lino
|
No,pa jaz sem tudi celi dan sama in se full . Sem predvčerajšnjim cel dan (dopoldan) pospravljala (sama-moj je bil pa tudi doma in me skoz neki komandiral...), sem pomila okna, oprala zavese, ...pač vse in potem gresta popoldne s sinom v Merkur po neke police in jih lepo v otroški zrežeta in pošmirklata (mislim, sej jst itak rada omivam okna in zavese perem in jih sama obešam pr5i svojih 160 cm in to, da moram na stol in polico lest...ja, kaj pa naj, ko pa nimam nikogar drugega ). Pa o.k., mal potežim in včeraj vse pospravim...in popoldan te police namontiramo, pa spet posesam,...pospravim za obiski in proti večeru (ob 8 zvečer) se s prijateljico želiva odpraviti k eni drugi na rojstni dan, ko se pri nas začne...dragega ni bilo doma, se je ravno vozil domov in sin je lepo izkoristil in me nazmirjal (sem bila ...) pa on bi šel zraven k tej prijateljici...pa nisem dovolila, mislim, sej včasih pa moraš sam kam it...in potem mi je kao prepovedal domov nazaj hodit in mi vso postreljnino (ki je bila ravno sveže spreoblečena) zmeta po tleh in po njej nasvinjal in dal televizijo v kuhinji, kjer sva s prijateljico sedeli in čakali, da pride dragi in se menjamo dal full na glas, da se nisva mogli menit in danes sedaj, ko sem končno vsa otečena končala s pripravo golaža(za ju3) in rižote in zopet spreoblekla posteljnino in jo dala prat in grem sedaj še posesat, pa vidim, da mi je včeraj po oknih kekse namazal in jih nadrobil po okenski polici...mislim jst bom . Sej res ne vem več, a se naj rajš kr odselim, ker noge me tk bolijo, da skoraj ne morem več hodit in pa še bolj me boli srce, ker tega nihče ne vidi in vsi mislijo, da lahk itak jst vse nardim...mislim logično, sej sem pa vedno... Ko bi vsaj mamo še imela, da bi me sedaj nekdo objel, kler sem res full žalostna
|