lino
|
Pozdravljene. Jst imam torbo pripravljeno (just in case)...upam na še 14 dni..., obleko zame upam, da mi uspe čisto kr tam obdržat (drugače bo pa že dragi kaj prinesel...sej grem pol itak naravnost domov), za pa imata moja moška pripravljeno jajčko in na njej rukzak s cotkami,... Jst sem za v bolnico vzela: z. pasto+ščetko, glavnik, milo+kremo za telo, deodorant, blazinice za dojenje+modrc, osvežilne robce in take natikače (kupljene v intersportu-reeject), pa prijateljica mi prinese prekuhano dudico za naknadno... Za pa sem spakirala: 2 plenici (za 1xuporabo), 4 tetra plenice, 1 prekrivno-povijalno plenico, majčko, hlačke, kapico, nogavičke, copatke in jopico pa tk za vsak slučaj, pa bom pol videla ali mu bom oblekla ali pa ne... Moram pa povedati, da v SG-ju dobiš spalne srajce (za dojenje primerne) in pa vložke in hlačke za 1xuporabo... in tega je dovolj... Mojjaka, sem šla v dom in povprašala...menda ni problem, tam kupiš bloke (pri vhodu desno in druga vrata na levi strani-obračun...), ki niso datumsko označeni (samo svoje ime potem gor napišeš) in lahko dvigneš kosilo vsak dan (mislim da po 11 uri). Kosilo stane 4€ in je samo 1 meni, takšen kot ga imajo tudi starejši (pač ne kuhajo posebej za zunanje). Jedilni list visi na oglasni deski, ki je kar pri vhodu in je napisan za 14 dni v naprej... No to je to... Sem pa nato bila pri teti in je mimo pripeljal ta chattering, ki tudi razvaža kosilo in ti ga torej na dom pripeljejo in se je teta pozanimala za ceno, pa je menda ista (3.50-4€)...mi tudi ni slaba varianta. Hodi-vozi pa vsak dan okoli 11:30-12 ure, lahko mu kar posode pustiš pred vrati, če imaš morda dvojne in ti kosilo prinese in prazne posode odnese...tk nisi pa niti na čas in na nič vezan...se mi tudi dopade, ker je rekla teta, "kaj pa, če ti bo glih takrat najbolj spal, ko boš pa ti morala po kosilo hodit, ali pa se ne boš dobro počutila"..., ker v domu moraš potem le do kakih 12 it po kosilo No toliko za info., telefonsko in ostale podatke za to dostavo na dom, ti kasneje posredujem, ker sem v sinov telefon hranila... jst bom še o vsem premislila. Sedaj pa se poslavljam, grem delat pico!!!
|