

blaža, kdaj se lahko pridem stuširat? Si že porisala steno? Če se prav spomnim, si jo hotela tudi v kopalnici, a ne?

SN, ti mojega mlekarnarja posodim, ker cele dneve doma čepi, ti bo pomil po tleh, midve pa greva v mekija na burgerje! Imam zdaj veze tam, dela en moj bivši dijak v enem, bi lahko dobili kaj zastonj ... user posted image

< Sporočilo je popravil buči -- 21.5.2009 7:08:26 >

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
21.5.2009 10:23:45   
Februarka08
Dan.

Dolenjka, srečno pot!user posted image
Buči, bi rada da bi samo user posted image rastel, ne pa moja rituser posted image če bo šlo takole naprej, bo res obratnouser posted image

Meni je tako slaboooooooooouser posted image Zdele bi mogla tamala se it cepit za klopni men. smo bili že vse zmenjeni kako bosta šla z mojim, pa za vsak slučaj pogledam v koledarček, ima pa jutri user posted image mam čist polno glavo s telimi datumi, upam da mi je upravičeno, čeprav me je moj že postrani gledaluser posted image user posted image pa še včer sva se neki spičla zvečer, ah, saj kdaj se pa neuser posted image ko bo tale škarfa zunaj narejena bo tud lažje zadihatuser posted image pa pomoje nekaj pogrešauser posted image user posted image saj jaz tuduser posted image
Danes teden imava obl. poroke pa nimam nobene ideje kaj naj mu malega podarimuser posted image ker itak zdaj ne morm nikamor ituser posted image nekaj bi mu mogla doma narest pa nobene idejeuser posted image user posted image kakšna idejauser posted image

Grem mal tuhtat... zdele bojo šli € kot po tekočem trakuuser posted image sestra ima 18 let, kolega se ženi, brat ima birmouser posted image jaz pa skor suho denarnicouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
21.5.2009 11:16:58   
Blacky*
dan,

mi2 sva že iz delovne terapije, pikec pokec je v vrtcu, jaz grem pa spečt biskvit s češnjami... njamsi user posted image

danes sem doma, pa juuuuutri tudi user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
21.5.2009 11:20:07   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Jutro! Moji fantje so že odšli, je ati danes malo pospešil zadevo in jih pred 7 odpeljal k tašči in v vrtec. Bom malo likala. user posted image

Dolenjka in Stipe, lepo potujte domov, če se kje v Nemčiji ustavite v kakem motelu, mi pa vzemi prosim njihove prospekte (potrebujem za šolo - ti razložim drugič v Kavalu).

Februarka, bodi pridna, naj ti raste rit in dete v tebi! Tvojemu pa vsake toliko pripravi kako mini presenečenje (vabilo na pivo s kolegi) in ga pohvali, da je pridem možek!

Meti, Janez bo kmalu ok, antibiotiki primejo pri ušesih v 24-ih urah, potem je na hitro dober, ampak ti kar dajaj do konca dozo antibiotikov, dase mu ne bi ponovilo. Aljaž jih je imel do sedaj vnete le 2x (trkam), tako da ni to takooo grozno. Glede darila: koliko so stari otroci pri obhajilu? 3. razred - 10 let? Poskusi s knjigo "Pes Tai na kmečkem dvorišču" (Aco Jerant). Meni je knjiga super, gre za razmišljanja skozi oči malega kužka, njegov pogled in odnos do ostalih živali, narave, človeka - seveda primerno tej starosti. Je pa knjigo napisal duhovnik (možev bratranec - je faca do konca!), nič ne pretirava z vero, le malo se dotika te teme.

Blacky, ZS mi nekaj nagaja, ne morem odpreti tvojega sporočila. Jaz sem mislila it v ponedeljek dopoldne v ZOO.

blaža, kdaj se lahko pridem stuširat? Si že porisala steno? Če se prav spomnim, si jo hotela tudi v kopalnici, a ne?

SN, ti mojega mlekarnarja posodim, ker cele dneve doma čepi, ti bo pomil po tleh, midve pa greva v mekija na burgerje! Imam zdaj veze tam, dela en moj bivši dijak v enem, bi lahko dobili kaj zastonj ... user posted image

ti pošljem kar sms s številko, jaz tvojo imamauser posted image

za ponedeljek nisem ziher da bom uspela do zooja priti, pa še dopoldne grem v službo user posted image

skratka sva na vezi

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
21.5.2009 11:26:15   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: buči

zmenjeno, samo še datum dorečeva user posted image
pa se najeva, napijeva in nakadiva user posted image  user posted image

dan, user posted image

moje volje do dela še vedno nisem našla user posted image  user posted image , še dobro, da sem bila v začetku meseca bolj pridna, da mi zdaj ni treba tako veliko garat user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
21.5.2009 11:29:08   
srečka nosečka
februarka - napravi kakšno fino večerjico s kozarčkom vinčka (s povdarkom enega zate user posted image ), prižgi svečke, kadila, Lariso pa daj tašči v nočenje - vidva pa uživajta, se cartajta in si vzamita čas samo zase.
Mislim, da je to tvoji situaciji primerno in boš videla, kako bosta uživala. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 4496
21.5.2009 11:29:59   
srečka nosečka
stipići - srečen povratek v podalpsko deželico user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 4497
21.5.2009 12:07:39   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

februarka - napravi kakšno fino večerjico s kozarčkom vinčka (s povdarkom enega zate user posted image ), prižgi svečke, kadila, Lariso pa daj tašči v nočenje - vidva pa uživajta, se cartajta in si vzamita čas samo zase.
Mislim, da je to tvoji situaciji primerno in boš videla, kako bosta uživala. user posted image

mmmmmmmmm, sliši se ful dobrouser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4498
21.5.2009 12:15:22   
Stipe air force
Hvala za dobre zelje za potovanje nazaj v Carantanijo.... avto smo skor do daske nabasal...... pazite se Carantanci.... startamo ob 19ih... doma na hribcku bomo, upam, do 10ih jutri dopoldan.... STIZU STIPIĆIIIIIIIIIIIIIIII user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...

In da ne pozabite....:

Seznam prijavljenih za picknik 31.05. na Lavricevi koci na Gradiscu nad Sticno:

Zurka na Gradiscu nad Sticno 31.05.2009

Ella familly
Pina familly
Februarka familly  
Stipići familly
Blacky familly

Itata familly 
Misar familly 
Blaža familly 
Buči familly
MetiLu familly
mala_pikica familly
Suzy familly
Lillchy familly
Marusah familly 

Nuka familly user posted image  user posted image  user posted image  

Dva dni pred picknikom, se enkrat razlozim kako se pride na plac dogajanja....

PS: Ce je se kdo za zurko, se lahko se prijavi... da ne bo zgledal tko strog... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ... Vazn je priblizno stevilo, na podlagi kerga sem rezerviral plac... tko da manjsa odstopanja ne vplivajo.... cevape, rebrca, postrvi in ostale dobrote bo Max sprot pekel... kokr bo kdo narocal....  prihod predlagam od 13te ure naprej....

PS: Lepo vreme sem narocu !!!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4499
21.5.2009 14:15:29   
srečka nosečka
Ma kje ste vsi? user posted image  Meni je dolgčas. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?